Amannn senin başına gelen şeyler de hep büyük büyük ya Allah daha beterinden korusun canım geçmiş olsunKızlar beni elektrik çarptı yafisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum kanadı şişti
Evet ben kaçırmışım ben Yıldırım'ı birde ampul takarken çarpildigini biliyorum. Umut'un telefon ve TV ile işi yok ama, kız neden böyle oldu bilmiyorum. Hemen elimden alıyor vermesen yırtıyor. Bende yarım yamalak okuyorum işte. Sonra kaldırıyorum teli.Dikkatinden kaçmış canım buraya yazmıştı uyurken tavandan alçı parçası düşmüş yüzüne
Muhteşem kendini de sevmesi ayrı güzel. Maşallah asya kuzumaBizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldıBuhar mak var ne yazık ki bronşit baş zamanında almıştık yarın Bi bakayım soğan koydum başına bakalım yarın bir cold mix de alayım dışarıda çıkmıyor nasıl hasta oldu anlamadım
yap anı kalsınHelinnnnn demek kepçeyi mi seçti civanım Anasının bakamadığı kuzuya o baksın ilerde Ben de merak ettim bak şimdi bu meslek olayını , bir ara fırsat bulursam ben de yapayım
memnun oldum canim. sizleri de gormek mutlu etti biiziBen canım sonu sarac
ortak arkadaşlardan tahmin ettim. ne güzel ettin. memnun oldum canimKızlar bende bulduklarıma istek atıcam şimdi şaşırmayın görünce Eylülle resmim var profilde
Buhar mak var ama ilaç yok bu sabah daha iyi en azından keyfi yerinde ama burun hala akıyor ve salyada öyle önlük taktım artık önü hep ıslanıyor diyeçok geçmiş olsun. cold mix iyi gelmişti bize. ventolin uyg yap buhar makinesi varsa. ilaç kullanıyor musunuz ? iburamin iyi geliyor bu durumda
Evet canım uykuya geçmekte çok zorlandı ama rahatladı sonra temizleyince Bi de soğan da geceyi rahat geçirmesini sağladı sanırım. Önce sadece sıktım çekmedim baktım hala dolu çektim bu kez.Geçmiş olsun canım bence bi doktora gösterseydin, hasta olalı oldu baya. Çocuklar hastalıkta çok hirpalaniyor. Uyumaları bile işkence. Benim Duru hastalandığında genzidekini kusarak atıyordu. Ne iyi geliyordu. Serum fizyoloji yi bı burundan sık digerinden kendi çıksın, bence çekme. Hem daha kısa sürüyor, çabuk temizlemiş olursun huysuzlanmadan.
Evet ya yavru kuşum çok yıprandı bu araZeyay1420 teşekkür ederiz canım size de geçmiş olsun . Burun tıkanıklığı çok zorluyor çocukları.
Öğlene kadar dersim var öğleden sonra çıkıp alıcam cold mix mustelanın kremine de bakarımCold mix kulladın mı hiç? Zamanında bende aspire ederdim bir süre sonra yine aynı oluyordu ondan sonra sterimar tıkalı burun spreyi aldım bir bak istersen bebeklerde çok zor oluyor bir de öğreniyorlar görür görmez çığlık çığlığa ağlıyor miniklerim ya çok geçmiş olsunikisini kullandım ben almila hastayken içine sinmiyorsa bence götür doktora bir de odasına buhar yap istersen. Mustelanın göğüse sürülen bir kremi var bir de rahatlatıyor oda
Bu sabah daha iyi bakalım gece sıkıştırıyor galiba uykuya geçişte çok zorlandıYa maşallah ona doğum günü kutlu olsun güzelliğin artık devamı da gelir o adımların
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz iyileşir kuzucuk
Saol canım sabah daha keyifle uyandı sanırım gece yatarken sıkıştırdı öğleden sonra çıkıcam bakalım alıcam bişeylerZeyay1420 nasıl oldu kızımız daha iyidir inşallah
Ahh kuzum pandemi bebekleri evden de çıkmıyor ki bilmem neden olduAh kıyamam üşüttü mü acabadevam ederse bi gidin bence
Çok teşekkür ederim canım benimYa maşallah ona doğum günü kutlu olsun güzelliğin artık devamı da gelir o adımların
