- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İyi ki doğmuş güzel kuzun nice güzel yaşlarıolsunnn1 Nisan gecesi 1 de doğdu kuzumsağolasın canım benim hepsinin güzel ömrü olsun
Erinmeden okudum valla ne güzel kuzum benim rabbim hep böyle güzel anılar biriktirdirmeyi nasip etsinBen anlatmayacaktım anlatmıştım zaten ama heveslendim siz yazınca anlatayım
Ben hamilelik öncesi ve sırasında Hep korkuyla yaşadım sürekli bir şey olacak endişesi yaşadım eşim benden beter ve annem dışında kimse de yok annemde aramız 7-8 saat kadın kaç kere geldit yaptı sağolsun canım anam
o yüzden psikolojik olarak çok zor süreçti benim için ve bende sezeryan düşünüyordum sonra bir kuzenim benden 1,5 -2 ay kadar önce suni sancıyla doğum yaptı onu tebrik için aradım bana yengesinin sezeryan olduğunu ve çok zorlandığını normal doğrudan dedi bende doktora sordum çatın uygunsa olur dedi
Çatı muayenesi zamanı geldi bizde ilişki bile hiç olmamış nasıl korkuyorum anlatamam ama doktorun aşırı naif bir bayandı rahatlattı baya her şey uygun falan ama benim ne leke ne sancı hiç bir şey yok nts 30 u geçmiyor olduk 40 hafta kaksını yapar diye korkuyorum neyse işte hafta sonu araya girecek pazartesi olursa 41 olacak cuma suni deneyelim dedimDoktor da tamam dedi sonra hocam siz söyleyin suni deneyelim mi denemeyelim mi diye kadına attım topu siz uygun görüyorsanız falan 10 nisan 2020 cuma saat 9 da geldim hastaneye doktor suni verelim ben inanıyorum dedi açılma 1-2 cm sancı 20-30 arası
Muayene evraklar vs falan saat 11 oldu verildi yatışım suni serum olarak verildi başta her şey güzeldi ama sonra inceden başladı sancılar ama dayanılmayacak sancım yoktu adet sancısının biraz üstü ama nts de bebek çok aşağı indiği için bir türlü kalp atış yeirni bulamıyorlardı neyse beni çatala götürdü ebem zaten kürtajdan tanıyorum çok iyi bir kadın diyorum ablaaa benim kesemi patlatacan çok korkuyorum çok zor diyorlar falan patlattım ki dedi ama Nebil kakasını yapmış dedi ben korktum tabi sezeyana alın diye ağladım bir iki abla sağolsun sorun yok merak etme falan o ara eşim geldi vs bu arada her şey ziyaretçi vs refakatçi her şey yasak maskeyle sancı çekip doğum yapacam neyse bir anda beni aldılar doğuma eşim annem odada namaz kılıyor falan ben gittim 4-5. Ikınmada geldi çok zor değildi yani hatta bu muydu ya dedim zor ama korktuğum olmadı ebe iki taneydi gülüyorlar kök seneye bekliyoruz o zaman bir daha dedi yok yok dedim birazda kaka muhabbetinden dolayı doktor ne dese yaptım kıkım çıkmadı ıkın diyğnce var gücümü kullandım neyse saat 13.30 sapsarı doğdu minnak 2.800 çok ufak belki o da kolaylık sağladı neyse bebeğimi kokladım giydirdiler doktor dikiş yapıyor falan ama ters birşeyler var eşi düşmedi hala diyor rahat bırak kendini falan biraz sürecek dedi tabi ben rahatladım bebek iyi falan ah uh her şey acıtmaya başladı doktor yeter artık sonsuz bayıltırım bak seni dedi ne duruyorsun doktor hanım bayıltsana nedn şimdiye kadar demiyorsun dedim neyse bayıltmışlar beni biraz fazla saçmalamışım o ara
Bu arada ben 15 dk doğurdum ama 1,5 saat sonra çıktım doğumhanedne o ara sezeryan olanlar benden sonra girip çıkmış annem ve eşim baya paniklemişler ben tabi yarı baygın bebek kucağı da tekerlekli sandalye ile odama giriyorum eşime demişim ki ben kaç kilo doğmuşum o da 2800 bebek demiş hayır hayır ben ben demişim
Neyse işte kuzular valla sezeyanı bilmem ama ben dikişlerden 10 gün oturamadan ayakta da canım çok yandı bebeği çıkarırken çok bastırmışlar meğer morarmıştı her yerim Zara da ağlıyor emdi şükür ama gözler cin gibi açık tükürüğü boğazında kalmasın mı ödümüz koptu hanımefendi tükürüğü ile oynuyordu bu arada benim çok fazla kanamam vardı ebe geldi şaşırdı yatak hasta besine rağmen kan gölü falan doktor hemen geldi o ara bir kan alıyor öteki geliyor diğeri çıkıyor değerlerim düşüyor ultrasondan falan bakıyor doktor seyyar ultrasonu bir getirip bir çıkarıyorlar falan bir iki iğne yapıldı falan azaldı kanamam saat başı kontrol falan değerler sabitleyince sabah doktor kontrol etti ve cımartesi sabahı her yer yasak kimseler yok kocaman cadde her yer kaplı bomboş yoldan eve gidiyoruz o yolda beni en az doğum kadar etkiledi ve hala aklımda...
