- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Tek şart annenin çalışması ve anane babanne dışında bir bakıcısı olması .Teşekkürler canım kızkardeşime attım hemen bakayım inşallah şartları uyar
Sen hazır olmadığın sürece çok zorlanırsınız. İlk başta basaramiyacak diyerek, veya istekleri milimumda tutarak olmaz. Kakayi kavileden alistirabilir ama emin ol senle daha kolay öğrenir. Tuvalete oturttuğunda konuş, böyle ıkın bak Arel çiş yaptı de ve hep güler yüzlü ol. Arel çişini yapicak suyla elini yıkayacak de. Hayır demeyi oğren gözlerine bak ve hayır önce yap sonra de, ama bunu tekrar tekrar söyleme. Senin kararlı olduğunu ses tonundan anlar. Arel TV seyretmeyi seviyor, YouTube tuvalete giden çocuklar diyerek aç. Orada küçük çocuklar var tuvalate gittini söylüyor, gördüğünde belki istekli olur. Yada oturduğunda benim ellerimi tut annecim, ben seni tutarım sen böyle böyle yap diyerek konuş. Boşuna ağlıyorsun ağlaman bitince yap ben bekliyorum diyerek gülümse. Ama sakın sinirlenme daha çok ağlar. Ama sen güler ve sakin sakin konuşursan kısa zaman sonra sen ne desen yapacak.regl dönemin olabilir mi baharım? bende öyleyim tahammülüm yok ara ara gereksiz parliyorum inş regl kaynaklıdır ona bağlıyorum
ah neler nele4 yapıyorlar bi görsen. civan duvar kağıtlarını tırnaklarıyla asindira asindira yırtıyor arel duvar ve fayans aralarını boyuyor. oyuncaklar oynanmak için değil dağıtmak için. civanin ağzından sürekli birşeyler çıkarıyorum vida poşeti bulmuş gecem. kartona alışmıştım. arel se telefon kılıfının yüzüğü olur ya ama deliksiz yuvarlar onu ağzına al ve ağzı kitlendi nasıl çıkardık bilmiyorum aklımız cıktı vukuat çok sabır azaldı
çok geçmiş olsun. üzerinizde terslik olmasın. sadaka cikariver canim. bu mevsim gecişi mi ne bilmiyorum bende cok olumlu hisler içerisinde olamiyorum ama inşallah geçicidir.
ya herkes bir değil ve herkesin bakış açısı yaşantıları tecrübesi farklı. çok da kasmamak lazım anneye eziyet oluyor . mutlu anne mutlu çocuk ✌
ah mis neler neler yaşamışsınız hiç bilmiyordum. anne oğul çok güçlümuysunuz . Allahım tekrar sınamasın sizi böyle. şükür bugünlere
sagol canim
sagolasin dünürüm
bende istiyorum cocuk dehil ha yardımcı
valla insan istiyor bazen oyle herşeyi unutsun mor pembe yeşil bulutlar
ah ne guzel çok sevindim ❤
bizde de kışlık hazırlığı dışında maydanoz soğan yesil sogan dereotu nane sarimsak avakado hibi gibi seyler olir buzlukta. ama diyim sogan mi artti azcik ya da patates havuc hic araya vermem buzluga koyarim.
ohhh hakkindir ya❤
amin sagolasin komsum
sagolasin dilzarim
inşallah canim inşallah
ah şu migrenben çok çekiyorum ne yazik ki. eskiden daha kolaydı ama şimdi vücut da dayanmıyor ya.
takdir ediyorum seni kadınay bi de bu nasıl minnosluk çok çok öperim boncugumu
baharım arel de kv perşembe baslayiverdi gün icin de de en azından kamayı öğrensin ilk dedi. ama ben hazır değilim sanirim. çok ağlıyor direniyor. sadece suyla oynamak istiyor. ne diyim bakalım kısmetinizde ne var
Simdi izledim tekrardan ama oyle gerildim ki tarifsiz helin.. Allahim eminim bir annenin en korktugu olaylardan birisidir bu boğulma olaylari..Kalppare çok geçmiş olsun. okurken aklım cıktı. hemlick manevrası videolarını mutlaka izle. ilk yardım çok önemli. benim yeğenimin soluk.borusunu kemik parçası tıkadı cerrahi olarak alındı. müdahale etti o zaman eşim kan kusturesmen ama nefes aldı az az o arada hastaneye yetistirdik
İlk çocuğunda da denemiş miydin, bırakabilmiş miydi? Bu kadar küçük öğrenirler mi acaba? eskiden bezsiz bebek diye bir kitap vardı 6. aydan itibaren öğretilebilir diyordu. Ama bana bez daha kolay geldi. O zaman geziyorduk, küçücük çocuk çişim var derse tutamaz da, her yerde tuvalet aramak daha zor geldi. Tembellikten uğraşmadım açıkçasıTeşekkür ederim canım benimDaha öncede söylemiştim bende biraz sabır yok. Hep birşeyler olsun bitsin istiyorum. Allah'ın izni ile yaza bezsiz girmek istiyorum. En azından yaz ortasınada razıyım. Sıcakta bezle pissin istemiyorum ferah ferah gezsin. Şuan çok büyümedigi için hevesli, bende bundan faydalanıyorum.
