Aslında sabah yiyip gelmiştim ama aksama kadar bişey mi kaldı midemdeYa aslında normal doğum yapacakların bence böyle enerji verecek şeyler yemesi aç kalmaması lazım. Eskiden de sancı gelince güzelce karınlarını doyururlarmış kadınlar. Şimdi hastaneler aç bırakıyor annenin de bebeğin de hali kalmıyor doğum bitene kadar. Doğumda nolur nolmaz, sezeryan ihtimaline karşı vermiyorlar sanırım yiyecek
Duru ne yapmış dersin dedemi aramışBenimki geçen watsappta durum paylaşmış z kuşağını da geçti
Sorma annem ağlamaktan mahvoldu kadınAyy okudukça normal doğursam nasıl olurum diye merak ettimannen de baya destek olmuş sağolsun ama nasıl tatlı sonuç çıkmış ortaya maşallah hayırlı ömrü olsun
Ahh bunu yeni okudum ne zor yollardan geldiler kucagımızaÇok zor bol kanamalı hastanede yatmalı sürekli raporlu bir hamilelik geçirdim. Tansiyon önce 28. Hafta hedeflendi ciğer geliştiriciler vs. Doktorum 36 dolunca alırız diyordu. Son haftalar mide bulantısı kaşıntı tavan yapmıştı. 35 in sonları. Doktorum 8 Nisan da alalım 36 hafta olacak senin kaşıntılar sıkıntı dedi. Bir de reflü . 3 yastığı üst üste koyup oturarak uyumaya çalışıyordum. Çantam 2 ay önceden arabadaydı. Son gece midem o kadar kötüydü ki indim eşim rahatsız olmasın diye aşağıya kalbim sıkıştı her yanım ağrıyor boyuna dua edip okuyordum. Ezan vakti eşim uyandı dedim ben iyi değilim ölecem kalbim sıkışıyor. Atladık hastaneye. Ebe geldi dedim ben sezaryen doğum yapacam yok dedi bskacam 2 cm açıklık vardı. Hoca yatışını yapın geliyorum demiş. Çocukluk arkadaşım yanımda kalkacaktı onu arıyorum duyuramıyorum. Yine can bir bacım arkadaşım işi de yoğun onu da aradık. Eşimle helalleştim. Çocuk önce gelecek dikkat et çalmasınlar demişim. Annemi ne çok aradım yazarken de akıyor şimdi gözümden. Zaten bşrşey yiyemediğim için sabah aldılar . Benim boyuna midem bulanıyor ameliyat masasında. Bulantı kesici iğne yapıldı. O yüksek tansiyon birden çok düştü. Ata 9 da doğdu. Hoca fotosunu çekti giydirip gönderdiler aşağıya. Benimle çok uğraşmış normalden daha fazla kalmışım ameliyathanede 10 a doğru indirdiler. Öyle kanlar içindeymişim ki üzerimi giydirmişler heryer kan. Ben nasıl üşüyorum anlatamam dişerim birbirine vuruyor. Atacım küçüçük 2.400 . Saat 3 e kadar uyuşukluğum azaldı. Dedim iyi olmak zorundayım tuvalete tek gittim yürüdüm. Acıktım. Susadım. Süt gelmedi. Akşam eşimi gönderdim Eve. Dinlensin sonra o bakacak bize diye.arkadaşımla kaldık. Sabaha kadar uyumadık sohbet muhabbet. Kandildi. Berat kandili. Ağrım çoktu üşütmüşüm 40 gün öksürdüm. Hepsi geçti gitti . Dünyanın en güzel ödülü şu an yanımda uyuyor. Rabbim nerde isteyen varsa. @Zeyay1420 ın yengesine de tezzz zamanda nasip etsin. Çok uzun oldu. Ama Doğum da hiçmiş. Tek başına bebek bakmak daha da zormuş
Vefalı torun nasıl olur işte böyleAslında sabah yiyip gelmiştim ama aksama kadar bişey mi kaldı midemdesezeryan olasılığı var diye vermediler evet ama insan da hal kalmıyor ki doğum için
Duru ne yapmış dersin dedemi aramışhatta 3 dakika kadar konusmuşlar dedemin kulağı pek duymuyor ya artık ne konustular bilmiyorum
