- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Ohh yaa sonunda seni merak etmiştik iyiymişsinkizlar selam..
nasilsiniz.
geleebildim sonunda.
direk yaziyorum hic okuyamadan.
merak edenler olduysa hakkini helal etsin iyiyiz çok şükür bazi aksilikler oldu ama iyiyiz simdi.
ev hani kuf oluyordu ya caamsir suyuyla her yeri sildik boya derken ev fena koktu kaynanama gectik, telefonumu umut sinirlenip isirdi kirdi esim de beni gunah kecisi yapinca tamiri uzadi.
bugun de umuttaydi hep telefon oyun oynuyor asla vermiyor bana. esim sanbah gidior gece gelior isten iki tane hic durmayan yavrumla gece olsa uyusak diye bekliyorum ama ikisi de 12 1 uyuyor sabah 8 9 kalkiyor ben de hep uyuyakaliyorum. Fakan filan bir sueu aksilikler de oldu iste.
nasilsiniz guzell anneler
dadduklar nasilll
1 yasi dolanlarin dogumunlerini kutlarimm
operim coķk
Senin hikayenle benimki çok benziyor bir ara ben de yazayımBen anlatmayacaktım anlatmıştım zaten ama heveslendim siz yazınca anlatayım
Ben hamilelik öncesi ve sırasında Hep korkuyla yaşadım sürekli bir şey olacak endişesi yaşadım eşim benden beter ve annem dışında kimse de yok annemde aramız 7-8 saat kadın kaç kere geldit yaptı sağolsun canım anam
o yüzden psikolojik olarak çok zor süreçti benim için ve bende sezeryan düşünüyordum sonra bir kuzenim benden 1,5 -2 ay kadar önce suni sancıyla doğum yaptı onu tebrik için aradım bana yengesinin sezeryan olduğunu ve çok zorlandığını normal doğrudan dedi bende doktora sordum çatın uygunsa olur dedi
Çatı muayenesi zamanı geldi bizde ilişki bile hiç olmamış nasıl korkuyorum anlatamam ama doktorun aşırı naif bir bayandı rahatlattı baya her şey uygun falan ama benim ne leke ne sancı hiç bir şey yok nts 30 u geçmiyor olduk 40 hafta kaksını yapar diye korkuyorum neyse işte hafta sonu araya girecek pazartesi olursa 41 olacak cuma suni deneyelim dedimDoktor da tamam dedi sonra hocam siz söyleyin suni deneyelim mi denemeyelim mi diye kadına attım topu siz uygun görüyorsanız falan 10 nisan 2020 cuma saat 9 da geldim hastaneye doktor suni verelim ben inanıyorum dedi açılma 1-2 cm sancı 20-30 arası
Muayene evraklar vs falan saat 11 oldu verildi yatışım suni serum olarak verildi başta her şey güzeldi ama sonra inceden başladı sancılar ama dayanılmayacak sancım yoktu adet sancısının biraz üstü ama nts de bebek çok aşağı indiği için bir türlü kalp atış yeirni bulamıyorlardı neyse beni çatala götürdü ebem zaten kürtajdan tanıyorum çok iyi bir kadın diyorum ablaaa benim kesemi patlatacan çok korkuyorum çok zor diyorlar falan patlattım ki dedi ama Nebil kakasını yapmış dedi ben korktum tabi sezeyana alın diye ağladım bir iki abla sağolsun sorun yok merak etme falan o ara eşim geldi vs bu arada her şey ziyaretçi vs refakatçi her şey yasak maskeyle sancı çekip doğum yapacam neyse bir anda beni aldılar doğuma eşim annem odada namaz kılıyor falan ben gittim 4-5. Ikınmada geldi çok zor değildi yani hatta bu muydu ya dedim zor ama korktuğum olmadı ebe iki taneydi gülüyorlar kök seneye bekliyoruz o zaman bir daha dedi yok yok dedim birazda kaka muhabbetinden dolayı doktor ne dese yaptım kıkım çıkmadı ıkın diyğnce var gücümü kullandım neyse saat 13.30 sapsarı doğdu minnak 2.800 çok ufak belki o da kolaylık sağladı neyse bebeğimi kokladım giydirdiler doktor dikiş yapıyor falan ama ters birşeyler var eşi düşmedi hala diyor rahat bırak kendini falan biraz sürecek dedi tabi ben rahatladım bebek iyi falan ah uh her şey acıtmaya başladı doktor yeter artık sonsuz bayıltırım bak seni dedi ne duruyorsun doktor hanım bayıltsana nedn şimdiye kadar demiyorsun dedim neyse bayıltmışlar beni biraz fazla saçmalamışım o ara
Bu arada ben 15 dk doğurdum ama 1,5 saat sonra çıktım doğumhanedne o ara sezeryan olanlar benden sonra girip çıkmış annem ve eşim baya paniklemişler ben tabi yarı baygın bebek kucağı da tekerlekli sandalye ile odama giriyorum eşime demişim ki ben kaç kilo doğmuşum o da 2800 bebek demiş hayır hayır ben ben demişim
Neyse işte kuzular valla sezeyanı bilmem ama ben dikişlerden 10 gün oturamadan ayakta da canım çok yandı bebeği çıkarırken çok bastırmışlar meğer morarmıştı her yerim Zara da ağlıyor emdi şükür ama gözler cin gibi açık tükürüğü boğazında kalmasın mı ödümüz koptu hanımefendi tükürüğü ile oynuyordu bu arada benim çok fazla kanamam vardı ebe geldi şaşırdı yatak hasta besine rağmen kan gölü falan doktor hemen geldi o ara bir kan alıyor öteki geliyor diğeri çıkıyor değerlerim düşüyor ultrasondan falan bakıyor doktor seyyar ultrasonu bir getirip bir çıkarıyorlar falan bir iki iğne yapıldı falan azaldı kanamam saat başı kontrol falan değerler sabitleyince sabah doktor kontrol etti ve cımartesi sabahı her yer yasak kimseler yok kocaman cadde her yer kaplı bomboş yoldan eve gidiyoruz o yolda beni en az doğum kadar etkiledi ve hala aklımda...
