- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.395
- 773
- 41
Ben de izleyecem onu dün çarşambanın dizilerini izledimBu arada bu yeni başlayan diziye denk geldim bu gece..bir zamanlar Kıbrıs idi sanirim.adi.. ayy Allah cok etkilendim yaa..uzun zamandir bi dizi boyle etkilememisti..uzun zamandir tv bakamadigim.icin de olabilir tabi bu durum
Bu arada (ikide bir bu arada yazdigimin farkindayim ama neden bilemiyorum) neyse bu arada bu arada ben cok yemek yiyor cok uyukluyorum.kizlar ya durduramiyorum kendimi..acaba depresyon mi bu nedir ya kilo aldim iyice beni biraz yuhlayin belki utanir yemem
Geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdiKızlar burayi okudum da yüzüm güldü yine sagolun ya
Ama bu gece erva elif rahatsiz hapsiriyor burnu akıyor ve gaz sancisi cekiyor ve üşüyorcalpol verdim.evi isittim.terlemeye basladi sonra. Bir iki gaz atti ama hala uyuyamadı.aglayip ciglik atip duruyor..bugun babannesinjn evi soğuktu sanırım üşüdü bebegim..gittikten sonra dereceyi arttirdik ama ha deyince isinmiyor ki
Bilmiyorum evliymiş adam.cocuklari varmıs..Allah sabır versin yakınlarina gerçekten..akılalmaz bir ecel....Nasıl düşmüş ya genç yani. Rabbim sabır versin yakınlarına
Bazen iyi uyumuş oluyorum miss ama yine uyukluyorum..iyice miskin kediye benzedim.yiyip yiyip uyumak istiyorumBen de izleyecem onu dün çarşambanın dizilerini izledimgündüz boşluk olursa çukurovayı sardırırım akşama da haber saatinde Kıbrıs'ı izleyip oturup diye planladım kısmetse
Uyuklaman gayet normal Erva geç uyuyor yoruyor azcık seni. Yeme işine gelince ben de muzdsribim bakalım dikkat etmeye çalışıyorum yoksa olmayacak. Çalışmaya başlayınca veririm diye rahattım ama o da olmayacak gibi bir süre daha. Akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemeyip gün içinde de sadece sabah ekmek yiyorum bakalım
Saat 00.30dan 4.30 a kadar salladım canim.arada 1 saat oturma odasina gittik cunku dizlerim acidi.gaz atti vs biraz sakinledi uyudu.sabah namazina kalktim 6.30 da sonra esim ise gitti 7.30 yattim.8 erva kalkti.ben pert ben iptalGeçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi
Günaydın canımGünaydın herkese kızlar
Bak sen şu Aliye güzel kadın meraklısı çıktıBazen iyi uyumuş oluyorum miss ama yine uyukluyorum..iyice miskin kediye benzedim.yiyip yiyip uyumak istiyorumerva gündüz uykularini mahfetti..dun sadece ayakta uyudu besige koyunca daha uyandı..ee haliyle mizir mizir..herhalde o da yoruyor sinirden yeyip yeyip duruyorum
Ya hic sorma bi dizim vardi..dogdugun ev kaderindir e bakiyordum..o da kaldi bakamaz oldum..mehdi ayrilmis diziden haberim yokya Ali iyice büyüdü ne izlesem o da izliyor.
Herseyde de bir olumsuzluk var.gecen hekimoglunu actik izlerken birden ameliyata gectiler.degistirdim ama anladi basladi aglamaya.o guze kadinin karnini kesecekler hainler diyeama nasil guzel kadin ah yazik senin de kestiler diye agliyor.zor sakinledi.herhalde daha ayiramiyor.bi kere de yasak elmayi açmış kendi.bi geldim yasak elma izliyor.oglum ne izliyorsun diyorum.anne guzel guzrl kadinlar var burda diyor ee dogru film film degil özür dilerim ama dekolte yarışı şuh kahkahalar imalı bakışmalar iş cevirmeler vs çocuğa hic uygun degil.bi ara izliyordum kötü ruhlu insanlarin dunyasini anlamak adina.film bildigin kötülük isliyor çünkü
Senin tavsiyen uzerine bagirmayan anneler videolarini izlemeye basladim.yemek yaparken vs aciyorum.tesekkur ederim hosuma gitti
Evet Ali erkek oldugunu belli etmeye basladi.aman neme lazim izler de bana şahika gibi gelin getirir aman Allah korusun..kadın herkesi zehirliyorBak sen şu Aliye güzel kadın meraklısı çıktıgerçekten de nasıl makyajla kıyafetler var o dizide de arada rast gelirse bakıyorum öyle. Göktuğ uyuyunca sakince elimde çay biraz kafa dağıtıyorum işte. Kızlar genelde ders çalışıyor oluyor o saatlerde ev sessizken. Arada da beraber izleyip yorumluyoruz
