Aaa zeyay branşın resim mi? Yoksa resme ilgin mi var? Ahh ne hoss ne hosssAnnemden sonra hiç paylaşım yapmadım aslında fırsat buldukça çekmeye de devam ediyorum ilk fırsatta paylaşırım o zaman
Bir resimci olarak gayet güzel ben çok beğendim anne eli değmiş gibiçokda yakışır güzel youtubırımıza
Güzel karya iyi doğmuş sağlıkla nice güzel yaşlara inş
Bende güldüm halime ama çarşambaları böyle ne yapsam yeridir beynim dönüyor koşturmaktan
Aynen öyle ya yanacak ya yanacak
Amin çok teşekkür ederim. Allah inşallah hepimize bol bereketli işler nasip etsin. Önceleri 7 civarı yiyordu akşam yemeğini, şimdi bir meyve ile ara öğün gibi yapıyorum 7'de, akşam yemeğini de 20:30 gibi vermeye başladım. Sonra yatarken de mama veriyorum. Sanki daha tok oluyor daha iyi uyuyor su veriyorum gece kalkarsa. Genelde uyuyor sudan sonra ama bazen 5 gibi tekrar uyanıyor mama veriyorum. Bu ara bu tok tutan şeyleri vermeye başlayınca bazı geceler hiç kalkmadan uyumaya başladı; her gün değil ama genelde mamasız uyumaya başladı.Amin dünürüm.bizim aşı için 7 Nisan yazılmış 8 inde vurdurmayı düşünüyorum. Doğum günü bitmiş geçmiş olsun darısı bize ne güzeller gelinciğim ve Alim Allahım güzel günlerini göstersin
E bebek indiriminde 6 no nun stoğunu yaptım 2 ay daha gider sonra külot bez inşallah
Geçmiş olsun dünürüm. O kadar sempatiksin ki herşey senden elektrik alıyor. Allahım korumuş şakaya gelmez vallahi. Elifim de kafasını mı vurmuş kıyamam kaçıncı vukuat. Bunla geçmiş olsun
Biz bebe viksi kullanıyoruz. O açıyor. Bizim burun hep tıkalı çünkü . Ayşem şimdi nasıl geriden geliyorum inlsllah iyileşmiştir
Kuşun kanadından kapıyorlar. Çıksalar dışarı hastalansalar da daha hafif atlatıyorlar. Ama sizin oralar kar buz. Az kaldı baharda daha rahat olur inşallah
Baharım Allahım gönlüne göre versin araba el ayak gibi. İnşallah ev arsa da satılır çok borçlanmadan alırsınız. Eşin işteyken Karya yı gezdirirsin sana da ona da iyi gelir
Aynen dilzarım. Hepimizin güzellik anlayışı seviyesi aynı şu sıralar olsun kuzuların canı sağolsun
Allahım ana baba evini var etsin. O kapıyı mümkün olduğunca kapatmasın ne büyük nimet o bu arada Almişin doğum günü kutlu hayatı musmutlu olsun çok güzel Fotoğraflardı çok beğendim
Sorma susamım 10 Nisan da yapacaktım gündüz Ata da daha enerjik olur diye. Tüm süslerim geldi planlamamı yapmıştım. Ramazan’da tüm ülke Cumartesi Pazar kapanacakmış 2 Cumartesi kalsaydı ne olurdu. Hastalık haftasonu bulaşıyor hafta içi uyuyor mu. Anlamıyorum dairede 8-10 kişi bir odada çalışılıyor ona çözüm yok. Artık biz gününde 7 Nisan da yapacağız. Bahçede değil içerde olacak. Daha az bir toplulukla. Bundan sonraki dığumgünleri özgürce kutlansın umalım
