Sağolasın susamcımJadesi Asya kuzusunun doğum günü kutlu olsun nice nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleri olsun keçilikten asla vazgeçmesin ama annesini de üzmesin Keçilik iyidir. Bir başka keçi burcu insanı olarak söylüyorum ki çok ekmeğini yedim
Bende çok eğlendim hepinizde yazın emi,Ay aslıı güldüm vallahi
Annenle ilgili olan kısımları şaşırarak okusam da sonu güzel bitti
Kızlar erkendan anlamışlar bu işi malum önlerindeki örnek sen oluncaAkıllı kızlar aferin onlara
Eğlenerek film gibi izlediğim bir doğum hikayesi daha
Elif erva ne oldu kuzum sana böyle geçmişler olsun. Anneni de çok yormuşsun bakyorgunluktan ve uykusuzluktan kendini depresyonda sanıyor.
Şekerim senin depresyona gireceğine hiç inanmam. Ama bu söylemim sana yük yüklemesin bazen de güçlü olmak zorunda olmak insanı yıpratıyor. Yorgunluğunu ve uykusuzluğunu paylaşıyorum canımBi de bahar havaları insanı biraz sersem biraz miskin yapar günler uzar havalar değişir ondan da olabilir. Sizin oraların havası da insanı çok çarpıyor. Rüzgar, güneş, gece serin ondan da olabilir..
İpekte de balkon takıntısı var. Balkondaki şeyleri gösterip istiyor, çıkmak istiyor. Kapıdan dışarı çıkmak istiyor. Gidenin arkasından kapıyı kapatma diye ağlıyor. Bişeyi unutmak bilmiyor. Var yani var
Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın. Biz de iyiyiz. İpek tin tin geziyor bütün evi dışarda da geziyor artık. Geçem bi çıktık elinden tutturmuyor hasbam. Sen daha kaç gündür yürüyorsun da elimi bırakıp koşmaya kalkıyorsun yaw. Bu ne cesarettir bu ne özgüvendirSagol susamim.
Uzuldum merakta biraktigima ya
Pespese bir suru aksilikler buldu yine bizi.
Gelmis gecmis olsun insallah
Iyiyiz diyelim iyi olalimm.
Siz nasilsiniz iste misinn.
Doğum alamam hamilelikten daha kolay olmuş deseneBen anlatmayacaktım anlatmıştım zaten ama heveslendim siz yazınca anlatayım
Ben hamilelik öncesi ve sırasında Hep korkuyla yaşadım sürekli bir şey olacak endişesi yaşadım eşim benden beter ve annem dışında kimse de yok annemde aramız 7-8 saat kadın kaç kere geldit yaptı sağolsun canım anam
o yüzden psikolojik olarak çok zor süreçti benim için ve bende sezeryan düşünüyordum sonra bir kuzenim benden 1,5 -2 ay kadar önce suni sancıyla doğum yaptı onu tebrik için aradım bana yengesinin sezeryan olduğunu ve çok zorlandığını normal doğrudan dedi bende doktora sordum çatın uygunsa olur dedi
Çatı muayenesi zamanı geldi bizde ilişki bile hiç olmamış nasıl korkuyorum anlatamam ama doktorun aşırı naif bir bayandı rahatlattı baya her şey uygun falan ama benim ne leke ne sancı hiç bir şey yok nts 30 u geçmiyor olduk 40 hafta kaksını yapar diye korkuyorum neyse işte hafta sonu araya girecek pazartesi olursa 41 olacak cuma suni deneyelim dedimDoktor da tamam dedi sonra hocam siz söyleyin suni deneyelim mi denemeyelim mi diye kadına attım topu siz uygun görüyorsanız falan 10 nisan 2020 cuma saat 9 da geldim hastaneye doktor suni verelim ben inanıyorum dedi açılma 1-2 cm sancı 20-30 arası
