2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslında sabah yiyip gelmiştim ama aksama kadar bişey mi kaldı midemde sezeryan olasılığı var diye vermediler evet ama insan da hal kalmıyor ki doğum için
Benimki geçen watsappta durum paylaşmış z kuşağını da geçti
Duru ne yapmış dersin dedemi aramış hatta 3 dakika kadar konusmuşlar dedemin kulağı pek duymuyor ya artık ne konustular bilmiyorum
Ayy okudukça normal doğursam nasıl olurum diye merak ettim annen de baya destek olmuş sağolsun ama nasıl tatlı sonuç çıkmış ortaya maşallah hayırlı ömrü olsun
Sorma annem ağlamaktan mahvoldu kadın aslında gerçekten cok zor birşey değil normal doğum her kadın yapabilir sadece doğru ebeye ve biraz da nefes egzersizlerine ihtiyaç var sende mutlaka yapardın

Ahh bunu yeni okudum ne zor yollardan geldiler kucagımıza resmen bir mucize sağlıklı olsunlar da herseyin üstesinden geliriz biz Allah dileyen isteyen herkese versin

Evet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bitti ben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Bende tedavi ile hamile kalanlardanım normal yolla 2 sene olmadı Allah içimi biliyor 2 sene düşünmüyordum zaten ben ama olmaz ihtimaline karşı da deneyelim dedim olmadı da hayırlı zamanı vardır elbet tedavi sürecin kısa oldu 1 ay bütün belirtiler vardı olmadı diğer ay hiçbir belirtim yoktu olmadı sanırım diyip ooo neler yaptım denizde dalgalarla falan boğuşmuştım eşim beni bi oraya bi buraya falan fırlatmıştı denizde hatta öyle romantik bi çiftiz sonra adet günümden 8 9 gün sonra olmadım hadi dedim olmadı ama bi test yapayım yaptım anamm beni aldı bi titreme çift çizgiyi görünce iş yerindeyim ağlıyorum falan ortağım var gelince ona söyledim eşi geldi hemen doktoruma gittim kan sonucunu görmeden inanmadım
Hamilelik sürecim rahattı genel anlamda toplasan 10 kere kusmamışımdır ama halsizlik ve baş ağrım kabızlığım oldu ilk dönemler hele baş ağrılarım kafamı duvarlara vurasım geliyordu yine aynı rahat Yeşim hamilelikte de vardı yasak olan birçok şeyi yedim içtim Ama az miktarda tabi ohooo geceleri dışarı falan çıkıp cluplarda eğlenmişliğim bile var sağolsun kızım pek yormadı beni
