4 ile 4 plus olan arasında da çok fark yok . O yüzden 6 dedim . Ama tabi bilemiyorum yine de5 plus olanı mı alsam 6ya 15-25 kg yazıyo o da fazla büyük sanki
biz sleepy kullanıyoruz, molfikste 5 kullaniyorduk. bunda 5 + aldik. kilo olarak da 12. kilo 75 cm. vucut yapısı olarak toto ve üst vucut daha yapili, bacakları nispeten daha inceHerkese iyi pazarlar kızlarSleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy
Benimki 11 kilo da fazla alacam sonra küçük gelirmi diye emin olamadımBen 5 numara kullanıyorum uzun zamandır tam oluyor bize şuan güncel kilosunu bilmiyorum Eylülün ama 9u geçiyor
Bizimkinün de bacaklar daha kalın üste göre o zaman 5+ alayım ben dilzarcımbiz sleepy kullanıyoruz, molfikste 5 kullaniyorduk. bunda 5 + aldik. kilo olarak da 12. kilo 75 cm. vucut yapısı olarak toto ve üst vucut daha yapili, bacakları nispeten daha ince
Kuzum primanın 6 sını kullanıyorum biraz büyük ama 5 numaralar küçük geliyordu. Deniz de 6 yı kaldırır gibi. Sleepy nin kalıpları küçüktü ama yeni çıkardığı ürünü bilmiyorumHerkese iyi pazarlar kızlarSleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy
Oy Senamnm kıyamam
tabi kız kaynanamdan ne gördüysem hepicigini güzeller güzeli iki gelinim senama ve karyama ona gore davranacam. helin anne olacak adimiz ama icinde anne geciyorsa hakkini vermekmlazim. kadin dayanismasi lazim. sevmek korumak destek olmak lazım ❤Aneeermm kayinvalideye yakalandikUmudum- kizini dogru yere vermişsin böyle kaynanaya can kurban kiz
canimm❤
yaaaa nasıl ya siz çekim yaptınız ve haberimiz mi yokBen de dikkat ediyorum mamadan sonra hemen yatmıyor filan ama ek gıda olayı elimi kolumu bağladı . Ne yerse veriyorum . Çok nadir kabul ettiği için yemeyi . Geçen çorba verdim biraz acılık vardı. O da ağzını açınca yedirdim yiyor diye . Ama sonrasında midesi hep ağzına geldi . Bakalım acı olayına en azından dikkat etmem gerek
İlahi missfotoğraf seçmek zor gerçekten. Senin çokmuş bir de . Bende azdı ama yine de seçmekte zorlandım . Pasta patlatmadıgımıza pişman oldum . Benim kıza güvenemedim vazgeçmiştim .fotoğraflarınız çok güzel bu arada . Vecihi olmuş bizim oğlan ya
biz baayaadir 6 kullanıyoruz abi kardeş. demekki grupta totosu en büyük civanHerkese iyi pazarlar kızlarSleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy
isteriz isterizzzz. biz onun her hâline hayraniz. be shopu yaa
Sadece gece veriyorum canim.gunduz oyunla vs kandırıyorum..ama dayanamaz hale gelirse gündüz de başlarım herhalde.ne kadar az içse kafiCalpol veriyor musun şeker
tabi kız kaynanamdan ne gördüysem hepicigini güzeller güzeli iki gelinim senama ve karyama ona gore davranacam. helin anne olacak adimiz ama icinde anne geciyorsa hakkini vermekmlazim. kadin dayanismasi lazim. sevmek korumak destek olmak lazım ❤Umudum- BKGK
canimm❤
yaaaa nasıl ya siz çekim yaptınız ve haberimiz mi yok
biz baayaadir 6 kullanıyoruz abi kardeş. demekki grupta totosu en büyük civan
isteriz isterizzzz. biz onun her hâline hayraniz. be shopu yaa
Oyy yavrum ya kıyamam ogluşaBizden sözlümüze selam olsun. Dün tek uyku sürekli ağıt gece de uykudan ağlayarak kalktı. Mübarek dişleri ne kadar bekledim inatla çıkmadılar şimdi hepsi taarruzda mahvoldu yavrum. Gelinciğime öpücükler
Günaydın kuzum. Eylül kuzumu öperim
Primada 5 kullanıyırum canım fiyatları aşırı uçmuş gibi geldğ bana primanınKuzum primanın 6 sını kullanıyorum biraz büyük ama 5 numaralar küçük geliyordu. Deniz de 6 yı kaldırır gibi. Sleepy nin kalıpları küçüktü ama yeni çıkardığı ürünü bilmiyorum
Oy Senamnm kıyamam
Teşekkürler canım ben de çok beğenerek seçtim o konsepti
Amin çok şükür canım teşekkür ederimMaaşallah GÖKTUĞ paşama. Ailecek harikasınız. Allahım esirgesin. Adam fotojenik ne güzel pozlar öyle. Vaallahi gördükçe kuzuları çok duygulanıyorum. Hamdolsun bugünleremisskokulumm
Sağolasın canım dünürüm amin inşallah hepimiz mutlu mesut büyütelim yavrularımisskokulumm oy maşallah ne kadar güzelsiniz her biriniz. Göktuğ'um aslan damadım onun havasını yesinler. Valla bayıldım hepinize çok güzel bir ailesiniz. Hem yüzünüz böyle gülsün inşallah. Maşallah sizlere
Allah razı olsun canım bak uzaktan gönül Bağımız ne güzel ya dualar ediliyor bayılıyorum grubumuz ne güzelmisskokulumm ayri ayri bayıldım fotolariniza.masallah Allahim bozmasın. maviler icinde sen de kizlar da Göktuğ da cooook güzelsiniz. uçakli konsepte de bayıldım bayıldım. nas felak da okudum uzaktan uzaktan.
Pahalı evet 5 numara daha bi pahalı biz hala 4 numaradayızPrimada 5 kullanıyırum canım fiyatları aşırı uçmuş gibi geldğ bana primanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?