- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canımmmm kuzum çok teşekkür ederimYaaa yerim ben ayaklarını onungüzel yolları olsun güzel geleceğe yürüsün almila haım hoşgeldin evine
Katılıyorum sana canım benim belli sınırlamalarla çok da şey etmemek lazımBenim bakış açım biraz farklı kuzum sorumsuuzluktan ziyade o yüzden veriyorum. Bünye sonradan gelen şeyi kolay kabullenemiyor alışkanlıklar kolay değişmiyor böyle bakıyorum birazda alerjik ve hassas bünyeler böyle oluyor gibi geliyor bana tabi benim görüşüm bu yönde . Bir de hepimiz az çok yasak olan şeylerle büyüdük ve çok şükür hiçbir şey yok bizde. Hastalık alerji olmadıkça gerek yok. Kötü örnek benooo kızım pasta bile yedi bugün minicik ee bazı kızlar 1 yaşında büyüdü artık
Çok geçmiş olsun canım benim kolay mu stres olmuş yaKızlar üzerimizde bi terslik var ama Allah beterinden korusun eşim aracıyla kaza yapmış bugün büyük bişey değil çok şükür karşı tarafta sıkıntı zaten kamera kayıtları da var ama insanın canı sıkılıyor işte baya stres yapmış ki kolay kolay ilaç almaz ama baş ağrısından duramıyor ilaç alıp yattı
Ah çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun ciddi bir hasar yok değil mi eşinin stresi geçer bi iki güne iyi ki ona bişey olmamışKızlar üzerimizde bi terslik var ama Allah beterinden korusun eşim aracıyla kaza yapmış bugün büyük bişey değil çok şükür karşı tarafta sıkıntı zaten kamera kayıtları da var ama insanın canı sıkılıyor işte baya stres yapmış ki kolay kolay ilaç almaz ama baş ağrısından duramıyor ilaç alıp yattı
Cesaret var ama o kadar değil kız biri alır gider kızı anam bende yüzmeyi pek bilemem çıkana kadar ohoooEvet o da olabilir ağrı çoğalınca mide de bulanıyor ya migrene falan demek doğumda da olabiliyor.. Bu arada kek nasıl oldu tamam mı motivasyon
Ya benim aklımda sen kalmışsınİzmir de olunca demek belki öyle mi kodladım ki sonradan. Neyse olsun kötü bişey değil yine iyi kodlamışım
Çok şükür geldik bu günlere ay benimde lohusalığım bi beterdiHepinizin doğum hikayelerini okudum . Ama kanlı kısımlarında elim ayağım döküldü resmen atladım oralarıÇok şükür hepimiz sağlıkla aldık kucağımıza . Ben kırkım çıkana kadar öleceğimi sanıyordum çok ciddi anlamda . Ve lohusalığı çok ağır geçirdim sanırım , üstüne bir de enfeksiyon kapmıştım ki evlere şenlik . Ah o gördüğüm rüyalar hele ... çok şükür atlattık , sağlıkla geldik bu günlere bin şükür .
Sağol güzel öğretmenimizİyi ki doğmuş grubumuzun leoparlı, bol saçlı cici kızı bal Asya kuşnice mutlu,uyumalı,annesini daha az emmeli yılları olsun Jadesi
Kız sorma burda okuyunca ben de bi cesaret arabasına koydum parka gittik amanın n hiç susar mı benimkiCesaret var ama o kadar değil kız biri alır gider kızı anam bende yüzmeyi pek bilemem çıkana kadar ohooo
Amaaaan iyi ki geçici duygularmış vallaÇok şükür geldik bu günlere ay benimde lohusalığım bi beterdihamilelikte yaşamadığım duyguları lohusalıkta yaşadım sinir desen bende duygus
He kim olacak başka o kadar ben kaşınıyorum dedim de bir test yapmadı ılık duş al dedi adam ben kendim gidip yaptırdım. Testi götürünce de böyle dedi işte. Yani yine onun dediğine geldik pazartesi oldum ameliyatı ama en azından ciğer geliştirici falan derken bebek küvöze girmedi doğumda
Ama nasıl yürüyor maşallah büyümüş park geziyor şaşkın ördekGeçmiş olsun canım tekrarı olmasın. Biz de iyiyiz. İpek tin tin geziyor bütün evi dışarda da geziyor artık. Geçem bi çıktık elinden tutturmuyor hasbam. Sen daha kaç gündür yürüyorsun da elimi bırakıp koşmaya kalkıyorsun yaw. Bu ne cesarettir bu ne özgüvendir
İyi hadi bakalım hayırlısı ile yapınEvet verdim haftaya cuma yapıcam. Süt iznimi o gün kullanıcam kv gili çağıracağım. Annem bugün ille de cuma yap pzts ramazanın öncesi zor olur falan dedi sanırım sürpriz yapıp gelecekler cuma günü çaktırmadan beni yönlendirmeye çalışıyor. Yine de çok umut etmiyim hayal kırıklığı olmasın. Gelemeseler de ben anlarım onları zor..siz de uygun bir günde yaparsınız inşallah tekrar bir parti. Daha iyi hazırlanırsın hem iyi olur.
Gerçekten çok rahattı yahu kanser eder adamıHe kim olacak başka o kadar ben kaşınıyorum dedim de bir test yapmadı ılık duş al dedi adam ben kendim gidip yaptırdım. Testi götürünce de böyle dedi işte. Yani yine onun dediğine geldik pazartesi oldum ameliyatı ama en azından ciğer geliştirici falan derken bebek küvöze girmedi doğumda
Yaaa ne tatlısın
Ooo grubumuzun ebesindrn de onay aldım duyda inanmaKatılıyorum sana canım benim belli sınırlamalarla çok da şey etmemek lazım
Bilincalti canim aynen :) bende bir sefer bulusmusuz diye gördüm galiba ama tam hatırlamıyorum@Sonsuzsukurler çok şükür iyi olduğunuza sevindim. bugun seni ve baharı gördüm rüyamdaBKGK . Ancak yazabildim . Tam hatırlamıyorum ama iyi hissetmedim kendimi uyanınca . Hatırladığım kadarıyla yazayım , bir düğün sonrası baharla sana geçtik . Çok sıkıntılı gördüm seni , eşinleydi sıkıntın. Bir de girince sizin eve duvarlarınıza , tavanlara da baktığımı hatırlıyorum . Nemden rutubet oluyor vs dedin ya bir odanın köşesi öyleydi. Bilinçaltına iyice yerleşmiş hepsi sanırım.
silip halletmişsiniz duvarları sevindim . İnşallah diğer sıkıntıların da kolaylıkla hallolur . Biz de senoşla bu ara iyiyiz şükür . Aramızdaki anne-kız ilişkisi iyice pekişti . Hiç kızamıyorum bile . Anneliği yeni yeni idrak ediyorum sanırım, çok şükür bu günlere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?