2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok güzel haberler alıp veresiniz
Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim

Eklentiler

• C9A697A9-C42A-4F39-904F-CAA3755E2362.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 76
  • A7855ABB-49E5-4353-922A-4C30B138648C.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 75
Gözünüz aydın. Sonucu güzel çıkmış ya önemli olan o. Biraz daha merak etmeye devam

Ya başlıyoruz artık ufak ufak çok heyecanlı
Evveeeettt Ben ay ay listeledim neler alcağımı, hepsini birden almak maddi anlamda zor olur diye. Benim en büyük şansım yeğenlerimden herşeyimin olması. Ufak tefek şeyler alacağım ama onlar bile çok para tutuyor.

Sevgili Nisan Anneleri,
Sizlere bir önerim var, burada her şeyi paylaşıyor dertleşiyor planlar yapıyoruz bebişlerimiz için.
Benim son dönem biraz evham yaptığım bir konuda birlikte bir planlama yapıp birbirimizi hareketlendirelim diyorum.
Düğün ardından hemen hamile kalan biri olarak ekonomik anlamda herşeyi rayına oturtamamış durumdayız, borçlar ve sürpriz harcamalarla zorlandık. Ve biliyorum ki bebişin birsürü masrafı olacak. Önümüzde neredeyse 6 ay var
Hele ki çalışan anneler doğum iznine ayrılıp tek maaşlı döneme geçmek zorunda kalacağımızdan işler zorlaşacak.
Bu nedenle diyorum ki bu ay itibariyle bir bebek kumbarası yapalım, gereksiz harcamalarımızı kontrol altında tutarak birbirimizi de bu yönde bilinçlendirelim. Herkes her ay bir hedef koysun, Mart 2020 de herkes bebeğinin kumbarasını açsın ilan etsin , tabi kumbara mantığı herkesin bütçesine göre şekillensin.
Ben bu ay başlıyorum, ve 500 TL kenara atıyorum. ( Aslında bu rakam biraz fazla şu andaki durumuma göre ama kendimi zorlayacağım )
Var mı bana katılan ? Ne dersiniz

Amerikada genetik test yaptirmadiysaniz 20 den once soylemiyorlar malesef cinsiyeti. 16 yine epey erken sayilir ☺

Görümcem geçen ay LA de doğumyaptı. Orada yaşıyor. 12. Haftada cinsiyeti öğrendi hatta amerikada erken öğreniyor diye belirtti. 10-12 hafta arası Inheritest Carrier Screening(genetik test) ve Kromozon testi yapılıyor. Ny de 10-12hafta arası bu testler yapılıyor ve 10 iş günü içinde sonuçlar açıklanıyor. 100% cinsiyet çıkmış oluyor. Eyalete göre değişiyor galiba.

Canım benim bir kumbaram var hali hazırda zaten. Ama bildiğin kumbara yani. 2 aydır falan var. Ben içine 100'lük,200'lük,1 lira elime ne geçerse atıyorum. Baya da büyük nasıl dolacak bilmiyorum ama. Ben katılırım sana yani hali hazırda zaten yaptığım bir şey.

Harikasın çok sevindim.
Peki tasarruf yapıyor musun, yani bir şeylerden kısarak mı atıyorsun kenara ? Varsa önerilerin paylaşırsan çok sevinirim
Bu arada ben de sahici kumbara ile başlayacağım : ))) mümkünse açılmayanlardan.

Kanama alanı durmuş ama bir hafta işe gitmeyeceğiz minikle erkeğe benziyor dedi ama bakalım hayırlısı
hayırlı olsun... dinlenin bol bol...
Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim
hayırlı olsun. maşallah kuzuya. hiç anlamıyorum. Allah gönlünüzdeki hayırla sağlıkla versin.

Evet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..
Hiç canınızı sıkmayın belki de daha iyi doktora rastlayacaksınızdır. Her işte bir hayır vardır. Ben de Ümraniye taraflarında güvenilir doktor arayışındayım. Var ise tavsiyeni alabilir miyim,
tsekkurler.

Maşallah subhanallah. Analı babalı büyüsün.
Bebeğin başı erken şekillenince erkekmiş diye skull teorisini okumuştum. Allah hayırlısıyla kucağınızaa aldırsınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…