2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa zeyay branşın resim mi? Yoksa resme ilgin mi var? Ahh ne hoss ne hosss ❤❤❤ bayılırım resme boyaya kağıda

Amin çok teşekkür ederim. Allah inşallah hepimize bol bereketli işler nasip etsin. Önceleri 7 civarı yiyordu akşam yemeğini, şimdi bir meyve ile ara öğün gibi yapıyorum 7'de, akşam yemeğini de 20:30 gibi vermeye başladım. Sonra yatarken de mama veriyorum. Sanki daha tok oluyor daha iyi uyuyor su veriyorum gece kalkarsa. Genelde uyuyor sudan sonra ama bazen 5 gibi tekrar uyanıyor mama veriyorum. Bu ara bu tok tutan şeyleri vermeye başlayınca bazı geceler hiç kalkmadan uyumaya başladı; her gün değil ama genelde mamasız uyumaya başladı.

Helinnnnn ben de gittim o mesajlara. ben de tebrik etmemişim seni, doğumdan önce kimseyi atlamazdım ama sonradan formumu kaybetmişim. Hakkini helal cancağızım
Dilzarim sen Asim dogunca bi ara girmedin pek zaten canim..ben de arada girip tebrik edip çıkmaya calişiyordum ama muhakak ihmal ettiklerim olmuştur..cokk zordu o zamanlar yaa..sen bir de 3 yavru... yalnızlık..küçük kızının durduk yere ağlamaya başladığını falan yazıyordun...oyy oyy ne günler
Bi soz okudum bugün forumda...

Valla ne kadar da doğru..kelebek kozadan çıkıyor ama epey zor oluyor..dogum sancısi aslinda doğunca bitmiyor... hep bi sancı halinde kalp beyin... büyütmeye calışiyoruz..kah gülerek kah sinirlenerek kahh üzülerek kah tedirgin...❤

Eklentiler

• 20210331_082601.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
Ohhh afiyet olsun canım. Evet ilk başlarda baya batırıyor lar ortalığı ama öyle öyle alışıyorlar. Göktuğ olmasa bu yıl hazır evdeyken yemek öğretmeye de başlardım. Biz hastanede kalırken anneanne leri gelene kadar acıkmışlar hadi makarna yapalım demişler. Sosunu yapamamışlar nette de baharatlı soslar falan çıkmış kafaları karışmış gelince dibinden ayrılmadılardı anne sos nasıl yapılıyor, pilavı nasıl yapıyorsun falan gelip gidip sormuşlardı. Öğretmek lazım yavaştan.
Yaaa öpücüğünü yerim o tatlı yanaklı asımın benimki cozuttu canım dişleri çıktığından beri ısırıyor ben de onu ısırıyorum kuduruyoruz sonra

sorma zor günlerdi. şükür ki gecti. bugünlerde geçecek inşallah

Helinnnnn ben de gittim o mesajlara. ben de tebrik etmemişim seni, doğumdan önce kimseyi atlamazdım ama sonradan formumu kaybetmişim. Hakkini helal cancağızım
Yaaa o geride ki mesajlara nasıl gidiyorsunuz bir ara öyle bir özellik vardı sayfa sayısını yazınca çıkıyordu şimdi yok bende o tek tek gitmek gerek ooooo ooo oda aylar yıllar sürer
Aaa zeyay branşın resim mi? Yoksa resme ilgin mi var? Ahh ne hoss ne hosss ❤❤❤ bayılırım resme boyaya kağıda
Evet dünürcanım branşı resimhemde ne ilgim var bayılırım çizmeye boyamaya

sayfa sayısını üzerine basınca cikiyor, elle 3000lj sayfaları yazdım ben.

aaa ne güzel bransin, el becerisi olanlara bayılırım. kendimde yok ama.

Ah bende ne severim çizmeyi ne rahatlatır beni boyalar

Bazı hanım kızlar yatmadan küçük lastik toka yuttu önce anlamadım sesler çıkardı öksürdü baktım 2 tokanın bi tanesi yok ay ne panikledim ama yuttu valla kaka takibi başlasın bi tane mandalina suyu içirdim suda istemedi ilk onu seviyor diye sıktık içti emdi uyudu şimdi oyyy oyyy

Bak sen şu yaramaza kakasından çıkar canım endişelenme biraz kaka incelemesi yapacaksın yapacak bir şey yok

Geçmiş olsun canım çıkar kakadan yarın muhtemelen ne işler açacak bunlar başımıza Allah korusun

sayfa sayısını üzerine basınca cikiyor, elle 3000lj sayfaları yazdım ben.

aaa ne güzel bransin, el becerisi olanlara bayılırım. kendimde yok ama.
Evet aynen öyle bi ara benimde öyleydi ama şimdi değil tek tek gidiyor benim ayarlarım ne oldu ki bildirimleri de tam gelmiyor hep kaçırıyorum yazılanları

Yarım saat doğum sonrası kendi mesajımı aradım doğumdan sonraki gün yazmışımdır diye düşündüm ama 2 gün sonra ancak yazıp kaçmışım Zeyay1420 ne çok merak etmişsin beni sağolasın , kaç kere sormuşsun doğumu . Soran , merak eden herkese şimdi teşekkür edeyim mesajımı da buldum şükür , ah zaman zalımsın .

Eklentiler

• 87E19868-C34D-4558-B44D-0D6091369C97.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 37
geçmiş olsun Asya kusuma. bir iki gün bez araştırması var desene, çıkar ama, minik ya problem olmaz.

Ah bende ne severim çizmeyi ne rahatlatır beni boyalar
Aynen öyle kendimi inzivaya çekmek istiyorum sakin bir kır evinde resim müzik kahve kitap ve bol bol fotoğraf.. Ohh hayali bile ne güzel ama kızlarımız da olamam ki özlerim çok onlarla da bunları yapamıyorumneyse bu zamana kadar yaptıklarıma sayarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…