Ah helincim ne kadar sen = bendi mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dedi
magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetli
ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama moduiki dk ütüle öyle giy diyor. ve onun fikri bu. o almadan alacam sanirim. yoksa o alacak mahcup oluyorum oylede.
canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmm
biz ❤
komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.
sena fenakiz sekerpare deme gelinime oule seyler. o bilir işini
oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun
oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canim
ya jade sen yaz ben imza atim
çarpı 2 bizde
dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaw
Ah ne tatlısınJadesi kız aklıma ne geldi. Bizim fotoğrafçı işletme mezunu genç bir kadındı. Biraz bankada çalışınca bana göre olmadığını, yoruculuğunu falan anladım bıraktım dedi. Evini stüdyoda çevirmiş. Evine gittik yani salonda çekim yapıyor odanın bir köşesine de malzemeleri, kıyafetleri vs koymuş konsepte göre getirip getirip hazırlıyor. Akşamdan yapmış ana unsurların düzenlenmesini vs. Fotoğrafçılık eğitimi aldım dedi. Fiyatları da bak yazdım çok iyi değil mi? Bu ayım tamamen dolu demişti rezervasyon yaprırken de düşünsene günde en az 500 den. Bir de bir saat sürüyor çekim hazırlık da hadi 1 saat öncesi sonrası olsa çok iyi tabii biraz yatırım yapmak lazım ışıklar, fon, makina vs. Sonrası rahat baya düşünsene sen de olmazsa önce dış çekimle başlar yavaş yavaş konsptlere geçersin.
Yaaa fotoyu gördüm ama nasıl güzel olmuşlar yerim bahtlarını güzel olsunSagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerineumut ve duru kardeslere de selam ve sevgilerimiz olsun buraya atarim proofile de koyabilirim daha belirlemedkm bile resimleri buraya bakamaz oldum.elifin disleri cok zorluyor.ciyak ciyak
Ama hiç şaşırmadım pozlar nasıl güzel çıkmış maşallah sıpamŞimdi bitti canım fotoğrafçıya seçim yaptım pc ye aktarıp numaralarını yollamam gerekiyormuş. İçim dışım foto oldu listeledim yarın gönderecem artık. İnsta ya da bugün kandil ya atmayım dedim yarın atarım inşallah
Bayildiimmm harika olmus maşallah guzelligime@Helinnnnn aslında yazmıştım canım çekim yapacağımızı laf arasındayaptık bitti iki konsept sadece. Ama pasta patlatmadıgımıza pişman oldum oynardı belki pastayla
Benim de hiç aklımda yoktu da bir yerde kampanya ya denk geldim de çektirdim
Teşekkür ederiz teyzesiBayildiimmm harika olmus maşallah guzelligime
Çok güzel olmuş canim doğum gününüz elif kankamiz dünyalar guzelimizSıra geldi dogum günümüzü anlatmayaben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyortekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız
Kızlar nedense bazi fotograflar gitmiyorprofile koymayi deneyecegim
Trendyol 25 tl indirim kuponu verdi prima aldım yineO ogretmen61 yetiştim mi almadan bilmem ben de molfix 5 kullanıyordum iyiydi sonra netten sleepy 5 aldım dar geliyor biraz da fazla almıştım yarısı bitti. Bitse biran önce diye bakıyorum. Sleepy alırsam 6 alacam. 11,5 Du kilosu en son benimkinin de.
Şubat indiriminden uyguna almıştım şimdi çok artmış trendyoldan indirim kuponuyla aldımPahalı evet 5 numara daha bi pahalı biz hala 4 numaradayız
Aaa bilmiyor muydun evet hemde çok tatlı maşaGoogle dan o da neymiş diye baktım benziyor da
Teşekkür ederiz teyzesi
Doğum günleri kutlu olsun iyi ki doğmuşlar nice güzel yaşları olsunSıra geldi dogum günümüzü anlatmayaben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyortekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız
Bilmiyordum vallaAaa bilmiyor muydun evet hemde çok tatlı maşa
Ahh bayıldım
Çok güzel olmuş bizimde cuma doğum günü ne yapacaksamSıra geldi dogum günümüzü anlatmayaben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?