2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
En korktugum seydi benimde doğuma aç girmek ki başıma geldi doğumhanede ilk istediğim sey suydu benim dilim damağım kurumuştu
Ya aslında normal doğum yapacakların bence böyle enerji verecek şeyler yemesi aç kalmaması lazım. Eskiden de sancı gelince güzelce karınlarını doyururlarmış kadınlar. Şimdi hastaneler aç bırakıyor annenin de bebeğin de hali kalmıyor doğum bitene kadar. Doğumda nolur nolmaz, sezeryan ihtimaline karşı vermiyorlar sanırım yiyecek

Hüzünlendim biraz zor olmuş senin için ama sonucu muhteşem olmuş be ne zor ne mukaddes şey annelik ama bizimkinin dönemi de zor oldu korona yeni çıkmıştı demek önden karbonatlı sirkeli sularla gittin hastaneye ha tedbirini sevdiğim iyiki doğmuş güzel kızın naif abisine sizlere kavuşmuş ömrü bahttı açık olsun hepsinin

Çıkar elbet Yeşimcim yapmadı kaka Bende rahatladım ilk yutma vakası bide kağıt yemişti ama o yumuşak korkutmadı

Ay aslı ya resmen kahkaha attım eşimde yok mutfakta kendikendime güldüm sen çok yaşa emi

nzh99 Sevgi22884550 ben 5 buçuk aylıkken uygulamaya başladım iyiki yapmışım ilk 2 akşam zordu ama üçüncü akşam10 dk da kendisi uyudu smdide yatağına yatırıyoruz seviyoruz yada bekliyoruz yanında uyuyor çok şükür birara çok zordu Allahım sabaha kadar sallayayim yeterli uyusun diyordum çok şükür 6 aydan sonra rahata erdik
Size attığım videolar küçükken uygulamak daha kolay gibi smdi yaşında oldu bebisler çok akıllılar bu şekilde uygulamak zor olabilir ;/

Evet canım Rabbim Ayşemizi bize teselli olarak yollamış "Ayşe lerin Ayşe si evimizin neşesi" diye seviyor tüm ev halkı onu ailecek neşe kaynağımız Bi de Güler yüzlü ki ilaç gibi geliyor hepimize gerçekten
Evlat edinmeyi çok kişi söyledi teklif etti ama yengem vebalini alamam kalbini kırarsam diye çok korkuyor hiç sıcak bakmıyor.

Amin canım çok amin Rabbim in hazinesi geniş inşallah onlarıda sevindirecek belkide hiç ummadıkları anda normal yoldan verecektir.

Ayy okudukça normal doğursam nasıl olurum diye merak ettim annen de baya destek olmuş sağolsun ama nasıl tatlı sonuç çıkmış ortaya maşallah hayırlı ömrü olsun

Ah Yeşimcim güzel adaşım beni çok üzdün çok zor bi hamilelik ve doğum geçirmişsin ama ödülüne bin şükür Rabbim ömrünü güzel etsin torunlarını sev anneciğin keşke olsaydı olabilseydi yanında mukadderat mübarek günde gelmiş kuzum benim

İstanbul Acıbadem Bülent Tıraş yapıyordu tedavilerini alanının en iyilerinden sayılı doktorlardan ve 6 /7 yıldır birebir kendisi takip ediyor canım ama nasip kısmet. Ben zeynebin zamanında tedavideyken yengem de yaptırdı birde eşimin kuzeninin eşi üçümüz de aynı zamana denk geldik biz ikimiz Acıbadem de yaptırırken eşimin kuzeni apartmandan bozma adı sanı olmayan bir doktora yaptırdı ikimizin ki tuttu yengemin ki tutmadı. Hayret etmiştik o zaman bu işlerde doktor laboratuvar falan çok önemli diye biz o kadar araştırıp Acıbademe karar vermiştik ama nasipte olunca her şekilde olduruyor Rabbim

benim doktorum corba icmeme izin verdiydi, bak o konuda hakkını yemeyeyim. iki saatlik zaman diliminde corba bile ictiydim.

bence mide bulantısı olur da kusar diye izin vermiyorlar, bana su cok içme, sancidan miden bulanırsa kötü olursun dediydi.

Gerçekten içim kötü oldu annene rahmet diliyorum tekrar abinlere çok üzüldüm çok keşke olsaydı Rabbim isteyene versin tattırsın bu duyguyu

Bende kimseyi hatırlamıyordum ne iyi oldu

Çok söylediler de bu zamana kadar yengem sıcak bakmıyor hiç şu saatten sonra düşünür mü bilmiyorum ki. Ay çok sevindim arkadaşına ne güzel bak Rabbim nasıl mükafatlandırmış
Ahhh nasıl üzüldüm

Aynı süreci yaşayınca empati kurabiliyorsun ben de iki kez denedim ikisinde de kızlarım nasip etti Rabbim olumsuz sonuç hiç yaşatmadı ama çok zor yıpratıcı nasıl teselli edilir ne yaparız bilmiyorum abimden korkuyorum üzüntüden stresten bişey olacak diye
Sorun ne peki neden olmuyor. Çok da denemişler. Zor şeyler ya Allah yardımcıları olsun.
İLK başlarda sıkıntı abimdeydi morfolojisi bozuktu spermlerin ama onu mikroenjeksiyon tedavisi ile hallettiler sağlıklı embriyoları oluştu ama bir kaybı var 8.haftada kalbi durunca kürtaj oldu ondan sonra rahimi toparlayamadılar bir türlü ya rahim duvarı kalınlaşıyordu onu tedavi ediyorlar bu defa sıvı birikiyordu kaç kez ameliyat oldu avuç avuç ilaç kullandı en son 3 defa farklı bir uygulama ile rahimden transfer yapar gibi antibiyotik vererek sıvıyı kuruttular ama olmayınca olmuyor işte
Ah canım benim ya öyle zor ki isteyipte olmaması Allahım bir an önce kucaklarını doldursun eksikliğini daha fazla yaşatmasın inşallah
Amiinn aminn aminn Rabbim kimseyi evlatlar sağlığıyla yokluğuyla sınamasın

Bende soracaktım haddim değil diye sustum inan öyle iyi olur ki bir yetim sevinse onlarda evlat hasretini yaşasalar

Ya yazacaktım unuttum ne güzel macera sever bir ailesini maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…