İki yıl önce listeleri ve hamile doğum alışveriş videolarıni hep taramistim. Çok çok memnun olduğum söylenemez ama guncellerin, yenilerin içinde eminim iyi yapılmış listeler vardır.Ben de Kasım indiriminde çoğu şeyi almak istediğim için sanırım listeye ihtiyacım var
Çok sevindim canım senin adına ne güzel bak oda gelmek için sabırsızlanmış allah sağlıkla kucagınızada almayı nasip etsin inşallahBen 2 senelik evliyim korunmadan olmadı bende tedaviye başladım o zaman çok bekletmedi annesini kuzum 2. Ayda sonuç aldım
İki yıl önce listeleri ve hamile doğum alışveriş videolarıni hep taramistim. Çok çok memnun olduğum söylenemez ama guncellerin, yenilerin içinde eminim iyi yapılmış listeler vardır.Daha önce doğum yapmis veya yapmamış herkesin burada aklına gelenleri paylasacagini umarım, öyle de güzel bir liste çıkar Geçen doğumum Ekimdi ama evler sıcak olduğu için lohusa pijama ve geceliklerinden kendi deneyimimden bahsedeyim; canım annem üç gecelik bir pijama takımı almıştı. Pijama çok şık dantelli beyaz , fotoğraf çekimi veya eve ilk büyükler geldiğinde giyilebilirdi ama ben hiç giyemedim. (O süreci uzakta yaşadım döndüğümde bebe 2 aylikti) Ama bulunsun derseniz kanama devam etse bile hasta külotlari çok kurtarıcı onu alta giyip beyaz şık pijamalardan giyilebilir. Böyle bir tarzınız ve isteğiniz olursa. Ben çok spor tarzdayim ama insan heves ediyor Gecelikler kurtarıcı biri kalın (kadife tarzı) ikisi ince penye tarzı emzirme yerleri citcitli olanlardan. Onları çok giydim. Ve ben çok kanamaliydim içime doğmuş gibi koyu renk gecelik istedim ama koyurenk gecelige veya pijamaya kamuflaj olmak için hiç gerek kalmadı. Hepsi beyazlı, su yeşilli, cam göbeği maviliydi. Bir de kendime ist.sali pazarından 20 TL ye çok güzel mavi önü olduğu gibi fermuarlı havlu kumaş gecelik almıştım. Onu da çok giydim. Dediğim gibi hasta külodu ile herşeyden emin oluyorsunuz. Nisan için ben eskilerimi giyeceğim yine. Bu sefer saçıma gül takacağım hastanede Kanama kimsede olmaz dilerim ama dogum sonucta
Yine aklıma gelenleri paylaşırım.
Ben şaka olduğunu pek algıyamadım ondandır muhtemelen. Neyse uzatmaya gerek yok madem ikimizde yanlış anladık birbirimizi.Ben size eviniz malınız yoktur demedim ki.. böyle bir şey de aklımın ucundan geçmedi.. nasıl böyle kararlara vardınız anlamak çok güç. Beni ilgilendirmez tabi ki ne diliyorsanız onu yapın. Bir şakayı da böyle değerlendirmek pes diyorum.
Canım benim, teşekkür ederim çok ama vallahi tecrübeli değilimYa sen iyiki varsın iyiki buradasın. Tecrübelilerinden sonuna kadar faydalanmak isterim. Diğer tecrübeli bütün annelerinde öyle. Severek okuyorum mesajlarını
Canım benim, teşekkür ederim çok ama vallahi tecrübeli değilimBaşıma çok şey geldi hem kimse yasamasin isterim hem de sağlık olsun da herşey çözülür diye düşünüyorum. Paylaştıkça çoğalırız
Bence de yanlış anladınız arkadaş şaka yapmış sadece. Hani ev borcuna giren gereksiz harcama yapamıyor ya o açıdan espri yapmış. Hamilelik hormonları herhaldeBen şaka olduğunu pek algıyamadım ondandır muhtemelen. Neyse uzatmaya gerek yok madem ikimizde yanlış anladık birbirimizi.
Ben o cümleyi ilk okuduğumda farklı algıladığım için öyle bir cevap verdim zaten. Kendisi yanlış anladığımı ifade edincede uzatmadım.Bence de yanlış anladınız arkadaş şaka yapmış sadece. Hani ev borcuna giren gereksiz harcama yapamıyor ya o açıdan espri yapmış. Hamilelik hormonları herhalde
inşalllah öğrenirsiniz bende normal takiplerimde özel de ama daha 3 hafta sonra gidicez merak ediyorum geçen hafta cok meraklıydım bu haftalarda hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum bir iki annenin yaşadıklarını ,mücadelelerini okudumda bebekleriyle ilgili o günden beri merakım azaldı cinsiyet konusu aklıma nadir geliyor suandaArkadaşlar biz de yarın özel bir klinikğe cinsiyet öğrenmek için gidicez devlette 16 dan önce pek söylemiyorlar malum. Bana bugün kız gibi geldi bebeğim yarın belli olur inşallahbir de ben kilo almadım henüz ama resmen belim kalınlaşmış neden olabilir ve çözümü nedir acaba ☹
Sat 3 temmuz, yaş 29, tahmini doğum tarihi 4 NisanTamam canım yaş ve tahmini doğum tarihini de yaz
hiççç olumsuz düşünmeyin inşallah sağ salim alıcaksınız kucagınıza dua edicem sizeSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
çok geçmiş olsun..Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Allah razı olsun çok sağolunhiççç olumsuz düşünmeyin inşallah sağ salim alıcaksınız kucagınıza dua edicem size
Allah razı olsun çok sağolun inşallah geçer tek duam bu şuançok geçmiş olsun..Allah bebeklerinizi size bagislasin. insallah kısa sürede geçer kanama alanınız.
Burada ciddi kanama alanı olup iyilesen annelerimiz var, içinizi ferahlatır dilerim. Onun dışında eşinizin izni bitip göreve döndüğünde de ben , kendinizi ağır eşya , temizlik gibi nedenlerle yormayacaginiza ikna oldumSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?