Sorma annem ağlamaktan mahvoldu kadınaslında gerçekten cok zor birşey değil normal doğum her kadın yapabilir sadece doğru ebeye ve biraz da nefes egzersizlerine ihtiyaç var sende mutlaka yapardın
Zor bir durum Allah yardımcıları olsun.Abim 48 yengem 42 yaşında 21 yıllık evliler ve 19 yıldır tüp bebek ile evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorlar
Hay Allah hepsi keçi bunların. Keçi burcu diye seviyorum bendeYapmadı kaka neden çünkü keçi doğurdum ben
Saol Allah razı olsun missim. Şükür bugünlere zordu evet ama o kadar değer ki herbir sıkıntıya amin hepimiz güzel gümlerini görelim yavrularımızınnzh99 kuzum maşşallah sabrına, gücüne, kuvvetine, bir gün öff demedin büyüttün Atacığı hem hamilelikte hem sonrasında da zordu. Nice sağlıklı günlerini gör inşallah hayırlı evlat olsun kuzum
Şimdi dana oldu bu kuzular nuriyem hiç kolay değil artık bir de ağlamasına hiç dayanamıyorumnzh99 Sevgi22884550 ben 5 buçuk aylıkken uygulamaya başladım iyiki yapmışım ilk 2 akşam zordu ama üçüncü akşam10 dk da kendisi uyudu smdide yatağına yatırıyoruz seviyoruz yada bekliyoruz yanında uyuyor çok şükür birara çok zordu Allahım sabaha kadar sallayayim yeterli uyusun diyordum çok şükür 6 aydan sonra rahata erdik
Size attığım videolar küçükken uygulamak daha kolay gibi smdi yaşında oldu bebisler çok akıllılar bu şekilde uygulamak zor olabilir ;/
Oy can adaşımmmm iyiki doğmuş Asya mız. Anneli babalı musmutlu büyüsün sevgiyle ne güzel duygu “annelik” verene hamdolsunEvet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bittiben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Bende tedavi ile hamile kalanlardanım normal yolla 2 sene olmadı Allah içimi biliyor 2 sene düşünmüyordum zaten ben ama olmaz ihtimaline karşı da deneyelim dedim olmadı dahayırlı zamanı vardır elbet tedavi sürecin kısa oldu 1 ay bütün belirtiler vardı olmadı diğer ay hiçbir belirtim yoktu olmadı sanırım diyip ooo neler yaptım denizde dalgalarla falan boğuşmuştım eşim beni bi oraya bi buraya falan fırlatmıştı denizde hatta öyle romantik bi çiftiz sonra adet günümden 8 9 gün sonra olmadım hadi dedim olmadı ama bi test yapayım yaptım anamm beni aldı bi titreme çift çizgiyi görünce iş yerindeyim ağlıyorum falan ortağım var gelince ona söyledim eşi geldi hemen doktoruma gittim kan sonucunu görmeden inanmadım
Hamilelik sürecim rahattı genel anlamda toplasan 10 kere kusmamışımdır ama halsizlik ve baş ağrım kabızlığım oldu ilk dönemler hele baş ağrılarım kafamı duvarlara vurasım geliyorduyine aynı rahat Yeşim hamilelikte de vardı yasak olan birçok şeyi yedim içtim Ama az miktarda tabi ohooo geceleri dışarı falan çıkıp cluplarda eğlenmişliğim bile var sağolsun kızım pek yormadı beni