sagolasin canımsın. kendimi bi halledeyim sonra inşallah wc olayını da hallederim. kv hep bizde olsa tamam da 2 gün bizde öyle geldi baslayiverdi bi anda. çok araştırmış o da beni de teşvik etmeye çalıştı güven veriyor ama benim kafam az gitti bu ara. neyse toparlayacamSen hazır olmadığın sürece çok zorlanırsınız. İlk başta basaramiyacak diyerek, veya istekleri milimumda tutarak olmaz. Kakayi kavileden alistirabilir ama emin ol senle daha kolay öğrenir. Tuvalete oturttuğunda konuş, böyle ıkın bak Arel çiş yaptı de ve hep güler yüzlü ol. Arel çişini yapicak suyla elini yıkayacak de. Hayır demeyi oğren gözlerine bak ve hayır önce yap sonra de, ama bunu tekrar tekrar söyleme. Senin kararlı olduğunu ses tonundan anlar. Arel TV seyretmeyi seviyor, YouTube tuvalete giden çocuklar diyerek aç. Orada küçük çocuklar var tuvalate gittini söylüyor, gördüğünde belki istekli olur. Yada oturduğunda benim ellerimi tut annecim, ben seni tutarım sen böyle böyle yap diyerek konuş. Boşuna ağlıyorsun ağlaman bitince yap ben bekliyorum diyerek gülümse. Ama sakın sinirlenme daha çok ağlar. Ama sen güler ve sakin sakin konuşursan kısa zaman sonra sen ne desen yapacak.
canim 3 yaşında şu anda arelden 9ay büyük olan yeğenim. ben civana hamileydim o zaman da yeğenim 2 yaşındaydı daha ve tavuk yemiş. şimdi bile annesi çocuk öksürdugunde kotü oluyor 1yili gevmesine ragmen etkisinde. burda mersinde acile gittik film çekiliyor birşey yok akciğer temiz ama oksijen verilmediğine kötü oluyor. cihazları da bozulmuş adanaya sevkettiler. orda da ilk birşey yok denildi ama oksijensiz de olmuyor dr gitti dayanamadı geri geldi sonra baktılar ki minicik bi kemik parçası var. Allah korudu. yengem de olayın olduğunun sabahı sadaka çıkarmış. hep dedik verilmiş sadaka dedikleri bu olsa gerek. akşama çocuğum sunandı resmen. şükür iyi bir şekilde döndülerSimdi izledim tekrardan ama oyle gerildim ki tarifsiz helin.. Allahim eminim bir annenin en korktugu olaylardan birisidir bu boğulma olaylari..
Allah bir daha yasatmasin..yavrumlarimizi korusun.. kendime gelemedim hala.ruh gibiim..
Yegenin kac yasindaydi..Allah korumuss..et tavuk vs yerken mi takildi..aman AllahimAllahtan esin.mudahele etmis...
İlk çocuğum 2 buçuk yaşında 15 aylıkken öğrendi. Kız şimdi 13 aylık acelem yok 18 aya kadar öğrense bana yetecek. Her yemekten 10 dk sonra oturtuyorum,birde sıvı sonrası, çok sık oturuyor. Gecede 2 veya 3 kere memeye kalktığında oturtuyorum. Vallahi yöntemin felam yok Allah ne verdiyse bodoslama daldık bu işe.İlk çocuğunda da denemiş miydin, bırakabilmiş miydi? Bu kadar küçük öğrenirler mi acaba? eskiden bezsiz bebek diye bir kitap vardı 6. aydan itibaren öğretilebilir diyordu. Ama bana bez daha kolay geldi. O zaman geziyorduk, küçücük çocuk çişim var derse tutamaz da, her yerde tuvalet aramak daha zor geldi. Tembellikten uğraşmadım açıkçasıama şimdi sürekli evdeyiz, deneyebilirim. Kendin mi bir yol buldun yoksa takip ettiğin bir yöntem var mı?
