2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amannn senin başına gelen şeyler de hep büyük büyük ya Allah daha beterinden korusun canım geçmiş olsun

Dikkatinden kaçmış canım buraya yazmıştı uyurken tavandan alçı parçası düşmüş yüzüne
Evet ben kaçırmışım ben Yıldırım'ı birde ampul takarken çarpildigini biliyorum. Umut'un telefon ve TV ile işi yok ama, kız neden böyle oldu bilmiyorum. Hemen elimden alıyor vermesen yırtıyor. Bende yarım yamalak okuyorum işte. Sonra kaldırıyorum teli.

Buhar mak var ne yazık ki bronşit baş zamanında almıştık yarın Bi bakayım soğan koydum başına bakalım yarın bir cold mix de alayım dışarıda çıkmıyor nasıl hasta oldu anlamadım
bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldı
Helinnnnn demek kepçeyi mi seçti civanım Anasının bakamadığı kuzuya o baksın ilerde Ben de merak ettim bak şimdi bu meslek olayını , bir ara fırsat bulursam ben de yapayım
yap anı kalsın
Ben canım sonu sarac
memnun oldum canim. sizleri de gormek mutlu etti biizi
Kızlar bende bulduklarıma istek atıcam şimdi şaşırmayın görünce Eylülle resmim var profilde
ortak arkadaşlardan tahmin ettim. ne güzel ettin. memnun oldum canim

çok geçmiş olsun. cold mix iyi gelmişti bize. ventolin uyg yap buhar makinesi varsa. ilaç kullanıyor musunuz ? iburamin iyi geliyor bu durumda
Buhar mak var ama ilaç yok bu sabah daha iyi en azından keyfi yerinde ama burun hala akıyor ve salyada öyle önlük taktım artık önü hep ıslanıyor diye
Evet canım uykuya geçmekte çok zorlandı ama rahatladı sonra temizleyince Bi de soğan da geceyi rahat geçirmesini sağladı sanırım. Önce sadece sıktım çekmedim baktım hala dolu çektim bu kez.
Zeyay1420 teşekkür ederiz canım size de geçmiş olsun . Burun tıkanıklığı çok zorluyor çocukları.
Evet ya yavru kuşum çok yıprandı bu ara
Öğlene kadar dersim var öğleden sonra çıkıp alıcam cold mix mustelanın kremine de bakarım
Ya maşallah ona doğum günü kutlu olsun güzelliğin artık devamı da gelir o adımların

Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz iyileşir kuzucuk
Bu sabah daha iyi bakalım gece sıkıştırıyor galiba uykuya geçişte çok zorlandı
Zeyay1420 nasıl oldu kızımız daha iyidir inşallah
Saol canım sabah daha keyifle uyandı sanırım gece yatarken sıkıştırdı öğleden sonra çıkıcam bakalım alıcam bişeyler
Ah kıyamam üşüttü mü acaba devam ederse bi gidin bence
Ahh kuzum pandemi bebekleri evden de çıkmıyor ki bilmem neden oldu

Günaydın kızlar
Kalppare geçmiş olsun canım nedir bu elektrikten çektiğin senin Allah esirgesin
Zeyay1420 çok geçmiş olsun canım Ayşecik biran önce iyileşir inşallah. Betüş te çok çektim ben de gece tıkanır ağlar ağlar ayy çektirmez çok hasta olmuştu bir dönem üst üste kulak enfeksiyonu falan çok zor hasta bebek

Doğum günü alışverişine başladım ben de balonlar vs inşallah istediğim gibi olur Aslan temalı yapıyorum Haydo dedigimize bakmayın aslinda Lakabı aslan parçası da magneti hastane çıkışı hep aslandi ilk yaşı da aslan olsun dedik

Ya maşallah ona doğum günü kutlu olsun güzelliğin artık devamı da gelir o adımların

Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz iyileşir kuzucuk
Çok teşekkür ederim canım benim
Ben kurbağa oturuşu yapıyorum sanırım bana özendi böyle oturuyor tipi benzemese de saçı oturuşu falan benziyor işte
Çiçekçim napıyorsun yaaaa bence gerçekten pandemiden dolayı evde büyüdüler ve bağışıklık zayıf kaldı
yap anı kalsın

memnun oldum canim. sizleri de gormek mutlu etti biizi

ortak arkadaşlardan tahmin ettim. ne güzel ettin. memnun oldum canim
Helin nasılsın kuzum
eggplantlover C cecenn kızlar çok sevindim sizi gördüğüme çok güzelsiniz ne iyi ettiniz
Ay dimi ya bende çok sevindim
Heyt Aslan parçası yerim onu ya iyi yapmışsın kuzum al ancak hazır olur

Evet ya çok zor gerçekten hiç böyle olmamıştı birde minicik burnu var ki sorma çekmek de silmekten pek zor ele gelmiyor ki fındık burun