Hamileliğimin sonunda iş kapattım ben son günde ticaret odasında kapanış işlemleri ile uğraşıyordum o haldebelim çok ağrıyordu o gün ama sona doğru zaten ağrılar oluyor ya pek önemsemedim başka türlü ağrıdı ama belliymiş, annemi yollar kapanma ihtimali olunca o gün zaten eşim gidip hemen alıp gelmişti yollar kapanırsa en azından burdayken kapansın dedik öyle de oldu annemin doğum günü bugün ona pasta falan aldık kendi içimizde kestik 12 den sonra bişey yeme dediler ya bana oruç tutacakmışım gibi ne bulsam yiyorum meyve pasta falan bu arada kasıklarımda da ağrılar başladı anneme diyorum böyle falan diye en son süreleri kısalınca annem dedi sen doğruyon heralde doktora yazdım böyle böyle diye gel bi ntsye gir dedi yok dedim artarsa gelirim eminim sabah gitcem doğuma adam dedi korkma o katta hasta yok beni korona dan korkuyorum sandı neyse duşa girdim giyindim falan rahat rahat yürüye yürüye gittim arabaya hastane yakın zaten ama dedim ya döneceğiz öyle eminim doğurmuycam sabah tekrar gitcez bu kadar rahat doğuma giden olmaz yani filmlerde falan hep kadınlar bağırıyor
Hastaneye gittim ntsye gircem dediler bi kişi girebilir yanına kim girsin anneme dedim doğumda sen Olcan şimdi Ahmet gelsingirdik biz şen şakrak selfiler çekiyoruz falan arkadaşlarıma atıyoruz gülüyoruz derken kadın geldi elinde ameliyat kıyafetleri var dedi doğuma alıyoruz seni dedim ki ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl hazır ol aksam zaten sabah doğurcan be kadın öyle geldi doktorum öyle tatlı bi adam ki sohbet ede ede yaptı doğumu uyuşukken her şey çok güzeldi ben bekliyorum beni kestiklerini anlamadım bile ses hiç gelmiyor ya bi ağlama sesi geldi aman Allahım bu kadar çabuk olmuş olamaz inanamadım asyayı getirdiler yanıma bi 10 saniye resim falan çektiler gitti geri ben hamileyken bulantı olmadı diye hep annem kel olcacaak bu kız diye dalga geçiyordu benle ilk sorum tepedeki anestezi uzmanına saçı vardı demi ben yanlış görmedim oldu çocuk bilmiyorum ki bakmadım dedi boşuna mı doğuruyorum burda ben ne demek bakmadım diye payladım çocuğu bide sonra beni diktiler odaya aldılar inanamadım orda yatan kızı benim dopurdupuma nasıl şükrettim nasıl nasıl... Sonra ağrılar geldi a dostlar pembe bulutlar dağıldı hele o ilk yürüme off sandım ki bacak kısmım bedenimden ayrılacak. Yatamadım düz yatıyorum olmuyor yan yatmak imkansıza yakın uyuyamayıp ağlıyordum uyuyamıyorum ben diye Zorlu geçen 1 hafta sonrası iyice toparladım ama laf aramızda 3 ay öyle zordu ki gaz maz derken annelik ten bişey anlayamadım tek başına büyütmek çok zor gerçekten eşim işteyken gelsin diye gözüm düşerdi. Şimdi koca 1 sene oldu verene bin şükür isteyen herkese nasip etsin Allahım,
Uzun yazdım ama kızımda okusun istiyorum ilerde helal edin hakkınızı
Annen belli ki tezcanli bir kişilikBende doğum anımı anlatmak istiyorum40+0 da annemin baskılarına dayanamayarak doğuma gitmiştim suni sancıyla annem yanıma erken gelmişti ve pandemi de vardı önümüz ramazandı falan sıkıldı. Ramazanda yanımda kalmak istemedi kardeşlerim babam ne yer içermiş falan filan sanki aç kalacaklar neyse bana sürekli sen doğuracak gibi değilsin karnın aşağı inmedi diyip durdu 40 haftaya kadar. Doktorla konusup 40+0 da suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söyledim pek yanaşmasa da benim ısrarımla tamam dedi.
