2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay sen ne diyorsun ya nasıl korkunç kız nasıl sakin kaldın maşallah sana ben bi tokada panikte bayılacaktım
Bende izledim o videoları nasıl yararı var aman kızlar izlemeyen varsa izlesin böyle anlarda napacağımızı bilelim
Geçmişler olsun yavrum kıyamam size nasıl korkmuşsunuzdur düşünmek bile istemiyorum

Oyy kuzucum m akıllı, güzel gelinim ne tatlısın ısısırım o popuşu. Maşşallah sana da annene de yaza öğrenir bu gidişle bahar. Ben de klozete oturttum bikaç kere
İnşallah bakalım şuan için iyi gidiyor. Vallahi yaza bitse çok güzel olacak
N Nehir8077 maşallah duru kıza nasıl da oturmuş öyle bacaklarını ısırırım. Sen öğret bakalım biz de arkandan gelelim
İnşallah başarılı oluruzda sizleride beklerim
Aaa hadi bakalım hayırlısı olsun başarırsan örnek olursun bize de helal olsun sana
Bezsiz rahat etti oturttugum zaman bacaklarını ,şıp şıp seviyor. Korkutmak için söylemiyorum ama biraz zor. En çok sabır istiyor şuan için sabirliyim bakalım zaman bana ne gösterecek

Hep bezsiz mi duruyor peki canım? Yoksa ara ara açıp mı oturtuyorsun?ben sürekli açık bırakmaya cesaret edemem sanırım dediğin gibi çok sabır ister tuvalet işi. Kızmamak, sinirlenmemek lazım hiç

Hazır değil demekki canım sinyallerini verir sanırım hazır olduğunda. Uyku uykunun mayası gerçekten

Yerim seni göktuğ paşa annesine pazar sürprizi yaparmış

Etmez mi ne büyük külfet bez ben hazır değilim ki onu hazır edeyim ama dediğin gibi kaka çiş demeyi öğretmeye çalışayım bende

Ellerine sağlık benim de stoklarım aynı dediğin gibi ama havcu hep taze rendelerim salata olmazsa olmazımdır illaki olacak. Ata da mutlaka bir öğün salata yiyor yemeğinin yanında
@sekerpare5939 ıspanağı çiğden dondurucuya mı koyuyorsun canım?
Ben yazdan semizotu yıkadım kuruttum doğradım Ata için hala bazı yemeklerine atıyorum bir kaşık ıspanak pırasa fazlasını da atıyorum bişey olmuyor misssim
Kıyamam yemek yiyecek vakti olmuyor bebenin peşinden gezerken ama insanın bağışıklığı düşüyor oysa biz iyi olmalıyız ki arkalarında dönebilelim çok geçmiş olsun
Yaaa Durumm benim. Maaşallah çok mutlu görünüyor inşallah kolaycacık öğrenir
Aman kuzummm okurken yaşadım adeta çooook geçmiş olsun bir anlık Allahım koruyor. Ne zor büyüyorlar Allahım bizlere bağışlasın tırnaklarına taş değmesin
Oy gelinciğimmm kıyamam sana annemm
Ben bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin.. 112 ara gidiyor yavrum diyee...
Yani o kadar olur kuzum soğukkanlılık yani Allahım hiçbirimize yaşatmasın çok zor iyiki eşinevdeymiş tek başınayken düşünemiyorum
yavrum, içim nasil kötü oldu. uzaktan uzağa. Rabbim saklasın, korusun Elifcigimi de tüm kuzularimizi da
Aminkuzum aminnn
Oyuncağını oraya itip geri alıyordu. Biraz ileri gitmiş oyuncak bu da yan şekilde uzanmış kalmış öyle çıkmadı kafa.
Ah yaramazımmm tehlikeyi hiç bilmiyorlar gözleri kara heryerdeler
Sen yaparsın Baharım bizim gece 12 den sabaha kadar bez komple doluyor sanırım bize daha çoook ister bezsiz günler

Ben hala multi vitamin kullanıyorum 2 gğnde 1 falan içiyorum. Bağışıklık çok önemli yaa

Ahh bu pratik şeylerde olmasa mutfaktan hiç çıkamam sanırım bende yazın doldurdum dondurucuya şimdi kurtarıcı. Bir arkadaşım da haftasonu bütün salata malzemelerini hazırlar karıştırır dolapta öyle muhafaza eder her akşam çıkartır yağını sosunu hazırladı Düdüklü tencerede büyük kolaylık ama ben korkuyorum hala kullanamıyorum onu
Amin canım saol inş
Oyuncağını oraya itip geri alıyordu. Biraz ileri gitmiş oyuncak bu da yan şekilde uzanmış kalmış öyle çıkmadı kafa.
Ahhh yavrum ya ne zaman ne yapacakları belli olmuyor içi gidiyor insanın. geçen de Ayşe ranzanın altına girmiş kaçan topu almaya sıkışmış kalmış çıkamıyor kafayı çarpmaktan çektim aldım bide durmuş ranzaya ehh ehhh diyor
Hayyy maşallah ya merakla bekliyor cesaretin için tebrik ediyorum baharcımne iyi olur bezsiz bir yaz

