2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Duru emmiyor ama hemen hemen size benziyor sanırım. Sabah kahvaltı ediyor uyumadan önce mama içiyor yatıyor. Öğlen yemek yiyor 1 saat sonra elma hurma ezip veriyorum. Sonra tekrar mama içiyor bazen uyuyor bazen uyumuyor aksam yemeği yiyor en son 8-9 arası yatmadan önce mama içip yatıyor. Gece kalkmayı bıraktı ama zaman zaman acıkıp uyanıyor bir defa o zamanda mama içip uyuyor. Ya bu mamayı daha ne zamana kadar vericez çok da seviyor mamayı

Jade sen bugun mu doğurmuştun baya heycanlı ve güzel bir doğum olmuş hoşgelmiş dünyaya Asya güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah

Ay Allahım güldürdün acaba ne gördü ki kornişte oraya nasıl takıldı gözü bazen birşeye taktıkları oluyor ya durunun favorisi avize oynarken bi anda kafasını kaldırıp bi süre bakıyor hatta yürürken bakmaya çalışıyor sonra güm yere

Ya sorma her odada bir takıntısı oluyor girer girmez orayı gösteriyor zaten avizeler hep istek dahilinde. Armut verdim biraz yedi biraz bana yedirdi kafası dağıldı tekrar geldik odaya yine devam ediyor göstermeye. Allahtan tutturmadı kitap okuduk yatacak birazdan

Mamayı 2 yaşa kadar verin diyor doktorlar ama yavaş yavaş azaltırsın önce mg azalt sonra yatmadan önce vermeyi kesersin. Sadece gece yatmadan önce verirsin 2 yaşa kadar belki.

Keçi burcu iyiymiş sorana öyle deyim ben
Sağolasın Yeşim teyzesi ellerinden öpermiş

Yandı haydo şimdiden dırdırcı bu kız kıyamam dilde papuç emin misin asyaya doğurduğuna ben sorayım benden çıksın yarın bi gün laf söz olmasın
Kaynayan süt benzetmen ne doğru aynen öyleler teşbihte hata olmaz

Ahh Alim Ahh yasak elma da nedir bırak hemen o kumandayı yavaşca yere ah canım dünürüm her ne kadar kontrollü olsakta izliyorlar merak ediyorlar yapacak bişey yok Zeynep te Netfiks te gençlik dizilerine merak salmış kostümlü partiler falan bizde evde yapıp arkadaşlarımı çağıralım mı renkli renkli kokteyl hazırlarız diyor

Benim herkese açık kuzum yakın arkadaş olayı yok ki neden göremedin acaba atarım sana özelden

Romantiklik bizde ata sporu dünğrler olarak böyleyiz tabi canım kendi ayaklarının üstünde durmaya devam eder umarım o zaman bunu kaburgalarıma da sormak lazım ne çekti gariplerim oturamazdım batardı hep 10 tane doğuran acıyı bilir ben bilmeyince pehlivan gibi gittim doğuma kedi yavrusu gibi döndüm hepsini Rabbim bizlere bağışlasın dünürüm

Ben öle dümdük gittim ya ama Allahtan günde 2 kere trmizlediler odayı 2 gece kaldım da ben ellerimi bir yerlere vurmadan mücadele ettim

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum şimdi bu bebişler yemeye içmeye başladıya siz gündüz mama ya da anne sütü kaç kez veriyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorlar
Günde üç öğün yemek yiyor aralarda da meyve falan ama mamayı yatmadan önce veriyorum 3 öğün mama içiyor uykudan uyanınca da çerez niyetine emiyor gece de iki kez kalkıp emiyor. Kilo olarak biraz gerideyiz biz muhtemelen 1 yaştan sonra da devam ederiz mamaya

Kaç kişiyiz ki anestezi uzmanlarını azarlayan gel sarılalım kardeşim onun ki de soru ama görünce korkmaz mı insan ben iğne vurulurken bile bakmıyorum yani
Ben yerim o keli çok güzel çok minnoş bir kel kankamız ömrü bahtı güzel olsun
Ayy bende tıkınma derdindeyim diye gülüyorum senin ki daha komik kız napacan o hengamede tüy toplayıcıyı acaba sanki arasa sonra bulamaz
Miss hepimizi etkiledi bak bende sabah sabah poğaça yaptım kahvaltıya yetiştir bizi eğit misskokulumm
Ben toplanma da nasıl yardımcı olmuş olabilirim kız dünyanın en umursamaz cool annesiyim tavsiye deyince bence 2 kere düşünülür bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…