22 Nisan sabahı saat 8de hastaneye geldim hala unutmuyorum o anımı sanki kurbanlık koyun gibi gittin9da suni sancımı fitil yoluyla yerleştirdi. Saat 1 oldu bende tık yok gülüp oynuyorum falan saat 3e doğru sancıları geldi doğuyorum sanıyorum nstye bir girdim 30-40 cıkmasın mı orda bi panikledim 40a dayanamayan ben 100de geberirim diye açılmam da 1cmmiş meğer bende açıldı doğuruyorum sanıyorum ah ah
Annem başladı sen dayanamayacaksın sezeryan ol demeye ben ah uh yaptıkça ağlıyor yanımda kadınbi taraftan iyiyim bişeyim yok diyorum bi taraftan sancımı çekiyorum. Saat 16da ebe geldi beni doğumhaneye götürdü ve dedi ki sen normal doğum yapmak istiyomusun eğer istiyorsan ben seni 2-3 saat içinde doğurtucam bana güven dedi Ben de tamam dedim serumla kas gevşetici verdi bana odama geri döndüm. Saat 17.30 ben dayanamıyorum bi çığlık atıyorum doğuracagımı anladım ebe geldi nstye girdim sancım 140 olmus saniyeler içinde doğumhaneye gittim. Meğer bizim kızın kafası gözüküyormuş
Yalnız doğurmak konusunda çok beceriksizdim doğru ıkınmaları yapamadım bir türlüebe vajinal masaj yapıyor yağlar bişiler sıkıyor ıkın diyor. Kesi atmak istemiyorum sen doğurursun diyor veriyor gazı ben artık sadece bagırıyorum ıkınamıyoorum ki doktora yalvardım kesin alın Allah askına içimde kalacak diye sonra 18.10 da doğurmayı başardım zor şer yırtıla yırtıla
Sonra doğumhanedekilerden özür diliyorum çok bağırdım çok utanıyorum diye
Doğumhanede ki temizlikçi kadında gitmiş dışarda annemle eşime yıktı ortalığı o sizin kızınızmıydı diyomuş ağlayan kadınaZaten doğumdan çıkınca bagırmaktan sesim kısılmış sanki maça gittim
Yaa canimmm fedakarlık işte ya zorlu geçmiş ama dilinden şükür eksik olmamış şimdi dünyalar yakışıklısı atacik her seyi unutturuyo maşallah sana güzel kalbineÇok zor bol kanamalı hastanede yatmalı sürekli raporlu bir hamilelik geçirdim. Tansiyon önce 28. Hafta hedeflendi ciğer geliştiriciler vs. Doktorum 36 dolunca alırız diyordu. Son haftalar mide bulantısı kaşıntı tavan yapmıştı. 35 in sonları. Doktorum 8 Nisan da alalım 36 hafta olacak senin kaşıntılar sıkıntı dedi. Bir de reflü . 3 yastığı üst üste koyup oturarak uyumaya çalışıyordum. Çantam 2 ay önceden arabadaydı. Son gece midem o kadar kötüydü ki indim eşim rahatsız olmasın diye aşağıya kalbim sıkıştı her yanım ağrıyor boyuna dua edip okuyordum. Ezan vakti eşim uyandı dedim ben iyi değilim ölecem kalbim sıkışıyor. Atladık hastaneye. Ebe geldi dedim ben sezaryen doğum yapacam yok dedi bskacam 2 cm açıklık vardı. Hoca yatışını yapın geliyorum demiş. Çocukluk arkadaşım yanımda kalkacaktı onu arıyorum duyuramıyorum. Yine can bir bacım arkadaşım işi de yoğun onu da aradık. Eşimle helalleştim. Çocuk önce gelecek dikkat et çalmasınlar demişim. Annemi ne çok aradım yazarken de akıyor şimdi gözümden. Zaten bşrşey yiyemediğim için sabah aldılar . Benim boyuna midem