2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ebru_can_ebru almişş iyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsun canım tahtı bahtı güzel olsun Allah hep iyilerle merhametli lerle karşılaştırsın sağlıkla analı babalı büyüsün
Amin kuzum amin çok teşekkür ederim canım ne de güzel dua etmişsin Rabbim cümlemize sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Cold mix kulladın mı hiç? Zamanında bende aspire ederdim bir süre sonra yine aynı oluyordu ondan sonra sterimar tıkalı burun spreyi aldım bir bak istersen bebeklerde çok zor oluyor bir de öğreniyorlar görür görmez çığlık çığlığa ağlıyor miniklerim ya çok geçmiş olsun ikisini kullandım ben almila hastayken içine sinmiyorsa bence götür doktora bir de odasına buhar yap istersen. Mustelanın göğüse sürülen bir kremi var bir de rahatlatıyor oda

ebru_can_ebru vayy bee zaman nasül da geçiyor..daha dun gibi..seni merak etmistim..dogum zamanimiz ayni olacakti ama Almila kuzu erkenci çıkti.hos Elif de pek beklemedi.pandemi sebebiyle ameliyata erken almisti doktor.
iyi ki doğdun minik kuş Allah bahtını güzel etsin yüzün gibi

Ben canım sonu sarac

Kuzum yaa kıyamam geçmiş olsun. Yüzünü ılık ya da sıcak suyla bolca yıkarsan banyodaki gibi akıyor bazen. Burun tıkanıklığı çok zor inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..
Bizim arkadaslar etmez de 31 kisi görüntülemiş kimsiniz kızlar? Ses verin
Ne 31 i yaa. Şurda kaç kişilik grubuz. Neler oluyordu???

Ya maşallah ona doğum günü kutlu olsun güzelliğin artık devamı da gelir o adımların

Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz iyileşir kuzucuk

Ben kurbağa oturuşu yapıyorum sanırım bana özendi böyle oturuyor tipi benzemese de saçı oturuşu falan benziyor işte

Ah kıyamam üşüttü mü acaba devam ederse bi gidin bence

Tamam bekliyorum

Ya hepsi hepsi öyle

Kız herkese yaptın beceri yapamadık biz ya

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Çok dikkat etmek lazım çok tehlikeli bu elektrik işi Elife de geçmiş olsun. Daha iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…