Aynı özeni göstereceğim Doğum gümbürtüye geldi hiçbirşey yapamadım. Doğru düzgün ailecek fotomuz yok. İş çıkışı olacak 9 da bitireceğiz Ata gece kuşu zaten. 9 onun için erken bir saat
İnşallah gönlünce olur işlerin. Çağın işi e-ticaret Allah koş kulum desin inşallah. Akşam bizimle yemek yiyor Ata sonra uyurken mama meme gece de 1 gibi mama veriyorum sonra 4 gibi acıkıp uyanıyor. Acaba yemeği daha geç mi vermeliyim bilemedim. Gece çok uyansa da her uyanmada beslememeye başladım şimdilik böyle bizde durumlar. Sabah da 9 -10 gibi kahvaltı ediyor
Aynen önemli olan kuzunun özel gününü kutlamak çekirdek aile ile de olur tabi
Bize FOTOĞRAFÇI iki konsept için kıyafet seçeneği sundu. Slopet takım diktirdim belki görmüşsündür resimlerden. Kırmızı. Kızlar internetten getirttiler.Helinnnnn misskokulumm
Dilzarim sen Asim dogunca bi ara girmedin pek zaten canim..ben de arada girip tebrik edip çıkmaya calişiyordum ama muhakak ihmal ettiklerim olmuştur..cokk zordu o zamanlar yaa..sen bir de 3 yavru... yalnızlık..küçük kızının durduk yere ağlamaya başladığını falan yazıyordun...oyy oyy ne günlerHelinnnnn ben de gittim o mesajlara. ben de tebrik etmemişim seni, doğumdan önce kimseyi atlamazdım ama sonradan formumu kaybetmişim. Hakkini helal cancağızım
Ohhh afiyet olsun canım. Evet ilk başlarda baya batırıyor lar ortalığı ama öyle öyle alışıyorlar. Göktuğ olmasa bu yıl hazır evdeyken yemek öğretmeye de başlardım. Biz hastanede kalırken anneanne leri gelene kadar acıkmışlar hadi makarna yapalım demişler. Sosunu yapamamışlar nette de baharatlı soslar falan çıkmış kafaları karışmışmisskokulumm kizim ancak yapti, Betüşün kekinden. daha yemedik ama gayet güzel görünüyor. hee bir de mutfak bayağı battı ama değer, böyle böyle alışır galiba.
sabah sabah da seni ve Goktugu andım, Asim ilk defa muck sesi çıkararak öptü beni, bir mest oldum, bir mest oldum. önceleri yaliyordu sadece, şimdi şap diye öptü .. anam ne kadar güzel imiş bu, meğersem miss ondan böyle hızlı gonzalesmis dedim.
sorma zor günlerdi. şükür ki gecti. bugünlerde geçecek inşallahDilzarim sen Asim dogunca bi ara girmedin pek zaten canim..ben de arada girip tebrik edip çıkmaya calişiyordum ama muhakak ihmal ettiklerim olmuştur..cokk zordu o zamanlar yaa..sen bir de 3 yavru... yalnızlık..küçük kızının durduk yere ağlamaya başladığını falan yazıyordun...oyy oyy ne günler
Bi soz okudum bugün forumda...