Allahim sadaka cok önemli..eşim de birgun once birkac çocuğa cikolata aldim verdim dedi..ya Rabbi ne büyüksünsagolasin canımsın. kendimi bi halledeyim sonra inşallah wc olayını da hallederim. kv hep bizde olsa tamam da 2 gün bizde öyle geldi baslayiverdi bi anda. çok araştırmış o da beni de teşvik etmeye çalıştı güven veriyor ama benim kafam az gitti bu ara. neyse toparlayacam
canim 3 yaşında şu anda arelden 9ay büyük olan yeğenim. ben civana hamileydim o zaman da yeğenim 2 yaşındaydı daha ve tavuk yemiş. şimdi bile annesi çocuk öksürdugunde kotü oluyor 1yili gevmesine ragmen etkisinde. burda mersinde acile gittik film çekiliyor birşey yok akciğer temiz ama oksijen verilmediğine kötü oluyor. cihazları da bozulmuş adanaya sevkettiler. orda da ilk birşey yok denildi ama oksijensiz de olmuyor dr gitti dayanamadı geri geldi sonra baktılar ki minicik bi kemik parçası var. Allah korudu. yengem de olayın olduğunun sabahı sadaka çıkarmış. hep dedik verilmiş sadaka dedikleri bu olsa gerek. akşama çocuğum sunandı resmen. şükür iyi bir şekilde döndüler
Ben de öyle düşündüm ama annem panik oldu cok..esimi beni aradi ikna edemeyince kv aramism kisacasi ortaligi kaldirdi..minik parca kalmistir belki anlamazsiniz dedi.biraz gozleyin dedi. Simdi anladim neden olduğunu.baksana helinin yegenini de sonradan anlamislar minik parcayi.Kalppare canım çok geçmiş olsun.çok zor bir an neyse ki güzel müdaheleni etmişsin de kurtulmuş uyutmanın bir sakıncası yoktu aslında. Vucut taki oksijen bir süre idare ediyor nefessiz de kalsalar yavruları
Ooo yazık olmuş..ama yaz geldi zaten canım..uzulme bak hersey yavastan çıkmaya basladı.sen yine istedigin gibi doldurursun..evine sagsaglim yerlestin ya gerisi kolayBenim buzluk bomboşanam ne jazırladıtsam taşınırken eşim poşeti araya katmış kaldı dışarda çöp oldular emeklerim
Bende seni çok seviyorum şekerparem
Allah korusun hepimizin meleklerini jadem.gercekten korkutucu bir durum.esimle bi konu hakkinda biraz gergindik biraz bagrisli konustuk.sonra bu oldu.anneme anlattim. cocuklarin yaninda anlatmayin boyle gergin meseleler..cocuklar gerilir..lokmasini yutamaz panikler..sizin sesinizin tonu onu bile gerer dedi.Ay sen ne diyorsun ya nasıl korkunçkız nasıl sakin kaldın maşallah sana ben bi tokada panikte bayılacaktım
Bende izledim o videoları nasıl yararı var aman kızlar izlemeyen varsa izlesin böyle anlarda napacağımızı bilelim
Geçmişler olsun yavrum kıyamam size nasıl korkmuşsunuzdur düşünmek bile istemiyorum
Semizotu attigini hatirliyorum canım.hatta bravo demistim.icimden.. cok sifalidir çok severim.ama yaz boyu alerjiden dolayi hep yesillik yedom.ozellikle de semizotuEllerine sağlık benim de stoklarım aynı dediğin gibi ama havcu hep taze rendelerim salata olmazsa olmazımdır illaki olacak. Ata da mutlaka bir öğün salata yiyor yemeğinin yanında
Ben yazdan semizotu yıkadım kuruttum doğradım Ata için hala bazı yemeklerine atıyorum bir kaşık ıspanak pırasa fazlasını da atıyorum bişey olmuyor misssim
Kıyamam yemek yiyecek vakti olmuyor bebenin peşinden gezerken ama insanın bağışıklığı düşüyor oysa biz iyi olmalıyız ki arkalarında dönebilelim çok geçmiş olsun
Yaaa Durumm benim. Maaşallah çok mutlu görünüyor inşallah kolaycacık öğrenir
Aman kuzummm okurken yaşadım adeta çooook geçmiş olsun bir anlık Allahım koruyor. Ne zor büyüyorlar Allahım bizlere bağışlasın tırnaklarına taş değmesin
Oy gelinciğimmm kıyamam sana annemm
Yani o kadar olur kuzum soğukkanlılık yani Allahım hiçbirimize yaşatmasın çok zor iyiki eşinevdeymiş tek başınayken düşünemiyorum
Aminkuzum aminnn
Ah yaramazımmm tehlikeyi hiç bilmiyorlar gözleri kara heryerdeler
Sen yaparsın Baharım bizim gece 12 den sabaha kadar bez komple doluyor sanırım bize daha çoook ister bezsiz günler
Sagol canım.. Allah yasatmasın o korkuyu..bugun dizimin dibinden ayiramiyorum.is yapamadim hic.uyumadi daKalppare
Rabbim korumuş sekerparem. Cok kotuymjs ya gerçekten icim gitti okurken canlando gözümde.
