2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben yazdım eklersen sevinirim
Baharım napıyorsun nasılsın gelinim nasıl umutcum nasıl? Senin damat bugün epey yürüdü abimler de plates topunu istedi ondan biraz tuttu top gittikçe o da peşinden gitti baya halı boyunca bir de gülüyor yürüdüğünün de farkında

Bizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Maşallah ama o saçları da nasıl güzel . Bir de annesi beğenmemişti süsleyemedim diye
Amin amin inşallah

Ne yapayım valla aynı harala gurele geçiyor zaman. Gelinde umutta iyi Allah'a şükür umutun başına bela olan saçları kestik kurtulduk. Senin gelin yapışıyor maalesef tutacak saç bulamadı, üzüldü ama yapacak birşey yok.
Maşallah Damadıma top aşkına iyice alıştı desene. Büyüdüler artık öyle böyle derken geçti zaman. Bugünlere şükürler olsun. Öptüm kocaman Göktuğ'umu

ebru_can_ebru Almila nın da doğum günü kutlu olsun. Artist kızımız da saat başı kostüm değiştirmiş ne güzel ailenin yanında kutlamışsın. Bizimkiler videoları fotoları attıkça bugünkü diş buğdayında bile akılları kaldı. Doğum gününde kim bilir ne kadar üzülecekler.. o yüzden içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum.

Nice güzel yaşları olsun. Vay bee 1 sene nasıl da geçti gitti..

Bizden de nasıl sanatçı çıkacaksa bakalım

Heh dediğin iyi oldu acaba kim kabul etti diye tahmin yürütmeye çalışıyordum yaa yerim bu arada bebişkonun saçını başını ağzını yüzünü
Teşekkürler canjm bende çınarı yerim
Maşallah hiç hamilelik kilosu falan kalmamış gibş

Kızlar bebişleri yürüyenler tünelin sonu ışık mı karanlık mı anlamadım ben
Sanki karanlık bizim ki doğum günü şerefine 4-5 adım attı bıgün
Süpersin hadi azaltırsın inş
Kolay gelsin vanım
Simdi nasil canim? Gecmis olsun kuzuya⚘
Bıgün iyiydi şükür ya alt 2. Dişi çıkmış o zorladı sanırım
Annemlerdeyim ya orada kutladık çarşamba eşimin memleketine uğrayıp kürkçü dükkanına gideceğiz Çok teşekkür ederim canım benim Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk
Yazdım özelden ben
Evet kuzum şanşlıyız elhamdulillah Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin bütün kuzularımıza hayırlı güzel yaşlar diliyorum dış çekim yapamadık almila huysuzlanıp çok ağladı bizde kendimiz yaptık teyzesi ondan kostümü çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…