- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Baharım napıyorsun nasılsın gelinim nasıl umutcum nasıl? Senin damat bugün epey yürüdü abimler de plates topunu istedi ondan biraz tuttu top gittikçe o da peşinden gitti baya halı boyuncaBen yazdım eklersen sevinirim
Maşallah ama o saçları da nasıl güzel . Bir de annesi beğenmemişti süsleyemedim diyeBizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Amin amin inşallahUmudum- Sena kuşum a kocaman maşşallah canım ben de okudum üfledim eşime gösterdim önce maşşallah de diye Rabbim yaşamını da kendi gibi güzel kılsın inşallah hayırlı kişilerle karşılaştırsın
Ne yapayım valla aynı harala gurele geçiyor zaman. Gelinde umutta iyi Allah'a şükür umutun başına bela olan saçları kestik kurtulduk. Senin gelin yapışıyor maalesef tutacak saç bulamadı, üzüldü ama yapacak birşey yok.Baharım napıyorsun nasılsın gelinim nasıl umutcum nasıl? Senin damat bugün epey yürüdü abimler de plates topunu istedi ondan biraz tuttu top gittikçe o da peşinden gitti baya halı boyuncabir de gülüyor yürüdüğünün de farkında
Bizden de nasıl sanatçı çıkacaksa bakalımKız içeri girince sen aklıma geldin nedense valla güzel yapar dedim içimden demek bir sanatçı ışığı aldımsa senden
Hadi sıra sıra sıralansın ben de yaş gününde yapıyım demiştim unuttum.dediğin gibi sadece önüne koyup seçtirme olayını yapayım diyorum zaten daha çok olmadı dişler çıkalıminik bir sanatçı yetişecek desene susam
Yaaaa kuzummm nasıl güzel olmuş şimdi onu assan durdurmaz cici yapacam diye de
Ya maşallah sizeeBen yazdım eklersen sevinirim
Evet bende ilk görünce bunu almalıyım dedimSevgi22884550 ya çok tatlısınız bayıldım maşallah bebişinin sarı salopetinden bende de var çok severek giydik onu yazın
Çok teşekkür ederizEvet bende ilk görünce bunu almalıyım dedimBizde çok severek giydik Çınar beyle sizde çok tatlısınız
Ben onayladımKızlar bu arada sonu sarac olan ben oluyorum. İsteyen kabul edebilir
Heh dediğin iyi oldu acaba kim kabul etti diye tahmin yürütmeye çalışıyordumBen onayladım
Teşekkürler canjm bende çınarı yerimHeh dediğin iyi oldu acaba kim kabul etti diye tahmin yürütmeye çalışıyordumyaa yerim bu arada bebişkonun saçını başını ağzını yüzünü
Teşekkürler canjm bende çınarı yerim
Maşallah hiç hamilelik kilosu falan kalmamış gibş
Sanki karanlıkKızlar bebişleri yürüyenler tünelin sonu ışık mı karanlık mı anlamadım ben
Bende gerginlik yapmadı ama tabi zararları çoktur. Banada söylenmiştir çok kave içiyorsun sütten geçiyor diye, zaman zaman az içtiğim oldu ama, hiç icmedigim gün olmamıştır. Benim daha sağlıklı bir içecekle tanışmam lazım. Memeyi geçtim artık gitti giden kıza. Kavesiz ayilamiyorum en azından sadece sabah icmen lazım. Benim için en tehlikeli illet bugün kavesiz başladım güne hadi bakalım.
Kolay gelsin vanımOyy oyy erkenden uyandı mızzz mızzz durmadı kahvaltısını hazırlarken hamur makinasını çalıştırmamı istedi dedim açayım da bari sussun ben de rahat hazırlarım.eee makina boş mu çalışsın malzeme attım içine poğaça hamuru hazır. Tabi durdu mu benim oğlan un istedi azcık da un koydum önüne onu yaladı zor bela kurdum sofrayı. Yedik ama ortalık dandini heryer kalk gidelim diyor eşim de okula gitti. Şimdi uyuttum aslında uyku saatini bekleyeceksin inada inat sen beni uyutmadın hesabınakıyamadım yatırdım şimdi motoru takıp ortalık halletmek zamanı poğaça yı da yapayım da öğlene yer çocuklar ben okula kaçacam sınav var
Bıgün iyiydi şükür ya alt 2. Dişi çıkmış o zorladı sanırımSimdi nasil canim? Gecmis olsun kuzuya⚘
Annemlerdeyim ya orada kutladık çarşamba eşimin memleketine uğrayıp kürkçü dükkanına gideceğiz@sekerpare5939 eline koluna sağlık ne güzel olmuş pastaların . İyi ki doğmuş kuzuların .
ebru_can_ebru almila da iyi ki doğmuş . Oh ne güzel dede evinde kutladın sanırım doğum gününü . Aile ile kutlamak isterdim ben de . Kimse gelemiyor biZden. Arkadaşlarla kutlayacağız artık.
Evet kuzum şanşlıyız elhamdulillah Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin bütün kuzularımıza hayırlı güzel yaşlar diliyorumebru_can_ebru Almila nın da doğum günü kutlu olsun. Artist kızımız da saat başı kostüm değiştirmiş ne güzel ailenin yanında kutlamışsın. Bizimkiler videoları fotoları attıkça bugünkü diş buğdayında bile akılları kaldı. Doğum gününde kim bilir ne kadar üzülecekler.. o yüzden içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum.
Nice güzel yaşları olsun. Vay bee 1 sene nasıl da geçti gitti..
Oy maşallah ne güzel olmuş kendisini sevmesini severim yaaa tatlı cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?