Muayene evraklar vs falan saat 11 oldu verildi yatışım suni serum olarak verildi başta her şey güzeldi ama sonra inceden başladı sancılar ama dayanılmayacak sancım yoktu adet sancısının biraz üstü ama nts de bebek çok aşağı indiği için bir türlü kalp atış yeirni bulamıyorlardı neyse beni çatala götürdü ebem zaten kürtajdan tanıyorum çok iyi bir kadın diyorum ablaaa benim kesemi patlatacan çok korkuyorum çok zor diyorlar falan patlattım ki dedi ama Nebil kakasını yapmış dedi ben korktum tabi sezeyana alın diye ağladım bir iki abla sağolsun sorun yok merak etme falan o ara eşim geldi vs bu arada her şey ziyaretçi vs refakatçi her şey yasak maskeyle sancı çekip doğum yapacam neyse bir anda beni aldılar doğuma eşim annem odada namaz kılıyor falan ben gittim 4-5. Ikınmada geldi çok zor değildi yani hatta bu muydu ya dedim zor ama korktuğum olmadı ebe iki taneydi gülüyorlar kök seneye bekliyoruz o zaman bir daha dedi yok yok dedim birazda kaka muhabbetinden dolayı doktor ne dese yaptım kıkım çıkmadı ıkın diyğnce var gücümü kullandım neyse saat 13.30 sapsarı doğdu minnak 2.800 çok ufak belki o da kolaylık sağladı neyse bebeğimi kokladım giydirdiler doktor dikiş yapıyor falan ama ters birşeyler var eşi düşmedi hala diyor rahat bırak kendini falan biraz sürecek dedi tabi ben rahatladım bebek iyi falan ah uh her şey acıtmaya başladı doktor yeter artık sonsuz bayıltırım bak seni dedi ne duruyorsun doktor hanım bayıltsana nedn şimdiye kadar demiyorsun dedim neyse bayıltmışlar beni biraz fazla saçmalamışım o ara
Bu arada ben 15 dk doğurdum ama 1,5 saat sonra çıktım doğumhanedne o ara sezeryan olanlar benden sonra girip çıkmış annem ve eşim baya paniklemişler ben tabi yarı baygın bebek kucağı da tekerlekli sandalye ile odama giriyorum eşime demişim ki ben kaç kilo doğmuşum o da 2800 bebek demiş hayır hayır ben ben demişim
Neyse işte kuzular valla sezeyanı bilmem ama ben dikişlerden 10 gün oturamadan ayakta da canım çok yandı bebeği çıkarırken çok bastırmışlar meğer morarmıştı her yerim Zara da ağlıyor emdi şükür ama gözler cin gibi açık tükürüğü boğazında kalmasın mı ödümüz koptu hanımefendi tükürüğü ile oynuyordu bu arada benim çok fazla kanamam vardı ebe geldi şaşırdı yatak hasta besine rağmen kan gölü falan doktor hemen geldi o ara bir kan alıyor öteki geliyor diğeri çıkıyor değerlerim düşüyor ultrasondan falan bakıyor doktor seyyar ultrasonu bir getirip bir çıkarıyorlar falan bir iki iğne yapıldı falan azaldı kanamam saat başı kontrol falan değerler sabitleyince sabah doktor kontrol etti ve cımartesi sabahı her yer yasak kimseler yok kocaman cadde her yer kaplı bomboş yoldan eve gidiyoruz o yolda beni en az doğum kadar etkiledi ve hala aklımda...