Ayni durumdayiz..eli yuzu buz gibiydi bi de bizim.. ev de sıcak anlayamadim.korktum.atesi cikacak diye.agliyordu calpol verdim.Sonra terledi vs uyumuşuz. Noldu yine bu yavruslara yaGunaydinlar bizde gece donduk durduk gazda var anlamadm ya gunduzde pacama yapisiyor simdi uyandi.bana yapisiyor ya coook uykum var
Asyaya bak sen daha anne karnında ters dönerek başlamış yaramazlıklaraVefalı torun nasıl olur işte böyle
Belki yaparım haklısın ama dediğim gibi bir keçi dünyaya getirdiğim için dönmedihatta ters gelmeye çalışıp bacağında ödem oluşturmuştu
Evet ya sonucunda bana yaramaz bir tosuncuk verdiAnnen belli ki tezcanli bir kişilikbence maç yani topu doksana cakmissin canım güzel hikaye ama zorluğu ayrı aksilikler ayrı korkutmuş seni olsun doğmuştu ya en mutlusu sensin o an
Yaa canimmm fedakarlık işte ya zorlu geçmiş ama dilinden şükür eksik olmamış şimdi dünyalar yakışıklısı atacik her seyi unutturuyo maşallah sana güzel kalbinesağlıkla büyüsün sizinle ins
Pek konuşkan olacak videodan da belli bişeyler anlatıyor ama ne kim bilir
Valla ya olan sancı nasıl gitti hala aklım almiyohayın kocam
Ayy dunurlerin balı yaaamin aminn dünürüm güzel Asyam senin icin doğurdum bak 15 saat uğraştım yani boru mu
Ahhshajaja gül bebeğim
Şey gibi süt kaynatmaya başlarsın başında beklersin sabırla taşmasin diye ama iki saniye gözünü ayirirsin taşar ya aynı bu bebeler de öyle
Evet çok güleç bı kuzu yaa abla kardeş pek guleryuzluler maşallah bayılıyorum ikisine deyengenle abine de çok dua edicem Dile kolay çok uzun bir zaman ya hayırlı kapılar açılsın inşallah
Bende basta yiyip gittim ama aksam 6ta midemde bişi kalmadıah bi de areli duysan. kahvemi de içem de oyle gidem sacimi felan bile yaptim emin degilim cunku ya rahatım ama o sancilar var ya aman tanrim kuyruk sokumu kirilacak gibiydi ki epidurale kadsr
benim ki sezeryana izin vermeyecegi icib ye enerji lazim olacsk dedi
kusma dogum belirtisi diye de geçiyor ama enerji lazim ya kusacaksak da olsun yani di mi
canim bana da atatbilir misin ? arele verdim ama anliyordu civan o teknikle imkansiz uyumaz gibi geliyor artık. sema hanımdan almıştı. arel için.
kendi kararı tabi ama keşke dedim bi garip de sevinirdi büyük sevap bence.
ben neden göremiyorum
ooooo baya uzundu valla ama başardım okudummm. çok şükür bugüne ya
Geçmiş olsun ervaya üşütmüş belli kiKızlar burayi okudum da yüzüm güldü yine sagolun ya
Ama bu gece erva elif rahatsiz hapsiriyor burnu akıyor ve gaz sancisi cekiyor ve üşüyorcalpol verdim.evi isittim.terlemeye basladi sonra. Bir iki gaz atti ama hala uyuyamadı.aglayip ciglik atip duruyor..bugun babannesinjn evi soğuktu sanırım üşüdü bebegim..gittikten sonra dereceyi arttirdik ama ha deyince isinmiyor ki
Sabah ilk iş açıp okudum hemen kuzum benimEvet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bittiben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Bende tedavi ile hamile kalanlardanım normal yolla 2 sene olmadı Allah içimi biliyor 2 sene düşünmüyordum zaten ben ama olmaz ihtimaline karşı da deneyelim dedim olmadı dahayırlı zamanı vardır elbet tedavi sürecin kısa oldu 1 ay bütün belirtiler vardı olmadı diğer ay hiçbir belirtim yoktu olmadı sanırım diyip ooo neler yaptım denizde dalgalarla falan boğuşmuştım eşim beni bi oraya bi buraya falan fırlatmıştı denizde hatta öyle romantik bi çiftiz sonra adet günümden 8 9 gün sonra olmadım hadi dedim olmadı ama bi test yapayım yaptım anamm beni aldı bi titreme çift çizgiyi görünce iş yerindeyim ağlıyorum falan ortağım var gelince ona söyledim eşi geldi hemen doktoruma gittim kan sonucunu görmeden inanmadım