Sukurler olsun rabbime.
Ben olsam donar kalirdim herhalde.
Bununla gelmis gecmis olsun kiyamam ben elifime.
Iyi dimi simdi.
İlk çocuğunda da denemiş miydin, bırakabilmiş miydi? Bu kadar küçük öğrenirler mi acaba? eskiden bezsiz bebek diye bir kitap vardı 6. aydan itibaren öğretilebilir diyordu. Ama bana bez daha kolay geldi. O zaman geziyorduk, küçücük çocuk çişim var derse tutamaz da, her yerde tuvalet aramak daha zor geldi. Tembellikten uğraşmadım açıkçasıama şimdi sürekli evdeyiz, deneyebilirim. Kendin mi bir yol buldun yoksa takip ettiğin bir yöntem var mı?
Sağ ol şükürüm eşimin beli incinmişti bir haftadır evdeydim yoruldum ama yine de ev güzeldi şimdi de komşularımız kovşt oldu Tüm ev beş kişi onlara yemek yetiştiriyorum kapılarını bırakıyoruz en azından evdeyken bir faydam olsun diye 2:30 yaşında küçük çocukları var dün akşam onun ateşi çok muş Allah’ım korusun yarabbim şu bela bir an önce defolup gideydi dünyamızdan Bir yandan da doğum günü hazırlıkları var işte biz de çarşamba günü kısmetse yapacağım dip kıyı evi temizledim eşim balon şişirdi işte yapacaklarımı tasarladım yarın iş var çünkü hayırlısı bakalım güneşimi umutumu öpüyorumUmudum-
Hayrolsun canim rüyalar tersine cikar derler oyle olur insallah ruyan icin bu seferlik diyeyim.
Sevindim senayla aranizin iyi olmasina zamam hemen geçiyor unutuluyor bu günler simdi en tatli en guzel en masum zamanlari. Baska neler yapiorsunuz.
Operim koklarim guzel gözlumj
Rabbim benm istahimdan sena kusuma.versim insallah da annesi de rahat etsin gunese de versin tabii
Jadesi
Yazayim ben de dogumh.hikayemi jadem sizlerinkini de okuyayaim insallah gunes uyanmadan.
Abisiyle az harf sayi calisayim dedim de hic orali degil okula gitmeyeckmis ben de yemegi koydum oturdum simdi.
Gozu yine mi basladi asya hanimin.
Nazardir belki dusundugun gibi gecmia olsun jadem.
Asyama bak sen demek agzina bir seyler atti o da cok tehlikeli ya sabah fermuarin tokasi vardi agzinda bi de xignior ki yemegi tukuruor ama.
nzh99
Sagol yesimim iyiyiz col sukur siz nasilsiniz.
Ben de cok geriden geliyorum.
Telefonumu oglum aliyor genelde oyun oynuor gece elime geciyor o zaman da uyuyakaliorum cocuklar cok gec uyuyor cunku.
BKGK
benim de gunes hep bacagimda baharcim.
Ya da ben onun peşindeyim.
Masalalh hic durup oynadigi yok.
Hep bir yerlere girecek, tehlikeli isler yapacak agzina bir sey atacak.
Ama olsun gececek bu zamanlar unutulacak bile mumkun olduğunca sarilip oynamaya onlarla olmaya calisiyorum.
