- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ben kendim yapacağım listemi ya bana çoğu çok abartı geliyor bir de doğduktan sonra da alınabilecek bebeğe ve anneye göre şeyler var biraz birikim yapabilirsem inşallahhh öyle halledicemMerhaba hamişler alışveriş listesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa internette hazır olanlar var ya onlardan birini mi takip edeceksiniz
İnşallah canım geçip tekrarlıyor 5 haftadan beri varKanama alanı yakın zamanda geçer inşallh canımayyy bebişine maşallaahh ben kıza benzettim
Bende bu sabah hissettim seğirme gibi rahim büyüyor ona yordum13. Haftadayız kızlar erken mi bilmiyorum ama ben sol alt karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bi şey hissettim 1-2 defa ve bebeğe yordum. Olabilir mi acaba
İnşallah hamilesinizdir, sizin için de dua edeceğimArkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
Masallah, masallahCanımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
Merhaba hamişler alışveriş listesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa internette hazır olanlar var ya onlardan birini mi takip edeceksiniz
Tamam canım yaş ve tahmini doğum tarihini de yaz
İnşallah canım inşallah herkes erkek diyor doktorda yüzde 70 erkek dediMasallah, masallahbu fotoğrafları gördükçe çok mutlu oluyorum
Erkeğe benzettim ben ama bu aralar cinsiyet tahminlerim hiç tutmuyorSağlıkla büyüsün hepimizin bebisleri içimizde Sağlıkla dogsunlar inşallah süreci yarilamaya az kaldı
Amin inşallah canımİnşallah canım inşallah herkes erkek diyor doktorda yüzde 70 erkek dediolsun oğlumun erkek kardeşi olcak inşallah hayırlı gelinlerim olur ne diyim
Kahverengi akıntı ilk defamı oldu canımKızlar haftasonu kahverengi lekelenmem olmuştu doktora gittim progestan verdi bi sorun gözükmüyo dedi ve daha önce çıkıntı gören doktor şimdi büyül ihtimal kız dedi ben şok
Anlayamadım? Ne alaka?Bir ev alın direk hiçbirşey yapamıyorsunuz
Demek istiyorum ki birikimden bahsetmişsiniz ya.. birşey alındığında mecburi ödeme olduğunda daha kabul edilebilir bir birikim oluyor..Anlayamadım? Ne alaka?
Teşekkür ederim fikrinizi sunduğunuz için ama sonuçta burda kimse kimsenin mal varlığını bilmiyor. Belki 10 tane evim vardır kim bilebilir? Maddi imkanımı nasıl değerlendireceğime de kendim karar vermek isterim izninizle.Demek istiyorum ki birikimden bahsetmişsiniz ya.. birşey alındığında mecburi ödeme olduğunda daha kabul edilebilir bir birikim oluyor..
Ben de Kasım indiriminde çoğu şeyi almak istediğim için sanırım listeye ihtiyacım varBen kendim yapacağım listemi ya bana çoğu çok abartı geliyor bir de doğduktan sonra da alınabilecek bebeğe ve anneye göre şeyler var biraz birikim yapabilirsem inşallahhh öyle halledicem
Ben size eviniz malınız yoktur demedim ki.. böyle bir şey de aklımın ucundan geçmedi.. nasıl böyle kararlara vardınız anlamak çok güç. Beni ilgilendirmez tabi ki ne diliyorsanız onu yapın. Bir şakayı da böyle değerlendirmek pes diyorum.Teşekkür ederim fikrinizi sunduğunuz için ama sonuçta burda kimse kimsenin mal varlığını bilmiyor. Belki 10 tane evim vardır kim bilebilir? Maddi imkanımı nasıl değerlendireceğime de kendim karar vermek isterim izninizle.
Bende hissedince şaşırdım. Erken galiba hemen sevinmeyeyimBende bu sabah hissettim seğirme gibi rahim büyüyor ona yordum
Benimde ilk gebeliğim. İnanın ne lazım olur ne almak gerekir. Ne zaman almaya başlamak gerekir hiçbir şey bilmiyorumBen de Kasım indiriminde çoğu şeyi almak istediğim için sanırım listeye ihtiyacım var
Geçen hafta ben de kıpır kıpır birşeyler hissettim ama bağırsak hareketleridir diye düşünüyorum. İkinci hamileliklerde hareketler daha erken hissediliyor diyorlar diye biraz heveslendim yoksa gerçekten hareketi hissettiğinde anlıyorsun. Dokunur gibi oluyor. Zaten bugün doktor da en erken 17. haftada bekle dedi. Sizin ilk hamilelik mi?13. Haftadayız kızlar erken mi bilmiyorum ama ben sol alt karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bi şey hissettim 1-2 defa ve bebeğe yordum. Olabilir mi acaba
İyi tarafından bak canım ya son aylarda gitseydi ama haklısın en başta böyle bir durumum var diyebilirdiEvet numarası var aslında, sorsam olur ama tamamlayıcı sigortam her yerde geçmiyor ve ümraniyede düzgün birkaç hastane var. Onların dışındaysa yeni doktor arayacağım maalesef..
ben hazır olanlardan bakarak kendime göre liste hazırladım canım :)Merhaba hamişler alışveriş listesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa internette hazır olanlar var ya onlardan birini mi takip edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?