bulanıyor ameliyat masasında. Bulantı kesici iğne yapıldı. O yüksek tansiyon birden çok düştü. Ata 9 da doğdu. Hoca fotosunu çekti giydirip gönderdiler aşağıya. Benimle çok uğraşmış normalden daha fazla kalmışım ameliyathanede 10 a doğru indirdiler. Öyle kanlar içindeymişim ki üzerimi giydirmişler heryer kan. Ben nasıl üşüyorum anlatamam dişerim birbirine vuruyor. Atacım küçüçük 2.400 . Saat 3 e kadar uyuşukluğum azaldı. Dedim iyi olmak zorundayım tuvalete tek gittim yürüdüm. Acıktım. Susadım. Süt gelmedi. Akşam eşimi gönderdim Eve. Dinlensin sonra o bakacak bize diye.arkadaşımla kaldık. Sabaha kadar uyumadık sohbet muhabbet. Kandildi. Berat kandili. Ağrım çoktu üşütmüşüm 40 gün öksürdüm. Hepsi geçti gitti . Dünyanın en güzel ödülü şu an yanımda uyuyor. Rabbim nerde isteyen varsa. @Zeyay1420 ın yengesine de tezzz zamanda nasip etsin. Çok uzun oldu. Ama Doğum da hiçmiş. Tek başına bebek bakmak daha da zormuş
Pek konuşkan olacak videodan da belli bişeyler anlatıyor ama ne kim bilirHaydom yaramazsa yaramaz olurum uyumazsam uyumam dedi dün gecekendi kendine direk uyanıp sohbet etmeye başladıuyumadı uyutmadı sıpa mememi kesme fikri geldi yine bana
Valla ya olan sancı nasıl gitti hala aklım almiyoYaaaa anlatımına hayranım seninhayın kocan ne iyi etmiş hastaneye girince korkudan sancın içine kaçmış yazık yavrum neyse ki sağ sağlim doğmuş haydomuz
Kızz yalnız benim kızlar çocuk yapmanın gereksiz ve çok yorucu olduğunu düşünüyorlar torunsuz kalmam inşallahdoğurun kızlar bakarım ben dedim artık en son napayım bir de torun sevgisi tadalım artık
Ben de hatırladım annenin ısrarını doğum için. Neyse ki güzel bitti sonucu şükür Rabbim e.Şansına bak ne güzel bir ebeye denk gelmişsin çok önemli doğumda gerçekten
Ayy dunurlerin balı yaaTabi ki de en merak ettiğim doğum hikayesi da damadımınkiyaaa iyiki kaza maza falan olmuş enişteye beye selam sana saygılar Ahhh 15 saat nedir benim sarı kuzum bu zayofça kadın bu kadar yorulur mu iyiki ama iyiki doğmuş yakışıklı pamuğum ailemizin haydo su neşeli annesi ve fenomen ablası ailesi ve biricik aşkı Asya kuş ile hayırlı ömrü olsun
Ahhshajaja gül bebeğimAy aslı ya resmen kahkaha attım eşimde yok mutfakta kendikendime güldüm sen çok yaşa emi
Şey gibi süt kaynatmaya başlarsın başında beklersin sabırla taşmasin diye ama iki saniye gözünü ayirirsin taşar ya aynı bu bebeler de öyleBen gözlemliyorum baya almıyordu ağzına ama gözlemlemediğim vakit hop yuttu
Evet çok güleç bı kuzu yaa abla kardeş pek guleryuzluler maşallah bayılıyorum ikisine deEvet canım Rabbim Ayşemizi bize teselli olarak yollamış "Ayşe lerin Ayşe si evimizin neşesi" diye seviyor tüm ev halkı onu ailecek neşe kaynağımız Bi de Güler yüzlü ki ilaç gibi geliyor hepimize gerçekten
Evlat edinmeyi çok kişi söyledi teklif etti ama yengem vebalini alamam kalbini kırarsam diye çok korkuyor hiç sıcak bakmıyor.