Ha birde kızlar doğumdan sonra aşırı rahatladım o bir şey olacak korkusu pimpirikli halimde kırkım çıkınca gitti şükür şimdi rahat bir anayım
Evet verdim haftaya cuma yapıcam. Süt iznimi o gün kullanıcam kv gili çağıracağım. Annem bugün ille de cuma yap pzts ramazanın öncesi zor olur falan dedi sanırım sürpriz yapıp gelecekler cuma günü çaktırmadan beni yönlendirmeye çalışıyor. Yine de çok umut etmiyim hayal kırıklığı olmasın. Gelemeseler de ben anlarım onları zor..Sağolasın susamcımdoğdu büyüdü kendi aramızda pasta kestik hanım kıza büyük parti artık kısmet ne zamana olur bilmiyorum sen karar Berfin mi yapacak mısın
Ben bi doğurdum aktifleştimCanım benim dogurdugum hafta sen doguralı 4 gun @BKGK bahar dogurali 5 gun olmustu.kimse giremiyordu doguranlardan..herkes haliyle bebesi ile mesguldu.ama sen ve bahar bana destek olmustunuz ilk hafta.. hic unutmam.ayagim.sismisti de oluyor o sakin ol gecti mi diye sorup durmustunuz. O hafta sakindi galiba.bi seni bi bahari bi de @nzh99 hatirliyorum.pespese dogumlarimiz ondan herhalde.sonra bir olup yesime detsek olmustuk Atanin hastane surecinde. Sonra zaten gene bi canlanma olmustu grupta. Haa sunu da diyim ben de duzenli okuyamiyordum.beni etkietleyip alinti yapan ikinizdiniz herhalde cunku sadece alintilara donebiliyordum. Herhalde ondan siz kalmissiniz aklimdasenin yelek giy canim deyisin falan nasil sefkatli gelmisti baharin o aci 5.gun gececek sabret deyisi sabirla bahar gececek diyor diye diye 5 günü saydim aslinda gececekti biliyorudm ilk dogumdan..ama iste baskasindan duymak iyi gelmisti sonra sonra zaten ben daha faal oldugumdan diger arkadaslarimda destek oldu.kimsenin hakkimi yemeyeyim ama iste ilk 5 6 gun hatrimda sadece siz varsiniz
Ahha sancı az ya 2. Yolda oluyırmuş falanMaşşallah ya ne güzel doğum olmuş canım sonrası muhtemelen hızlı doğum olduğundan plasenta ayrılmadı. 2.doğum un daha da kolay olur muhtemelen bebek çok iri olmazsa artık hafif sancı da hemen hastane yoluna düşmen lazım
Ahh ahh o yasakların ilk başı ben de hastaneden çıkış günümü unutamam aynı Amerikan filmlerindeki terk edilmiş şehirler gibi ne korkutucuydu.
Hanım ağamız ne güzel de doğmuş sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah canım
Yaaa ne tatlısınJadesi minnos asyamizin doğum günüymüş bugün minnos prenses..leoparlı güzel iyi ki doğmussun annene babana sevinc kaynagi olmuşsun ömrün güzellikle annenin babanin yakininda saglikla geçsin
Sağolasın kuzum benimJadesi asya kuzumun doğum günü kutlu olsun. Nice sağlıkla yılları olsun. Neden bu kadar tatlı diye sormiyacagim, instagram dan vermişsin cevabı
Benim bakış açım biraz farklı kuzum sorumsuuzluktan ziyade o yüzden veriyorum. Bünye sonradan gelen şeyi kolay kabullenemiyor alışkanlıklar kolay değişmiyor böyle bakıyorum birazda alerjik ve hassas bünyeler böyle oluyor gibi geliyor bana tabi benim görüşüm bu yönde . Bir de hepimiz az çok yasak olan şeylerle büyüdük ve çok şükür hiçbir şey yok bizde. Hastalık alerji olmadıkça gerek yok. Kötü örnek bengece kesintisiz uyku yok memeye devam ha
