2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba hamişler alışveriş listesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa internette hazır olanlar var ya onlardan birini mi takip edeceksiniz
Ben kendim yapacağım listemi ya bana çoğu çok abartı geliyor bir de doğduktan sonra da alınabilecek bebeğe ve anneye göre şeyler var biraz birikim yapabilirsem inşallahhh öyle halledicem

İnşallah hamilesinizdir, sizin için de dua edeceğim Güzel haberlerle, en önemlisi sağlıkla, gönlünüze göre tez vakitte olsun dilerim bebek isteğiniz

Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim
Masallah, masallah bu fotoğrafları gördükçe çok mutlu oluyorum
Erkeğe benzettim ben ama bu aralar cinsiyet tahminlerim hiç tutmuyor Sağlıkla büyüsün hepimizin bebisleri içimizde Sağlıkla dogsunlar inşallah süreci yarilamaya az kaldı

İnşallah canım inşallah herkes erkek diyor doktorda yüzde 70 erkek dedi olsun oğlumun erkek kardeşi olcak inşallah hayırlı gelinlerim olur ne diyim

İnşallah canım inşallah herkes erkek diyor doktorda yüzde 70 erkek dedi olsun oğlumun erkek kardeşi olcak inşallah hayırlı gelinlerim olur ne diyim
Amin inşallah canım Benim de ilkim oğlan ya ben halen inanmayacaksiniz ama hamilelik şokundayim. Belki o nedenle bilemiyorum yine erkek istiyorum. Bunu da "cecenn" gibi ilk ve son kez yazmış olayım. Hani iyi anlassinlar, arkadaş gibi de olsunlar diye olabilir belki. Bilemiyorum niye böyle düşündüğümü çözemedim. Ama sonra düşünüyorum kız olursa da "abi abi' diye dolanır etrafında Şirine Şirine Bakalım cinsiyet kesinlesinceye kadar düşüncelerimiz nasıl olacak Allah bizlere ve içimizdeki bebeklerimize, doğmuş yavrularimiza iyi yazılar yazsın Sağlıkla inşallah canım.

Kızlar bugün hic giremedim çok yoğun ve yorucu bir gündü yetmiyor gibi hastalık başlangıcı boğazım kuru kuru ağrıyor ve bu midemi bulandırdı biraz kabus gibi bir gündü çok yorulduk bugün minnagimla bugün bulantılarımı hiç sevemedim
Bebisleri görenler cinsiyet tahmini öğrenenler var gözünüz aydın ❤

Demek istiyorum ki birikimden bahsetmişsiniz ya.. birşey alındığında mecburi ödeme olduğunda daha kabul edilebilir bir birikim oluyor..
Teşekkür ederim fikrinizi sunduğunuz için ama sonuçta burda kimse kimsenin mal varlığını bilmiyor. Belki 10 tane evim vardır kim bilebilir? Maddi imkanımı nasıl değerlendireceğime de kendim karar vermek isterim izninizle.

Ben kendim yapacağım listemi ya bana çoğu çok abartı geliyor bir de doğduktan sonra da alınabilecek bebeğe ve anneye göre şeyler var biraz birikim yapabilirsem inşallahhh öyle halledicem
Ben de Kasım indiriminde çoğu şeyi almak istediğim için sanırım listeye ihtiyacım var

Ben size eviniz malınız yoktur demedim ki.. böyle bir şey de aklımın ucundan geçmedi.. nasıl böyle kararlara vardınız anlamak çok güç. Beni ilgilendirmez tabi ki ne diliyorsanız onu yapın. Bir şakayı da böyle değerlendirmek pes diyorum.

Bende bu sabah hissettim seğirme gibi rahim büyüyor ona yordum
Bende hissedince şaşırdım. Erken galiba hemen sevinmeyeyim Ama belki de bebektir
Ben de Kasım indiriminde çoğu şeyi almak istediğim için sanırım listeye ihtiyacım var
Benimde ilk gebeliğim. İnanın ne lazım olur ne almak gerekir. Ne zaman almaya başlamak gerekir hiçbir şey bilmiyorum Sadece cinsiyetin belli olmasını bekliyoruz bakalım daha erken diye düşündük eşimle. Her türlü bilgiye açığım

13. Haftadayız kızlar erken mi bilmiyorum ama ben sol alt karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bi şey hissettim 1-2 defa ve bebeğe yordum. Olabilir mi acaba
Geçen hafta ben de kıpır kıpır birşeyler hissettim ama bağırsak hareketleridir diye düşünüyorum. İkinci hamileliklerde hareketler daha erken hissediliyor diyorlar diye biraz heveslendim yoksa gerçekten hareketi hissettiğinde anlıyorsun. Dokunur gibi oluyor. Zaten bugün doktor da en erken 17. haftada bekle dedi. Sizin ilk hamilelik mi?

Evet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..
İyi tarafından bak canım ya son aylarda gitseydi ama haklısın en başta böyle bir durumum var diyebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…