Ha birde kızlar doğumdan sonra aşırı rahatladım o bir şey olacak korkusu pimpirikli halimde kırkım çıkınca gitti şükür şimdi rahat bir anayım
S Sonsuzsukurler neredesin bebeyimses ver hele
Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun
Tur olayı bana çok gelmedi ya 1 kere katıldım daral geldikendini beğenmiş kız grubu dikkat çekme çabası olan ergen grubu falan çok farklı kişiler vardı o yüzden siz varsanız varım yoksa gelmem
Sena kuzuma yemek yedirmeye çalışırız hep beraberHelinnnnn kızların saçını örer @Nehir8077 güzel sakin sohbeti ile bizlere bilgiler verir Kalppare @dilzar @Aslihaydo bizi güldürür ve bizim haydo ile Asya hanım kavuşur SonsuzUmut sınav muhabbeti yaparız onla kenarda ders çalışırız @nzh99 sakin naif yapısı ile huzur verir @ogretmen61 deniz kuzumla reelsler çekerken belki bizimkileri de araya katar @asysss kızları bize kahve getirir belki S Susam_tanesi ile şöyle dertleşip bi köşede ağlarız sevgisiz bünyemizde Helinnnnn kuzum ile sağlık üzerine hasbihal ederiz @BGKG ile karya hanımı yürütürüz çıldırırım birlikte misskokulumm betüş bize kek yapar belki tur için sende poğaça lar hazırlarsın ebru_can_ebru biz yemeyiz ama onları Zeyay1420 bizim harika resimlerimizi çeker @BlupBlupBlup @cecen @eggplantlover @Cherrygum ile olmadıkları zaman neler olmuş onları konuşuruz S Sonsuzsukurler kuzum sana da nefes olur güneşi tutmaktan yaramazlıklara engel olmaktan ne kadar olursa atladığım varsa özür dilerim herkesi yazmaya çabaladım ve ben bütün bebekleri yerim kapanış
Bi de güneş var hakkaten S Sonsuzsukurler nerelerdesin?
Grupta kız yoğunluğu var bence güneş ve zara açıkta zarayı babası vermiyorkarya da abiyi tavladı
Helinnnnn senin gelinin de civandan kalır yanı yok , hiç oturmuyoruz . Çocuğum çok durgun olsun istemezdim , hareketli olsun merak etsin , karıştırsın isterdim kendim kaşındım maşallahımız var . Bir Güneş kadar olmasak da . S Sonsuzsukurler . Nerelerdesin , iyisinizdir inşallah
S Sonsuzsukurler bacım Allah aşkina ses ver..aklima kotu kotu seyler geliyor..insAllah hepiniz iyisinizdir
Ay evet kaç gündür yazıcam bende merak ediyorum Bayadır yok ortada inş çocuklarda kendiside iyidir S Sonsuzsukurler
Ay yemin ediyorum kaç gündür aklımda S Sonsuzsukurler bacım bi ses ver ya iyiyim de yeter aklımda bin senaryo
Sagol susamim.Ohh yaa sonunda seni merak etmiştik iyiymişsin
Ayy sonsuz ne merak ettik seni kız.. dur hatta musadenle soyle cemkirecegim... kız cadıı sen nerelerdesin bakimkizlar selam..
nasilsiniz.
geleebildim sonunda.
direk yaziyorum hic okuyamadan.
