2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sessizliğimden anlayacağınız üzere kürkçü dükkanına geldim almila ben eşim baş başa kaldık teyzeleri almila yürümeye başladı pata küte arada 4-5 adım atıyor Ama çok huysuz hiç durmuyor herşeyi istiyor ağlıyor beni üzüyor biraz inşallah herkes iyidir

Erinmeden okudum valla ne güzel kuzum benim rabbim hep böyle güzel anılar biriktirdirmeyi nasip etsin

Ama yaa kıyamam şimdi nasıl kuzucuk
Allah rahmet eylesin ecel işte bı anlık ya yataktan düşüp ölmek yazılmış alnına Allah esirgesin bı korktum şimdi
Ramazanda kilo verirsin belki canım BU ARADA depresyona giremezsin olmaz iki çocuğun var nere giriyon o ne lüks
Baştan kabul ettik biz aşk işte dırdır bile bülbül şakımasi gibi gelir haydoma
Kedi yavrusu ahshajajaja
Ne guzellllll maşallah sana kanama çok olması kötü olmuş nasıl halsiz bırakmıştır seni.. Narkozdan ayılırken sacmalamak bı bende olmamış hahahahh çok iyi
Ayy iyi gerilmissin canım üst üste gelmiş bir de ev işi yapamayinca ben de gergin oluyorum ama iş yetismiyo ki ne yapalım

Benim de lazer günümdü vay dağlara taşlara niye bu kadar acıdı yaa resmen bağırış çağırış içinde oldu odadan çıkma halimi bı görseniz yirmi kişi dövmüş gibi çıktım çok sağlam acı çektim lazerci kız dedi ki aslı abla müşterileri kaciracaksin o derece yani

Kızlar üzerimizde bi terslik var ama Allah beterinden korusun eşim aracıyla kaza yapmış bugün büyük bişey değil çok şükür karşı tarafta sıkıntı zaten kamera kayıtları da var ama insanın canı sıkılıyor işte baya stres yapmış ki kolay kolay ilaç almaz ama baş ağrısından duramıyor ilaç alıp yattı

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah karşı tarafta da yoktur çok önemli bir şey. Kaza bu işte 1 anlık mesele tekrarı olmasın inşallah

Evet o da olabilir ağrı çoğalınca mide de bulanıyor ya migrene falan demek doğumda da olabiliyor.. Bu arada kek nasıl oldu tamam mı motivasyon
Ya benim aklımda sen kalmışsın İzmir de olunca demek belki öyle mi kodladım ki sonradan. Neyse olsun kötü bişey değil yine iyi kodlamışım

Annen işte anne ya kıyamamış kuzusuna sezeryan da oluyor sıvı kan vs yutması maalesef normal doğumda bebek kendini iterken yutmuyormuş baskıyla birlikte temizlenip çıkıyormuş. Olsun şükür sağsağlim doğmuş ya güzel Karya
İlk çocuk da olsa çok da olsa bir bocalıyor insan ya her bebek kendine özel bir macerayla, yaradılışla geliyor ilk zamanlar gerçekten zordu hepimiz için şimdi de başka başka zorlukları güzellikleri var sağlıkla büyüsünler hepsi inş

Maşşallah ya ne güzel doğum olmuş canım sonrası muhtemelen hızlı doğum olduğundan plasenta ayrılmadı. 2.doğum un daha da kolay olur muhtemelen bebek çok iri olmazsa artık hafif sancı da hemen hastane yoluna düşmen lazım
Ahh ahh o yasakların ilk başı ben de hastaneden çıkış günümü unutamam aynı Amerikan filmlerindeki terk edilmiş şehirler gibi ne korkutucuydu.
Hanım ağamız ne güzel de doğmuş sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah canım