Hep bezsiz mi duruyor peki canım? Yoksa ara ara açıp mı oturtuyorsun?ben sürekli açık bırakmaya cesaret edemem sanırım dediğin gibi çok sabır ister tuvalet işi. Kızmamak, sinirlenmemek lazım hiç
Yok canım bezsiz duruyor 3 gündür bez kullanmadım. Kaza olmadimi tabiki oldu, ama o kadar olacak. İlk gün kanguruya taktım umut ta vardı markete gittim. Bianda karnım sıcacık oldu ama benim hatam biraz fazla durdum dışarıda. Eve geldik duş aldık devam ettik. Evdede oluyor kaçırmalar yolun başındayız öyle öyle alışacak inşallah.wq

Etmez mi ne büyük külfet bez ben hazır değilim ki onu hazır edeyim ama dediğin gibi kaka çiş demeyi öğretmeye çalışayım bende
Tabi canım ufaktan öğretmeye calis, söyleneni anlıyorlar
Sağol canım insallah.
Gece duruda çok yapıyor ama memeye kalkıyor ya, her meme emdiginde gecede oturtuyorum. Uykusu açılıyor tekrar meme ile ninni ile uyutuyorum.

Ne yapayım kız benim işim onlar, buldum işte bir uğraş daha. Evde çok kalamiyirum ben, vakit geçmiyor. Esra Erol'dada bu hafta iyice şaşırdılar, eltilere takıldım. Biraz TV'den uzaklaştım. Gerçi ses takibi yapmiyorda değilim. Yaz gelsede iki insan yüzü göreyim.

regl dönemin olabilir mi baharım? bende öyleyim tahammülüm yok ara ara gereksiz parliyorum inş regl kaynaklıdır ona bağlıyorum
ah neler nele4 yapıyorlar bi görsen. civan duvar kağıtlarını tırnaklarıyla asindira asindira yırtıyor arel duvar ve fayans aralarını boyuyor. oyuncaklar oynanmak için değil dağıtmak için. civanin ağzından sürekli birşeyler çıkarıyorum vida poşeti bulmuş gecem. kartona alışmıştım. arel se telefon kılıfının yüzüğü olur ya ama deliksiz yuvarlar onu ağzına al ve ağzı kitlendi nasıl çıkardık bilmiyorum aklımız cıktı vukuat çok sabır azaldı
çok geçmiş olsun. üzerinizde terslik olmasın. sadaka cikariver canim. bu mevsim gecişi mi ne bilmiyorum bende cok olumlu hisler içerisinde olamiyorum ama inşallah geçicidir.
ya herkes bir değil ve herkesin bakış açısı yaşantıları tecrübesi farklı. çok da kasmamak lazım anneye eziyet oluyor . mutlu anne mutlu çocuk ✌
ah mis neler neler yaşamışsınız hiç bilmiyordum. anne oğul çok güçlümuysunuz . Allahım tekrar sınamasın sizi böyle. şükür bugünlere
sagol canim
sagolasin dünürüm
Evet ya okudum. Kadın maşallahı var kaç tane yardımcısı vardır onun şimdi yapsın tabi
bende istiyorum cocuk dehil ha yardımcı
valla insan istiyor bazen oyle herşeyi unutsun mor pembe yeşil bulutlar
ah ne guzel çok sevindim ❤
bizde de kışlık hazırlığı dışında maydanoz soğan yesil sogan dereotu nane sarimsak avakado hibi gibi seyler olir buzlukta. ama diyim sogan mi artti azcik ya da patates havuc hic araya vermem buzluga koyarim.
ohhh hakkindir ya❤
amin sagolasin komsum
Helinnnnn , ne zamandır alıntı yaptım unutuyorum. Allah önünüzdeki tüm zorlukları kaldırsın, canim. hersey gönlünüzce olsun.
sagolasin dilzarim
Helinnnnn ben yazdım mı sana canım üzme kendini su akar yolunu bulur inşallah işleriniz gönlünüzdeki gibi gider
inşallah canim inşallah
ah şu migren ben çok çekiyorum ne yazik ki. eskiden daha kolaydı ama şimdi vücut da dayanmıyor ya.
takdir ediyorum seni kadın ay bi de bu nasıl minnosluk çok çok öperim boncugumu
baharım arel de kv perşembe baslayiverdi gün icin de de en azından kamayı öğrensin ilk dedi. ama ben hazır değilim sanirim. çok ağlıyor direniyor. sadece suyla oynamak istiyor. ne diyim bakalım kısmetinizde ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…