Öyle düşünmeyin lütfen. Unutmayın sağlıklı bir gebelik öyle ağır kaldırmakla falan sona ermez. Sizin bebeğiniz de sağlıklı ve inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınızSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Ben oglumu 13. Haftada hissetmistim olabilir tabi ki13. Haftadayız kızlar erken mi bilmiyorum ama ben sol alt karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bi şey hissettim 1-2 defa ve bebeğe yordum. Olabilir mi acaba
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBurada ciddi kanama alanı olup iyilesen annelerimiz var, içinizi ferahlatır dilerim. Onun dışında eşinizin izni bitip göreve döndüğünde de ben , kendinizi ağır eşya , temizlik gibi nedenlerle yormayacaginiza ikna oldumÇoğumuzun küçük yavrusu var o nedenle onu kucağınıza almayın peşinden kosmayin diyemem ama bu bir haftada iyilesirsiniz diye düşünüyorum Sağlıkla geçsin hamileliginiz dilerim Geçmis olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.inşallah benimle kalır bebeğimÖyle düşünmeyin lütfen. Unutmayın sağlıklı bir gebelik öyle ağır kaldırmakla falan sona ermez. Sizin bebeğiniz de sağlıklı ve inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınızkendinizi suçlamayın iyi düşünün. Dinlenince geçer inşallah
Bana yesil elma tatlı olani iyi geliyorKızlar bulantılarınız nasıl geçti mi? Benden öndesiniz çoğunuz, umut verin banaNasıl geçiyor ayrıca, böyle bir sabah kalkınca geçmiş mi oluyor? Sabrım tükeniyor benim 6 haftadır aralıksız devam ediyor.
Rabbim şifa versin.allahin izniyle birşey olmaz korkup stres yapma daha çok.bak eşin de izin almış kafan rahat olsun.surekli kötü düşünme iyiyi düşün iyi olsun.bizlerde duan ederiz.insaallah kısa sürede geçer kanama alanı cnm.gecmis OlsunSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Geçmiş olsun arkadaşım rabbim bebeğini sana bağışlasınSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
İki yıl önce listeleri ve hamile doğum alışveriş videolarıni hep taramistim. Çok çok memnun olduğum söylenemez ama guncellerin, yenilerin içinde eminim iyi yapılmış listeler vardır.Daha önce doğum yapmis veya yapmamış herkesin burada aklına gelenleri paylasacagini umarım, öyle de güzel bir liste çıkar Geçen doğumum Ekimdi ama evler sıcak olduğu için lohusa pijama ve geceliklerinden kendi deneyimimden bahsedeyim; canım annem üç gecelik bir pijama takımı almıştı. Pijama çok şık dantelli beyaz , fotoğraf çekimi veya eve ilk büyükler geldiğinde giyilebilirdi ama ben hiç giyemedim. (O süreci uzakta yaşadım döndüğümde bebe 2 aylikti) Ama bulunsun derseniz kanama devam etse bile hasta külotlari çok kurtarıcı onu alta giyip beyaz şık pijamalardan giyilebilir. Böyle bir tarzınız ve isteğiniz olursa. Ben çok spor tarzdayim ama insan heves ediyor Gecelikler kurtarıcı biri kalın (kadife tarzı) ikisi ince penye tarzı emzirme yerleri citcitli olanlardan. Onları çok giydim. Ve ben çok kanamaliydim içime doğmuş gibi koyu renk gecelik istedim ama koyurenk gecelige veya pijamaya kamuflaj olmak için hiç gerek kalmadı. Hepsi beyazlı, su yeşilli, cam göbeği maviliydi. Bir de kendime ist.sali pazarından 20 TL ye çok güzel mavi önü olduğu gibi fermuarlı havlu kumaş gecelik almıştım. Onu da çok giydim. Dediğim gibi hasta külodu ile herşeyden emin oluyorsunuz. Nisan için ben eskilerimi giyeceğim yine. Bu sefer saçıma gül takacağım hastanede Kanama kimsede olmaz dilerim ama dogum sonucta
Yine aklıma gelenleri paylaşırım.