Evet doğru tahmin etmişim demekki bende şimdi KPSS üzerine kullanıyorum o hesabımı baksana sanal da olsa iki ayrı yerden bulmuşuz birbirimizi
Evet bulmuşuz ordan da
Bilmiyordum favorilere eklemeyi de onu da öğrenmiş oldum sağolasın . Geçmiş olsun bu arada.
Merhaba nasılsınız kızlar fazla giremiyorum ya Duru telefonu almak istiyor elimden sürekli Z kuşağı oldukları belli utanmasa elimden alıp story çekecek
Bizim kız da telefonumu alıyor , tuş kilidi açamıyor , parmağıyla kamerayı açıp bir sürü karanlık videolar , fotolar çekiyor her gün bir temizlik yapıyorum telefonda . Videoları da izlemeden geçemiyorum ama . Belki anlamlı bir şeyler vardır diye

Hepinizin doğum hikayelerini okudum . Ama kanlı kısımlarında elim ayağım döküldü resmen atladım oraları Çok şükür hepimiz sağlıkla aldık kucağımıza . Ben kırkım çıkana kadar öleceğimi sanıyordum çok ciddi anlamda . Ve lohusalığı çok ağır geçirdim sanırım , üstüne bir de enfeksiyon kapmıştım ki evlere şenlik . Ah o gördüğüm rüyalar hele ... çok şükür atlattık , sağlıkla geldik bu günlere bin şükür .

Çok geçmiş olsun dünürcüm nazar mı değdi size ne oldu ya

Kızz sonsuz özlemişiz bak tek tek yine hiç atlamadan sormuşsun İyiyiz bizler canım bu haftanın da sonu geldi bir pazartesi başlıyor bir de bakıyoruz cuma olmuş. Günler akıp geçiyor sağlık olsun. Göktuğ yürüyor epey artık kendini bırakıp oda oda geziyor şükür bu günleri görmeye vesile olana. Biraz mızırtılı bir oğlan yalnız bugün derse girdim yengem gelmişti eşim de yorgundu sen yat ben bakıyım hadi dedi ona. 1 saat baktı ben tenefüse çıkınca ağlıyor vızırdıyor kucak istiyor orayı burayı gösteriyor. Yengem dedi valla sana yapıyor bende çok akıllı duruyor diye. Oyyy anasına nazzz mı yapıyormuş gurban olduğum dedim aldım bi yaladım yuttum koştum odaya girdim uyanınca da babası aldı dışarı götürdü son dersimdi. Yarım saat bitti ders geldiler şıp diye kapıyı açtım. Annnneeeee diyor zıplaya zıplaya atladı kucağıma yalaştık ısırdık birbirimizi bu oğlanı nasıl verecem ben N Nehir8077 elimaşalı kaynana olurum zaar kıskançlıktanhaftada 1 benimle kalacak oğlum falan dermişim

Son düzenleme:
Bu hafta okul çok yoğundu okudum ama yazamadım doğum hikayelerinizi okudum çok duygulandım yaa zaman ne kadar hızlı geçti burda sıraya girmiştik kaçıncı doğuracaz acaba diye onları hatırlıyorum ben 4. Falandım galiba hey gidi günler heyyy şimdi büyüdüler ya

S Sonsuzsukurler çok şükür iyi olduğunuza sevindim. bugun seni ve baharı gördüm rüyamda BKGK . Ancak yazabildim . Tam hatırlamıyorum ama iyi hissetmedim kendimi uyanınca . Hatırladığım kadarıyla yazayım , bir düğün sonrası baharla sana geçtik . Çok sıkıntılı gördüm seni , eşinleydi sıkıntın. Bir de girince sizin eve duvarlarınıza , tavanlara da baktığımı hatırlıyorum . Nemden rutubet oluyor vs dedin ya bir odanın köşesi öyleydi. Bilinçaltına iyice yerleşmiş hepsi sanırım.
silip halletmişsiniz duvarları sevindim . İnşallah diğer sıkıntıların da kolaylıkla hallolur . Biz de senoşla bu ara iyiyiz şükür . Aramızdaki anne-kız ilişkisi iyice pekişti . Hiç kızamıyorum bile . Anneliği yeni yeni idrak ediyorum sanırım, çok şükür bu günlere .

Ah o doymam ama anlamama bizde de oldu baharım çocuk sarılık olmuştu bir sürü kilo vermişti 5 günde de zor toplamıştık yaaa Karya prenses de böyle doğdu demek ay iyi ki doğmuş esmer güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…