Valla ne kadar da doğru..kelebek kozadan çıkıyor ama epey zor oluyor..dogum sancısi aslinda doğunca bitmiyor... hep bi sancı halinde kalp beyin... büyütmeye calışiyoruz..kah gülerek kah sinirlenerek kahh üzülerek kah tedirgin...❤
Yaaa o geride ki mesajlara nasıl gidiyorsunuz bir ara öyle bir özellik vardı sayfa sayısını yazınca çıkıyordu şimdi yok bende o tek tek gitmek gerek ooooo ooo oda aylar yıllar sürerHelinnnnn ben de gittim o mesajlara. ben de tebrik etmemişim seni, doğumdan önce kimseyi atlamazdım ama sonradan formumu kaybetmişim. Hakkini helal cancağızım
Evet dünürcanım branşı resimAaa zeyay branşın resim mi? Yoksa resme ilgin mi var? Ahh ne hoss ne hosss❤❤❤ bayılırım resme boyaya kağıda
sayfa sayısını üzerine basınca cikiyor, elle 3000lj sayfaları yazdım ben.Yaaa o geride ki mesajlara nasıl gidiyorsunuz bir ara öyle bir özellik vardı sayfa sayısını yazınca çıkıyordu şimdi yok bende o tek tek gitmek gerek ooooo ooo oda aylar yıllar sürer
Evet dünürcanım branşı resimhemde ne ilgim var bayılırım çizmeye boyamaya
Ohh izlemeler doyma o nasıl ekip öyleEee hanımağa halaya kalkarsa ciddi oynar
Ekip baya sağlam oluyor o zaman araya birde oyun havasıyla Asya minnak parmaklarıyla hünerlerini öğretir bizimkilere ohh ohh
Sen normal atsaydın da biz tebrik ederdik nasıl yakışmış görümcehaıma yaUyumadı uyutmadi sıpasağol dünürüm tebrikleri kabul günüm bugün agzimla istedim ama olsun
Ekip sağlam
Oo resimci arkadaşım bile övdü
Ben de göremedim yaa baş harfim a sonu kkSonsuzUmut
Güneşli ama serin canım kafam rahat bi zamanda yapayım dedimHakkınızda hayırlısı olsun canım..oralarda hava nasil bilmem ama buralarda pek kapali despresyonda gibiyim
Ah bende ne severim çizmeyi ne rahatlatır beni boyalarYaaa o geride ki mesajlara nasıl gidiyorsunuz bir ara öyle bir özellik vardı sayfa sayısını yazınca çıkıyordu şimdi yok bende o tek tek gitmek gerek ooooo ooo oda aylar yıllar sürer
Evet dünürcanım branşı resimhemde ne ilgim var bayılırım çizmeye boyamaya
Ayneeen horonsuz aslaaaOoo ekip sağlam bizde Karadeniz den horonla katılırız ekibe O ogretmen61
Bak sen şu yaramaza kakasından çıkar canım endişelenme biraz kaka incelemesi yapacaksın yapacak bir şey yokBazı hanım kızlar yatmadan küçük lastik toka yuttu önce anlamadım sesler çıkardı öksürdü baktım 2 tokanın bi tanesi yokay ne panikledim ama yuttu valla kaka takibi başlasın bi tane mandalina suyu içirdim suda istemedi ilk onu seviyor diye sıktık içti emdi uyudu şimdi oyyy oyyy
Geçmiş olsun canım çıkar kakadan yarın muhtemelen ne işler açacak bunlar başımıza Allah korusunBazı hanım kızlar yatmadan küçük lastik toka yuttu önce anlamadım sesler çıkardı öksürdü baktım 2 tokanın bi tanesi yokay ne panikledim ama yuttu valla kaka takibi başlasın bi tane mandalina suyu içirdim suda istemedi ilk onu seviyor diye sıktık içti emdi uyudu şimdi oyyy oyyy
Evet aynen öyle bi ara benimde öyleydi ama şimdi değil tek tek gidiyor benim ayarlarım ne oldu ki bildirimleri de tam gelmiyor hep kaçırıyorum yazılanlarısayfa sayısını üzerine basınca cikiyor, elle 3000lj sayfaları yazdım ben.
aaa ne güzel bransin, el becerisi olanlara bayılırım. kendimde yok ama.
geçmiş olsun Asya kusuma. bir iki gün bez araştırması var desene, çıkar ama, minik ya problem olmaz.Bazı hanım kızlar yatmadan küçük lastik toka yuttu önce anlamadım sesler çıkardı öksürdü baktım 2 tokanın bi tanesi yokay ne panikledim ama yuttu valla kaka takibi başlasın bi tane mandalina suyu içirdim suda istemedi ilk onu seviyor diye sıktık içti emdi uyudu şimdi oyyy oyyy
Aynen öyle kendimi inzivaya çekmek istiyorum sakin bir kır evinde resim müzik kahve kitap ve bol bol fotoğraf.. Ohh hayali bile ne güzel ama kızlarımız da olamam ki özlerim çok onlarla da bunları yapamıyorumAh bende ne severim çizmeyi ne rahatlatır beni boyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?