Benim de sürekli kahverengi akıntım devam ediyor ama korkma birşey olmaz sadece zorlama ailen gelemiyorsa belki sen gidersin onu bir düşün... çok geçmiş olsunSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Bana da her türlü elma aynen iyi geliyor. 14. Haftadayim ne bulantısı diyebilirsiniz, kimsenin moralini bozmamak için yazmadım hortlayan bulantiyi ama oğlanı 2 Pazardır yüzme dersine havuza götürüyoruz, o klor kokusu benim bulantilarimi başlattı tekrar. Bir de baş ağrısı üzerinize sağlık afiyetBana yesil elma tatlı olani iyi geliyor
Canım ilacını düzenli kullan mümkün olduğunca dinlen kanama alanı bende de var allah yardımcımız olsun kalkma yat bide soğuk süt iç sabah akşam hiç bişiy olmaz Allah’ın izniyleSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Çok geçmis olsun Seninle aynı problemi yaşıyorum sen anlatırken kendimi gördüm benimde 13 aylık bir oğlum var benimde cumartesi kanamam oldu progestana bende başladım benimde k3ndi ailem yok vefat etti eşiminde yok yardim alabileceğim hic kimse yok aksi gibi eşimi de bu hafta fuar oldugu icin izinde alamadı hatta 7 de gelen adam gece 2 de gelmek zorunda ve mecburen oglumu surekli mama sandalyesine koy indir ayağımda salla boyle gidiyor bende çok korkuyorum bi yandanda bakmak zorundayım ne olucak böyle bilmiyorum sadece üzülüyorumSelam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
kızlar bide gün gün gebelik diye bi telefon uygulaması var gebelik sayacı hemde soru cevap kısmıda varmıs hamilelikle ilgili bebekle ilgili normal sohbet konuları felan o uygulamadan da faydalanabilirsiniz :)
Allah hayrlısını versinDoktor yüzde yetmiş erkek dedi ben hala koz hissediyorum diyorumbende ultrason kağıdına bakıp bakıp kıza benzer bişiyler arıyorum
Evet tekimİnşallah canım geçip tekrarlıyor 5 haftadan beri varkız diyen tek kişisin
Ya kızlar yaaa hamileliğin ilk dört ayında tere zararlıymış... Ben de bol yeşillikli salatayı her yemekte yaparım.. Marul, roka, mor lahana, tere, nane içerikli ve bol nar ekşili... Yalnız az önce içime kurt düştü roka ve tere zararlı mı diye bir bakayım dedim.. Rokada sıkıntı yok ama tere yememek lazımmış...O kadar üzüldüm ki.. Bir şey olmaz değil mi? Avuç avuç yemiyorum sonuçta.. Bir kaç dal
İnşallah canım inşallah herkes erkek diyor doktorda yüzde 70 erkek dediolsun oğlumun erkek kardeşi olcak inşallah hayırlı gelinlerim olur ne diyim
içinizi rahat tutun. ben normal gıda olarak tükettiğimiz meyve sebze ve yeşilliklerin zararı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. hatta ilk gebeligimde doktor söylemişti bunu. kilo kilo nar demet demet nane maydonoz yiyemeyecegine göre bir zararı yok demişti.Ya kızlar yaaa hamileliğin ilk dört ayında tere zararlıymış... Ben de bol yeşillikli salatayı her yemekte yaparım.. Marul, roka, mor lahana, tere, nane içerikli ve bol nar ekşili... Yalnız az önce içime kurt düştü roka ve tere zararlı mı diye bir bakayım dedim.. Rokada sıkıntı yok ama tere yememek lazımmış...O kadar üzüldüm ki.. Bir şey olmaz değil mi? Avuç avuç yemiyorum sonuçta.. Bir kaç dal
Öf valla ben de çok bunaldım yani şu durumdan... Zararlı diyorlar ne için zararlı neye sebep olduğuyla ilgili tek bir cümle yok.. Sadece yemeyin yazıyor.. Öff şu hamilelik iyi güzel de ne zararlı ne faydalı bakmaktan delircemUzman gibi konuşmak istemem ama birkaç daldan bir şey olacağını sanmıyorum. Bende ilk defa duydum hiç bilmiyordum. Her şeyi tek tek araştıramayız ki. Mesela maydanozun zararlı olduğunu çok duymuştum ben hiç yemiyordum. Sonra az miktarda yemenin bir sakıncası olmadığını öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?