Ha birde kızlar doğumdan sonra aşırı rahatladım o bir şey olacak korkusu pimpirikli halimde kırkım çıkınca gitti şükür şimdi rahat bir anayım
Teşekkür ederizİyi ki doğmuş karya prenses bizi annesiyle tanışmamıza da vesile olmuş yerim büyün nisan bebeleri kalp ben
Ama yaa kıyamam şimdi nasıl kuzucukKızlar burayi okudum da yüzüm güldü yine sagolun ya
Ama bu gece erva elif rahatsiz hapsiriyor burnu akıyor ve gaz sancisi cekiyor ve üşüyorcalpol verdim.evi isittim.terlemeye basladi sonra. Bir iki gaz atti ama hala uyuyamadı.aglayip ciglik atip duruyor..bugun babannesinjn evi soğuktu sanırım üşüdü bebegim..gittikten sonra dereceyi arttirdik ama ha deyince isinmiyor ki
Allah rahmet eylesin ecel işte bı anlık ya yataktan düşüp ölmek yazılmış alnınaBu arada cok ilginc ve bi o kadar kötü bir haber duydum bugün.bu hafta kv min bir tanidigi yataktan düşmüş boynu kırılmış vefat etmis. 30 lu yaslarindadir dedi.yataklari yuksekmis cok..ecel işte.aman diyim kizlar dusmez demeyin.bebek bunlar.cok dikkat edelim... gerci ne kadar dikkat etsek de bi anda oluyor hersey aama..Allah beterinden korusun bzie bagislasin yavrularimizi..
Ramazanda kilo verirsin belki canım BU ARADA depresyona giremezsin olmaz iki çocuğun var nere giriyon o ne lüksBu arada bu yeni başlayan diziye denk geldim bu gece..bir zamanlar Kıbrıs idi sanirim.adi.. ayy Allah cok etkilendim yaa..uzun zamandir bi dizi boyle etkilememisti..uzun zamandir tv bakamadigim.icin de olabilir tabi bu durum
Bu arada (ikide bir bu arada yazdigimin farkindayim ama neden bilemiyorum) neyse bu arada bu arada ben cok yemek yiyor cok uyukluyorum.kizlar ya durduramiyorum kendimi..acaba depresyon mi bu nedir ya kilo aldim iyice beni biraz yuhlayin belki utanir yemem
Baştan kabul ettik biz aşk işte dırdır bile bülbül şakımasi gibi gelir haydomaYandı haydo şimdiden dırdırcı bu kız kıyamam dilde papuç emin misin asyaya doğurduğuna ben sorayım benden çıksın yarın bi gün laf söz olmasın
Kaynayan süt benzetmen ne doğru aynen öyleler teşbihte hata olmaz
Romantiklik bizde ata sporu dünğrler olarak böyleyiztabi canım kendi ayaklarının üstünde durmaya devam eder umarım o zaman bunu kaburgalarıma da sormak lazım ne çekti gariplerim oturamazdım batardı hep 10 tane doğuran acıyı bilir ben bilmeyince pehlivan gibi gittim doğuma kedi yavrusu gibi döndüm hepsini Rabbim bizlere bağışlasın dünürüm
Ne guzellllll maşallah sanaBen anlatmayacaktım anlatmıştım zaten ama heveslendim siz yazınca anlatayım
Ben hamilelik öncesi ve sırasında Hep korkuyla yaşadım sürekli bir şey olacak endişesi yaşadım eşim benden beter ve annem dışında kimse de yok annemde aramız 7-8 saat kadın kaç kere geldit yaptı sağolsun canım anam
o yüzden psikolojik olarak çok zor süreçti benim için ve bende sezeryan düşünüyordum sonra bir kuzenim benden 1,5 -2 ay kadar önce suni sancıyla doğum yaptı onu tebrik için aradım bana yengesinin sezeryan olduğunu ve çok zorlandığını normal doğrudan dedi bende doktora sordum çatın uygunsa olur dedi