Ooo hadi bakalım aslan parçamız hayırlı olsun şimdiden. Bende karar veremedim hala nerden alıyorsun internetten mi

Buhar mak var ama ilaç yok bu sabah daha iyi en azından keyfi yerinde ama burun hala akıyor ve salyada öyle önlük taktım artık önü hep ıslanıyor diye
Buhar makinasına ilaç yerine serum fizyolojik koyabilirsiniz. Ben umut uyudugunda koyuyordum, uyurken azına takıyordum. İlaç olmadigi içinde 1 saat öyle duruyordu. Uyanınca yumuşamış olduğu için, çekip alıyordum. Umut ventolin çok kullanmıştı. En son doktor sürekli de olmaz serum fizyolojik koy demişti.Ama soğuk buhar olarak serum fizyolojik dolapta saklıyordum.

Aynen canım inşallah istediğim gibi olur
Ooo hadi bakalım aslan parçamız hayırlı olsun şimdiden. Bende karar veremedim hala nerden alıyorsun internetten mi
Sağol canım trendyoldan aldım hepsini bı afiş kaldı onu da burda reklemciya yaptircam

Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk
Canım ben sosyal medya kullanmıyorum.bilgin olsun sonra şekerpare niye yazmadı dersin diye önden diyeyim.eşimle anlastık çocuklar biraz büyüyene kadar sosyal medya kullanmayacagız.çok kaptırmamak adına
Ooo çocuk sanatçı ruhlu olacak annesi erva elif de ali de ateşölçeri seçmişti iki toktur mu yetisiyor aile hastanesi açarız filmlerdeki gibi hehehhe isin esprisi bi yana gerçekten etkiliyor mudur ki ya
Ooo gece gece neler olmuş yaa. Vukuatsız günümüz geçmez oldu. Geçmiş olsun hem sana hem elif kuzusuna.
Teşekkür ederiz canım..evet bu ara liste bası kapışıyoruz haydo ile kim daha yaramaz yarışmasina hosgeldiniz sunucu esila...esila; nerhaba arkadaslar ali ; bu bebi cok yayamaz ama hayatimda boyle yaymaz bebi gormedim ee az mi adam kaç yasinda hayati var adamin aa günesi de unutmayalım umut; anne bu bebegi Allah mutlu olalim diye gonderdi lutfen kizmayalim duru ile umutu civan ile areli de düşündüm ama muhtemelen umut; hep duyu yapti der arel de kosarak uzaklasirmis gibi geldi çünkü minnoslar ki daha kuzular daha bebek 6 yas ve ustu ablasi abisi olanlar bi sekilde daha iyi idare ediyordur diye umuyorum zeynep ile dilzarın minnoş gel biz yazı yazalım bosver bebekleri..derler...demek isterdim ama dilim varmiyor bu bebeklerden ders calisamiyoruz mu derler naparlar bilmem ama ders calismamak icin bahane edeckleri kesin betüş de kek yapar ortamı tatlıya baglardı insAllah kimseyi atlamamışımdır kardeslerden ya
Kiz jadeeeee beni denkendine benzettin bi baktım yazıyorum
Tesekkur ederim tekrardan canım Oy oyy epey yorucu olmus canım..inşAllah guzelce dinlenmissindir ❤❤
Kalppare geçmiş olsun canım hem kendimize hem kuzucuklarımaza çok dikkat etmeliyiz ben şimdi rahatım gerçi o kadar kişi peşinde ama illa düşüyorlar yine
Aman canım daha cok dikkat et..herkes biri bakıyordur illa diye düşünebiliyor..anlık bosluklar olabiliyor..annemlerde yaşamıştım..Ali ananesinin gozkalemini tv ye bi guzel boca etmisti 1.5 yasindaydi ve herkes biri bakiyordur yaa demis meger cocuk makyaj cantasjni alt üst etmis ben mutfaktaydim buldugumda ayy iyi ki bu kucuk parcalari yutmamis diye çemkirmistim annem de gitti tv sen ne diyon demisti..evlat iste tv mi goruyor gozum
Ben de öyle oldu ya ama buraya girmek iyi oluyor ama pek giremiyorum..girsem ne okudugumu anlayamadan hizli hızlı okuyorum bu ara bi eksik hissetmedim degil.
Hahahha alem kadınsin dilzar yaa o bana da cok ooluyor ben de panikle kapıya sarıldım. Ağac tahta odun da iyi gelirmis ya bugün bir saksı bakımi yapayim bari sagll canim tesekkur ederim
Teşekkür ederim helincim Aliyi hepiniz bana benzettiniz..ben de diyorum ama herkes hayir ayni baba bosa kendini paralama diyor acaba esimle ben mi benziyoruz yha
Korkma canim hemen en kötüyü aklina getirme..basit bir nezledir griptir..niye hemen bronşit olsun..pozitif ol..genizleri serum fizyolojikle. Cold mix damla yastiga damalt.cok iyi geliyor. Verebilirsinsen ıhlamur tavuk çorba ve mandalina suyu verebilirsin cok iyi geliyor. Doktor arkadasim tavuk corbanin gribe iyi geldigi tıbben kanıtlanmiş demisti. Pirinçte kirmizi ette ve kabak cekirdeginde çinko var.çinko gribe iyi gelir.aklında bulunsun.hee pirasa corbasi da iyi gelebilir.antibiyotik etkisi yapar.bunlalri sen de bilirsin ama insan yavrusu hastayken herseyi unutyorgecmisler olsum cabucak atlatsin kuzucuk insAllah ❤

