2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de izleyecem onu dün çarşambanın dizilerini izledim gündüz boşluk olursa çukurovayı sardırırım akşama da haber saatinde Kıbrıs'ı izleyip oturup diye planladım kısmetse
Uyuklaman gayet normal Erva geç uyuyor yoruyor azcık seni. Yeme işine gelince ben de muzdsribim bakalım dikkat etmeye çalışıyorum yoksa olmayacak. Çalışmaya başlayınca veririm diye rahattım ama o da olmayacak gibi bir süre daha. Akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemeyip gün içinde de sadece sabah ekmek yiyorum bakalım

Geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi

Bazen iyi uyumuş oluyorum miss ama yine uyukluyorum..iyice miskin kediye benzedim.yiyip yiyip uyumak istiyorum erva gündüz uykularini mahfetti..dun sadece ayakta uyudu besige koyunca daha uyandı..ee haliyle mizir mizir..herhalde o da yoruyor sinirden yeyip yeyip duruyorum

Ya hic sorma bi dizim vardi..dogdugun ev kaderindir e bakiyordum..o da kaldi bakamaz oldum..mehdi ayrilmis diziden haberim yok ya Ali iyice büyüdü ne izlesem o da izliyor.
Herseyde de bir olumsuzluk var.gecen hekimoglunu actik izlerken birden ameliyata gectiler.degistirdim ama anladi basladi aglamaya.o guze kadinin karnini kesecekler hainler diye ama nasil guzel kadin ah yazik senin de kestiler diye agliyor.zor sakinledi.herhalde daha ayiramiyor.bi kere de yasak elmayi açmış kendi.bi geldim yasak elma izliyor.oglum ne izliyorsun diyorum.anne guzel guzrl kadinlar var burda diyor ee dogru film film degil özür dilerim ama dekolte yarışı şuh kahkahalar imalı bakışmalar iş cevirmeler vs çocuğa hic uygun degil.bi ara izliyordum kötü ruhlu insanlarin dunyasini anlamak adina.film bildigin kötülük isliyor çünkü

Senin tavsiyen uzerine bagirmayan anneler videolarini izlemeye basladim.yemek yaparken vs aciyorum.tesekkur ederim hosuma gitti

Geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi
Saat 00.30dan 4.30 a kadar salladım canim.arada 1 saat oturma odasina gittik cunku dizlerim acidi.gaz atti vs biraz sakinledi uyudu.sabah namazina kalktim 6.30 da sonra esim ise gitti 7.30 yattim.8 erva kalkti.ben pert ben iptal hapsiriyor burnu akıyor..usudu herhalde

Bak sen şu Aliye güzel kadın meraklısı çıktı gerçekten de nasıl makyajla kıyafetler var o dizide de arada rast gelirse bakıyorum öyle. Göktuğ uyuyunca sakince elimde çay biraz kafa dağıtıyorum işte. Kızlar genelde ders çalışıyor oluyor o saatlerde ev sessizken. Arada da beraber izleyip yorumluyoruz

Evet Ali erkek oldugunu belli etmeye basladi.aman neme lazim izler de bana şahika gibi gelin getirir aman Allah korusun..kadın herkesi zehirliyor

Senin kızlarla tv izlemen de keyifli olur.dogruyu yanlisi yorumlamak falan bak heves ettim

Ben cocuklar uyuyunca buraya bakıyorum esim biraz spor biraz haber bakıyor..guzel dizi varsa bakıyoruz ama iste takip edemiyorum duzenli

Gunaydinlar bizde gece donduk durduk gazda var anlamadm ya gunduzde pacama yapisiyor simdi uyandi.bana yapisiyor ya coook uykum var
Ayni durumdayiz..eli yuzu buz gibiydi bi de bizim.. ev de sıcak anlayamadim.korktum.atesi cikacak diye.agliyordu calpol verdim.Sonra terledi vs uyumuşuz. Noldu yine bu yavruslara ya

Vefalı torun nasıl olur işte böyle
Belki yaparım haklısın ama dediğim gibi bir keçi dünyaya getirdiğim için dönmedi hatta ters gelmeye çalışıp bacağında ödem oluşturmuştu
Asyaya bak sen daha anne karnında ters dönerek başlamış yaramazlıklara
Evet ya sonucunda bana yaramaz bir tosuncuk verdi
Bende basta yiyip gittim ama aksam 6ta midemde bişi kalmadı suni sancıyla doğmazsa sezeryan yapılıyormuş meğer onu da orda öğrenmiştim
Geçmiş olsun ervaya üşütmüş belli ki

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar

Sabah ilk iş açıp okudum hemen kuzum benim maşşallah sana, sakinliğine, pozitiftiğine doğumdan az bi süre sonra denize gitmiştin Asya yı alıp tek başına. Nasıl cesaret etmiş bravo demiştim. Arabasında uyuyor yüzmeye gidiyorum pusette örtü hareket edince geliyorum yazmıştın. İlk bebek bu sakinlik bravo demiştim

inatla şimdi dogurmayacagim diyenlerden biri de sensin demek jade, ama maalesef kaçış yokkk. lepiska sacli, pamuk prenses Asyamiz iyi ki doğmuş, tatli kuzucuk.

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar
Gündüz, uykularından önce sonra emiyor 6 kere oluyor. Gece de kalkıyor bazen az bazen çok emiyor. Yemek de 3 öğün yiyor. Aralarda meyve veriyorum eline elma armut kuru üzüm oyalansın diye yatmadan önce 1 muz yiyip yatıyor bir de

Kızlar benim oğlan mı böyle takıntılı sizinkiler de de var mı ya. Şimdi de tutturdu perdenin korneşinde bişey gösteriyor yaklaştırıyorum gitti diyor indirince ağlıyor parmağıyla orayı göstere göstere ağlıyor valla sinirim bozuldu oyuncak oynuyorduk güzel güzel döndü bir anda oraya taktı kafayı şimdi çıktı koltuğa oraya uzamaya çalışıyor ağlayarak. La havleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…