Çatı muayenesi zamanı geldi bizde ilişki bile hiç olmamış nasıl korkuyorum anlatamam ama doktorun aşırı naif bir bayandı rahatlattı baya her şey uygun falan ama benim ne leke ne sancı hiç bir şey yok nts 30 u geçmiyor olduk 40 hafta kaksını yapar diye korkuyorum neyse işte hafta sonu araya girecek pazartesi olursa 41 olacak cuma suni deneyelim dedimDoktor da tamam dedi sonra hocam siz söyleyin suni deneyelim mi denemeyelim mi diye kadına attım topu siz uygun görüyorsanız falan 10 nisan 2020 cuma saat 9 da geldim hastaneye doktor suni verelim ben inanıyorum dedi açılma 1-2 cm sancı 20-30 arası
Muayene evraklar vs falan saat 11 oldu verildi yatışım suni serum olarak verildi başta her şey güzeldi ama sonra inceden başladı sancılar ama dayanılmayacak sancım yoktu adet sancısının biraz üstü ama nts de bebek çok aşağı indiği için bir türlü kalp atış yeirni bulamıyorlardı neyse beni çatala götürdü ebem zaten kürtajdan tanıyorum çok iyi bir kadın diyorum ablaaa benim kesemi patlatacan çok korkuyorum çok zor diyorlar falan patlattım ki dedi ama Nebil kakasını yapmış dedi ben korktum tabi sezeyana alın diye ağladım bir iki abla sağolsun sorun yok merak etme falan o ara eşim geldi vs bu arada her şey ziyaretçi vs refakatçi her şey yasak maskeyle sancı çekip doğum yapacam neyse bir anda beni aldılar doğuma eşim annem odada namaz kılıyor falan ben gittim 4-5. Ikınmada geldi çok zor değildi yani hatta bu muydu ya dedim zor ama korktuğum olmadı ebe iki taneydi gülüyorlar kök seneye bekliyoruz o zaman bir daha dedi yok yok dedim birazda kaka muhabbetinden dolayı doktor ne dese yaptım kıkım çıkmadı ıkın diyğnce var gücümü kullandım neyse saat 13.30 sapsarı doğdu minnak 2.800 çok ufak belki o da kolaylık sağladı neyse bebeğimi kokladım giydirdiler doktor dikiş yapıyor falan ama ters birşeyler var eşi düşmedi hala diyor rahat bırak kendini falan biraz sürecek dedi tabi ben rahatladım bebek iyi falan ah uh her şey acıtmaya başladı doktor yeter artık sonsuz bayıltırım bak seni dedi ne duruyorsun doktor hanım bayıltsana nedn şimdiye kadar demiyorsun dedim neyse bayıltmışlar beni biraz fazla saçmalamışım o ara
Bu arada ben 15 dk doğurdum ama 1,5 saat sonra çıktım doğumhanedne o ara sezeryan olanlar benden sonra girip çıkmış annem ve eşim baya paniklemişler ben tabi yarı baygın bebek kucağı da tekerlekli sandalye ile odama giriyorum eşime demişim ki ben kaç kilo doğmuşum o da 2800 bebek demiş hayır hayır ben ben demişim
Neyse işte kuzular valla sezeyanı bilmem ama ben dikişlerden 10 gün oturamadan ayakta da canım çok yandı bebeği çıkarırken çok bastırmışlar meğer morarmıştı her yerim Zara da ağlıyor emdi şükür ama gözler cin gibi açık tükürüğü boğazında kalmasın mı ödümüz koptu hanımefendi tükürüğü ile oynuyordu bu arada benim çok fazla kanamam vardı ebe geldi şaşırdı yatak hasta besine rağmen kan gölü falan doktor hemen geldi o ara bir kan alıyor öteki geliyor diğeri çıkıyor değerlerim düşüyor ultrasondan falan bakıyor doktor seyyar ultrasonu bir getirip bir çıkarıyorlar falan bir iki iğne yapıldı falan azaldı kanamam saat başı kontrol falan değerler sabitleyince sabah doktor kontrol etti ve cımartesi sabahı her yer yasak kimseler yok kocaman cadde her yer kaplı bomboş yoldan eve gidiyoruz o yolda beni en az doğum kadar etkiledi ve hala aklımda...
