2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her konuda ekip sağlam Silifke Antep Diyarbakır yöresini biliyorsan gerisi rahat canım
Ahhh evet ya seninde zormuş ama neden kola veya bacağa geçmedin ki kol çok daha rahat oluyor
dediğin gibi Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın evladıyla sınamasın

Abim 48 yengem 42 yaşında 21 yıllık evliler ve 19 yıldır tüp bebek ile evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorlar
Allah yardımcıları olsun rabbim tez zamanda nasip etsin inş Her şeyde vardır bir hayır ama Allah isteyen her kadının kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş
Haddim olmayarak söylüyorum ama insta da çok görüyorum bahçeci tüp bebek merkezine abinlerşn hikayesine benzer hikayelerin çoçuk sahibi olduğunu denediler mi orada hiç merak ettim

ahhh uzun uzun ne güzel yazmışsın yaşamış gibi okudum ben kendi adıma bir çoğunuzun doğumunu unuttum vede o zaman kimse diğerleri korkmasın diye gerçek duyguları ile yazamadı doğum anını bende yazacağım bu gece çünkü tam olarak geçen sene bu gece doğum yaptım şimdilerde evde pasta falan tıkıyordum ağzıma
ne zor olmuştur normal doğum kız evde beklesen ne olacak boşver işte hastanede tedbirli şekilde durmuşsun . ebe de keşke öyle davranmasaydı aman zor zamanlardı ama koskaca 1 sene geçti nasıl geçti bize sormal lazım tabi

Hadi anlat jadem kan olsun acı olsun çığlık olsun herşeyi bilmek istiyorum

Zeyay1420 kuzum çok üzüldüm ben de abinlere onları hiçkimse teselli edemez tabi ki ama Rabbim büyük vardır bir bildiği.Rabbim sabır nasip etsin ben de bebek evlat edinmeyi hiç düşünmediler mi diye haddim olmayarak sormak istiyorum. Arkadaşım evlat edindi gözünden sakınıyot cimcime bir kızı oldu şimdi 7 yaşında onun hürmetine mi bilmem o da şimdi hamile 6 aylık olmuş bile 39 yaşında. Rabbim in mucizeleri sınırsızzz.

Yaaaa anlatımına hayranım senin hayın kocan ne iyi etmişhastaneye girince korkudan sancın içine kaçmış yazık yavrum neyse ki sağ sağlim doğmuş haydomuz
Kızz yalnız benim kızlar çocuk yapmanın gereksiz ve çok yorucu olduğunu düşünüyorlar torunsuz kalmam inşallah doğurun kızlar bakarım ben dedim artık en sonnapayım bir de torun sevgisi tadalım artık
Ben de hatırladım annenin ısrarını doğum için. Neyse ki güzel bitti sonucu şükür Rabbim e.Şansına bak ne güzel bir ebeye denk gelmişsin çok önemli doğumda gerçekten

Kalppare ne güzel anlatmışsın sen de hikayeni neyse ki 2.sezeryanla düzeltme yapmışlar hiç canını sıkma bişeycik olmaz. İstersen bikaç yıl sonra yine olur sağlıkla bir tanecik dahao yukarıdan kesi yerini görme olayı bende de olmuştu lambadan yansıma yapıyordu ben söyledim görmek istemiyorum bunun açısını biraz değiştirir misiniz diye. Anestezi uzmanı hemen indirdi biraz görüş alanından çıktı Allah bu yolda bekleyenlere yardım etsin inşallah çok zor

Zeyay1420 Allah abine de yengene de sabır versin , kucaklarını doldursun . Öyle yakınen hissettim ki acılarını . Bir kayıpları da varmış . Dile kolay 19 yıldır hasretini çekmişler hala da çekiyorlar . Ben 6 yıl bekledim 4. Denememde kucağıma aldım ama nasıl yıprandım.acılarını paylaşıyorum. Hiç bir şey teselli edemez şimdi onları, telefonları açmamalarını da çok iyi anlıyorum . Çocuk sesi bile duymak istemezdim, öyle içlenirdim. Çok kötü oldum gerçekten . Zamanı varmış demek, teslim olmak gerek . Allah en hayırlı zamanda en güzel şekilde kolaylıkla , sağlıkla nasip etsin inşallah .

Sağol canım bende anneme kızmıştım ama sonra düşününce ne farkeder sonunda doğurdum kendi sancım olsa belki daha zor olurdu Sağlıkla dünyaya geldiler yaş aldılar bile
Ahh evet sorma herşey onu kucagıma aldığımda son buldu hala o sıcaklığını unutamıyorum muhteşem bir duyguydu
Sorma beni baya zorlamıştı ama anlatılanın aksine suni sancı beni çok zorlamadı ebem valla kendi kızını doğurtur gibi ilgilenmişti Allah razı olsun

Helinnnnn senin maceran da tam macera olmuş eğitimi suydu sancıyı tam filmlerdeki gibi telaş içinde bir doğum neyse ki sonunda karnını doyurabilmişsin ben de kızlarda doğumdan çıkınca adana yemiştim oğlum akşam doğunca bir de yasaklar falan yiyemedim hastane yemeklerine talim ettim

En korktugum seydi benimde doğuma aç girmek ki başıma geldi doğumhanede ilk istediğim sey suydu benim dilim damağım kurumuştu

Tabi ki de en merak ettiğim doğum hikayesi da damadımınki yaaa iyiki kaza maza falan olmuş enişteye beye selam sana saygılar Ahhh 15 saat nedir benim sarı kuzum bu zayofça kadın bu kadar yorulur mu iyiki ama iyiki doğmuş yakışıklı pamuğum ailemizin haydo su neşeli annesi ve fenomen ablası ailesi ve biricik aşkı Asya kuş ile hayırlı ömrü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…