Hamileliğimin sonunda iş kapattım ben son günde ticaret odasında kapanış işlemleri ile uğraşıyordum o halde belim çok ağrıyordu o gün ama sona doğru zaten ağrılar oluyor ya pek önemsemedim başka türlü ağrıdı ama belliymiş, annemi yollar kapanma ihtimali olunca o gün zaten eşim gidip hemen alıp gelmişti yollar kapanırsa en azından burdayken kapansın dedik öyle de oldu annemin doğum günü bugün ona pasta falan aldık kendi içimizde kestik 12 den sonra bişey yeme dediler ya bana oruç tutacakmışım gibi ne bulsam yiyorum meyve pasta falan bu arada kasıklarımda da ağrılar başladı anneme diyorum böyle falan diye en son süreleri kısalınca annem dedi sen doğruyon heralde doktora yazdım böyle böyle diye gel bi ntsye gir dedi yok dedim artarsa gelirim eminim sabah gitcem doğuma adam dedi korkma o katta hasta yok beni korona dan korkuyorum sandı neyse duşa girdim giyindim falan rahat rahat yürüye yürüye gittim arabaya hastane yakın zaten ama dedim ya döneceğiz öyle eminim doğurmuycam sabah tekrar gitcez bu kadar rahat doğuma giden olmaz yani filmlerde falan hep kadınlar bağırıyor
Hastaneye gittim ntsye gircem dediler bi kişi girebilir yanına kim girsin anneme dedim doğumda sen Olcan şimdi Ahmet gelsin girdik biz şen şakrak selfiler çekiyoruz falan arkadaşlarıma atıyoruz gülüyoruz derken kadın geldi elinde ameliyat kıyafetleri var dedi doğuma alıyoruz seni dedim ki ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl hazır ol aksam zaten sabah doğurcan be kadınöyle geldi doktorum öyle tatlı bi adam ki sohbet ede ede yaptı doğumu uyuşukken her şey çok güzeldi ben bekliyorum beni kestiklerini anlamadım bile ses hiç gelmiyor ya bi ağlama sesi geldi aman Allahım bu kadar çabuk olmuş olamaz inanamadım asyayı getirdiler yanıma bi 10 saniye resim falan çektiler gitti geri ben hamileyken bulantı olmadı diye hep annem kel olcacaak bu kız diye dalga geçiyordu benle ilk sorum tepedeki anestezi uzmanına saçı vardı demi ben yanlış görmedim oldu çocuk bilmiyorum ki bakmadım dedi boşuna mı doğuruyorum burda ben ne demek bakmadım diye payladım çocuğu bide sonra beni diktiler odaya aldılar inanamadım orda yatan kızı benim dopurdupuma nasıl şükrettim nasıl nasıl... Sonra ağrılar geldi a dostlar pembe bulutlar dağıldı hele o ilk yürüme off sandım ki bacak kısmım bedenimden ayrılacak. Yatamadım düz yatıyorum olmuyor yan yatmak imkansıza yakın uyuyamayıp ağlıyordum uyuyamıyorum ben diye Zorlu geçen 1 hafta sonrası iyice toparladım ama laf aramızda 3 ay öyle zordu ki gaz maz derken annelik ten bişey anlayamadım tek başına büyütmek çok zor gerçekten eşim işteyken gelsin diye gözüm düşerdi. Şimdi koca 1 sene oldu verene bin şükür isteyen herkese nasip etsin Allahım,
Uzun yazdım ama kızımda okusun istiyorum ilerde helal edin hakkınızı