Ha birde kızlar doğumdan sonra aşırı rahatladım o bir şey olacak korkusu pimpirikli halimde kırkım çıkınca gitti şükür şimdi rahat bir anayım
Ayy iyi gerilmissin canım üst üste gelmiş bir de ev işi yapamayinca ben de gergin oluyorum ama iş yetismiyo ki ne yapalımBende cok sinirli oluyorum birde aksilik giydirdim kizi kendim giyindim dezenfektan hersey tamam bir markete gideyim dedim esim arabayi katlamis yarabbim acilmiyor maskeyle kapida uğraşıyorum karyada durmuyor birde su icinde kaldim esimi aryrum açmıyor snra acti bu nasil aciliyor dedim sakin olmadan acamazmisim oylede oldu acamadim kiza ayakkabi giydreyim kapiya indireyim dedim ayakkbiyi elliyor zaten kirliydi gitmiyoruz bir yere dedim eve girdik. Evde toz icinde iste yapamiyorum mutfaktayim karya gelip arkadan sariliyor bacaklarima kizim git içer de oyna yok dolasiyor ayak altinda valla bugun asiri gerginim
Çok geçmiş olsun canımKızlar üzerimizde bi terslik var ama Allah beterinden korusun eşim aracıyla kaza yapmış bugün büyük bişey değil çok şükür karşı tarafta sıkıntı zaten kamera kayıtları da var ama insanın canı sıkılıyor işte baya stres yapmış ki kolay kolay ilaç almaz ama baş ağrısından duramıyor ilaç alıp yattı
Evet o da olabilir ağrı çoğalınca mide de bulanıyor ya migrene falan demek doğumda da olabiliyor.. Bu arada kek nasıl oldu tamam mı motivasyonbenim doktorum corba icmeme izin verdiydi, bak o konuda hakkını yemeyeyim. iki saatlik zaman diliminde corba bile ictiydim.
bence mide bulantısı olur da kusar diye izin vermiyorlar, bana su cok içme, sancidan miden bulanırsa kötü olursun dediydi.
Ya benim aklımda sen kalmışsınBeni hamile iken gören 10 kere doğurmuş der hoş şimdi de öyleyim yaçok kasmadan büyüyünce daha rahat gibi ne bikeyim
Ooo ne denizlere gitti Asya hanım 3 aylıkken başladı ama yok bacım tek hiç gitmedim ben tek başıma cafeye gidip oturmam utanırıım
Annen işte anne ya kıyamamış kuzusunaBenim doğumumdada hersey guzel ilerliyordu normal dogum denemek istiyordum ama cesaretim yoktu annemde normal doguramazsin sen orani keserler yırtarlar mahfolursun seni evlatliktan red ederim deyince sezeryan olayim amaan dedimdoktorda sezeryan daha kolay bahar dedi zaten doktorum cok iyi bir adamdi sen kararini ver dedi sonra ben hemen dogurmak istiyorum tabi artik cok bunalmisim hamilelikten bebegi elima almak istiyorum ve dogum zamani geldi tabi virus mirus diye kolonya islak mendiller gitmisim odayi temizliyorum @sekerpare5939 e doğumdan sonra saldim zaten orasida ayri sonra ameliyata giricem benimle birlikte o gun bisürü doğum var neredesiniz geç kaldık hadi flan diyorlar ama bayaa kalabalikti ameliyathane ben o kadar sismisimki diger sedyeye geçemiyorum neyse birsey yemedin dimi dediler yok su ictim dedim neden ictin suu anaam dedim bunlar doğurtmayacak bana 1 kac yudum ictim dedim sonra basladim dua etmeye içimden nasil birsey cikacak bilmiyorum esimde disrda tembihledim bebegin fotosunu cek bebegin yanindan ayrilma diye baskada kimse yok zaten. Sonra bayılttilar beni doktorum hala der baharin hic sesi cikmiyordu cok korkmustu diye sonra sesler var ama gözümü acamiyorumm aman allahim o nasil bir agrii sanki kızgın demiri basiyorlar kanamam oldukca fazla esimin sesi geliyor kulagima bebek iyimi dedim iyi odada burada dedi puseti gordum sonra o