ah bi de areli duysan. kahvemi de içem de oyle gidem sacimi felan bile yaptim emin degilim cunku ya rahatım ama o sancilar var ya aman tanrim kuyruk sokumu kirilacak gibiydi ki epidurale kadsrHelinnnnn senin maceran da tam macera olmuş eğitimi suydu sancıyı tam filmlerdeki gibi telaş içinde bir doğum neyse ki sonunda karnını doyurabilmişsin ben de kızlarda doğumdan çıkınca adana yemiştim oğlum akşam doğunca bir de yasaklar falan yiyemedim hastane yemeklerine talim ettim
benim ki sezeryana izin vermeyecegi icib ye enerji lazim olacsk dediEn korktugum seydi benimde doğuma aç girmek ki başıma geldidoğumhanede ilk istediğim sey suydu benim dilim damağım kurumuştu
kusma dogum belirtisi diye de geçiyor ama enerji lazim ya kusacaksak da olsun yani di miYa aslında normal doğum yapacakların bence böyle enerji verecek şeyler yemesi aç kalmaması lazım. Eskiden de sancı gelince güzelce karınlarını doyururlarmış kadınlar. Şimdi hastaneler aç bırakıyor annenin de bebeğin de hali kalmıyor doğum bitene kadar. Doğumda nolur nolmaz, sezeryan ihtimaline karşı vermiyorlar sanırım yiyecek
canim bana da atatbilir misin ? arele verdim ama anliyordu civan o teknikle imkansiz uyumaz gibi geliyor artık. sema hanımdan almıştı. arel için.nzh99 Sevgi22884550 ben 5 buçuk aylıkken uygulamaya başladım iyiki yapmışım ilk 2 akşam zordu ama üçüncü akşam10 dk da kendisi uyudu smdide yatağına yatırıyoruz seviyoruz yada bekliyoruz yanında uyuyor çok şükür birara çok zordu Allahım sabaha kadar sallayayim yeterli uyusun diyordum çok şükür 6 aydan sonra rahata erdik
Size attığım videolar küçükken uygulamak daha kolay gibi smdi yaşında oldu bebisler çok akıllılar bu şekilde uygulamak zor olabilir ;/
kendi kararı tabi ama keşke dedim bi garip de sevinirdi büyük sevap bence.Evet canım Rabbim Ayşemizi bize teselli olarak yollamış "Ayşe lerin Ayşe si evimizin neşesi" diye seviyor tüm ev halkı onu ailecek neşe kaynağımız Bi de Güler yüzlü ki ilaç gibi geliyor hepimize gerçekten
Evlat edinmeyi çok kişi söyledi teklif etti ama yengem vebalini alamam kalbini kırarsam diye çok korkuyor hiç sıcak bakmıyor.
ben neden göremiyorumKonuşma çok fena gece bile konuşarak uyandı artık ne dıosa ağzı laf dolu laf çenebaz
ooooo baya uzundu valla ama başardım okudummm. çok şükür bugüne yaEvet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bittiben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Bende tedavi ile hamile kalanlardanım normal yolla 2 sene olmadı Allah içimi biliyor 2 sene düşünmüyordum zaten ben ama olmaz ihtimaline karşı da deneyelim dedim olmadı dahayırlı zamanı vardır elbet tedavi sürecin kısa oldu 1 ay bütün belirtiler vardı olmadı diğer ay hiçbir belirtim yoktu olmadı sanırım diyip ooo neler yaptım denizde dalgalarla falan boğuşmuştım eşim beni bi oraya bi buraya falan fırlatmıştı denizde hatta öyle romantik bi çiftiz sonra adet günümden 8 9 gün sonra olmadım hadi dedim olmadı ama bi test yapayım yaptım anamm beni aldı bi titreme çift çizgiyi görünce iş yerindeyim ağlıyorum falan ortağım var gelince ona söyledim eşi geldi hemen doktoruma gittim kan sonucunu görmeden inanmadım
Hamilelik sürecim rahattı genel anlamda toplasan 10 kere kusmamışımdır ama halsizlik ve baş ağrım kabızlığım oldu ilk dönemler hele baş ağrılarım kafamı duvarlara vurasım geliyorduyine aynı rahat Yeşim hamilelikte de vardı yasak olan birçok şeyi yedim içtim Ama az miktarda tabi ohooo geceleri dışarı falan çıkıp cluplarda eğlenmişliğim bile var sağolsun kızım pek yormadı beni