merak edenler olduysa hakkini helal etsin iyiyiz çok şükür bazi aksilikler oldu ama iyiyiz simdi.
ev hani kuf oluyordu ya caamsir suyuyla her yeri sildik boya derken ev fena koktu kaynanama gectik, telefonumu umut sinirlenip isirdi kirdi esim de beni gunah kecisi yapinca tamiri uzadi.
bugun de umuttaydi hep telefon oyun oynuyor asla vermiyor bana. esim sanbah gidior gece gelior isten iki tane hic durmayan yavrumla gece olsa uyusak diye bekliyorum ama ikisi de 12 1 uyuyor sabah 8 9 kalkiyor ben de hep uyuyakaliyorum. Fakan filan bir sueu aksilikler de oldu iste.
nasilsiniz guzell anneler
dadduklar nasilll
1 yasi dolanlarin dogumunlerini kutlarimm
operim coķk
iyi olmana olmanıza çok sevindim. bu kadar habersiz bırakma. yazamadım ama merak edenlerdendim. şükür ki iyisiniz. telefon için de geçmiş olsun. civanım da tv nin peşinde ya bakalım kirabilecekmiSagol susamim.
Uzuldum merakta biraktigima ya
Pespese bir suru aksilikler buldu yine bizi.
Gelmis gecmis olsun insallah
Iyiyiz diyelim iyi olalimm.
Siz nasilsiniz iste misinn.
İkisi usumesede biri hastalandımı illa diğeride ekleyecek kendini.
Uyumadigim yetmiyor gibi günümüz de mizmiz geciyor..yemiyor ama mama diye ağlıyorGeçmiş olsun canım, neredeyse hiç uyumamış sin.
Amin saol kuzum benimAhhh sonsuz ahhh mahvettin ya kiz beninedense cok duygulandım..belki zorlanacaktin ama kaka yapmış deyince gozun hiçbişey görmemiş..ya o gun gitmeseydin suni sanciya..gordun mu nasil da guzel denk gelmis..Allah zaraya sizinle uzun ve güzel bir ömür nasip etsin
Bende cok sinirli oluyorum birde aksilik giydirdim kizi kendim giyindim dezenfektan hersey tamam bir markete gideyim dedim esim arabayi katlamis yarabbim acilmiyor maskeyle kapida uğraşıyorum karyada durmuyor birde su icinde kaldim esimi aryrum açmıyor snra acti bu nasil aciliyor dedim sakin olmadan acamazmisim oylede oldu acamadim kiza ayakkabi giydreyim kapiya indireyim dedim ayakkbiyi elliyor zaten kirliydi gitmiyoruz bir yere dedim eve girdik. Evde toz icinde iste yapamiyorum mutfaktayim karya gelip arkadan sariliyor bacaklarima kizim git içer de oyna yok dolasiyor ayak altinda valla bugun asiri gerginimBen de cok gerginim bugün..uykusuzluk gercekten sinir yapiyor insanda canım..sen bari o uyudugunda uyu gunduz.. bırak aksama da bi corba yap gitsin. Ugrasma..ben uyuyamam Ali uyanik
Yaz yaz merak ettimSenin hikayenle benimki çok benziyor bir ara ben de yazayım
Cemkir sekerparem hakkindir haklisin.Ayy sonsuz ne merak ettik seni kız.. dur hatta musadenle soyle cemkirecegim... kız cadıı sen nerelerdesin bakim
Aklıma türlu şey geldi neyse ki iyiymissiniz..en son umut rahatsizdi ya..acaba Umuta mi bisey oldu da bu kız hastanelerde mi yoksa dedim..ama cok sukur iyiymissinizyoksa bu kadar cemkirmezdim merak etmezdim ama Umutun en son hasta deyip bir daha da girmeyince merak ettim
Badananız hayırlı olsun canım..gule güle oturun inşAllah
Saol helinimm.iyi olmana olmanıza çok sevindim. bu kadar habersiz bırakma. yazamadım ama merak edenlerdendim. şükür ki iyisiniz. telefon için de geçmiş olsun. civanım da tv nin peşinde ya bakalım kirabilecekmi
Hasta mi oldu cocuklar canim.Uyumadigim yetmiyor gibi günümüz de mizmiz geciyor..yemiyor ama mama diye ağlıyorsu ile pirinc unlu muhallebi pisirmistim yogurt ekleyip onu biraz verdim.yayla corbasima benzedi..pratik olsun diye dusundum..çorba olsa iyi olurdu ama
Kapalı mı ay hiç bilmiyorum kusura bakma canım ne güzel yapmışsın şok oldum
İyi ki doğmuş karya prenses bizi annesiyle tanışmamıza da vesile olmuş yerim büyün nisan bebeleri kalp benKizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdikcok şükür bu günlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?