acidan zaten bebek flan gozumu acamadim bile sonra emzirme telasimiz basladi bebek ememiyor hep uyuyor ilk ayaga kalkma hele cok fena dusecek gibi oluyorsun bacaklarm zor tuttu. Sonrasinda baktim cocugun agzindan su cikiyor kac saattir ac surekli kan sekerine baktiriyoruz iyi cikiyor ama cocuk hic birsey icmiyor siringayla flan sagip vermeye calisiyoruz 1 2 damla salaklar o yetiyor diyorlar. Agzindaki suyu gorunce ben artik yeter dedim sonra migdesini yikadilar cocugun kanda gelmis ben gdemedim tabi esim ve yengesi gitti yengesi soylerken duydum kan oldugunuda. Amniyon yutmuş benimki sonra duzeldi cok şükür. Cok zordu ağlaamıyordum bile esimin yengesi bahar agla rahatlarsin sikma kendini diyor yok psikoloji alt ust 1 gece daha uzattim hastanede durdum korkumdan sonra eve geldik annem bizde bu cocuk ac diyor mama veriyoruz sutun yok senin diyor mama veriyoruz cocuk fiskirtarak ksuuyor esim zaten surekli bana birşeyler yedirtmek derdinde hee birde karya memeyi tutamadi 2. Haftanin sonunda zar zor tuttu. 3 aylikkende birakti mama meme gittigimiz icin.. cok sukur bugünlere ama buyuk tecrubesizlik ve buyuk cahillikle geldik saglik olsun bugunlere sukur oyle boyle büyüyorlar gelecekleri guzel olsun
Maşşallah ya ne güzel doğum olmuş canım sonrası muhtemelen hızlı doğum olduğundan plasenta ayrılmadı. 2.doğum un daha da kolay olur muhtemelen bebek çok iri olmazsa artık hafif sancı da hemen hastane yoluna düşmen lazımBen anlatmayacaktım anlatmıştım zaten ama heveslendim siz yazınca anlatayım
Evet bulmuşuz ordan daEvet doğru tahmin etmişim demekki bende şimdi KPSS üzerine kullanıyorum o hesabımı baksana sanal da olsa iki ayrı yerden bulmuşuz birbirimizi
Bilmiyordum favorilere eklemeyi deUmudum o sırt ağrısi bende de olmuştu.. ameliyat sonrasi oluyor dedilerdisebebini de dedielr ama unuttum bizim kız da amniyon yutmusti.odaya geldiginde kustu..kosarak goturduler vs vs.ney yazacaktim ne yazıyorum ya
Hatira kalmasi icin sizin icinn onemli mesajlari favorilere ekleyin kizlar.aramak zorunda kalmazsınız
Bizim kız da telefonumu alıyor , tuş kilidi açamıyor , parmağıyla kamerayı açıp bir sürü karanlık videolar , fotolar çekiyorMerhaba nasılsınız kızlarfazla giremiyorum ya Duru telefonu almak istiyor elimden sürekli Z kuşağı oldukları belli utanmasa elimden alıp story çekecek
Çok geçmiş olsun dünürcümKızlar üzerimizde bi terslik var ama Allah beterinden korusun eşim aracıyla kaza yapmış bugün büyük bişey değil çok şükür karşı tarafta sıkıntı zaten kamera kayıtları da var ama insanın canı sıkılıyor işte baya stres yapmış ki kolay kolay ilaç almaz ama baş ağrısından duramıyor ilaç alıp yattı
Kızz sonsuz özlemişiz bak tek tek yine hiç atlamadan sormuşsun9
hakkinizi helal edin kizlar merakta biraktigim icin sizi. Birkac aksilik ne yazik ki yine beni bulduğu icin.
hep aklımdaydınız ama bebekleriniz neler yapıyor sagliklari nasil ne değişimler oldu hep aklimdaydi.
Iyiyim iyiyiz bugunumuze sukur.
Sizler nasilsiniz.
misskokulumm
Missim göktuğ pasam, kizlar nasil neler yapiorsun canli ders devam mii.
@sekerpare5939
Sekerparem nasilsin hassas kalplim.
Elifim de alim nasil neler yapıyorsunuz.
Yapabildin mi cifte doğumgününü.
Ben erteledim galiba esim sabah gidior gece gelior sonra da ramazan zaten.
Jadesi
Kolay tasinabildin mi yesimim nasilsiniz.