Hamileliğimin sonunda iş kapattım ben son günde ticaret odasında kapanış işlemleri ile uğraşıyordum o haldebelim çok ağrıyordu o gün ama sona doğru zaten ağrılar oluyor ya pek önemsemedim başka türlü ağrıdı ama belliymiş, annemi yollar kapanma ihtimali olunca o gün zaten eşim gidip hemen alıp gelmişti yollar kapanırsa en azından burdayken kapansın dedik öyle de oldu annemin doğum günü bugün ona pasta falan aldık kendi içimizde kestik 12 den sonra bişey yeme dediler ya bana oruç tutacakmışım gibi ne bulsam yiyorum meyve pasta falan bu arada kasıklarımda da ağrılar başladı anneme diyorum böyle falan diye en son süreleri kısalınca annem dedi sen doğruyon heralde doktora yazdım böyle böyle diye gel bi ntsye gir dedi yok dedim artarsa gelirim eminim sabah gitcem doğuma adam dedi korkma o katta hasta yok beni korona dan korkuyorum sandı neyse duşa girdim giyindim falan rahat rahat yürüye yürüye gittim arabaya hastane yakın zaten ama dedim ya döneceğiz öyle eminim doğurmuycam sabah tekrar gitcez bu kadar rahat doğuma giden olmaz yani filmlerde falan hep kadınlar bağırıyor
Hastaneye gittim ntsye gircem dediler bi kişi girebilir yanına kim girsin anneme dedim doğumda sen Olcan şimdi Ahmet gelsingirdik biz şen şakrak selfiler çekiyoruz falan arkadaşlarıma atıyoruz gülüyoruz derken kadın geldi elinde ameliyat kıyafetleri var dedi doğuma alıyoruz seni dedim ki ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl hazır ol aksam zaten sabah doğurcan be kadın öyle geldi doktorum öyle tatlı bi adam ki sohbet ede ede yaptı doğumu uyuşukken her şey çok güzeldi ben bekliyorum beni kestiklerini anlamadım bile ses hiç gelmiyor ya bi ağlama sesi geldi aman Allahım bu kadar çabuk olmuş olamaz inanamadım asyayı getirdiler yanıma bi 10 saniye resim falan çektiler gitti geri ben hamileyken bulantı olmadı diye hep annem kel olcacaak bu kız diye dalga geçiyordu benle ilk sorum tepedeki anestezi uzmanına saçı vardı demi ben yanlış görmedim oldu çocuk bilmiyorum ki bakmadım dedi boşuna mı doğuruyorum burda ben ne demek bakmadım diye payladım çocuğu bide sonra beni diktiler odaya aldılar inanamadım orda yatan kızı benim dopurdupuma nasıl şükrettim nasıl nasıl... Sonra ağrılar geldi a dostlar pembe bulutlar dağıldı hele o ilk yürüme off sandım ki bacak kısmım bedenimden ayrılacak. Yatamadım düz yatıyorum olmuyor yan yatmak imkansıza yakın uyuyamayıp ağlıyordum uyuyamıyorum ben diye Zorlu geçen 1 hafta sonrası iyice toparladım ama laf aramızda 3 ay öyle zordu ki gaz maz derken annelik ten bişey anlayamadım tek başına büyütmek çok zor gerçekten eşim işteyken gelsin diye gözüm düşerdi. Şimdi koca 1 sene oldu verene bin şükür isteyen herkese nasip etsin Allahım,
Gelinciğim Güzel Asyam iyi ki doğdun ne güzel doğdunEvet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bittiben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Teşekkür ederizYa yazacaktım unuttum ne güzel macera sever bir ailesini maşallah size
Bende semra hanimdan aldım atarım tabiki numarani yaz özelden atayım :) bizde park beşikten kopamiyoruz heryere taşıyoruzah bi de areli duysan. kahvemi de içem de oyle gidem sacimi felan bile yaptim emin degilim cunku ya rahatım ama o sancilar var ya aman tanrim kuyruk sokumu kirilacak gibiydi ki epidurale kadsr
benim ki sezeryana izin vermeyecegi icib ye enerji lazim olacsk dedi
kusma dogum belirtisi diye de geçiyor ama enerji lazim ya kusacaksak da olsun yani di mi
canim bana da atatbilir misin ? arele verdim ama anliyordu civan o teknikle imkansiz uyumaz gibi geliyor artık. sema hanımdan almıştı. arel için.
kendi kararı tabi ama keşke dedim bi garip de sevinirdi büyük sevap bence.
ben neden göremiyorum
ooooo baya uzundu valla ama başardım okudummm. çok şükür bugüne ya
Canım eğer saglık sorunları varsa zaten düşünme hiç..Arel ile Civanim sana ihtiyaçları var..sen iyi ol yanlarında olnormalde emerek uyurdu kucakta ya da uyurdu. ama ateş-i oluyor ve burnu tıkalı olunca kucakta meme de kesmedi. şimdi emerek uyuyor baktım memede cıvıtıyor sallamaya başlıyorum. arel 2 yasina kadar sallandi sonra valla egitim felan bıraktık hala da kendi uyur 6 aydir. ben yaninda beklerim uyuyayana kadar o kadar.
