2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hamurişi koyamıyorum maalesef kısa sürede tüketmezsek koku oluyor hiç sevmiyorum onu
Canım ben.yogrulmus kurabiye hamuru koyuyorum.cikarip bekleyince sekil verip firinliyorum. Bazen sekil verip donduruyorum.kolaylik oluyor.boregi de cigden sarip koyuyorum.kokmuyor o zaman.
Kalppare ıspanağı çiğden dondurucuya mı koyuyorsun canım?
Aciklayacaktim ama umudum aciklamis evet ben de umudum gibi cigden dograyip koyuyorum canım.miss gibi oluyor
Valla çocuklardan midir bilmem ama benim de hareketlerim yavas ya yavas bildigin..kanim cekilmis gibi.. bu durum yasimizdan mi kilomdan mi neden ben de bulamadim.umudum
Geçmiş olsun canım..Ahh Çınar ahh..seni kipirdak seni

Buralar cok soğuk gidiyor bu ara.. az ısınsın ben de deneyeyim bari Allah kolaylik versin canım..bana da yol göster e mi
Seve seve canım elimden geleni yaparım. Ben 1 ay kaka demeyi öğrettim. Hep bezi alırken bak kaka dedim. Havaların isinmasini beklerken elif kaka yapmış, bak kaka diyerek kakayi öğret. Ben lazimligı gösterdiğim an artık kaka diyor. Yanlış anlama sakin kakasının geldiğini söylemiyor. Sadece lazimligı görünce kaka diyor. Bunla başlayabilirsin havalar isinana kadar.

Ben de cis demeyi ogretiyorum simdi..demek dogru yoldayim

Ben bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin.. 112 ara gidiyor yavrum diyee...
Çok geçmiş olsun. Rabbim daha büyüklerinden kötülerinden saklasın. Hepimizin başına gelebilecek şey malesef. Ama panik yapmamak gerekiyor. O daha da korkutuyor bebekleri malesef. Zaten korkuyorlar. Bizimde o halimiz bağırmamız daha da korkutuyor onları. Eli ağza atarken de dikkat etmek gerek. İleri gitmemiş olabilir biz parmaklarken de ilerletiyor olabiliriz. Ağzına baktığında görebilmiş miydin acaba. Tekrardan geçmiş olsun yaşatmasın rabbim bir daha.

Ya ne güzel durmuş burda be kadar süre oturuyor acaba. Benim oğlanı hayal ettimde mümkün değil oturmaz. Hemen kalkar lazımlıkla oynamaya başlar

Agzina gozumle bakmadim canim. once agzinin yanlarina sonra ust damagina baktim.parmakla ama.zaten bi yanda ısırıyordu.hissrttigim anda elimi cektim.itersem diye.cok etkisindeyim.uyuyamiyorum.

Oyy kuzucum m akıllı, güzel gelinim ne tatlısın ısısırım o popuşu. Maşşallah sana da annene de yaza öğrenir bu gidişle bahar. Ben de klozete oturttum bikaç kere

Kalppare canım çok geçmiş olsun.çok zor bir an neyse ki güzel müdaheleni etmişsin de kurtulmuş uyutmanın bir sakıncası yoktu aslında. Vucut taki oksijen bir süre idare ediyor nefessiz de kalsalar yavruları

Yaa neden oluyor ki acaba bahara karşı bir alerjik durumu falan mı var o tetikliyor ki? Aile hekimi de bilir belki pazartesi göster istersen bir canım
Gitcem canım ya kızın fotosunu paylaşmıyordum ne zamandır nazardan mı acaba dedim iner gibi gitti gibi oldu annemin doğum gününde video paylaştım ya o gün şişeye başladı belki tesadüf bilmiyorum ama bu 2 gün paylaşım yaptım şimdi üstü kızarmış dişten yüz şişer mi miss yüzü şiş uyandı bugün bi tarafı azılar yüzünden mi ki

Günaydın annelerr
İyi pazarlar hava da ne güzel. Şu yasaklar kapalı mekanlara olsa bari baharda hastasını yürüyüş yapsak biraz nefes alsak
Bu gece benim oğlan anasına güzellik yaptı pazar gününe özel sanırım11 gibi yatmıştım bir uyandım saat 6 Ovv hiç uyanmamış emzirdim 7 ye kadar uyuduk kalktık valla süper oldu. Teşekkürler oğlum

Senin kızlar büyük missim benim öyle kızım olsa benimki de kalkmaz yerinden hiç dert etme o yüzden

Bak bakayım parmağınla canım azılar ne durumda şişmişlerse yanak da hafif şişebilir. Arpacıkla nazarım ilişkisi olduğu söylenir evet oku bol bol annesi

Ohhh sefanız olsun dünürüm bak sen bıdık damadım kararmış mı narin dünürüm kızarmış mı

Benim buzluk bomboş anam ne jazırladıtsam taşınırken eşim poşeti araya katmış kaldı dışarda çöp oldular emeklerim
Bende seni çok seviyorum şekerparem

Ahahah köpük banyosu yapmayan da ne bileyim elit aile ya çekirdekten de bazı köpük canavarları yetişiyor bende banyodan zor alıyorum hanım kızı sulara şap şap vurup ıslatıyor bizi
Bende asyaya verem mi bezi yeter büyüdü bence 1 yaş kolay değil

Ah ne yaramaz oldu bu sıpalar bugünlerin şükür koltuğun altına nasıl sıkıştırdı kafasını ya

Ah ne yaramaz oldu bu sıpalar bugünlerin şükür koltuğun altına nasıl sıkıştırdı kafasını ya
Oyuncağını oraya itip geri alıyordu. Biraz ileri gitmiş oyuncak bu da yan şekilde uzanmış kalmış öyle çıkmadı kafa.

Ohh maşallah Göktuğ paşaya annesine kıyak geçmiş pazar pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…