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz iyileşir kuzucuk
Çiçekçim napıyorsun yaaaa bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldıBen kurbağa oturuşu yapıyorum sanırım bana özendi böyle oturuyortipi benzemese de saçı oturuşu falan benziyor işte
Helin nasılsın kuzumyap anı kalsın
memnun oldum canim. sizleri de gormek mutlu etti biizi
ortak arkadaşlardan tahmin ettim. ne güzel ettin. memnun oldum canim
Ay dimi ya bende çok sevindim
Heyt Aslan parçası yerim onu ya iyi yapmışsın kuzum al ancak hazır olurDoğum günü alışverişine başladım ben de balonlar vs inşallah istediğim gibi olur Aslan temalı yapıyorum Haydo dedigimize bakmayın aslinda Lakabı aslan parçası damagneti hastane çıkışı hep aslandi ilk yaşı da aslan olsun dedik
Evet ya çok zor gerçekten hiç böyle olmamıştı birde minicik burnu var ki sorma çekmek de silmekten pek zor ele gelmiyor ki fındık burunGünaydın kızlar
Kalppare geçmiş olsun canım nedir bu elektrikten çektiğin senin Allah esirgesin
Zeyay1420 çok geçmiş olsun canım Ayşecik biran önce iyileşir inşallah. Betüş te çok çektim ben de gece tıkanır ağlar ağlar ayy çektirmez çok hasta olmuştu bir dönem üst üste kulak enfeksiyonu falan çok zor hasta bebek
Ooo hadi bakalım aslan parçamız hayırlı olsun şimdiden. Bende karar veremedim hala nerden alıyorsun internetten miDoğum günü alışverişine başladım ben de balonlar vs inşallah istediğim gibi olur Aslan temalı yapıyorum Haydo dedigimize bakmayın aslinda Lakabı aslan parçası damagneti hastane çıkışı hep aslandi ilk yaşı da aslan olsun dedik
Buhar makinasına ilaç yerine serum fizyolojik koyabilirsiniz. Ben umut uyudugunda koyuyordum, uyurken azına takıyordum. İlaç olmadigi içinde 1 saat öyle duruyordu. Uyanınca yumuşamış olduğu için, çekip alıyordum. Umut ventolin çok kullanmıştı. En son doktor sürekli de olmaz serum fizyolojik koy demişti.Ama soğuk buhar olarak serum fizyolojik dolapta saklıyordum.Buhar mak var ama ilaç yok bu sabah daha iyi en azından keyfi yerinde ama burun hala akıyor ve salyada öyle önlük taktım artık önü hep ıslanıyor diye
Aynen canım inşallah istediğim gibi olurÇok teşekkür ederim canım benim
Çiçekçim napıyorsun yaaaa bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldı
Helin nasılsın kuzum
Heyt Aslan parçası yerim onu ya iyi yapmışsın kuzum al ancak hazır olur
Sağol canım trendyoldan aldım hepsini bı afiş kaldı onu da burda reklemciya yaptircamOoo hadi bakalım aslan parçamız hayırlı olsun şimdiden. Bende karar veremedim hala nerden alıyorsun internetten mi
Canım ben sosyal medya kullanmıyorum.bilgin olsun sonra şekerpare niye yazmadı dersin diye önden diyeyim.eşimle anlastık çocuklar biraz büyüyene kadar sosyal medya kullanmayacagız.çok kaptırmamak adınaAyy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk
Ooo çocuk sanatçı ruhlu olacak annesi@Jadesi palet fırça boya üçlüsü vardı onu seçti. Ya böyle ilgi çekici bişey koyarak strateji hatası yaptım ya da Sanatçı yetişiyorbabasının yazılımcı hayali suya düştü mouse da koymuştuk halbuki
Teşekkür ederiz canım..evet bu ara liste bası kapışıyoruz haydo ileOoo gece gece neler olmuş yaa. Vukuatsız günümüz geçmez oldu. Geçmiş olsun hem sana hem elif kuzusuna.
Tesekkur ederim tekrardan canımÇok güzel olmuş bence. El emeği daha ne olsun. Beni organizasyonun kendisi de çok yoruyor hiç bişey hazırlamasam bile o stres bana yeter.