Duzenini kurabildin mii.
Asya hanimm nasill.
Sabahlar olmasin memeler kapanmasin devam miii
Zeyay1420
Zeyayim naslsiniz kizlar nasil okula gidiormusun.
Ablan yanindadir insallah temmpo çok yormustur yoksa senii.
@Susam_tanesi
Susamcim nasilsin ipek hanim nasil.
Neler yapiorsunuz
Bir dakikayi birak 15 saniye oturudugu oluyor muu.
Gunesi ben de vermiycem ya kalsin benimle umut da o da baglamam basini zaten o da erkek fatma gibi simdiden.
Umudum-
Sena hanim nasil canim sen nasılsın.
Degisiklik oldu mu hic istahinizda.
Okula gidiyor musun neler yapiorsunuz.
Jadesi
Ya jadem ne guzel yazmisinn.
ben daha alt kata inemiorum ki güneşle her ani bir vukuat turu dusunemiorumm.
Onun pesinde gezerken tirlatirim o kesin deee
Ah o doymam ama anlamama bizde de oldu baharım çocuk sarılık olmuştu bir sürü kilo vermişti 5 günde de zor toplamıştıkBenim doğumumdada hersey guzel ilerliyordu normal dogum denemek istiyordum ama cesaretim yoktu annemde normal doguramazsin sen orani keserler yırtarlar mahfolursun seni evlatliktan red ederim deyince sezeryan olayim amaan dedimdoktorda sezeryan daha kolay bahar dedi zaten doktorum cok iyi bir adamdi sen kararini ver dedi sonra ben hemen dogurmak istiyorum tabi artik cok bunalmisim hamilelikten bebegi elima almak istiyorum ve dogum zamani geldi tabi virus mirus diye kolonya islak mendiller gitmisim odayi temizliyorum @sekerpare5939 e doğumdan sonra saldim zaten orasida ayri sonra ameliyata giricem benimle birlikte o gun bisürü doğum var neredesiniz geç kaldık hadi flan diyorlar ama bayaa kalabalikti ameliyathane ben o kadar sismisimki diger sedyeye geçemiyorum neyse birsey yemedin dimi dediler yok su ictim dedim neden ictin suu anaam dedim bunlar doğurtmayacak bana 1 kac yudum ictim dedim sonra basladim dua etmeye içimden nasil birsey cikacak bilmiyorum esimde disrda tembihledim bebegin fotosunu cek bebegin yanindan ayrilma diye baskada kimse yok zaten. Sonra bayılttilar beni doktorum hala der baharin hic sesi cikmiyordu cok korkmustu diye sonra sesler var ama gözümü acamiyorumm aman allahim o nasil bir agrii sanki kızgın demiri basiyorlar kanamam oldukca fazla esimin sesi geliyor kulagima bebek iyimi dedim iyi odada burada dedi puseti gordum sonra o acidan zaten bebek flan gozumu acamadim bile sonra emzirme telasimiz basladi bebek ememiyor hep uyuyor ilk ayaga kalkma hele cok fena dusecek gibi oluyorsun bacaklarm zor tuttu. Sonrasinda baktim cocugun agzindan su cikiyor kac saattir ac surekli kan sekerine baktiriyoruz iyi cikiyor ama cocuk hic birsey icmiyor siringayla flan sagip vermeye calisiyoruz 1 2 damla salaklar o yetiyor diyorlar. Agzindaki suyu gorunce ben artik yeter dedim sonra migdesini yikadilar cocugun kanda gelmis ben gdemedim tabi esim ve yengesi gitti yengesi soylerken duydum kan oldugunuda. Amniyon yutmuş benimki sonra duzeldi cok şükür. Cok zordu ağlaamıyordum bile esimin yengesi bahar agla rahatlarsin sikma kendini diyor yok psikoloji alt ust 1 gece daha uzattim hastanede durdum korkumdan sonra eve geldik annem bizde bu cocuk ac diyor mama veriyoruz sutun yok senin diyor mama veriyoruz cocuk fiskirtarak ksuuyor esim zaten surekli bana birşeyler yedirtmek derdinde hee birde karya memeyi tutamadi 2. Haftanin sonunda zar zor tuttu. 3 aylikkende birakti mama meme gittigimiz icin.. cok sukur bugünlere ama buyuk tecrubesizlik ve buyuk cahillikle geldik saglik olsun bugunlere sukur oyle boyle büyüyorlar gelecekleri guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?