2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gerçekten çok rahattı yahu kanser eder adamı ikinci de ona gider miyim bilemem . Bakalım o günleri görür müyüm a
2.ne zaman bu arada senin bence gitme ona Bergüzar korel de 2.yi bizimle beraber yapmıştı şimdi 3. Ye hamileymiş ya hadi darısı başınıza

Ah o doymam ama anlamama bizde de oldu baharım çocuk sarılık olmuştu bir sürü kilo vermişti 5 günde de zor toplamıştık yaaa Karya prenses de böyle doğdu demek ay iyi ki doğmuş esmer güzeli
Ya aslinda biraz zorlasaydım emziridim heralde cunku sut akiyordu gogsumden cocuk emiyor annem ac diyor araniyordu hep mama veriyorduk sonra kusuyordu fazla geliyordu sanirim. Bende hep korkuyordum reflu mu sumu sarilik olmasin aman vs diye. Neyseki gecti gitti bu ara beni zorluyor yinr yapisti bana babasina bile gitmiyor disten mi atak mi anlamadm. Valla ben kiziyorum canim uyuturken durmuyor du dun gece pposuna bile saplattim valla kizini dövmeyen dizini dövermiş saglikla buyusunler insallahh

Ah ben sana kıyamam ne şaşırmış ne korkmuşsundur ama affet bulut kısmına çok güldüm yalnız iyi ki yapmışsın ya gülüşü ömre bedel iyi ki gelmiş paşam azcık zorlamış anneyi ama... Sen örnek alınası bi annesin maşallahın var

Biz de
2.ne zaman bu arada senin bence gitme ona Bergüzar korel de 2.yi bizimle beraber yapmıştı şimdi 3. Ye hamileymiş ya hadi darısı başınıza
Seneye kışa düşünüyorum tutarsa tabi bu sefer prensesler gibi doğurmak istiyorum Acıbadem’de transfer olup doğuma kadar devam etsem hiç fena olmaz bu özel sağlık sigortaları filan acaba bize de oluyor mu ki . Öncesinde yaptırıp da yararlansak bari .

Ben ilk defa arabaya bindirip görümcemle çıktık yollara yürüdük giderken bişey yok anam dönerken benim aç kurt acıktı mı dediğin gibi görümcem arabayı sürüyor ben resmen kucağımda Asya ile ucuyorum eve gitmek için Asya hanım ise Ankara sokaklarını inletti

Maşallah damadıma erkek çocukları analarina düşkün olur derler. Bdv de hergun okuyorum, göbek bağı kesilmemiş adamlar diye.
Benim için sorun yok ben sana güveniyorum, en az Göktuğ kadar kizimida seversin. Varsın haftada bir sende kalsınlar, senden kimseye zarar gelmez. Daha iyi tatil yaparlar her hafta sende. Miss bizi korkutamazsın kafaya koyduk, alacazda alacaz Göktuğ'u

Sağlıkla büyüsünler tabi ömürleri güzel olsun bunlar da geçer baharım neler geçmedi oyyy bende geçen eline şaplattım tırnak ucu ile mememi mıncıklıyor sürekli her emmede ama ben kızdılça daha çok yapıyor

Şimdi halen bazen yokluyor eşimi terliyorum oda yazık sen bana neden ters davranıyorsun diyor kıyamam bunalıyorum evde çatıyorum ona zaar
Kız o zamandan mı kaldı diyorsun yani , tahammülsüzlük var bende de ki hem nasıl . Kimseye eyvallah etmiyorum , Sena kuşum hariç . kendimi hep böyle gibi hissettim ben , halbuki ben nasıl da sessiz sakin biriydim aslında . Bak şimdi hatırladım kaynanam la tartışma da kırkım yeni çıktıktan sonra olmuştu

Süt mevzusu bence kısmet işi, kismetinde ne kadarda o.
Kız sana ben Duru ile umutu yollasam, 2 saat bile çok, benimkilerin çocuk olmadığını düşünürsün. Benim çocuklara ben hariç kimse bakamıyor. Bak yarın birgün 2. Çocuğun olur, karyam melekmiş beni hiç uzmemis dersin. Kıyma popuşuna kuzumun.

İlahi Dünürüm haklısın vallahi

Ahh canım seni cok iyi anlıyorum..anne yüregi iste kim bilir nasıl endiselendin..bazen kp alip gidiyor böyle gelmek bilmiyor..bi defa çıkıp sokak sokak aramıştım telefon da kullanmaz..hep evde bırakır gider
Hayatta her zaman herşey yolunda gitmiyor ki helinim.. bazen öyle bir nokta oluyor hic bitmeyecekmis gibi..ama bi anda güneş açıyor.. sabır bazen çok acı..ama meyvesi tatlı.. neyse sıkıntılarınız inşAllah çözülür üzme kendini..

Amanın Manas Destanı mı yazmışım ne etmişim okumak istemeyeni anlarım
Hahaha sen geçtin beni üşenmedim okudum Baştan yaşadıklarına üzüldüm ama çok şükür ki hemen almışsın yanına 2450 çok küçüktür tahmin ediyorum çok iyi bakmışsınız yine maşallah afacan da çektirmiş bAya allahtan kızların varmış destek olmuşlar yine Bende çok isterim kızımla sizin gibi olmayı
ayy şu erkeklerin karışması ayrı sinir bozucu ne yalan söyleyim ben 6. Aya kadar eşimden boşanmayı düşünüyordum Çok da karlıydım o kadar ki bunaltıyordu beni hala ara ara tartışıyoruz bu bakım doktor hastene yüzünden

Son düzenleme:
Zorlu bir süreçten geçmişsin, şükürler olsun sağlıkla aldın kucağına.
Bir dakika durmamış sın kıpır kıpır bir annesin. Senin çocuğun dururmu oda acele etmiş gelmeye.

Hahahha doğru dedin BU ARADA depresyon lüks olur ben kim depsreyon kim hem depresyon hırkam da yok benim artık zayif degilim hepsi tam oluyor
Cocuklar daha iyiler gibi genel olarak ama mızmızlık var ve ikisi de düşüp durdu bugün. Bitkinlik var.dinlenseler gececek de iste

Hay Allah üzüldüm canım ya..ama bi yandan sevindim cok şükür bisey olmamiş..Allah beterinden korusun..sadaka verseniz cok güzel olur canım..gecmis olsun.

Yaa ne güzel hikayeler ne güzel anılar bunlar her biri birbirinden özel, biricik
Keyifle okuyorum ama tabi yaşanılan anlar ne kadar zor..

Yaaa bende bugun yaptim onu sacimi cekiyor diye. Ama o gülüyor halen oyun saniyor sapsik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…