2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kizlar selam..
nasilsiniz.
geleebildim sonunda.
direk yaziyorum hic okuyamadan.

merak edenler olduysa hakkini helal etsin iyiyiz çok şükür bazi aksilikler oldu ama iyiyiz simdi.

ev hani kuf oluyordu ya caamsir suyuyla her yeri sildik boya derken ev fena koktu kaynanama gectik, telefonumu umut sinirlenip isirdi kirdi esim de beni gunah kecisi yapinca tamiri uzadi.
bugun de umuttaydi hep telefon oyun oynuyor asla vermiyor bana. esim sanbah gidior gece gelior isten iki tane hic durmayan yavrumla gece olsa uyusak diye bekliyorum ama ikisi de 12 1 uyuyor sabah 8 9 kalkiyor ben de hep uyuyakaliyorum. Fakan filan bir sueu aksilikler de oldu iste.

nasilsiniz guzell anneler
dadduklar nasilll
1 yasi dolanlarin dogumunlerini kutlarimm
operim coķk

ve suan iki bebegni ayni anda uyutabilen annenimn hakli gururuyla yazabiliorum.

Hamak gibi salincak aldik tepsi gibi umutu onda sallarken Gunesi de emzirdim ve uyudular. Ev halay cekiyor ama hemen size yazmak istedim telefonuma kavusunca.

insallah iyisinzidir. Cok seyler kaçırdim dimii.
son guncellemeleriniz neler bakalimm
gunes mama sanldayesinden inmeye calisiyor sarkitiyor kendini iner sanirim bir iki gune oy oyyy

Ohh yaa sonunda seni merak etmiştik iyiymişsin

Senin hikayenle benimki çok benziyor bir ara ben de yazayım

9

Vaaayy super bir bilgi tesekkur ederim kendi adıma S Sonsuzsukurler hakikaten nerdesin?

Bi de güneş var hakkaten S Sonsuzsukurler nerelerdesin?

Grupta kız yoğunluğu var bence güneş ve zara açıkta zarayı babası vermiyor karya da abiyi tavladı

S Sonsuzsukurler bacım Allah aşkina ses ver..aklima kotu kotu seyler geliyor..insAllah hepiniz iyisinizdir

Ay evet kaç gündür yazıcam bende merak ediyorum Bayadır yok ortada inş çocuklarda kendiside iyidir S Sonsuzsukurler

Ay yemin ediyorum kaç gündür aklımda S Sonsuzsukurler bacım bi ses ver ya iyiyim de yeter aklımda bin senaryo

hakkinizi helal edin kizlar merakta biraktigim icin sizi. Birkac aksilik ne yazik ki yine beni bulduğu icin.
hep aklımdaydınız ama bebekleriniz neler yapıyor sagliklari nasil ne değişimler oldu hep aklimdaydi.

Iyiyim iyiyiz bugunumuze sukur.
Sizler nasilsiniz.
misskokulumm

Missim göktuğ pasam, kizlar nasil neler yapiorsun canli ders devam mii.

Kalppare

Sekerparem nasilsin hassas kalplim.
Elifim de alim nasil neler yapıyorsunuz.
Yapabildin mi cifte doğumgününü.
Ben erteledim galiba esim sabah gidior gece gelior sonra da ramazan zaten.

Jadesi

Kolay tasinabildin mi yesimim nasilsiniz.
Duzenini kurabildin mii.
Asya hanimm nasill.
Sabahlar olmasin memeler kapanmasin devam miii

Zeyay1420

Zeyayim naslsiniz kizlar nasil okula gidiormusun.
Ablan yanindadir insallah temmpo çok yormustur yoksa senii.

S Susam_tanesi

Susamcim nasilsin ipek hanim nasil.
Neler yapiorsunuz
Bir dakikayi birak 15 saniye oturudugu oluyor muu.

Gunesi ben de vermiycem ya kalsin benimle umut da o da baglamam basini zaten o da erkek fatma gibi simdiden.

Umudum-

Sena hanim nasil canim sen nasılsın.
Degisiklik oldu mu hic istahinizda.
Okula gidiyor musun neler yapiorsunuz.

Jadesi

Ya jadem ne guzel yazmisinn.
ben daha alt kata inemiorum ki güneşle her ani bir vukuat turu dusunemiorumm.
Onun pesinde gezerken tirlatirim o kesin deee

Ayy sonsuz ne merak ettik seni kız.. dur hatta musadenle soyle cemkirecegim... kız cadıı sen nerelerdesin bakim
Aklıma türlu şey geldi neyse ki iyiymissiniz..en son umut rahatsizdi ya..acaba Umuta mi bisey oldu da bu kız hastanelerde mi yoksa dedim..ama cok sukur iyiymissiniz yoksa bu kadar cemkirmezdim merak etmezdim ama Umutun en son hasta deyip bir daha da girmeyince merak ettim
Badananız hayırlı olsun canım..gule güle oturun inşAllah

Sagol susamim.
Uzuldum merakta biraktigima ya
Pespese bir suru aksilikler buldu yine bizi.
Gelmis gecmis olsun insallah
Iyiyiz diyelim iyi olalimm.

