Köyde olur kına gecesi ama düğün nerde olur bilmiyorumBenim oğlan da saça çok yapışıyor kızlara özellikle onlar bağırıyor bağırdıkça daha çok çekiyorama yavaştan artık yapmıyor gibi elini atıyor bakıyorum dokunup geri çekiyor kendini terbiye etmeyi öğreniyor sanırım yürüme işini çok sevdi kendini alkışlayarak yürüyor seviniyor gülüyor falan iyi baya ilerletti iki günde bakalım kolaylıklar diliyorum canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Kızzz gel beklerim her zamanne zaman düğün herkes açık havalı mekan ayarlamış artık hastalık olunca.
Çok geçmiş olsun canım ya eşin biran önce düzelir inşallah zor küçükler daha elde koldalar hep.
Urfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruzamin canım benim. inşallah arkadaş olduklarını da görmek nasip olur
yeniköyde canim ama namrun da var bi evimiz kv lere ait. uzak geliyor orasi bi de yeni koy sakin ve cok acik etrafi. bir gun birlikte gidelim
caaanim mühendisim minicik düzeltme yapiverecem civan 10 nisan. bu arada geçen 3000 sayfa öncesine gidip doğum anını yazdığım yeri buldum. o gün birçok kişi doğum yapmış yasakların geldiği gündü. çoğu yok şimdi okuyunca bi duygulandım. 4 saatte bitivermis bende herşey. herkes canim dünürüm umudumu sormuş. o zamanlar çok aktif değildim hatırlamıyordum ama duygulandirdi
oyyy oyyy güzeller güzeli karyam prensesim iyi ki doğmuşsun annene yoldaş olmuşsun. annesi ayrı kendi ayrı güzel güçlü kadınlar bir ömür birlikte huzurlu mutlu sağlıklı olun ❤❤❤
yaaaa çok güldüm valla ama iyi geldi sagolasin
sen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydim
ben niye göremedim ya. zara çok uzakta değilsin. adana dibimiz. civan da masallah her ritm var. sen ara civan bir ekip kuralım
Ay grubumuzun güzel prensesi karya hanım mı doğmuşKizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdikcok şükür bu günlere..
Ya ama onun büyük bir ciddiyetle çektiği halayı sevsinler bende Asyayı vereyim oyun havasında bir markaSorma ya Tam halaycıçekeriz canım beraber Zara başı alır atayı da Tutar elinden başlar halaya
Halay başı lazımsa söyleyin Kızlar yollayayım
Zaten hanımağamın yapacağı dans halay olurduhalk oyunlarına yönlendiririm büyünce bende çok severim
Eee hanımağa halaya kalkarsa ciddi oynarYa ama onun büyük bir ciddiyetle çektiği halayı sevsinler bende Asyayı vereyim oyun havasında bir markayuvarlanıp giderler
Aaa civan da mı 10 Nisan evet ben Doğumdan sonra aktif olmaya başlamıştım 5 -6 kişi falan o gün doğum olmultu benim doğum tahminimden çok güzel geçmişti ama sonrasında çok zorlanmıştım hemoroidden dolayı birde hamile olduğumdan beri sezeyan düşünürken son haftalar normal doğuma karar kılmıştım ve Zara’m doğmuyordu bir türlü suni sancıyla doğmuştuamin canım benim. inşallah arkadaş olduklarını da görmek nasip olur
yeniköyde canim ama namrun da var bi evimiz kv lere ait. uzak geliyor orasi bi de yeni koy sakin ve cok acik etrafi. bir gun birlikte gidelim
caaanim mühendisim minicik düzeltme yapiverecem civan 10 nisan. bu arada geçen 3000 sayfa öncesine gidip doğum anını yazdığım yeri buldum. o gün birçok kişi doğum yapmış yasakların geldiği gündü. çoğu yok şimdi okuyunca bi duygulandım. 4 saatte bitivermis bende herşey. herkes canim dünürüm umudumu sormuş. o zamanlar çok aktif değildim hatırlamıyordum ama duygulandirdi
oyyy oyyy güzeller güzeli karyam prensesim iyi ki doğmuşsun annene yoldaş olmuşsun. annesi ayrı kendi ayrı güzel güçlü kadınlar bir ömür birlikte huzurlu mutlu sağlıklı olun ❤❤❤
yaaaa çok güldüm valla ama iyi geldi sagolasin
sen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydim
ben niye göremedim ya. zara çok uzakta değilsin. adana dibimiz. civan da masallah her ritm var. sen ara civan bir ekip kuralım
Annemden sonra hiç paylaşım yapmadım aslında fırsat buldukça çekmeye de devam ediyorum ilk fırsatta paylaşırım o zamanSenin doğa resimlerini hasretle bekliyorum ben kendi adıma inşallah biter de şu virüs
Bir resimci olarak gayet güzel ben çok beğendim anne eli değmiş gibiGunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün
Güzel karya iyi doğmuş sağlıkla nice güzel yaşlara inşKizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdikcok şükür bu günlere..
Bende güldüm halime ama çarşambaları böyle ne yapsam yeridir beynim dönüyor koşturmaktanAffet ya cok güldümAllah kolaylik versin güzel arkadaşım
Aynen öyle ya yanacak ya yanacakÇok güzel olmuş ellerine sağlık annesi
Allah kolaylık versin devrelerin de suçu yok ya yanacak ya yanacak
Ooo ekip sağlam bizde Karadeniz den horonla katılırız ekibe O ogretmen61Eee hanımağa halaya kalkarsa ciddi oynar
Ekip baya sağlam oluyor o zaman araya birde oyun havasıyla Asya minnak parmaklarıyla hünerlerini öğretir bizimkilere ohh ohh
Ben görmedim hani Zara nın halayıUrfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruz
Uyumadı uyutmadi sıpaGünaydın haydom uyumadı mı
Tebrik ediyorum dünürüm çokta güzel olmuş neraba arkadaşlar şapkama bi Rayk alırım
Urfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruz
Oo resimci arkadaşım bile övdüAnnemden sonra hiç paylaşım yapmadım aslında fırsat buldukça çekmeye de devam ediyorum ilk fırsatta paylaşırım o zaman
Bir resimci olarak gayet güzel ben çok beğendim anne eli değmiş gibiçokda yakışır güzel youtubırımıza
Güzel karya iyi doğmuş sağlıkla nice güzel yaşlara inş
Bende güldüm halime ama çarşambaları böyle ne yapsam yeridir beynim dönüyor koşturmaktan
Aynen öyle ya yanacak ya yanacak
Ben de göremedim yaa baş harfim a sonu kkBen görmedim hani Zara nın halayıyakın arkadaş listene beni eklemeyi unuttum muu sonu baş harfim h... Sonu ss
dikkatinden kaçmıştır canım bir Ara yine çeker atarımBen görmedim hani Zara nın halayıyakın arkadaş listene beni eklemeyi unuttum muu sonu baş harfim h... Sonu ss
Onlar hele birer deha benceTeşekkürler efeniimKız o da yetenek mi millet gözü kapali amigurumi yapiyo
Canim benim sagolasin jade de dedi başaramadık diye.. biliyorum o gün yazdıydın ya yapmiş gibisin gönlümdesen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..oralarda hava nasil bilmem ama buralarda pek kapali despresyonda gibiyimBende doğum gününü erteleme kararı aldım yapacağım ama ne zaman bilinmezhavalar güzel olur dışarıda bi yerde yaparım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?