2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağolasın susamcım doğdu büyüdü kendi aramızda pasta kestik hanım kıza büyük parti artık kısmet ne zamana olur bilmiyorum sen karar Berfin mi yapacak mısın

Bende çok eğlendim hepinizde yazın emi, ne güzel oldu

Sagol susamim.
Uzuldum merakta biraktigima ya
Pespese bir suru aksilikler buldu yine bizi.
Gelmis gecmis olsun insallah
Iyiyiz diyelim iyi olalimm.

Siz nasilsiniz iste misinn.
Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın. Biz de iyiyiz. İpek tin tin geziyor bütün evi dışarda da geziyor artık. Geçem bi çıktık elinden tutturmuyor hasbam. Sen daha kaç gündür yürüyorsun da elimi bırakıp koşmaya kalkıyorsun yaw. Bu ne cesarettir bu ne özgüvendir

Doğum alamam hamilelikten daha kolay olmuş desene ay sezeryan un sonrası çok zor normal yapıp kurtulmulsun iyiki doğmuş sarı papatya badi ekremim benşm

Sağolasın susamcım doğdu büyüdü kendi aramızda pasta kestik hanım kıza büyük parti artık kısmet ne zamana olur bilmiyorum sen karar Berfin mi yapacak mısın
Evet verdim haftaya cuma yapıcam. Süt iznimi o gün kullanıcam kv gili çağıracağım. Annem bugün ille de cuma yap pzts ramazanın öncesi zor olur falan dedi sanırım sürpriz yapıp gelecekler cuma günü çaktırmadan beni yönlendirmeye çalışıyor. Yine de çok umut etmiyim hayal kırıklığı olmasın. Gelemeseler de ben anlarım onları zor..

siz de uygun bir günde yaparsınız inşallah tekrar bir parti. Daha iyi hazırlanırsın hem iyi olur.

Ben bi doğurdum aktifleştim yardımcı olduysam ne mutlu bana ah hatırlıyorum ayak muhabbetini hatırlıyorum benimde şişmişti demiştim sana da geçiyor diye geçti gitti de 1 sene oldu be

Ahha sancı az ya 2. Yolda oluyırmuş falan saol canım amşn hepimizin güzel günlerde büyütelim inş
Aynen ya Amerikan filmi gibiydi cidden çok tuhaf gelmişti ama alıştık artık

Jadesi asya kuzumun doğum günü kutlu olsun. Nice sağlıkla yılları olsun. Neden bu kadar tatlı diye sormiyacagim, instagram dan vermişsin cevabı
Sağolasın kuzum benim ya o arkadaşımla hep şakalaşırız öyle annesi bile öğrenmiş kadın bile diyor neden tatlı çünkü onu sen doğurdun diye

Benim bakış açım biraz farklı kuzum sorumsuuzluktan ziyade o yüzden veriyorum. Bünye sonradan gelen şeyi kolay kabullenemiyor alışkanlıklar kolay değişmiyor böyle bakıyorum birazda alerjik ve hassas bünyeler böyle oluyor gibi geliyor bana tabi benim görüşüm bu yönde . Bir de hepimiz az çok yasak olan şeylerle büyüdük ve çok şükür hiçbir şey yok bizde. Hastalık alerji olmadıkça gerek yok. Kötü örnek ben ooo kızım pasta bile yedi bugün minicik ee bazı kızlar 1 yaşında büyüdü artık

Ohhh yazdın sonunda Sonsuz nasıl merak ettim var ya iyi olmana çok sevindim

Sen yokken doğum hikayeleri anlattık tekrar oldu müsait olursan sende yaz bize güneş hanım yine aynı desene Asya da güneş yokken kendini bi yerlere sıkıştırıp olmadık şeyler falan yuttu aramayalıö sizi diye

Taşındım canım beklediğimden kolay da yerleştim çok şükür iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz

Yaaa yerim ben ayaklarını onun güzel yolları olsun güzel geleceğe yürüsün almila haım hoşgeldin evine

Haydom da kükrer Asya hanıma aslan damadım benim
Kız valla görseydin beni vah benim dünürüm derdin

Bende başlasam ne güzel olur ay tekrar bak hiç yakıştı mı sana aslan annesisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…