2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ama nasıl yakışır nasıl teyzrsine bi kıyak geçip bir tablo yapar artık

Yap canım benim kızlar şimdi soruyorlar bizim ilk doğum günümüz nasıldı ne yaptınız diye. Fotoğrafları açıp bakıyorlar falan merak ediyorlar büyüyünce de. Sağlık olsun görüşünce de ailenle de bir pasta keser ufak bir kutlama daha yaparsınız

Kızlar beni elektrik çarptı ya fisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum kanadı şişti

Kalppare Elif de benziyor ama Alinin gozleri tıpkı sen,masallah kuzularıma. Elifime de gecmis olsun, inşallah iyileşir kuzum.
Tesekkur ederiz teyzesi evet bence de Alinin gozleri ben ama iste kaşlar babaya benzeyince herkes tıpki baba diyor ali de cok cekikti degisti bence elif de benzer yani belki yani insAllah yani umarim
Teşekkür ederim canım ben acemiyim ama yine de el emegi olsun istedim cocuklari kv bırakip yaptım.ama hızli olucam diye pek özenemedim elim ayagima dolandi özellikle araba pek komik oldu ama napayım oglum araba istedi yapamam dedim.yaparsin yaparsin annecim dedi gazladi
Çok güzel olmuş canim doğum gününüz elif kankamiz dünyalar guzelimiz İstanbul beyefendisi Alimiz nice güzel yaşları olsun kuzularinin
Yaa ne incesin teşekkür ederim aslim galiba sen de pek giremiyorsun hala ben de bakamadim su sira özleştik mi ben ozledim vallahi burayı seni hepinizi
Doğum günleri kutlu olsun iyi ki doğmuşlar nice güzel yaşları olsun
Tesekkur ederim Umutcanim
Oy oy oy agzın bal yesin ne tatlısın tesekkur ederiz ki
Çok güzel olmuş bizimde cuma doğum günü ne yapacaksam pastalar çok güzel olmuş maşallah
Tesekkur ederim jadem biraz acemice ama anne iş oldu
Valla bi girisitin mi anlamazsin bile jadem..Allah kolaylik versin bigun yapar getirirm aa ayipsin 2 adim yol ama islak kurabiyeler senden
Bizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa
Yaa ama kıyamam ben sana bal kız aklinla yaşa uzun saglikla yasa annenle babanla yasa minigim
Tesekkur ederim begenmene sevindim..yakin olsak da sizlere de yapabilsem ne hos olurdu
Kalppare senin kuzuların da çok şekerler maşallah kutlu olsun doğum günleri nice güzel yılları yaşları olsun
Teşekkür ederim cecencim sagolasin
Kalppare kızzz o pastalar ne öyleyerim o çekikleri maşşallah ikisi de çok güzeller doğum gününüz tekrar kutlu olsun canım
Keske yakın olsak hepimize yapsam miss canim arkadasim ama araba cok komik oldu niyetim baskaydi tesekkur ederiz teyzeleri

Grupta nazar var kesin çok geçmiş olsun canım benim ya

Teşekkür ederim canim haklısın valla ya aklım çıkıyor ama yine oluyor yine oluyor

Öyle bir izlenim verdiysem ne mutlu bana gaza gelip yarın makina alırmışım
Yok yok astım uzaktan Ayyy cici diyo sadece

Ooo gece gece neler olmuş yaa. Vukuatsız günümüz geçmez oldu. Geçmiş olsun hem sana hem elif kuzusuna.

Gelme ihtimalleri var bakalım. Bir yandan da bebişin doğum günü diye kimseyi gelme mecburiyetinde bırakmayayım diye bişey demiyorum bir yandan da onlar da olsun istiyorum. Benim kardeşim de uzakta yaşıyor ya onlar hep ikimizi de düşünmek zorunda kalıyor. Ben de bunu bildiğimden hiç zorlamıyorum. Hep ben gitmeye çalışıyorum. Ah ah.. gurbet çok zor..

Ama ebrum hepsi çok yakışmış ne güzel fotolar maşallah

Çok güzel olmuş bence. El emeği daha ne olsun. Beni organizasyonun kendisi de çok yoruyor hiç bişey hazırlamasam bile o stres bana yeter.

Bugün kv gil kahvaltıya geldiler. Kahvaltı, diş buğdayı ve akşam yemeği bütün gün hiç oturmadım ipek le onlar ilgilendi ben sadece yemek ve uyku. Akşam mutfağı da eşim topladı. Ama yine de şu an sabaha kadar dinlenebilir miyim diye düşünüyorum. Çook yoruldum

Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk
Ben de kabul ettimm zaten ismimden belli benim ki tanitmayayim
Allah'ım sana geliyoruuuimmmm delirtme beni jadeeee o nasıl oturuş o nasıl kendini sevmek aferin kız gelinciğim önce kendini sev tebrikssss
Hahahahshahss ipeğim yapmış yapacağıni
Bana da yazın ben de ekleyeyim isteyenleri

Maşallah kuzuma
Yaa ne incesin teşekkür ederim aslim galiba sen de pek giremiyorsun hala ben de bakamadim su sira özleştik mi ben ozledim vallahi burayı seni hepinizi
Girmeye çalışıyorum okumaya çalışıyorum sekerparem ama Haydomun tiki var tel elimdeyse depar atarak geliyor eşşoolusu yarım yamalak işte okuyorum yazıyorum falan ama en rahat bu saatler benim için

Kalppare gecmis olsun cancagizim, yarin bir topraga ciplak ayakla bas bir. faydası var mi bilmem ama halk efsanesi, zarari yoktur en azindan.

dogum gününü atlatana bir şeyler oluyor yahu, gerçi bana doğum gününden önce olduydu. ayni mesajin içinde kendi tezimi çürüttüm iyi mi?

Pazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş

muhteşemsin ne diyim keske herkes senin gibi kayınvalide olsa
hepimiz oluruz inanıyorum ben
Helinnnnn aslında yazmıştım canım çekim yapacağımızı laf arasında yaptık bitti iki konsept sadece. Ama pasta patlatmadıgımıza pişman oldum oynardı belki pastayla
nasıl kaçırdım ben ama tek kelimeyle mukemmelllll❤ bayildim gelinimmm diye demiyorum pambik prenses
Ah helincim ne kadar sen = ben 2 erkekle nasıl geçiyor günler anlatsana biraz
aaa bunu uzun uzun yazmam lazım. şimdi birsuru alıntı yaptım. sana tekrar gelicem. kolay değil 2 cümleyle anlatamam ki
Yanağımız hala mor ama idare edin
ya onun bakışı yeter
Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk
ekledim canim. ama biri eklediydi o kim ki o zaman ?
cipcici valla. nasıl sevmesin eserini❤ masallah sana guzellikkk
hahaha ben kumarbaz olur mu futbolcu olur mu diye eklemeler yapmak istedim de veto yemiştim yeğenim kepçe koyuvermişti kaşla göz arasinda kendisi gastanomi mezunu veeee istedigi oldu. sende iyi yapmissin sanatci olsun ipektos. o ışık var sanki ya
yerim seni ya masallah büyüdüler valla miss
almilam iyi ki doğmuşsun aileni şenlendirmissin nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun prenses
ama noluyor yaaa her gün birşey. cok geçmiş olsun şekerparem. yeteneğini seveyim ne güzel şeyler yapmışsın . naif alimi de gördüm sana benziyor valla. çocuklarınla mutlu mesut bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…