Canım ben.yogrulmus kurabiye hamuru koyuyorum.cikarip bekleyince sekil verip firinliyorum. Bazen sekil verip donduruyorum.kolaylik oluyor.boregi de cigden sarip koyuyorum.kokmuyor o zaman.Ben hamurişi koyamıyorum maalesef kısa sürede tüketmezsek koku oluyor hiç sevmiyorum onu
Aciklayacaktim ama umudum aciklamisKalppare ıspanağı çiğden dondurucuya mı koyuyorsun canım?
Valla çocuklardan midir bilmem ama benim de hareketlerim yavas ya yavas bildigin..kanim cekilmis gibi.. bu durum yasimizdan mi kilomdan mi neden ben de bulamadim.umudumBen de yıkayıp doğrayıp suyunu süzdürüp dondurucuya atıyorum çiğden . Bugun de doğum günü için bir şeyler yaptım . Börek kaldı sadece ona da gücüm kalmadı . Ben de çok yavaşım elim hiç pratik değildir . Hem kafam yoruluyor hem vücudum bu şekilde . Yaptığımda da bir şey yok ama belim koptu
Geçmiş olsun canım..Ahh Çınar ahh..seni kipirdak seniİyi akşamlar kızlaar
Pek bakamadım foruma bir iki gündür. Çınar bey bu ara coştu. Hele bugün evde bayağı zorlandım ya. Sabah 9da kahvaltı yaptım. Akşam 8.30 a kadar tek lokma yiyemedim. Migren tuttu doğal olarak
Çınar da koltuğun altından oyuncağını almak isterken kafası koltuğun altına sıkışmasın mıömrümden ömür gitti vallahi ya. Neyse ki koltuğu bir hamleyle kaldırıp çektim geri Çınarı. Kaşı kızardı biraz. Sizler nasılsınız?
Seve seve canım elimden geleni yaparım. Ben 1 ay kaka demeyi öğrettim. Hep bezi alırken bak kaka dedim. Havaların isinmasini beklerken elif kaka yapmış, bak kaka diyerek kakayi öğret. Ben lazimligı gösterdiğim an artık kaka diyor. Yanlış anlama sakin kakasının geldiğini söylemiyor. Sadece lazimligı görünce kaka diyor. Bunla başlayabilirsin havalar isinana kadar.Buralar cok soğuk gidiyor bu ara.. az ısınsın ben de deneyeyim bariAllah kolaylik versin canım..bana da yol göster e mi
Ben de cis demeyi ogretiyorum simdi..demek dogru yoldayimSeve seve canım elimden geleni yaparım. Ben 1 ay kaka demeyi öğrettim. Hep bezi alırken bak kaka dedim. Havaların isinmasini beklerken elif kaka yapmış, bak kaka diyerek kakayi öğret. Ben lazimligı gösterdiğim an artık kaka diyor. Yanlış anlama sakin kakasının geldiğini söylemiyor. Sadece lazimligı görünce kaka diyor. Bunla başlayabilirsin havalar isinana kadar.
Eğer benim yaptığım doğru ise,Ben de cis demeyi ogretiyorum simdi..demek dogru yoldayim
Sen önden git ben hemen arkandayımEğer benim yaptığım doğru ise,evet sende doğru yoldasın. Sekerparem seninle birlikte ya kakaya batacaz ya cikacaz İsteyelim yeterki. İstemek başarmanın yarısıdır
Çok geçmiş olsun. Rabbim daha büyüklerinden kötülerinden saklasın. Hepimizin başına gelebilecek şey malesef. Ama panik yapmamak gerekiyor. O daha da korkutuyor bebekleri malesef. Zaten korkuyorlar. Bizimde o halimiz bağırmamız daha da korkutuyor onları. Eli ağza atarken de dikkat etmek gerek. İleri gitmemiş olabilir biz parmaklarken de ilerletiyor olabiliriz. Ağzına baktığında görebilmiş miydin acaba. Tekrardan geçmiş olsun yaşatmasın rabbim bir daha.Ben bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin..112 ara gidiyor yavrum diyee...