adres tamamdir. civan çok zorladı bugün
eşim de gelemedi hala. halbuki kaç kez niyetlendim ya olur kısmet herhal
ilk bi kızdım annene sonra ebene sevindim sonrada şükür sağlıklı bir doğum yapmış olmana sevinerek mutlu son dedim ❤
kuzum ben üstesinden gelemiyorum. gerçekten psikolojim bazı gunler beni bırakıyor. 7 kardeşiz biz bilirim ama yok bu bunye öyle yetistirmemis ki kendini. bak herkes yalnizliktan dertlenmis ben utandim valla arelde kimseye haber vermedim kalabalil olur stres olurum diye gece oldu zaten civan da da yine hih dedm yasak var kalabalik olmasin ama hic yalniz dw kalmadim. ablam kv esim yegenim ne bilim kalabalik aileyiz. hala da hic yalniz kalmiyorum. iki gun kv geliyor 3 gun yegenim(her hafta biri gelir) haftasonu babamlara gideroz cogunlukla ama kapasite meselesi sanirim ben olmamisim
evet canim ilkte de oldu. kalple ilgili ilac da veriliyor ne olur olmqz diye kucuk bi sikintim var ama yukarida da yazdim bir kizim olsun cok isterdim ama bugunume sukur arel olsun diue 2 sene bekledim ben l.
ahh kiyamam ya neler yasamissin ben bilmiuordum hic bunlari. kimseyi de hatirlamiyorum bi blup bi jade biraz ismen aklimda kalmislar. icim kotu oldu okurken. bugunler de gececek komsum bak arelim 2 bucuk yasina girecek. zaman geçiyor. Allah saglikli ömür nasip etsin
eşim doğumda bi ara ebeligimi bile yaptı diyebilirimaynı anda doğum olunca doktor bi bana bi diğerine koşturuyordu bi an bi baktım eşimle yalnız kalmışız neyse çok sakindi ve civan doğunca bi heyecan bi sevinç dersin ilk bebesi ilkinde suyumu dr patlamıştı ve su kirli gelince eşimi dogumhaneye nerdeyse sonunda aldı ama.civanda hep yanımdaydı sagolsun
annenmekanı cennet olsun. ayşecik iyi ki var yüreğine derman oldu bu süreçte.
evlat edinmeyi istemezler mi
Camim miss evet doğru dedin zor valla..ama sezaryenden korkuyorum yazdıkça korkma bisey olmaz diyen de sendin şimdi hakkını yemeyelimKalppare ne güzel anlatmışsın sen de hikayeni neyse ki 2.sezeryanla düzeltme yapmışlar hiç canını sıkma bişeycik olmaz. İstersen bikaç yıl sonra yine olur sağlıkla bir tanecik daha o yukarıdan kesi yerini görme olayı bende de olmuştu lambadan yansıma yapıyordu ben söyledim görmek istemiyorum bunun açısını biraz değiştirir misiniz diye. Anestezi uzmanı hemen indirdi biraz görüş alanından çıktı Allah bu yolda bekleyenlere yardım etsin inşallah çok zor
Teşekkür ederim canım jademHüzünlendim biraz zor olmuş senin için ama sonucu muhteşem olmuş bene zor ne mukaddes şey annelik ama bizimkinin dönemi de zor oldu korona yeni çıkmıştı demek önden karbonatlı sirkeli sularla gittin hastaneye ha tedbirini sevdiğim iyiki doğmuş güzel kızın naif abisine sizlere kavuşmuş ömrü bahttı açık olsun hepsinin
Canım demek sen de anestezi uzmanıni azarladınEvet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bittiben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Nasıl düşmüş ya genç yani. Rabbim sabır versin yakınlarınaBu arada cok ilginc ve bi o kadar kötü bir haber duydum bugün.bu hafta kv min bir tanidigi yataktan düşmüş boynu kırılmış vefat etmis. 30 lu yaslarindadir dedi.yataklari yuksekmis cok..ecel işte.aman diyim kizlar dusmez demeyin.bebek bunlar.cok dikkat edelim... gerci ne kadar dikkat etsek de bi anda oluyor hersey aama..Allah beterinden korusun bzie bagislasin yavrularimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?