Siz nasilsiniz iste misinn.
iyi olmana olmanıza çok sevindim. bu kadar habersiz bırakma. yazamadım ama merak edenlerdendim. şükür ki iyisiniz. telefon için de geçmiş olsun. civanım da tv nin peşinde ya bakalım kirabilecekmi

İkisi usumesede biri hastalandımı illa diğeride ekleyecek kendini.
Geçmiş olsun canım, neredeyse hiç uyumamış sin.
Uyumadigim yetmiyor gibi günümüz de mizmiz geciyor..yemiyor ama mama diye ağlıyor su ile pirinc unlu muhallebi pisirmistim yogurt ekleyip onu biraz verdim.yayla corbasima benzedi..pratik olsun diye dusundum..çorba olsa iyi olurdu ama

S
Amin saol kuzum benim

Ben de cok gerginim bugün..uykusuzluk gercekten sinir yapiyor insanda canım..sen bari o uyudugunda uyu gunduz.. bırak aksama da bi corba yap gitsin. Ugrasma..ben uyuyamam Ali uyanik
Bende cok sinirli oluyorum birde aksilik giydirdim kizi kendim giyindim dezenfektan hersey tamam bir markete gideyim dedim esim arabayi katlamis yarabbim acilmiyor maskeyle kapida uğraşıyorum karyada durmuyor birde su icinde kaldim esimi aryrum açmıyor snra acti bu nasil aciliyor dedim sakin olmadan acamazmisim oylede oldu acamadim kiza ayakkabi giydreyim kapiya indireyim dedim ayakkbiyi elliyor zaten kirliydi gitmiyoruz bir yere dedim eve girdik. Evde toz icinde iste yapamiyorum mutfaktayim karya gelip arkadan sariliyor bacaklarima kizim git içer de oyna yok dolasiyor ayak altinda valla bugun asiri gerginim

Cemkir sekerparem hakkindir haklisin.
Cok kotu olmustu ev sekerparem inamazsin esim.sildi heryeri camasirsuyuyla durduk oyle evde mafolduk tasindik mecbur umutum da telefonu isirmis vurmus yere hemen yapilmadi telefon.
Cok zor oluor simdi ikisini uyuttum sok yasiorum anca oyle oturdum isleri uyaninca yaparim
Umutun hastaligi gecti cok sukur aslinda dedigin gibi hastanelerde isimiz vardi ama askida kaldi.

Iyiyiz cok sukur siz neler yaptiniz. Ne var ne yok çocuklar ailen iyi mi herkes.

iyi olmana olmanıza çok sevindim. bu kadar habersiz bırakma. yazamadım ama merak edenlerdendim. şükür ki iyisiniz. telefon için de geçmiş olsun. civanım da tv nin peşinde ya bakalım kirabilecekmi
Saol helinimm.
Haklisin telefon olmayinca yazamadim.
Kaynanamda falan zaten gicik ola ola gecti gunlerim hep.
Cocuklar inan hic durmuyor
Ya birbirlerini dovuyorlar ya umut kizo savuruyor ya kiz gidopr umuta sataşıyor.
Kiz zaten hep tehlike pesinde. Mutfaga gitsem bile bir isler beceriyor.
Prizler koltuklar her turlu elektronik alet ne bileyim cok hareketli masallah diyim tabi de gunduz de neredeyse 1 saat uyuyor o da emerek cok zorluorlar beni.
Annemlere insem bu sefer 5 cocuk takibi daha da beter oluyorum.
Telefon baKmak dizi kitap hayal ciisimi yapabilsem sukrediyorum.
Bugun wc gittim bi geldim gunes babasinin sigara pakrtini ye.is agzi yuzu tutun.
Kapali odanin kapisini acik.unutmusum ve orayi kesfe girMis..
Neler neler.

Siz nasilsiniz.
Civan arel neler yapior.
Kirabilir canim tv cok ilgi cekiyor duvarda bizimki umut emziginin zinciifni atip patlatmisti ekrani dikat edin helinim.

Bi cay yapip sizle konuşayim dedim gunes hanim uyandi oy oy bari bir bardak cay içeydim derken cayi dokup biI yakmasin diyorum suan. emiyor simdi goz acik.
Ve dee umut da uyandi.
Kisa surdu kizlar cok.kisaa

Hasta mi oldu cocuklar canim.
Geçmiş olsun nasillar simdi.
Rabbim sifa versin insallah
Uyumuyor mu elif hala.
Güneş de dun gece 1 bucukta uyudu sabah 9 kalktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…