Ya ne güzel durmuşmisskokulumm gelinine tuvalet eğitimi vermeye başladım, inşallah başarılı oluruz, bugün 3. Gün. Eki Görüntüle 2816584 Bu sefer lazimlikla başladım, klozet zor oldu abisi rahat vermediği için.
Agzina gozumle bakmadim canim. once agzinin yanlarina sonra ust damagina baktim.parmakla ama.zaten bi yanda ısırıyordu.hissrttigim anda elimi cektim.itersem diye.cok etkisindeyim.uyuyamiyorum.Çok geçmiş olsun. Rabbim daha büyüklerinden kötülerinden saklasın. Hepimizin başına gelebilecek şey malesef. Ama panik yapmamak gerekiyor. O daha da korkutuyor bebekleri malesef. Zaten korkuyorlar. Bizimde o halimiz bağırmamız daha da korkutuyor onları. Eli ağza atarken de dikkat etmek gerek. İleri gitmemiş olabilir biz parmaklarken de ilerletiyor olabiliriz. Ağzına baktığında görebilmiş miydin acaba. Tekrardan geçmiş olsun yaşatmasın rabbim bir daha.
Oyy kuzucum m akıllı, güzel gelinim ne tatlısın ısısırım o popuşumisskokulumm gelinine tuvalet eğitimi vermeye başladım, inşallah başarılı oluruz, bugün 3. Gün. Eki Görüntüle 2816584 Bu sefer lazimlikla başladım, klozet zor oldu abisi rahat vermediği için.
Gitcem canım ya kızın fotosunu paylaşmıyordum ne zamandır nazardan mı acaba dedim iner gibi gitti gibi oldu annemin doğum gününde video paylaştım ya o gün şişeye başladı belki tesadüf bilmiyorum ama bu 2 gün paylaşım yaptım şimdi üstü kızarmışYaa neden oluyor ki acaba bahara karşı bir alerjik durumu falan mı var o tetikliyor ki? Aile hekimi de bilir belki pazartesi göster istersen bir canım
Senin kızlar büyük missim benim öyle kızım olsa benimki de kalkmaz yerindenS Susam_tanesi @Zeyay1420Jadesi premsesliğiniz daim olsun canlar ben dinlenmiş kadar sevindim valla işte mutlu kadın mutlu ev yani tüm erkekler yapsa nolur sanki benim adam da ilk çocukta yapardı öyle şeyler ama sonra göremedik şimdi bir iki dürttüm kaldırdım ama nafile benim oğlan durmuyor ki eşim de kızları uyandırıyor kıyamıyorum ben 7 de uyanınca 8 e kadar yatakta oyalıyor um sonra mutfağa geçip kahvaltısını yaptırıyorum falan haftasonu bari 9 da uyansınlar istiyorum.