sagol canim çok sağol. dün cok kötüydü benim için. işlerimiz hep ters gidiyor dün de olumsuz bihaber aldim ve hic isyan etmedik hayatumda ama dedim ya bi tane sevindirecek olumlu somut sonuc goster Allahim. bugun kv areli parka goturdu 1 saat oldu yagmur basladi gelmediler telefonu da evde unutmus. tam ustumu giydim civani giydirirken kapi caldi. nasil korktum neden gelmediler diye. sonra dun uzuldugum geldinaklima. sinandim sanirim. kv ozur diliyor tamam telefonu unutmasa iyiudi ama ben kendime kizgindim. arel e birsey olmus ihtimali kalbimi yerinden cikaracakti
cok gecmis olsun canim. inşallah artmadan atlatırsınız. 2 çocukla dq dqhq zor. kendini koru sen lazımsın
ah sevgi bunu ben de k3ndime çok ediyorum. bu ara iyi gibi diye düşünüyordum civan için gec3n hafta. bak soylem3dim de ha düşündüm sadece ve 3 gece hic uyutmadi diyenilirim. normal de soranlara yikilmadim ayaktayim derdim. en son carsamba ablama dedim yikildim ayakta felan da değilim dayanamiuirum
mama yok meme geceleri en az 3 kez gündüz en az 3 kes daha fazla da olabilir. yemek 2 ogun bazen yetişirse oglende corba veriyorim ama agzi pek bos kalmaz meyve felan . ya bi de binitirafta bulunayim civan biz ne yersek istiyor yani illa bakacak tadına. yoksa kıyamet. arel de cok dikkat ettim yasaklara felan sonuç çok zor yiyor. bi de sağolsunJadesi var örnek amaaan dedim b3nde. dun aksam kakaolu baklava yedi. ha yedi dedigim ucundan tadimlik ama iste yasak normalde. 11 aydan sonra zaten tuz ve salcaya da azicik basladim. baya baya bizim gibi yiyevek sipa.
ahhh kuzum gerçekten dogum olayi sans. ben ilk dogumda bi ebeyle geçirdim son zamanlarimi. sağolsun cok cesaret vermişti. ablam da normal dogurmami istememiş ama birşey dememişti. aman be baharim bana gore normali saglikli doğumdur. şükür nasip olmuş sanada. karya miz da sen de iyisin. gelecekleri güzel olsun dediğin gibi. arelim bekler onu gelecekte
ayy neler atlatmışsın. 15 dk diyorsun ama bi de sonrasi iste. bende dogumda ölecem korkusu yasadim pandemi sağolsun. neyse gecti atlattik. senin de boncuk gözlü guzeller guzeli kizin yaninda. Allah bagislasin sizlere ömürleri güzel olsun
İyi ki yanıma yandaş gönlüme eş oldu beHelinim eksikmişiz farkında olmadıkJadesi aman da aman leopardi güzelimiz doğmuş. iyi ki doğmuşsun annene yoldaş olmuşsun güzeller güzeli Asyamiz. bir ömür gül mutlu ol canim benim
Ohhh yazdın sonunda Sonsuz nasıl merak ettim var yakizlar selam..
nasilsiniz.
geleebildim sonunda.
direk yaziyorum hic okuyamadan.
merak edenler olduysa hakkini helal etsin iyiyiz çok şükür bazi aksilikler oldu ama iyiyiz simdi.
ev hani kuf oluyordu ya caamsir suyuyla her yeri sildik boya derken ev fena koktu kaynanama gectik, telefonumu umut sinirlenip isirdi kirdi esim de beni gunah kecisi yapinca tamiri uzadi.
bugun de umuttaydi hep telefon oyun oynuyor asla vermiyor bana. esim sanbah gidior gece gelior isten iki tane hic durmayan yavrumla gece olsa uyusak diye bekliyorum ama ikisi de 12 1 uyuyor sabah 8 9 kalkiyor ben de hep uyuyakaliyorum. Fakan filan bir sueu aksilikler de oldu iste.
nasilsiniz guzell anneler
dadduklar nasilll
1 yasi dolanlarin dogumunlerini kutlarimm
operim coķk
Sen yokken doğum hikayeleri anlattık tekrar olduve suan iki bebegni ayni anda uyutabilen annenimn hakli gururuyla yazabiliorum.