Sen neler yapiorsun esin gitti mi yasakta da çalışıyordu o da dimi
Korkmaz mısın kuzum burada hepimizin aklı çıktı vallahi güzel gelinciğim öperim ben de damadını gönderdim babasıyla gezmeye bahçede arabayla dolandırıyor ben de komşulara yemek yapıyorumBen de öyle düşündüm ama annem panik oldu cok..esimi beni aradi ikna edemeyince kv aramism kisacasi ortaligi kaldirdi..minik parca kalmistir belki anlamazsiniz dedi.biraz gozleyin dedi. Simdi anladim neden olduğunu.baksana helinin yegenini de sonradan anlamislar minik parcayi.
Allah korusun yavrularımızı
Ooo yazık olmuş..ama yaz geldi zaten canım..uzulme bak hersey yavastan çıkmaya basladı.sen yine istedigin gibi doldurursun..evine sagsaglim yerlestin ya gerisi kolay
Allah korusun hepimizin meleklerini jadem.gercekten korkutucu bir durum.esimle bi konu hakkinda biraz gergindik biraz bagrisli konustuk.sonra bu oldu.anneme anlattim. cocuklarin yaninda anlatmayin boyle gergin meseleler..cocuklar gerilir..lokmasini yutamaz panikler..sizin sesinizin tonu onu bile gerer dedi.
Kv de bu hafta facebool a resim atmis kızımla kendini..ehats up a atmisti kaldir dedim.simdi de face atmis.orda ben goremiyorum ya. Cocuk hastalandi pesine bu oldu.nazar var hakikaten var..eskiden guzel cocuga nazar degerdi.simdi her cocuga nazar degiyor.cunku cocuk sayisi azaldi.asyama da nazar degiyor muhtemelen ama gecmezse bir göz doktoruna gidersiniz musait bi zamanda.onun duasi varmis aslinda kv demisti.ama ne bilmiyorum.tipki nazar okur gibi okunuyormusbir sorayim.yasin kitabında görmüştür muhtemelen.
Semizotu attigini hatirliyorum canım.hatta bravo demistim.icimden.. cok sifalidir çok severim.ama yaz boyu alerjiden dolayi hep yesillik yedom.ozellikle de semizotuo yuzden koymamistim.
Gelincigin iyi yesim annesi.
Ahh ne korktum ama geçti..Allah bir daha yasatmasin o korkuyu
Sagol canım.. Allah yasatmasın o korkuyu..bugun dizimin dibinden ayiramiyorum.is yapamadim hic.uyumadi da
Benimki gece çok cıs yapıyor evde olsam gene deneyebilirim de belki yazın Samsun’da olabilir izindeHanselacım eğer erken öğrenirse bundan almayı planlıyorum.gezmek yol icin vs.
Cocuk kakasimi yapacagi zaman posete yapiyor.ozel poşeti var.arabasi olanalr icin idealmis.bizim arabamiz yok ama alma niyetimiz varinsAllah hayırlısı ile aliriz
Katlanabilirmiş ve minikmiş. Dusunulebilir.. piknikte vs olabilir
baby plus Portatif Katlanabilir Bebek Tuvalet Lazımlık & Klozet Adaptörü 15 Ay+ (Hediyeli) - ebebek
baby plus Portatif Katlanabilir Bebek Tuvalet Lazımlık & Klozet Adaptörü 15 Ay+ (Hediyeli) uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Allah kabul etsin dünürümSağ ol şükürüm eşimin beli incinmişti bir haftadır evdeydim yoruldum ama yine de ev güzeldi şimdi de komşularımız kovşt oldu Tüm ev beş kişi onlara yemek yetiştiriyorum kapılarını bırakıyoruz en azından evdeyken bir faydam olsun diye 2:30 yaşında küçük çocukları var dün akşam onun ateşi çok muş Allah’ım korusun yarabbim şu bela bir an önce defolup gideydi dünyamızdan Bir yandan da doğum günü hazırlıkları var işte biz de çarşamba günü kısmetse yapacağım dip kıyı evi temizledim eşim balon şişirdi işte yapacaklarımı tasarladım yarın iş var çünkü hayırlısı bakalım güneşimi umutumu öpüyorum
Korkmaz mısın kuzum burada hepimizin aklı çıktı vallahi güzel gelinciğim öperim ben de damadını gönderdim babasıyla gezmeye bahçede arabayla dolandırıyor ben de komşulara yemek yapıyorum
Benimki gece çok cıs yapıyor evde olsam gene deneyebilirim de belki yazın Samsun’da olabilir izinde