Hamilelik sürecim rahattı genel anlamda toplasan 10 kere kusmamışımdır ama halsizlik ve baş ağrım kabızlığım oldu ilk dönemler hele baş ağrılarım kafamı duvarlara vurasım geliyorduyine aynı rahat Yeşim hamilelikte de vardı yasak olan birçok şeyi yedim içtim Ama az miktarda tabi ohooo geceleri dışarı falan çıkıp cluplarda eğlenmişliğim bile var sağolsun kızım pek yormadı beni
Hamileliğimin sonunda iş kapattım ben son günde ticaret odasında kapanış işlemleri ile uğraşıyordum o haldebelim çok ağrıyordu o gün ama sona doğru zaten ağrılar oluyor ya pek önemsemedim başka türlü ağrıdı ama belliymiş, annemi yollar kapanma ihtimali olunca o gün zaten eşim gidip hemen alıp gelmişti yollar kapanırsa en azından burdayken kapansın dedik öyle de oldu annemin doğum günü bugün ona pasta falan aldık kendi içimizde kestik 12 den sonra bişey yeme dediler ya bana oruç tutacakmışım gibi ne bulsam yiyorum meyve pasta falan bu arada kasıklarımda da ağrılar başladı anneme diyorum böyle falan diye en son süreleri kısalınca annem dedi sen doğruyon heralde doktora yazdım böyle böyle diye gel bi ntsye gir dedi yok dedim artarsa gelirim eminim sabah gitcem doğuma adam dedi korkma o katta hasta yok beni korona dan korkuyorum sandı neyse duşa girdim giyindim falan rahat rahat yürüye yürüye gittim arabaya hastane yakın zaten ama dedim ya döneceğiz öyle eminim doğurmuycam sabah tekrar gitcez bu kadar rahat doğuma giden olmaz yani filmlerde falan hep kadınlar bağırıyor
Hastaneye gittim ntsye gircem dediler bi kişi girebilir yanına kim girsin anneme dedim doğumda sen Olcan şimdi Ahmet gelsingirdik biz şen şakrak selfiler çekiyoruz falan arkadaşlarıma atıyoruz gülüyoruz derken kadın geldi elinde ameliyat kıyafetleri var dedi doğuma alıyoruz seni dedim ki ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl hazır ol aksam zaten sabah doğurcan be kadın öyle geldi doktorum öyle tatlı bi adam ki sohbet ede ede yaptı doğumu uyuşukken her şey çok güzeldi ben bekliyorum beni kestiklerini anlamadım bile ses hiç gelmiyor ya bi ağlama sesi geldi aman Allahım bu kadar çabuk olmuş olamaz inanamadım asyayı getirdiler yanıma bi 10 saniye resim falan çektiler gitti geri ben hamileyken bulantı olmadı diye hep annem kel olcacaak bu kız diye dalga geçiyordu benle ilk sorum tepedeki anestezi uzmanına saçı vardı demi ben yanlış görmedim oldu çocuk bilmiyorum ki bakmadım dedi boşuna mı doğuruyorum burda ben ne demek bakmadım diye payladım çocuğu bide sonra beni diktiler odaya aldılar inanamadım orda yatan kızı benim dopurdupuma nasıl şükrettim nasıl nasıl... Sonra ağrılar geldi a dostlar pembe bulutlar dağıldı hele o ilk yürüme off sandım ki bacak kısmım bedenimden ayrılacak. Yatamadım düz yatıyorum olmuyor yan yatmak imkansıza yakın uyuyamayıp ağlıyordum uyuyamıyorum ben diye Zorlu geçen 1 hafta sonrası iyice toparladım ama laf aramızda 3 ay öyle zordu ki gaz maz derken annelik ten bişey anlayamadım tek başına büyütmek çok zor gerçekten eşim işteyken gelsin diye gözüm düşerdi. Şimdi koca 1 sene oldu verene bin şükür isteyen herkese nasip etsin Allahım,
Uzun yazdım ama kızımda okusun istiyorum ilerde helaledin hakkınızı
inatla şimdi dogurmayacagim diyenlerden biri de sensin demek jade, ama maalesef kaçış yokkk. lepiska sacli, pamuk prenses Asyamiz iyi ki doğmuş, tatli kuzucuk.Evet tt şimdi sıra bende tam bu saatte hastane yolundaydım o yüzden nasıl denk geldi okuma saatim şimdi bittiben hamilelikle Başlıycam kızlar uzun olacak roman gibi okuyun
Bende tedavi ile hamile kalanlardanım normal yolla 2 sene olmadı Allah içimi biliyor 2 sene düşünmüyordum zaten ben ama olmaz ihtimaline karşı da deneyelim dedim olmadı dahayırlı zamanı vardır elbet tedavi sürecin kısa oldu 1 ay bütün belirtiler vardı olmadı diğer ay hiçbir belirtim yoktu olmadı sanırım diyip ooo neler yaptım denizde dalgalarla falan boğuşmuştım eşim beni bi oraya bi buraya falan fırlatmıştı denizde hatta öyle romantik bi çiftiz sonra adet günümden 8 9 gün sonra olmadım hadi dedim olmadı ama bi test yapayım yaptım anamm beni aldı bi titreme çift çizgiyi görünce iş yerindeyim ağlıyorum falan ortağım var gelince ona söyledim eşi geldi hemen doktoruma gittim kan sonucunu görmeden inanmadım
