2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok geçmiş olsun. cold mix iyi gelmişti bize. ventolin uyg yap buhar makinesi varsa. ilaç kullanıyor musunuz ? iburamin iyi geliyor bu durumda

Anne eli deymiş gibi maşallah sana dünürüm ne güzel el emeği bende Zeynebimin süslemeleri i falan hep kendim hazırladım Ayşeye hazırını bakıp almaya vakit bulamıyorum. Nice sağlıkla mutlulukla geçireceği yılları olsun kuzuların. Elifimle maşallah hiç te öyle yaramaz gibi durmuyor annesi çok tatlı kuzumya Alime ne demeli küçük beyfendi
Benim de hiç aklımda yoktu da bir yerde kampanya ya denk geldim de çektirdim
Maşallah sena kuşa nasıl güzel bayıldımm
Bizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Evet kuzum haklısın cicisin cici hemde çok cicisin severim ben seni ya
Oooo ipeğimm harika bir seçim tebrik ediyorum seni geleceğin sanatçısı inş güzel günlerini görelim hep beraber

İ
çok geçmiş olsun soğuk buhar makinesi var mı bilmem ama ilk aşamada o bayağı iyi geliyor. Burda biri yazmıştı gece yatarken odaya soğan kesip koyun diye de. Bize iyi gelmişti sanki baya keskin ya kokusu açıyor burnu bende mustelanın balsamı var ondan sürmüştüm gece yatarken göğsüne kıyafetine. Bir haftayı buldu tabi burnunun açılması. Çok şükür ciğerlerine inmeden bi ilaç kullanmadan atlatmıştık. Ama gece ve emerken çok zorlanıyorlar gerçekten

Son düzenleme:
Ayy taa sabah gördüm ama bir türlü girip yazamadım misskokulumm misim o ne tatlılık öyle gel beni mıncıklayarak sev diyor paşam. Sana ve güzel ailene kocaman büyük kızın nekadar hanım ne kadar tatlı tam bir abla ama betüş de kardeşiyle birleşip ne işler açıcak başına tam fırlama çok tatlı sende yanlarında abla gibisin maşallah Rabbim esirgesin mutluluğunuz huzurunuz daim olsun inş

Nice senelere maşallah kuzulara. Abi kardeş nede güzel olmuşlar.
Arabami komik oldu, ustası yapsa bu kadar olur. Ben çok beğendim, Çokta marifetlisin.
Bu arada yine mi elektrik çarptı, çok geçmiş olsun. En son konuştuğumuzda makinaya dikkat edecektin, ıslak el piriz ellemek, baya dikkatlisin aşkısı.
Elif'imin kafası nasıl yarıldı, ne oluyor bugün nazarami geldiniz. Çok çok geçmiş olsun. Çok değil yarası inşallah

Kalppare şekerimparem dünürcanım ne olur sana öyle çok geçmiş olsun bende çok korkarım elektrik işinden D dilzar ne güzel demiş bak yarın Bi çıplak ayak toprağa basıver alır elektriği ben lisedeyken neye dokunsam çarpıyorum nerden yüklendiysem aşırı elektrik vardı üstümde artık annem aldı doktora götürdü bir değil iki değil bu kız heryeri çarpıyor diye doktorda bana ellerini toprağa bastır çıplak ayak toprağa bas demişti

çok geçmiş olsun. cold mix iyi gelmişti bize. ventolin uyg yap buhar makinesi varsa. ilaç kullanıyor musunuz ? iburamin iyi geliyor bu durumda
Buhar mak var ne yazık ki bronşit baş zamanında almıştık yarın Bi bakayım soğan koydum başına bakalım yarın bir cold mix de alayım dışarıda çıkmıyor nasıl hasta oldu anlamadım

Soğanı koydum bakalım başına yarında buhar mak bakarım Bi inş inmez ciğere daha öncede bronşit başlangıcı yaşadık birden ini eriyor ciğere

Geçmiş olsun canım bence bi doktora gösterseydin, hasta olalı oldu baya. Çocuklar hastalıkta çok hirpalaniyor. Uyumaları bile işkence. Benim Duru hastalandığında genzidekini kusarak atıyordu. Ne iyi geliyordu. Serum fizyoloji yi bı burundan sık digerinden kendi çıksın, bence çekme. Hem daha kısa sürüyor, çabuk temizlemiş olursun huysuzlanmadan.

Zeyay1420 gecmis olsun Aysecigime, kiyamam yavru kusa. insallah geciverir hastalığı. ama bronşit başlangıcı da dedin ya, bir göster istersen zeyaycigim. Rabbim tez sifa versin.

bu arada pazar günü hakkında aynı hislere sahibim, bu ara evdeyim diye haftasonu salıyorum ama çalışırken pazar coook yorucu olurdu.

Öncelikle elif kuzuma ve sana geçmiş olsun canım ciddi bir şey yoktur inşallah
İkinci olarak yatarken bile kafasına tavandan parça düşen biri olarak ıslak elle elektrikli alete yaklaşma cesaretini kınıyorum

N Nehir8077 41.5 kere maşallah size. yorum olarak yazamadım,buraya yazayım içimde kalmasın
Sağol canım ben durum olarak paylaşmıştım, yeni değil resim. Kalıcı olsun diye duvarda paylaştım. İçinde kalmasın canım nereye istersen oraya yazabilirsin. Senin yorumların benim için kıymetli.

Nasıl yani tavandan ne parçası düşmüş

Valla ha içime dert olacak sende yapmadın yapıp kargoluycam sana ıslak kurabiye
Sorma büyüdü de hayvan bebek ve ne önemlisi kendini seviyor eee ne demişler insan kendini sevmese çatlar ölürmüş haaa bizi seviyor mu dersen arada cici arada başı gögse taslama dışı bi numara yok ama bununla ilgili atasözü yok kuzum napsın dememişler ki insan anne babasını sevmese çatlar ölür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…