Canim dünürümm gene cok güzel düşünmüşsünBu arada sadakadan konuşulmuşken ben Allah nasip ederse şöyle bir karar aldım atanın her yaşında giydirebildiğim kadar çocuk giydirip sevindir ecem dedim geçen hafta Doğum günü hediyesi birkaç çocuğuçocuğu hem giydirdik Hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını sağlık vereceğim isteyeceğim Ben paylaşmayı öğrenecek bir de başka çocuklar mutlu olmuş olacak Aslında söylenmez de belki örnek olur amacıyla sizle paylaşmak istedim
Allah yardimcin olsun dünürümPazar gününden nefret ettiğimi daha önce söylemişmiydimrutin haftasonu temizliğine cam perde de ekledik bugün yatak odası ve mutfak kaldı ama pert oldum kızları yıkadım kendim duş aldım şimdi bide yemek yok akşama hooyy hoyy hoyyy
Ayy nasıl güzel bir düşünce çok beğendimBu arada sadakadan konuşulmuşken ben Allah nasip ederse şöyle bir karar aldım atanın her yaşında giydirebildiğim kadar çocuk giydirip sevindir ecem dedim geçen hafta Doğum günü hediyesi birkaç çocuğuçocuğu hem giydirdik Hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını sağlık vereceğim isteyeceğim Ben paylaşmayı öğrenecek bir de başka çocuklar mutlu olmuş olacak Aslında söylenmez de belki örnek olur amacıyla sizle paylaşmak istedim
Aaa düdüklü tenceresiz bir hayat düşünemiyorum. Daha bugün enginar pişirdim 2 gün önce de nohut. Düdüklü olmasa biz et yemezdik sanırımAhh bu pratik şeylerde olmasa mutfaktan hiç çıkamam sanırım bende yazın doldurdum dondurucuya şimdi kurtarıcı. Bir arkadaşım da haftasonu bütün salata malzemelerini hazırlar karıştırır dolapta öyle muhafaza eder her akşam çıkartır yağını sosunu hazırladı Düdüklü tencerede büyük kolaylık ama ben korkuyorum hala kullanamıyorum onu
Bende büyük temizlik yaptım. Bir sürü de yemek. Perdeleri yarın akşama bıraktım. Yıkanacak. Ata da formunda maaşallah eşime dedim bir alfonso alamadık şu Eve. O işleri yapar ben çocuğumla oynardım.Pazar gününden nefret ettiğimi daha önce söylemişmiydimrutin haftasonu temizliğine cam perde de ekledik bugün yatak odası ve mutfak kaldı ama pert oldum kızları yıkadım kendim duş aldım şimdi bide yemek yok akşama hooyy hoyy hoyyy
Vallahi gel kuzum. Zaten dünürlük baki olursa sen gelmesen ben taşınırım Tekirdağ a en azından yavrumuzdan ayrı kalmamış oluruzAllah kabul etsin dünürümne hoş bir komsusun sen Mersine tasinasim geldi
Canim dünürümm gene cok güzel düşünmüşsünAta da alışkanlık haline getirir hem..ama Ata buyuyup okula basladiginda tanımadığı çocuklara verse cok güzel olur.eger okul arkadaşlarına verirse cocuklar bazen cok hassas bazen cok acımasız oluyorlar.birbirlerini incitmesinler.
Allah yardimcin olsun dünürümkolaylıklar diliyorum
Çok güzel düşünmüşsünüz sizde ne güzel bir anı olacak prenseseAyy nasıl güzel bir düşünce çok beğendim
Bizde doğum gününde gelenlere kızım için mektup yazdiricaz 7 yaşındaki doğum gününde kızımin açıp bize okumasi hayalini kurduk
Ay hepsi aynı bu cibilerinAhh bu pratik şeylerde olmasa mutfaktan hiç çıkamam sanırım bende yazın doldurdum dondurucuya şimdi kurtarıcı. Bir arkadaşım da haftasonu bütün salata malzemelerini hazırlar karıştırır dolapta öyle muhafaza eder her akşam çıkartır yağını sosunu hazırladı Düdüklü tencerede büyük kolaylık ama ben korkuyorum hala kullanamıyorum onu
Amin canım saol inş
Ahhh yavrum ya ne zaman ne yapacakları belli olmuyor içi gidiyor insanın. geçen de Ayşe ranzanın altına girmiş kaçan topu almaya sıkışmış kalmış çıkamıyor kafayı çarpmaktan çektim aldım bide durmuş ranzaya ehh ehhh diyor
Hayyy maşallah ya merakla bekliyor cesaretin için tebrik ediyorum baharcımne iyi olur bezsiz bir yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?