Bak bakayım parmağınla canım azılar ne durumda şişmişlerse yanak da hafif şişebilir. Arpacıkla nazarım ilişkisi olduğu söylenir evet oku bol bol annesiGitcem canım ya kızın fotosunu paylaşmıyordum ne zamandır nazardan mı acaba dedim iner gibi gitti gibi oldu annemin doğum gününde video paylaştım ya o gün şişeye başladı belki tesadüf bilmiyorum ama bu 2 gün paylaşım yaptım şimdi üstü kızarmışdişten yüz şişer mi miss yüzü şiş uyandı bugün bi tarafı azılar yüzünden mi ki
Ohhh sefanız olsun dünürümEve daha yeni cikiyorum çaki paten sürdü Haydo peşinde dolandı yoruldu arabasında uyuttum sonra takıldık aşağıda kızlarla bir de güneş var nasıl aman Allahım eve bı geldim Haydo kararmışbenim bilekten aşağısı kararmış kızım zaten esmer çok belli olmadı onda en sevdiğim havalar bir ay sonra Urfa'nın 60 dercesinde eriyip biterim artik salin bebeleri çayıra çimene ohhh nasıl algıları aciliyo ev ortamından çıkınca sizler naptiniz nasıl geciyo
Benim buzluk bomboşBen soğanı elde doğuruyorum..kv elini boyle alıştır dedigi icin..ona göre maharet belirteciben de ya tupper dogarayici ile ya tahtada dogrardim. Sonra alistim elle hallediyorum bulasik da çıkmıyor ama buzluga vs koyulacaksa ya da cok sogan kullanilacaksa tupper ideal hakikaten sulandirmiyor da
Ben de yanına biberini domatesini koyuyorum canim.haa bu arada ben ispanagi da yikayip guzel suzdurup dograyip koyuyorum.zaten 1 kilo ıspanak bize cok geliyor. 3 e boluyorum. 400 400 200 gr gibi. 200 grlik da lor peyniir vs borek harci yapıyorumerva dogmadan once bazen ispanagi daha cok koyardim ama artik yemek icin 500 gr yikasam kâr ben esimm yokken atistiriyorum ya. Ama iste cocuklar icin yine mecbur yemek yapılıyor.sag olsunlar da yapariz bu arada pratikligini tebrik ediyorum bravo valla
Ne bileyim ama onu yaşarmiyor
Seni o kaadr seviyorum ki jadem aklımdan çıkmıyorsun
Valla ne günlerdi..alerji beni bitirdi..cok yıprandim..
Kocam da korktu ateş çıkıyordu ggözümden
Ahahah köpük banyosu yapmayan da ne bileyim elit aile ya çekirdekten de bazı köpük canavarları yetişiyor@Aslihaydo ohh sefan olsunbizim buralar henüz o kadar ısınmadı rüzgar vardı bir de. Bugün yeğenim bizde kaldı ne zamandır istiyorlar küvet dolduralım köpük banyosu yapalım diye yok dedim olmaz. Gizliden hazırladım banyoyu sürpriz yaptım bunlara. Göktuğ u almadık odaya. Ama durur mu hiç Bi aradan sokulmuş küvete elini sokup suyla oynuyor çığlık kıyamet. Kıyamadık onu da soydum verdim kucaklarına köpük yemeye başlayana kadar çok güzel eğlendiler zorla çıkardım ağladı biraz. Banyo yapınca çıkarmadım ben de artık temizlik yaptık kızlara cam sildirdim betüş annee bu pencereler niye bu kadar kirli dedi al dedim şu bezi bu hafta hep çamur yağdı geçen haftasonu silmiştim halbuki.nerden dedim kirli diye diye sildiler artık.
Ah ne yaramaz oldu bu sıpalar bugünlerin şükürİyi akşamlar kızlaar
Pek bakamadım foruma bir iki gündür. Çınar bey bu ara coştu. Hele bugün evde bayağı zorlandım ya. Sabah 9da kahvaltı yaptım. Akşam 8.30 a kadar tek lokma yiyemedim. Migren tuttu doğal olarak
Çınar da koltuğun altından oyuncağını almak isterken kafası koltuğun altına sıkışmasın mıömrümden ömür gitti vallahi ya. Neyse ki koltuğu bir hamleyle kaldırıp çektim geri Çınarı. Kaşı kızardı biraz. Sizler nasılsınız?
Oyuncağını oraya itip geri alıyordu. Biraz ileri gitmiş oyuncak bu da yan şekilde uzanmış kalmış öyle çıkmadı kafa.Ah ne yaramaz oldu bu sıpalar bugünlerin şükürkoltuğun altına nasıl sıkıştırdı kafasını ya
Ohh maşallah Göktuğ paşayaGünaydın annelerr
İyi pazarlar hava da ne güzel. Şu yasaklar kapalı mekanlara olsa bari baharda hastasını yürüyüş yapsak biraz nefes alsak
Bu gece benim oğlan anasına güzellik yaptıpazar gününe özel sanırım 11 gibi yatmıştım bir uyandım saat 6 Ovv hiç uyanmamış emzirdim 7 ye kadar uyuduk kalktık valla süper oldu. Teşekkürler oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?