Hamak gibi salincak aldik tepsi gibi umutu onda sallarken Gunesi de emzirdim ve uyudular. Ev halay cekiyor ama hemen size yazmak istedim telefonuma kavusunca.
insallah iyisinzidir. Cok seyler kaçırdim dimii.
son guncellemeleriniz neler bakalimm
gunes mama sanldayesinden inmeye calisiyor sarkitiyor kendini iner sanirim bir iki gune oy oyyy
Taşındım canım beklediğimden kolay da yerleştim çok şükür iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz9
hakkinizi helal edin kizlar merakta biraktigim icin sizi. Birkac aksilik ne yazik ki yine beni bulduğu icin.
hep aklımdaydınız ama bebekleriniz neler yapıyor sagliklari nasil ne değişimler oldu hep aklimdaydi.
Iyiyim iyiyiz bugunumuze sukur.
Sizler nasilsiniz.
@misskokulumm
Missim göktuğ pasam, kizlar nasil neler yapiorsun canli ders devam mii.
@sekerpare5939
Sekerparem nasilsin hassas kalplim.
Elifim de alim nasil neler yapıyorsunuz.
Yapabildin mi cifte doğumgününü.
Ben erteledim galiba esim sabah gidior gece gelior sonra da ramazan zaten.
Jadesi
Kolay tasinabildin mi yesimim nasilsiniz.
Duzenini kurabildin mii.
Asya hanimm nasill.
Sabahlar olmasin memeler kapanmasin devam miii
@Zeyay1420
Zeyayim naslsiniz kizlar nasil okula gidiormusun.
Ablan yanindadir insallah temmpo çok yormustur yoksa senii.
S Susam_tanesi
Susamcim nasilsin ipek hanim nasil.
Neler yapiorsunuz
Bir dakikayi birak 15 saniye oturudugu oluyor muu.
Gunesi ben de vermiycem ya kalsin benimle umut da o da baglamam basini zaten o da erkek fatma gibi simdiden.
Umudum-
Sena hanim nasil canim sen nasılsın.
Degisiklik oldu mu hic istahinizda.
Okula gidiyor musun neler yapiorsunuz.
Jadesi
Ya jadem ne guzel yazmisinn. ben daha alt kata inemiorum ki güneşle her ani bir vukuat turu dusunemiorumm.
Onun pesinde gezerken tirlatirim o kesin deee
Yaaa yerim ben ayaklarını onunSessizliğimden anlayacağınız üzere kürkçü dükkanına geldimalmila ben eşim baş başa kaldık teyzeleri almila yürümeye başladı pata küte arada 4-5 adım atıyor Ama çok huysuz hiç durmuyor herşeyi istiyor ağlıyor beni üzüyor biraz inşallah herkes iyidir
Sağol ebrum hepsinin ömrü bahtı güpgüzel olsunİyi ki doğmuş güzel kuzun nice güzel yaşlarıolsunnn
Haydom da kükrer Asya hanımaAma yaa kıyamam şimdi nasıl kuzucuk
Allah rahmet eylesin ecel işte bı anlık ya yataktan düşüp ölmek yazılmış alnınaAllah esirgesin bı korktum şimdi
Ramazanda kilo verirsin belki canım BU ARADA depresyona giremezsin olmaz iki çocuğun var nere giriyon o ne lüks
Baştan kabul ettik biz aşk işte dırdır bile bülbül şakımasi gibi gelir haydoma
Kedi yavrusu ahshajajaja
Ne guzellllll maşallah sanakanama çok olması kötü olmuş nasıl halsiz bırakmıştır seni.. Narkozdan ayılırken sacmalamak bı bende olmamış hahahahh çok iyi
Ayy iyi gerilmissin canım üst üste gelmiş bir de ev işi yapamayinca ben de gergin oluyorum ama iş yetismiyo ki ne yapalım
Bende başlasam ne güzel olur ay tekrarBenim de lazer günümdü vay dağlara taşlara niye bu kadar acıdı yaa resmen bağırış çağırış içinde oldu odadan çıkma halimi bı görseniz yirmi kişi dövmüş gibi çıktımçok sağlam acı çektim lazerci kız dedi ki aslı abla müşterileri kaciracaksin o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?