Hamilelik sürecim rahattı genel anlamda toplasan 10 kere kusmamışımdır ama halsizlik ve baş ağrım kabızlığım oldu ilk dönemler hele baş ağrılarım kafamı duvarlara vurasım geliyorduyine aynı rahat Yeşim hamilelikte de vardı yasak olan birçok şeyi yedim içtim Ama az miktarda tabi ohooo geceleri dışarı falan çıkıp cluplarda eğlenmişliğim bile var sağolsun kızım pek yormadı beni
Hamileliğimin sonunda iş kapattım ben son günde ticaret odasında kapanış işlemleri ile uğraşıyordum o haldebelim çok ağrıyordu o gün ama sona doğru zaten ağrılar oluyor ya pek önemsemedim başka türlü ağrıdı ama belliymiş, annemi yollar kapanma ihtimali olunca o gün zaten eşim gidip hemen alıp gelmişti yollar kapanırsa en azından burdayken kapansın dedik öyle de oldu annemin doğum günü bugün ona pasta falan aldık kendi içimizde kestik 12 den sonra bişey yeme dediler ya bana oruç tutacakmışım gibi ne bulsam yiyorum meyve pasta falan bu arada kasıklarımda da ağrılar başladı anneme diyorum böyle falan diye en son süreleri kısalınca annem dedi sen doğruyon heralde doktora yazdım böyle böyle diye gel bi ntsye gir dedi yok dedim artarsa gelirim eminim sabah gitcem doğuma adam dedi korkma o katta hasta yok beni korona dan korkuyorum sandı neyse duşa girdim giyindim falan rahat rahat yürüye yürüye gittim arabaya hastane yakın zaten ama dedim ya döneceğiz öyle eminim doğurmuycam sabah tekrar gitcez bu kadar rahat doğuma giden olmaz yani filmlerde falan hep kadınlar bağırıyor
Hastaneye gittim ntsye gircem dediler bi kişi girebilir yanına kim girsin anneme dedim doğumda sen Olcan şimdi Ahmet gelsingirdik biz şen şakrak selfiler çekiyoruz falan arkadaşlarıma atıyoruz gülüyoruz derken kadın geldi elinde ameliyat kıyafetleri var dedi doğuma alıyoruz seni dedim ki ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl hazır ol aksam zaten sabah doğurcan be kadın öyle geldi doktorum öyle tatlı bi adam ki sohbet ede ede yaptı doğumu uyuşukken her şey çok güzeldi ben bekliyorum beni kestiklerini anlamadım bile ses hiç gelmiyor ya bi ağlama sesi geldi aman Allahım bu kadar çabuk olmuş olamaz inanamadım asyayı getirdiler yanıma bi 10 saniye resim falan çektiler gitti geri ben hamileyken bulantı olmadı diye hep annem kel olcacaak bu kız diye dalga geçiyordu benle ilk sorum tepedeki anestezi uzmanına saçı vardı demi ben yanlış görmedim oldu çocuk bilmiyorum ki bakmadım dedi boşuna mı doğuruyorum burda ben ne demek bakmadım diye payladım çocuğu bide sonra beni diktiler odaya aldılar inanamadım orda yatan kızı benim dopurdupuma nasıl şükrettim nasıl nasıl... Sonra ağrılar geldi a dostlar pembe bulutlar dağıldı hele o ilk yürüme off sandım ki bacak kısmım bedenimden ayrılacak. Yatamadım düz yatıyorum olmuyor yan yatmak imkansıza yakın uyuyamayıp ağlıyordum uyuyamıyorum ben diye Zorlu geçen 1 hafta sonrası iyice toparladım ama laf aramızda 3 ay öyle zordu ki gaz maz derken annelik ten bişey anlayamadım tek başına büyütmek çok zor gerçekten eşim işteyken gelsin diye gözüm düşerdi. Şimdi koca 1 sene oldu verene bin şükür isteyen herkese nasip etsin Allahım,
Uzun yazdım ama kızımda okusun istiyorum ilerde helal edin hakkınızı
Gündüz, uykularından önce sonra emiyor 6 kere oluyor. Gece de kalkıyor bazen az bazen çok emiyor. Yemek de 3 öğün yiyor. Aralarda meyve veriyorum eline elma armut kuru üzüm oyalansın diye yatmadan önce 1 muz yiyip yatıyor bir deGünaydın kızlarbirşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?