Bugün kv gil kahvaltıya geldiler. Kahvaltı, diş buğdayı ve akşam yemeği bütün gün hiç oturmadım ipek le onlar ilgilendi ben sadece yemek ve uyku. Akşam mutfağı da eşim topladı. Ama yine de şu an sabaha kadar dinlenebilir miyim diye düşünüyorum. Çook yoruldum
Aman canım daha cok dikkat et..herkes biri bakıyordur illa diye düşünebiliyor..anlık bosluklar olabiliyor..annemlerde yaşamıştım..Ali ananesinin gozkalemini tv ye bi guzel boca etmisti 1.5 yasindaydiKalppare geçmiş olsun canım hem kendimize hem kuzucuklarımaza çok dikkat etmeliyiz ben şimdi rahatım gerçi o kadar kişi peşinde ama illa düşüyorlar yine
Ben de öyle oldu yaBen de kabul ettimm zaten ismimden belli benim ki tanitmayayim
Allah'ım sana geliyoruuuimmmm delirtme beni jadeeee o nasıl oturuş o nasıl kendini sevmek aferin kız gelinciğim önce kendini sev tebrikssss
Hahahahshahssipeğim yapmış yapacağıni
Maşallah kuzuma
Girmeye çalışıyorum okumaya çalışıyorum sekerparem ama Haydomun tiki var tel elimdeyse depar atarak geliyor eşşoolusuyarım yamalak işte okuyorum yazıyorum falan ama en rahat bu saatler benim için
Hahahha alem kadınsin dilzar yaaKalppare gecmis olsun cancagizim, yarin bir topraga ciplak ayakla bas bir. faydası var mi bilmem ama halk efsanesi, zarari yoktur en azindan.
dogum gününü atlatana bir şeyler oluyor yahu, gerçi bana doğum gününden önce olduydu. ayni mesajin içinde kendi tezimi çürüttüm iyi mi?
Teşekkür ederim helincimhepimiz oluruz inanıyorum ben
nasıl kaçırdım benama tek kelimeyle mukemmelllll❤ bayildim gelinimmm diye demiyorum pambik prenses
aaa bunu uzun uzun yazmam lazım. şimdi birsuru alıntı yaptım. sana tekrar gelicem. kolay değil 2 cümleyle anlatamam ki
ya onun bakışı yeter
ekledim canim. ama biri eklediydi o kim ki o zaman ?
cipcici valla. nasıl sevmesin eserini❤ masallah sana guzellikkk
hahaha ben kumarbaz olur mu futbolcu olur mu diye eklemeler yapmak istedim de veto yemiştim yeğenim kepçe koyuvermişti kaşla göz arasinda kendisi gastanomi mezunu veeee istedigi oldu. sende iyi yapmissin sanatci olsun ipektos. o ışık var sanki ya
yerim seni ya masallah büyüdüler valla miss
almilam iyi ki doğmuşsun aileni şenlendirmissinnice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun prenses
ama noluyor yaaaher gün birşey. cok geçmiş olsun şekerparem. yeteneğini seveyim ne güzel şeyler yapmışsın . naif alimi de gördüm sana benziyor valla. çocuklarınla mutlu mesut bir ömür dilerim
Korkma canim hemen en kötüyü aklina getirme..basit bir nezledir griptir..niye hemen bronşit olsun..pozitif ol..genizleri serum fizyolojikle. Cold mix damla yastiga damalt.cok iyi geliyor. Verebilirsinsen ıhlamur tavuk çorba ve mandalina suyu verebilirsin cok iyi geliyor. Doktor arkadasim tavuk corbanin gribe iyi geldigi tıbben kanıtlanmiş demisti. Pirinçte kirmizi ette ve kabak cekirdeginde çinko var.çinko gribe iyi gelir.aklında bulunsun.hee pirasa corbasi da iyi gelebilir.antibiyotik etkisi yapar.bunlalri sen de bilirsin ama insan yavrusu hastayken herseyi unutyorPazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş
Ben de ali de herseyi kendim yapmistim.bunda iki süsü zor aldim netten yaAnne eli deymiş gibi maşallah sana dünürüm ne güzel el emeği bende Zeynebimin süslemeleri i falan hep kendim hazırladım Ayşeye hazırını bakıp almaya vakit bulamıyorum. Nice sağlıkla mutlulukla geçireceği yılları olsun kuzuların. Elifimle maşallah hiç te öyle yaramaz gibi durmuyor annesi çok tatlı kuzumya Alime ne demeli küçük beyfendi
Maşallah sena kuşa nasıl güzel bayıldımm
Evet kuzum haklısın cicisin cici hemde çok cicisin severim ben seni ya
Oooo ipeğimm harika bir seçim tebrik ediyorum seni geleceğin sanatçısı inş güzel günlerini görelim hep beraber
Yaa o bende de olurdu..sebebini hep merak etmisimdirKalppare şekerimparem dünürcanım ne olur sana öyle çok geçmiş olsun bende çok korkarım elektrik işinden @dilzar ne güzel demiş bak yarın Bi çıplak ayak toprağa basıver alır elektriği ben lisedeyken neye dokunsam çarpıyorum nerden yüklendiysem aşırı elektrik vardı üstümde artık annem aldı doktora götürdü bir değil iki değil bu kız heryeri çarpıyor diye doktorda bana ellerini toprağa bastır çıplak ayak toprağa bas demişti
Yaa ne tatlısın balısıNice senelere maşallah kuzulara. Abi kardeş nede güzel olmuşlar.
