2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Köyde olur kına gecesi ama düğün nerde olur bilmiyorum

Urfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruz

Ya ama onun büyük bir ciddiyetle çektiği halayı sevsinler bende Asyayı vereyim oyun havasında bir marka yuvarlanıp giderler

BKGK iyi ki doğmuş eltimiz güzel yaşları olsun inşallah .
Helinnnnn ben de hemen dönüp bir bakam . Ben ertesi gün sabaha kadar dikişli halimle hiç yatmadan oturup senoş u emzirmek için uğraşmıştım . Bir de kan kusup midesi yıkanınca korkudan uyuyamadımdı. Anlatırken bile darlandım o güne dönüp

Ya ama onun büyük bir ciddiyetle çektiği halayı sevsinler bende Asyayı vereyim oyun havasında bir marka yuvarlanıp giderler
Eee hanımağa halaya kalkarsa ciddi oynar
Ekip baya sağlam oluyor o zaman araya birde oyun havasıyla Asya minnak parmaklarıyla hünerlerini öğretir bizimkilere ohh ohh

Aaa civan da mı 10 Nisan evet ben Doğumdan sonra aktif olmaya başlamıştım 5 -6 kişi falan o gün doğum olmultu benim doğum tahminimden çok güzel geçmişti ama sonrasında çok zorlanmıştım hemoroidden dolayı birde hamile olduğumdan beri sezeyan düşünürken son haftalar normal doğuma karar kılmıştım ve Zara’m doğmuyordu bir türlü suni sancıyla doğmuştu
Ahhh helinim o güne dair o kadar çok şey var Ki yazacağım duygulandım şimdi
birde ben doğumu yaptıktan sonra doktora zorla bayıltırmışım kendimi
Ahh belki kızıma anı olarak kalsın diye profilde mesaj yerine o gün yaşadığım duyguları anlatırım kkda hiç silinmiyor ya sanal günlük

Senin doğa resimlerini hasretle bekliyorum ben kendi adıma inşallah biter de şu virüs
Annemden sonra hiç paylaşım yapmadım aslında fırsat buldukça çekmeye de devam ediyorum ilk fırsatta paylaşırım o zaman
Bir resimci olarak gayet güzel ben çok beğendim anne eli değmiş gibiçokda yakışır güzel youtubırımıza
Kizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdik cok şükür bu günlere..
Güzel karya iyi doğmuş sağlıkla nice güzel yaşlara inş
Affet ya cok güldüm Allah kolaylik versin güzel arkadaşım
Bende güldüm halime ama çarşambaları böyle ne yapsam yeridir beynim dönüyor koşturmaktan
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi

Allah kolaylık versin devrelerin de suçu yok ya yanacak ya yanacak
Aynen öyle ya yanacak ya yanacak

Urfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruz
Ben görmedim hani Zara nın halayı yakın arkadaş listene beni eklemeyi unuttum muu sonu baş harfim h... Sonu ss

misskokulumm kizim ancak yapti, Betüşün kekinden. daha yemedik ama gayet güzel görünüyor. hee bir de mutfak bayağı battı ama değer, böyle böyle alışır galiba.

sabah sabah da seni ve Goktugu andım, Asim ilk defa muck sesi çıkararak öptü beni, bir mest oldum, bir mest oldum. önceleri yaliyordu sadece, şimdi şap diye öptü .. anam ne kadar güzel imiş bu, meğersem miss ondan böyle hızlı gonzalesmis dedim.

Günaydın haydom uyumadı mı
Tebrik ediyorum dünürüm çokta güzel olmuş neraba arkadaşlar şapkama bi Rayk alırım
Uyumadı uyutmadi sıpa sağol dünürüm tebrikleri kabul günüm bugün agzimla istedim ama olsun
Ekip sağlam
Oo resimci arkadaşım bile övdü
Ben görmedim hani Zara nın halayı yakın arkadaş listene beni eklemeyi unuttum muu sonu baş harfim h... Sonu ss
Ben de göremedim yaa baş harfim a sonu kk SonsuzUmut

dikkatinden kaçmıştır canım bir Ara yine çeker atarım
Zeyay1420 Rize ikinci memleketim azda olsa halk oyunları geçmişim var biraz daha büyüsün deli horonu bile öğretceğim

sen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydim
Canim benim sagolasin jade de dedi başaramadık diye.. biliyorum o gün yazdıydın ya yapmiş gibisin gönlümde ben baglantiyi kopyalayıp yapistiriyorum.. aklınızda bulunsun olur da baska bisey paylasmak istersiniz
Bu arada sensin güzeeell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…