- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzÇok güzel haberler alıp veresiniz
Yat dinlen senle bebeğinden önemli değil.Kanama alanı durmuş ama bir hafta işe gitmeyeceğiz minikleerkeğe benziyor dedi ama bakalım hayırlısı
Ya başlıyoruz artık ufak ufakKızlar bugün bebek mağazasına girdik. Emzirme minderi ve emzirme önlüğü aldım. Çok tatlı değil mi ya?Henüz cinsiyet bilmiyoruz ama ikisine de kullanılır su yeşili renginde diye düşündüm. Eki Görüntüle 2542875
Gözünüz aydın. Sonucu güzel çıkmış ya önemli olan o. Biraz daha merak etmeye devam14+0 ım Bizim yine kontrolümüz vardı bugün. Geçen hafta ikili tarama için ultrasonda bakarken büyük ihtimal kız dedi haftaya gel netleştirelim dedi ama bu hafta bizimkinin kendini saklayacağı tuttu. Uğraştı uğraştı doktor ama bacaklarını ayırmadı birbirinden çikolata da yemiştim oysa ki... Gel de iki hafta bekle şimdi.Neyse ki tarama sonuçlarım temiz çıkmış.
Ya vakti var ben buna inanıyorum çok şükür bekletmedi minimum genelde tedavilerde bırakınca çocuk oluyor nasip gelsin de onemli olan oNe güzel 2. Ayda olması. Ben bi sene boş bi senede tedavili bekledim. 2 yıl sonuç alamadım sonra kendiliğinden oldu şükür ☺
EvveeeetttYa başlıyoruz artık ufak ufakçok heyecanlı
Ben erkeğe benzettim :)Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
Aminnn canım inşallah doktor da yüzde yetmiş erkek dediBen erkeğe benzettim :)
Sağlıkla gelsin inşallah
Bana da erkek gibi geldiCanımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
Amerikada genetik test yaptirmadiysaniz 20 den once soylemiyorlar malesef cinsiyeti. 16 yine epey erken sayilir ☺
MasAllah sana bebekCanımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim
Canım benim bir kumbaram var hali hazırda zaten. Ama bildiğin kumbara yani. 2 aydır falan var. Ben içine 100'lük,200'lük,1 lira elime ne geçerse atıyorum. Baya da büyük nasıl dolacak bilmiyorum ama. Ben katılırım sana yani hali hazırda zaten yaptığım bir şey.Sevgili Nisan Anneleri,
Sizlere bir önerim var, burada her şeyi paylaşıyor dertleşiyor planlar yapıyoruz bebişlerimiz için.
Benim son dönem biraz evham yaptığım bir konuda birlikte bir planlama yapıp birbirimizi hareketlendirelim diyorum.
Düğün ardından hemen hamile kalan biri olarak ekonomik anlamda herşeyi rayına oturtamamış durumdayız, borçlar ve sürpriz harcamalarla zorlandık. Ve biliyorum ki bebişin birsürü masrafı olacak. Önümüzde neredeyse 6 ay var
Hele ki çalışan anneler doğum iznine ayrılıp tek maaşlı döneme geçmek zorunda kalacağımızdan işler zorlaşacak.
Bu nedenle diyorum ki bu ay itibariyle bir bebek kumbarası yapalım, gereksiz harcamalarımızı kontrol altında tutarak birbirimizi de bu yönde bilinçlendirelim. Herkes her ay bir hedef koysun, Mart 2020 de herkes bebeğinin kumbarasını açsın ilan etsin , tabi kumbara mantığı herkesin bütçesine göre şekillensin.
Ben bu ay başlıyorum, ve 500 TL kenara atıyorum. ( Aslında bu rakam biraz fazla şu andaki durumuma göre ama kendimi zorlayacağım )
Var mı bana katılan ? Ne dersiniz
Canım benim bir kumbaram var hali hazırda zaten. Ama bildiğin kumbara yani. 2 aydır falan var. Ben içine 100'lük,200'lük,1 lira elime ne geçerse atıyorum. Baya da büyük nasıl dolacak bilmiyorum ama. Ben katılırım sana yani hali hazırda zaten yaptığım bir şey.
Hayırlısı olsunBana da erkek gibi geldi
Herkes erkek diyor yahu olsun sağlıklı olsun da inşallah oğluma erkek kardeş geliyor galibaMasAllah sana bebek ♥ sanki bir erkek geliyor gibi gibi
hayırlı olsun... dinlenin bol bol...Kanama alanı durmuş ama bir hafta işe gitmeyeceğiz minikleerkeğe benziyor dedi ama bakalım hayırlısı
hayırlı olsun. maşallah kuzuya. hiç anlamıyorum. Allah gönlünüzdeki hayırla sağlıkla versin.Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
Hiç canınızı sıkmayın belki de daha iyi doktora rastlayacaksınızdır. Her işte bir hayır vardır. Ben de Ümraniye taraflarında güvenilir doktor arayışındayım. Var ise tavsiyeni alabilir miyim,Evet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..
Maşallah subhanallah. Analı babalı büyüsün.Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?