- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Casper hala denk gelirsem izlerim bizim çizgifilmler daha güzel zatenBilmiyordum vallaben eski çizgifilmlerde kaldım hala . Bizim zamanımızdaki Casper , Scooby doo filan onlarda kaldım ben yenilerden bir haberim . Sena ile öğreniriz zamanı gelince herhalde
Yanağımız hala mor ama idare edinAhh bayıldımminiğim benşm
Ne seçti ipek kuzumBiz de bugün diş buğdayı yaptık ufak çapta sadece buğday döküp meslek seçtirdim. Kv gil vardı bugün onlar varken yapayım dedim. Çocuğun 3 dişi var diğerleri de beyazlamış durumda ancak yapabildim
Güzelliği her şeyin önüne geçiyorYanağımız hala mor ama idare edin
Bizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
pamuk prensesssBizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Ama cici yaaBizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
İnstgramı olan herkes ekledi birbirini epeyce oluyorAyy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk
Yani ben hiç başka bez kullanmadım memnunun ama pahalı gerçekten. Epeyce stok yaptık şubatta ama bitince değişirim belkiŞubat indiriminden uyguna almıştım şimdi çok artmış trendyoldan indirim kuponuyla aldım
Bana da yazın ben de ekleyeyim isteyenleriİnstgramı olan herkes ekledi birbirini epeyce oluyor
Kız içeri girince sen aklıma geldin nedense valla güzel yapar dedim içimden demek bir sanatçı ışığı aldımsa sendenAh ne tatlısınmantıklı valla inan zevkli güzel iş zorluğu var ama hangi işte yokki
Hadi sıra sıra sıralansın ben de yaş gününde yapıyım demiştim unuttum.dediğin gibi sadece önüne koyup seçtirme olayını yapayım diyorum zaten daha çok olmadı dişler çıkalıBiz de bugün diş buğdayı yaptık ufak çapta sadece buğday döküp meslek seçtirdim. Kv gil vardı bugün onlar varken yapayım dedim. Çocuğun 3 dişi var diğerleri de beyazlamış durumda ancak yapabildim
Yaaaa kuzummm nasıl güzel olmuş şimdi onu assan durdurmaz cici yapacam diye deBizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Ben yazdım eklersen sevinirimBana da yazın ben de ekleyeyim isteyenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?