Arabami komik oldu, ustası yapsa bu kadar olur. Ben çok beğendim, Çokta marifetlisin.
Bu arada yine mi elektrik çarptı, çok geçmiş olsun. En son konuştuğumuzda makinaya dikkat edecektin, ıslak el piriz ellemek, baya dikkatlisin aşkısı.
Elif'imin kafası nasıl yarıldı, ne oluyor bugün nazarami geldiniz. Çok çok geçmiş olsun. Çok değil yarası inşallah
O tabloyu da asya cici diye severYAma nasıl yakışır nasılteyzrsine bi kıyak geçip bir tablo yapar artık
Ya jadee hahahahÖncelikle elif kuzuma ve sana geçmiş olsun canımciddi bir şey yoktur inşallah
İkinci olarak yatarken bile kafasına tavandan parça düşen biri olarak ıslak elle elektrikli alete yaklaşma cesaretini kınıyorum
HahahahValla ha içime dert olacak sende yapmadın yapıp kargoluycam sana ıslak kurabiye
Sorma büyüdü de hayvan bebek ve ne önemlisi kendini seviyoreee ne demişler insan kendini sevmese çatlar ölürmüş haaa bizi seviyor mu dersen arada cici arada başı gögse taslama dışı bi numara yok ama bununla ilgili atasözü yok kuzum napsın dememişler ki insan anne babasını sevmese çatlar ölür diye
bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldı
yap anı kalsın
memnun oldum canim. sizleri de gormek mutlu etti biizi
ortak arkadaşlardan tahmin ettim. ne güzel ettin. memnun oldum canim
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben de sizi gördüğüme çok memnun oldum. Bebekleriniz, siz hepiniz çok tatlısınız
ah ebru valla nasılım bilmiyorum. kafam bi milyon. aynı anda birşeyleri düşünüp hep unutup tekrar başa sarıyoruz. uykusuz migrenli 2 bebeli günler. masallah ailene nasil sevgi dolu. bitmeyen hediyeler. almila cok sansli. bu arada almilanin basi baglanmadi sankiÇok teşekkür ederim canım benim
Çiçekçim napıyorsun yaaaa bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldı
Helin nasılsın kuzum
Heyt Aslan parçası yerim onu ya iyi yapmışsın kuzum al ancak hazır olur
ya şekerparem süpersin valla. arel kaçıyor kardeşinden haklısın. yürüsün belki arkadaş beller kendine. birlikte oynarlar da bizde rahat ederiz azicikkk. şimdi iki bebe ayrı ayrı ilgi yetişilmiyor ve arelcim sağolsun tv ye sardı. anlamıyorum öğrendi de herşeyi. kumandayı al netflix e gir çocuk profili sec booba aç kikir kikir gülCanım ben sosyal medya kullanmıyorum.bilgin olsun sonra şekerpare niye yazmadı dersin diye önden diyeyim.eşimle anlastık çocuklar biraz büyüyene kadar sosyal medya kullanmayacagız.çok kaptırmamak adına
Ooo çocuk sanatçı ruhlu olacak annesierva elif de ali de ateşölçeri seçmişti iki toktur mu yetisiyor aile hastanesi açarız filmlerdeki gibi hehehhe isin esprisi bi yana gerçekten etkiliyor mudur ki ya
Teşekkür ederiz canım..evet bu ara liste bası kapışıyoruz haydo ilekim daha yaramaz yarışmasina hosgeldiniz sunucu esila...esila; nerhaba arkadaslar ali ; bu bebi cok yayamaz ama hayatimda boyle yaymaz bebi gormedim ee az mi adam kaç yasinda hayati var adamin aa günesi de unutmayalım umut; anne bu bebegi Allah mutlu olalim diye gonderdi lutfen kizmayalim duru ile umutu civan ile areli de düşündüm ama muhtemelen umut; hep duyu yapti der arel de kosarak uzaklasirmis gibi geldi çünkü minnoslar ki daha kuzular daha bebek 6 yas ve ustu ablasi abisi olanlar bi sekilde daha iyi idare ediyordur diye umuyorum zeynep ile dilzarın minnoş gel biz yazı yazalım bosver bebekleri..derler...demek isterdim ama dilim varmiyor bu bebeklerden ders calisamiyoruz mu derler naparlar bilmem ama ders calismamak icin bahane edeckleri kesin betüş de kek yapar ortamı tatlıya baglardı insAllah kimseyi atlamamışımdır kardeslerden ya
Kiz jadeeeee beni denkendine benzettinbi baktım yazıyorum
Tesekkur ederim tekrardan canımOy oyy epey yorucu olmus canım..inşAllah guzelce dinlenmissindir ❤❤
Aman canım daha cok dikkat et..herkes biri bakıyordur illa diye düşünebiliyor..anlık bosluklar olabiliyor..annemlerde yaşamıştım..Ali ananesinin gozkalemini tv ye bi guzel boca etmisti 1.5 yasindaydive herkes biri bakiyordur yaa demis meger cocuk makyaj cantasjni alt üst etmis ben mutfaktaydim buldugumda ayy iyi ki bu kucuk parcalari yutmamis diye çemkirmistim annem de gitti tv sen ne diyon demisti..evlat iste tv mi goruyor gozum
Ben de öyle oldu yaama buraya girmek iyi oluyor ama pek giremiyorum..girsem ne okudugumu anlayamadan hizli hızlı okuyorum bu ara bi eksik hissetmedim degil.
