çok geçmiş olsun. cold mix iyi gelmişti bize. ventolin uyg yap buhar makinesi varsa. ilaç kullanıyor musunuz ? iburamin iyi geliyor bu durumdaPazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş
Anne eli deymiş gibi maşallah sana dünürüm ne güzel el emeği bende Zeynebimin süslemeleri i falan hep kendim hazırladım Ayşeye hazırını bakıp almaya vakit bulamıyorum. Nice sağlıkla mutlulukla geçireceği yılları olsun kuzuların. Elifimle maşallah hiç te öyle yaramaz gibi durmuyor annesi çok tatlı kuzumSıra geldi dogum günümüzü anlatmayaben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyortekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız
Kızlar nedense bazi fotograflar gitmiyorprofile koymayi deneyecegim
Maşallah sena kuşa nasıl güzel bayıldımmBenim de hiç aklımda yoktu da bir yerde kampanya ya denk geldim de çektirdim
Evet kuzum haklısın cicisin cici hemde çok cicisin severim ben seni yaBizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Oooo ipeğimm harika bir seçim tebrik ediyorum seni geleceğin sanatçısı inş güzel günlerini görelim hep beraberJadesi palet fırça boya üçlüsü vardı onu seçti. Ya böyle ilgi çekici bişey koyarak strateji hatası yaptım ya da Sanatçı yetişiyor babasının yazılımcı hayali suya düştü mouse da koymuştuk halbuki
çok geçmiş olsun soğuk buhar makinesi var mı bilmem ama ilk aşamada o bayağı iyi geliyor. Burda biri yazmıştı gece yatarken odaya soğan kesip koyun diye de. Bize iyi gelmişti sanki baya keskin ya kokusu açıyor burnu bende mustelanın balsamı var ondan sürmüştüm gece yatarken göğsüne kıyafetine. Bir haftayı buldu tabi burnunun açılması. Çok şükür ciğerlerine inmeden bi ilaç kullanmadan atlatmıştık. Ama gece ve emerken çok zorlanıyorlar gerçektenPazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş
Nice senelere maşallah kuzulara. Abi kardeş nede güzel olmuşlar.Teşekkür ederim canım ben acemiyim ama yine de el emegi olsun istedimcocuklari kv bırakip yaptım.ama hızli olucam diye pek özenemedim elim ayagima dolandi özellikle araba pek komik oldu ama napayım oglum araba istedi yapamam dedim.yaparsin yaparsin annecim dedi gazladi
Buhar mak var ne yazık ki bronşit baş zamanında almıştık yarın Bi bakayım soğan koydum başına bakalım yarın bir cold mix de alayım dışarıda çıkmıyor nasıl hasta oldu anlamadımçok geçmiş olsun. cold mix iyi gelmişti bize. ventolin uyg yap buhar makinesi varsa. ilaç kullanıyor musunuz ? iburamin iyi geliyor bu durumda
Soğanı koydum bakalım başına yarında buhar mak bakarım Bi inş inmez ciğere daha öncede bronşit başlangıcı yaşadık birden ini eriyor ciğereİ
çok geçmiş olsun soğuk buhar makinesi var mı bilmem ama ilk aşamada o bayağı iyi geliyor. Burda biri yazmıştı gece yatarken odaya soğan kesip koyun diye de. Bize iyi gelmişti sanki baya keskin ya kokusu açıyor burnu bende mustelanın balsamı var ondan sürmüştüm gece yatarken göğsüne kıyafetine. Bir haftayı buldu tabi burnunun açılması. Çok şükür ciğerlerine inmeden bi ilaç kullanmadan atlatmıştık. Ama gece ve emerken çok zorlanıyorlar gerçekten
Geçmiş olsun canım bence bi doktora gösterseydin, hasta olalı oldu baya. Çocuklar hastalıkta çok hirpalaniyor. Uyumaları bile işkence. Benim Duru hastalandığında genzidekini kusarak atıyordu. Ne iyi geliyordu. Serum fizyoloji yi bı burundan sık digerinden kendi çıksın, bence çekme. Hem daha kısa sürüyor, çabuk temizlemiş olursun huysuzlanmadan.Pazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş
Öncelikle elif kuzuma ve sana geçmiş olsun canımKızlar beni elektrik çarptı yafisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum kanadı şişti
Sağol canım ben durum olarak paylaşmıştım, yeni değil resim. Kalıcı olsun diye duvarda paylaştım. İçinde kalmasın canım nereye istersen oraya yazabilirsin. Senin yorumların benim için kıymetli.
Nasıl yani tavandan ne parçası düşmüşÖncelikle elif kuzuma ve sana geçmiş olsun canımciddi bir şey yoktur inşallah
İkinci olarak yatarken bile kafasına tavandan parça düşen biri olarak ıslak elle elektrikli alete yaklaşma cesaretini kınıyorum
Valla ha içime dert olacak sende yapmadın yapıp kargoluycam sana ıslak kurabiyeTesekkur ederiz teyzesievet bence de Alinin gozleri ben ama iste kaşlar babaya benzeyince herkes tıpki baba diyor ali de cok cekikti degisti bence elif de benzer yani belki yani insAllah yani umarim
Teşekkür ederim canım ben acemiyim ama yine de el emegi olsun istedimcocuklari kv bırakip yaptım.ama hızli olucam diye pek özenemedim elim ayagima dolandi özellikle araba pek komik oldu ama napayım oglum araba istedi yapamam dedim.yaparsin yaparsin annecim dedi gazladi
Yaa ne incesin teşekkür ederim aslimgaliba sen de pek giremiyorsun hala ben de bakamadim su sira özleştik mi ben ozledim vallahi burayı seni hepinizi
Tesekkur ederim Umutcanim
Oy oy oy agzın bal yesin ne tatlısıntesekkur ederiz ki
Tesekkur ederim jadem biraz acemice ama anne iş oldu
Valla bi girisitin mi anlamazsin bile jadem..Allah kolaylik versinbigun yapar getirirm aa ayipsin 2 adim yol ama islak kurabiyeler senden
Yaa ama kıyamam ben sana bal kızaklinla yaşa uzun saglikla yasa annenle babanla yasa minigim
Tesekkur ederim begenmene sevindim..yakin olsak da sizlere de yapabilsem ne hos olurdu
Teşekkür ederim cecencimsagolasin
Keske yakın olsak hepimize yapsam miss canim arkadasimama araba cok komik oldu niyetim baskaydi tesekkur ederiz teyzeleri
Bizim arkadaslar etmez de 31 kisi görüntülemişGrupta nazar var kesinçok geçmiş olsun canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?