2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben şöyle yapıyorum. Kendim çok savurgan olduğum için maaşımdan biraz kendime ayırarak gerisini eşime yolluyorum. Kendime ayırdığımdan da genelde 50-100 kalıyor en kötü onu kumbaraya atıyorum. Eskiden her ay kıyafet alırdım onu bıraktım. Daha çok dışarı çıkıp gezer,yer içerdik. Onu azalttık biraz. Makyaj malzemeleri çok alırdım ihtiyacım olmasa bile alırdım. Artık mağazaya girmiyorum bile, 5 sene yetecek kadar makyaj malzemem var çünkü. Başka bir şey yapmıyorum pek aslında. Kıyafetle makyajı çıkınca baya fark ediyor benim. Bu arada benim kumbaramda açılmayanlardan yoksa çoktan içini açıp almıştım ihtiyacım olduğunda.

Bir ev alın direk hiçbirşey yapamıyorsunuz

Bir ev alın direk hiçbirşey yapamıyorsunuz

Aminnn canımm hayırlısı olsun bi oğlum var bu da ikinci olur Allah’ın izniyle

Çok sevindim adınıza. Bir daha olmasın inşallah. Dinlenin tabii minikle biraz
teşekkür ederim kuzummm
Kızlar moralim bozuk, doktorum istifa etmiş hastaneden.. Her şeyimi biliyordu not ediyordu. Dosyamı alabilir miyim sizce oradan? Aynı şeyleri şimdi yeni bi doktora anlatmak çok zor..
daha çok erken bir dönem yeni bir doktor bulursun hiç üzülme bence sen araştırmalara başla

Kızlar haftasonu kahverengi lekelenmem olmuştu doktora gittim progestan verdi bi sorun gözükmüyo dedi ve daha önce çıkıntı gören doktor şimdi büyül ihtimal kız dedi ben şok
Öğretmenlerin kaderi sanırım bu kanama alanları kahverengi akıntılar sürekli ayakta olunca tabi

Ben de öyle düşünüyorum, inşallah hayırlısı olur. Ben Medicanaya gidiyordum. Yine Medicana Çamlıcada Hüseyin bey var, sanırım ona giderim. Hakkında olumsuz yorum duymadım. Kadınlar kulübünde memnun olan çoktu. Dosyamda orada hem, iyi olur benim için..

Ben katılmayı çok isterdim ama farklı bir planlama yaptık eşimle. Eşim kazancının büyük kısmını kışın kazanıyor kışın yaptığı bir işi var. Toplu geçiyor eline biz o zaman almayı düşünüyoruz. Yine de ufak bir kumbara tutmaya da çalışırım.
Eskiden bekarken bende çok savurgandım ama şimdi baya tutumluyum. Gerekmedikçe harcama yapmıyorum. Sadelik akımına yöneldim biraz. Her şeyin ihtiyacım olan kadarını alıyorum gerçekten insana bir rahatlık sağlıyor. Hafifliyorsun resmen

İnsallah Allah gonlunuze gore versin. Sık idrara cikma belirtisi icin cok erken bir donem sanirim. Yumurtlama zamani da dediginiz gibi agrilarin olmasi cok normal. Ben de hamile kalmadan onceki ay acayip gogus agri olmustu. İlk hamileligimde de oyle olunca kesin hamileyim diye dusundum. Ama o ay olmadi ertesi ay hamile kaldim. O yuzden cok dusunup strese sokmayin kendiniz.

Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim
Kanama alanı yakın zamanda geçer inşallh canım ayyy bebişine maşallaahhben kıza benzettim

Evet genetik testle biz de 12. Haftada ogrendik bu sefer. Benim dedigim genetik test yaptirmadiginiz durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…