Vefalı torun nasıl olur işte böyle
Belki yaparım haklısın ama dediğim gibi bir keçi dünyaya getirdiğim için dönmedi hatta ters gelmeye çalışıp bacağında ödem oluşturmuştu

Abim 48 yengem 42 yaşında 21 yıllık evliler ve 19 yıldır tüp bebek ile evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorlar
Zor bir durum Allah yardımcıları olsun.
Allah gerçekleşmiyecek birşeyin hayalini kurdurmazmış. 19 yıldır istekleri çabaları devam ettiğine göre,
Allah biran evvel hayallerine kavuşmayı nasip etsin.

Yapmadı kaka neden çünkü keçi doğurdum ben
Hay Allah hepsi keçi bunların. Keçi burcu diye seviyorum bende
Saol Allah razı olsun missim. Şükür bugünlere zordu evet ama o kadar değer ki herbir sıkıntıya amin hepimiz güzel gümlerini görelim yavrularımızın
Şimdi dana oldu bu kuzular nuriyem hiç kolay değil artık bir de ağlamasına hiç dayanamıyorum
Oy can adaşımmmm iyiki doğmuş Asya mız. Anneli babalı musmutlu büyüsün sevgiyle ne güzel duygu “annelik” verene hamdolsun

Annen belli ki tezcanli bir kişilik bence maç yani topu doksana cakmissin canım güzel hikaye ama zorluğu ayrı aksilikler ayrı korkutmuş seni olsun doğmuştu ya en mutlusu sensin o an
Yaa canimmm fedakarlık işte ya zorlu geçmiş ama dilinden şükür eksik olmamış şimdi dünyalar yakışıklısı atacik her seyi unutturuyo maşallah sana güzel kalbine sağlıkla büyüsün sizinle ins
Haydom yaramazsa yaramaz olurum uyumazsam uyumam dedi dün gecekendi kendine direk uyanıp sohbet etmeye başladı uyumadı uyutmadı sıpa mememi kesme fikri geldi yine bana
Pek konuşkan olacak videodan da belli bişeyler anlatıyor ama ne kim bilir
Valla ya olan sancı nasıl gitti hala aklım almiyo hayın kocam
Ayy dunurlerin balı yaa amin aminn dünürüm güzel Asyam senin icin doğurdum bak 15 saat uğraştım yani boru mu
Ay aslı ya resmen kahkaha attım eşimde yok mutfakta kendikendime güldüm sen çok yaşa emi
Ahhshajaja gül bebeğim
Ben gözlemliyorum baya almıyordu ağzına ama gözlemlemediğim vakit hop yuttu
Şey gibi süt kaynatmaya başlarsın başında beklersin sabırla taşmasin diye ama iki saniye gözünü ayirirsin taşar ya aynı bu bebeler de öyle
Evet çok güleç bı kuzu yaa abla kardeş pek guleryuzluler maşallah bayılıyorum ikisine de yengenle abine de çok dua edicem Dile kolay çok uzun bir zaman ya hayırlı kapılar açılsın inşallah

ah bi de areli duysan. kahvemi de içem de oyle gidem sacimi felan bile yaptim emin degilim cunku ya rahatım ama o sancilar var ya aman tanrim kuyruk sokumu kirilacak gibiydi ki epidurale kadsr
En korktugum seydi benimde doğuma aç girmek ki başıma geldi doğumhanede ilk istediğim sey suydu benim dilim damağım kurumuştu
benim ki sezeryana izin vermeyecegi icib ye enerji lazim olacsk dedi
kusma dogum belirtisi diye de geçiyor ama enerji lazim ya kusacaksak da olsun yani di mi
canim bana da atatbilir misin ? arele verdim ama anliyordu civan o teknikle imkansiz uyumaz gibi geliyor artık. sema hanımdan almıştı. arel için.
kendi kararı tabi ama keşke dedim bi garip de sevinirdi büyük sevap bence.
Konuşma çok fena gece bile konuşarak uyandı artık ne dıosa ağzı laf dolu laf çenebaz
ben neden göremiyorum
ooooo baya uzundu valla ama başardım okudummm. çok şükür bugüne ya

Gelinciğim Güzel Asyam iyi ki doğdun ne güzel doğdun Denizdeki romantizm adlı hikayemizin sonu pek güzel olmuş dünür ya maşallah rahat rahat doğuma gitmiş bir de on tane doğurmuş gibi Orijinal hatun ya beben de güçlü "kendi ayaklarımın üstünde duracağım" mesajını karnındaki pozisyonuyla belli etmiş ters durmuş napcak herkes gibi baş aşağı mi doncek yani sezaryan da bambaşka bir zorluk kıyamam sana kizzzz Asyacım güzel hayirli yaşlar görsün nice mutlu seneleri olsun Allah size bağışlasın

Bende semra hanimdan aldım atarım tabiki numarani yaz özelden atayım :) bizde park beşikten kopamiyoruz heryere taşıyoruz yaşında yatak almayı planlıyordum alsam nasıl uyuycak bilmediğimden erteliyorum.

nzh99 şuanda agladiginda deli gibi ağlıyor zaten dayanmak mümkün değil :/ bende gece beslenmesini azaltmak istiyorum ama olmuyor
Sole yan yana sarılarak yatıp uyuycamiz zamanlar gelsin

Canım eğer saglık sorunları varsa zaten düşünme hiç..Arel ile Civanim sana ihtiyaçları var..sen iyi ol yanlarında ol siz birbirinize yetersiniz inşAllah

Psikolojik boyuta gelecek olursak.. normal canim..cok minikler..desteğe ihtiyac duyman cok normal..kendini yıpratma bossuna hic sen cok güzel bir annesin