Hahahha alem kadınsin dilzar yaao bana da cok ooluyor ben de panikle kapıya sarıldım. Ağac tahta odun da iyi gelirmis ya bugün bir saksı bakımi yapayim bari sagll canim tesekkur ederim
Teşekkür ederim helincimAliyi hepiniz bana benzettiniz..ben de diyorum ama herkes hayir ayni baba bosa kendini paralama diyor acaba esimle ben mi benziyoruz yha
Korkma canim hemen en kötüyü aklina getirme..basit bir nezledir griptir..niye hemen bronşit olsun..pozitif ol..genizleri serum fizyolojikle. Cold mix damla yastiga damalt.cok iyi geliyor. Verebilirsinsen ıhlamur tavuk çorba ve mandalina suyu verebilirsin cok iyi geliyor. Doktor arkadasim tavuk corbanin gribe iyi geldigi tıbben kanıtlanmiş demisti. Pirinçte kirmizi ette ve kabak cekirdeginde çinko var.çinko gribe iyi gelir.aklında bulunsun.hee pirasa corbasi da iyi gelebilir.antibiyotik etkisi yapar.bunlalri sen de bilirsin ama insan yavrusu hastayken herseyi unutyorgecmisler olsum cabucak atlatsin kuzucuk insAllah ❤
Ben de ali de herseyi kendim yapmistim.bunda iki süsü zor aldim netten yaama yine dayanamadim yaptim el isi bisiler.tesekkur ederim dünürüm elif yaramaz degil de sakar diyelim
Yaa o bende de olurdu..sebebini hep merak etmisimdiröğretmenimiz vardı fizikci..topraga dokunun derdi.tesekkur ederim bu arada canım dünürüm ❤
Yaa ne tatlısın balısı
Allah affetsin bazen aceleden unutuyor insan ama cok haklisin dikkatsizlik de degil bu bildigin ihmal yani.. Bu elektrigin benle derdi ne anlamadımcarpilmak bana gore bi hayat felsefesi oldu tevbe estagfirullah mutfak robotunu cekerken oldu ya..ondan islakti elim.
Elif yürürken mama sandalyesinim ayagina carpti.kafasi sisti falan.ama bugun kabuk bağlamış daha iyi ❤ sisligi de inmis bin şükür ❤
O tabloyu da asya cici diye severdüşündüm de bu iki.minnos güzel bir ikili olabilir ipek in yaptigi resimleri asya sergiler tanitimini yapar..ozel biseye gerek yok cici yapsa yeter herkrs kosar bu ikiliye
Ya jadee hahahahben de cesaretimi kutlayacaksin sandim haklısın büyük hata.. benim ev halim kameraya alinsa altta yazi yazardi rtuk: lutfen evde denemeyiniz
Hahahahahh kıyamam yaa bak bugun senin icin rahatlasın diye yapacagim.kiz bilemedjn yarin ben sakaya vuruyorum yaa
Aa olmaz mi ne sozler varben iki soyleyim sen yirmi bilirsin zaten de iste
Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz..
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..
Yaa bak simdi duygulandım anne olduk he
Valla susamtanem ben de saskinim son sayi 32 idi.. denemek icin acip acip kapadim ama görüntüleme sayısı değişmiyor.demekki görüntüleyen kisi sayısı buKuzum yaa kıyamam geçmiş olsun. Yüzünü ılık ya da sıcak suyla bolca yıkarsan banyodaki gibi akıyor bazen. Burun tıkanıklığı çok zor inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..
Ne 31 i yaa. Şurda kaç kişilik grubuz. Neler oluyordu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?