2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sıra geldi dogum günümüzü anlatmaya ben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyor tekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız
Kızlar nedense bazi fotograflar gitmiyor profile koymayi deneyecegim

Eklentiler

• 20210328_172328.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20210328-133438_Video Player.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
Ah helincim ne kadar sen = ben 2 erkekle nasıl geçiyor günler anlatsana biraz

Ah ne tatlısın mantıklı valla inan zevkli güzel iş zorluğu var ama hangi işte yokki

Yaaa fotoyu gördüm ama nasıl güzel olmuşlar yerim bahtlarını güzel olsun grubumuzun naiflik prensi sözleri ile beni şoka sokan Ali miz ve çekik uyku bilmez ama bir o kadar bal Kankamız elifimiz iyiki doğmuşlar,

Ama hiç şaşırmadım pozlar nasıl güzel çıkmış maşallah sıpam

@Helinnnnn aslında yazmıştım canım çekim yapacağımızı laf arasında yaptık bitti iki konsept sadece. Ama pasta patlatmadıgımıza pişman oldum oynardı belki pastayla
Bayildiimmm harika olmus maşallah guzelligime

misskokulumm göktuğcuğuma bayıldım harika olmuş konseptleri hakkını da vermiş hem ağız dolusu gülmüş hem el işareti yapmış. Kocaman bir maşallah size nazarlar değmesin

Umudum- senakuşun gözlerini yerim o gözler boncuk olsun nazar değmesin inşallah o kadar çok maşallah dedim ki anlatamam çok masum bembeyaz konspeptlerde bembeyaz çıkmış sena kız kulaklar ayrı güzel örtülü ayrı güzel.

Kalppare pastalar harika ellerine sağlık ne kadar güzel yapmışsın marifetli ol ak başka bişey işte canım bebişlerin fotosunu da kaçırmadım ben o kral ile kraliçeyi yerim çok güzeller iki kardeş

Çok güzel olmuş canim doğum gününüz elif kankamiz dünyalar guzelimiz İstanbul beyefendisi Alimiz nice güzel yaşları olsun kuzularinin

Trendyol 25 tl indirim kuponu verdi prima aldım yine

Doğum günleri kutlu olsun iyi ki doğmuşlar nice güzel yaşları olsun

Çok güzel olmuş bizimde cuma doğum günü ne yapacaksam pastalar çok güzel olmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…