Camim miss evet doğru dedin zor valla..ama sezaryenden korkuyorum yazdıkça korkma bisey olmaz diyen de sendin şimdi hakkını yemeyelim hakkımızda hayırlısı ise gelsin 3. Bebi degilde gelmesin

Teşekkür ederim canım jadem o zaman korona yeni çıkmış tabi..neye ugradigimizi şaşırmıştık..
Çogumuz dogum sonrasi kalacagimiz odanin temizligine düşmüştük

Hee o sirkeli karbonatli sular aynen eve geldi hic açılmadan ama camasir sulu spreyleri falan biraktik orda.o zamanlqr bir de maske sıkıntısı var..maske bulmak cok güç..ne zamanlardı..maskeler kirlenmisti yedek medek hepsi.. hastane vermişti sonra bize

Canım demek sen de anestezi uzmanıni azarladın ben de azarladım kendimi görüyorum diyorum adam korkuyor musun diyor..seni kesseler korkmaz misin o nasil soru diye bağırdım bi de bi doktora siz doktor musunuz dedim.adam dikisleri yapıyor ben adama siz doktor musunuz ben merak ettim de diyorum yoookk canim ben buranin temizlikcisiyim ama bi el atayım dedim diyor
Yaa cok komik çok güldüm bak gene
Ben o kadar cok kustum ki ama gene de kel oldu ama cok tatlı bi kel

Doguma giderken de sakinmissin yani..ben deAlinin dogumuna giderken bugun persembe a101 e kazak tuyu toplayacisi gelecek almam lazim diye kendimi yirttim.su gelmis derdjme bak esim a101in kapısından bi taksiye zor bindirdi misskokulumm miss ne dersin çırağın olur muyum
Nedir bu market sevdasi
Allah Asyanizi size bağışlasın canım...güz3l bir ömrü olsun insAllah..bu arada dogum sonrasi kendimi toplamamda etkin coktur hakkini helal et

Kızlar burayi okudum da yüzüm güldü yine sagolun ya
Ama bu gece erva elif rahatsiz hapsiriyor burnu akıyor ve gaz sancisi cekiyor ve üşüyor calpol verdim.evi isittim.terlemeye basladi sonra. Bir iki gaz atti ama hala uyuyamadı.aglayip ciglik atip duruyor..bugun babannesinjn evi soğuktu sanırım üşüdü bebegim..gittikten sonra dereceyi arttirdik ama ha deyince isinmiyor ki

Bu arada cok ilginc ve bi o kadar kötü bir haber duydum bugün.bu hafta kv min bir tanidigi yataktan düşmüş boynu kırılmış vefat etmis. 30 lu yaslarindadir dedi.yataklari yuksekmis cok..ecel işte .aman diyim kizlar dusmez demeyin.bebek bunlar.cok dikkat edelim... gerci ne kadar dikkat etsek de bi anda oluyor hersey aama..Allah beterinden korusun bzie bagislasin yavrularimizi..

Son düzenleme:
Bu arada bu yeni başlayan diziye denk geldim bu gece..bir zamanlar Kıbrıs idi sanirim.adi.. ayy Allah cok etkilendim yaa..uzun zamandir bi dizi boyle etkilememisti..uzun zamandir tv bakamadigim.icin de olabilir tabi bu durum

Bu arada (ikide bir bu arada yazdigimin farkindayim ama neden bilemiyorum ) neyse bu arada bu arada ben cok yemek yiyor cok uyukluyorum.kizlar ya durduramiyorum kendimi..acaba depresyon mi bu nedir ya kilo aldim iyice beni biraz yuhlayin belki utanir yemem

Nasıl düşmüş ya genç yani. Rabbim sabır versin yakınlarına

Dün az kalktı diye nazar ettim heralde. 2 den beri ayaktayız. Beşikte kalkmış anne anne diye yatağa çıkmaya çalışıyor. Uykusunu da almış gibi pek neşeli enerjikdi. Babayı da uyandırdı gitti yattı saçını çekti ailecek ayaktayız Hala uyumadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…