Ben de ali de herseyi kendim yapmistim.bunda iki süsü zor aldim netten ya ama yine dayanamadim yaptim el isi bisiler.tesekkur ederim dünürüm elif yaramaz degil de sakar diyelim
Yaa o bende de olurdu..sebebini hep merak etmisimdir öğretmenimiz vardı fizikci..topraga dokunun derdi.tesekkur ederim bu arada canım dünürüm
Yaa ne tatlısın balısı
Allah affetsin bazen aceleden unutuyor insan ama cok haklisin dikkatsizlik de degil bu bildigin ihmal yani.. Bu elektrigin benle derdi ne anlamadım carpilmak bana gore bi hayat felsefesi oldu tevbe estagfirullah mutfak robotunu cekerken oldu ya..ondan islakti elim.
Elif yürürken mama sandalyesinim ayagina carpti.kafasi sisti falan.ama bugun kabuk bağlamış daha iyi ❤ sisligi de inmis bin şükür ❤
YAma nasıl yakışır nasıl teyzrsine bi kıyak geçip bir tablo yapar artık
O tabloyu da asya cici diye sever düşündüm de bu iki.minnos güzel bir ikili olabilir ipek in yaptigi resimleri asya sergiler tanitimini yapar..ozel biseye gerek yok cici yapsa yeter herkrs kosar bu ikiliye
Ya jadee hahahah ben de cesaretimi kutlayacaksin sandim haklısın büyük hata.. benim ev halim kameraya alinsa altta yazi yazardi rtuk: lutfen evde denemeyiniz
Hahahah ahh kıyamam yaa bak bugun senin icin rahatlasın diye yapacagim.kiz bilemedjn yarin ben sakaya vuruyorum yaa
Aa olmaz mi ne sozler var ben iki soyleyim sen yirmi bilirsin zaten de iste
Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz..
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..
Yaa bak simdi duygulandım anne olduk he

eggplantlover memnun oldum canım bildin mi beni de ünals diye biten

eggplantlover C cecenn kızlar çok sevindim sizi gördüğüme çok güzelsiniz ne iyi ettiniz

C cecenn , eggplantlover sizleri ve bebişleri görmek çok güzel şimdi tam hoşgelmiş oldunuz
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben de sizi gördüğüme çok memnun oldum. Bebekleriniz, siz hepiniz çok tatlısınız

ah ebru valla nasılım bilmiyorum. kafam bi milyon. aynı anda birşeyleri düşünüp hep unutup tekrar başa sarıyoruz. uykusuz migrenli 2 bebeli günler. masallah ailene nasil sevgi dolu. bitmeyen hediyeler. almila cok sansli. bu arada almilanin basi baglanmadi sanki bilmeyenler var da ondan tekrar gündeme getireyim dedim
ya şekerparem süpersin valla. arel kaçıyor kardeşinden haklısın. yürüsün belki arkadaş beller kendine. birlikte oynarlar da bizde rahat ederiz azicikkk. şimdi iki bebe ayrı ayrı ilgi yetişilmiyor ve arelcim sağolsun tv ye sardı. anlamıyorum öğrendi de herşeyi. kumandayı al netflix e gir çocuk profili sec booba aç kikir kikir gül ama tuvaleti öğrenme ne edem hi nerelere gidem

Valla susamtanem ben de saskinim son sayi 32 idi.. denemek icin acip acip kapadim ama görüntüleme sayısı değişmiyor.demekki görüntüleyen kisi sayısı bu biz kac kişiyiz hakikaten ya? Dur yoklama alayim
Sen
Ben
Jade
Miss
Dilzar
Asli
Zeyay
Nzh
Bahar
Helin
Bahark
Umudum
Sonsuz umut
Ebru
Oğretmen61
Minikbebegim
Sevgi
Sonsuz sukurler
Nuriye54
Blup
Egg
Cecen
Cheryy
Toplar 23 ee kalabalıkmisiz 9 da ziyaretci var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…