Ben bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin..Kalppare iyi becermişsin yine , okurken hayal ettim elim ayağıma dolanırdı herhalde hiç sığukkanlı değilim . Onunla geçmiş olsun .
Sağol canım öyle valla yaGeçmiş olsun canım migren çok zor.
Çınar beyimizede geçmiş olsun hiç olmadık deliklere giriyorlar.
Beklermişsin zaten canım 15 dk bende çok endişeleniyorum böyle şeylerde bazen ama şöyle bir şey de var hemen hemen her çoçuğun başına bir veya birkaç kere gelen bir durum bu ve çoğu insanın beklemekti falan yapmadığı bilmediği şeyler allah korusun öyle beyin kanaması vs yada sırtına vurdum bir şey olur endişesi öyle kolay kolay olan şeyler değil bence (ben mantıken kendimi böyle rahatlatıyorum) zaten beklemişsin su içmiş gülmüş oynamış Allah’ın izniyle bir şey olmazTeşekkür ederim canım...
Kizkardesim de hemenn uyutmasaydin falan dedi.. 5 10 sn nefes alamadi diye beyin kanamasi falan olur mi ki niye uyumasin..cok uykusu vardi zaten.babasi gec gelmisti.masadaydik.oyalansin diye ekmek vermis babasi ben arkam dönük mutfak tezgahini topluyordum.. uyutmayayim m i kizlar.. 15 dk bekledik.su icirdik..yurudu güldü sonra uyuttum
Offff canım ya çok büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu. Benim de çok korktuğum şey bu boğumla ya Allah evlatlarımızı korusun. İlk yardım tekniklerini öğrenmek lazım her ihtimale karşı. Bol bol eğitim videosu izlemeliKızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Çok normal Sen yine güçlüymüşsün bizim de bir ara başımıza geldi pütürlü bir çorba içiyordu boğazında kaldı ters bile ceviremedim eşim kaldırdı vurdu o kadar bağırıyordum ki tam kapıyı açtım yardım isteyecektim kendine geldi 5-10 saniye yıl gibi gelmişti bana o yüzden tepkilerin çok normal canımBen bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin..112 ara gidiyor yavrum diyee...
yavrum, içim nasil kötü oldu. uzaktan uzağa. Rabbim saklasın, korusun Elifcigimi de tüm kuzularimizi daKızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Ohh Asım kuzusu parklarda bahçelerde mi gezmiş üstüne mis gibi uyumuş muohhh misss gibi d vitamini. bronzlasmis haydo da daha bir çekici olmuştur.
ben de sabah baktim ilk uykusunu yapmıyor, bir de güneş var, de hayde dedim. attık kendimizi dışarı. sabah daha erken diye cocuk da yoktu, parkta salladım da salladım, sonra uykusu gelir gibi oldu. indirdim, ellerinden tutup yürüttüm.. oraya buraya bakmaktan pert oldu, gelince 5 snyede uyudu.
orada çok sıcaktan çıkılmaz, burada da hava bir kapatınca yağmurdan çikilmiyor, güneş görünce kaçırmamaya çalışıyorum. gerçi kapalıyken de çıkarıyorum, çok soğuk değilse. arabanın altında bez var, salıncaklarin islagini silip, biniyor. ne yapalım.
Ne güzel eğlenmişler üstüne iş hiç olmamış ama onlar da haketmişlerAslihaydo ohh sefan olsun bizim buralar henüz o kadar ısınmadı rüzgar vardı bir de. Bugün yeğenim bizde kaldı ne zamandır istiyorlar küvet dolduralım köpük banyosu yapalım diye yok dedim olmaz. Gizliden hazırladım banyoyu sürpriz yaptım bunlara. Göktuğ u almadık odaya. Ama durur mu hiç Bi aradan sokulmuş küvete elini sokup suyla oynuyor çığlık kıyamet. Kıyamadık onu da soydum verdim kucaklarına köpük yemeye başlayana kadar çok güzel eğlendiler zorla çıkardım ağladı biraz. Banyo yapınca çıkarmadım ben de artık temizlik yaptık kızlara cam sildirdim betüş annee bu pencereler niye bu kadar kirli dedi al dedim şu bezi bu hafta hep çamur yağdı geçen haftasonu silmiştim halbuki.nerden dedim kirli diye diye sildiler artık.
Ben buna çok ucundan dahil oldum. Tüm her şeyi halledip belgeleri götürdüğümde kontenjan dolmuştu ama e devletten ön kayıt yaptığım için katılma şansı tanıdılar. Benim de çok geç haberim olduğu için burda duyuramadım kontenjan doldu. Gerçi şimdi düşündüm de belki İstanbul için dolmamıştır.Ankara İzmir İstanbul'da yaşayıp bakıcısı olanlar asagidaki link tam sizlikAvrupa projesi kapsamında çalışan anneye bakıcı desteği veriyor proje aylık 350 Euro hemde 24 ay boyunca
Eğitimli Bakıcıların Desteklenmesi Projesi Anne
Eğitimli Bakıcıların Desteklenmesi Projesi Annesgkegitimlibakici.org
Ah canım yaa çok büyük geçmiş olsun. Öyle mi demiştim hiç hatırlamıyorum bir ara ek gıdaya yeni başladığımızda çok ilk yardım videosu izliyordum belki ondan söylemişimdir. İşe yaradıysa ne mutlu. Bana da eşim daha yeni heimlich manevrasını hatırlattı bayaa sert vuruyorlardı orda da sırta 5 kez vuruyor olmazsa döndürüp karnına bastırıyor sonra tekrar sırta diye gidiyordu. Neyse bununla gelmiş geçmiş olsun. İpek de bazen çok büyük lokma alıyor bi de ağzındayken tekrar uzatırsam hemen apar topar yutmaya kalkıyor böyle bazen zorla yutuyor korkuyorum ben de..Kızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. An an yaşadım okurken. İyi ki doğru müdahaleyi yapmışsın. O anda ne olursa olsun insan şoka giriyor. Ben kızımda küçükken bir kaç kez yaşadım anlıyorum, sonrasında kafanı başka şeylere vermeye çalış yoksa etkisinden çıkmak çok kolay olmuyor. Allah bir daha göstermesin inşallah.Kızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Kızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Çok çok geçmiş olsun içim gitti Allah'ım sen koru ne zor ya ayy sekerparem Allah bı daha yaşatmasın etkisinden çıkamaz ki insanKızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
yerim ben boncuk gözlümu, bu kadar da tatlı oturulur mu lazimliga. masallah subhanallah. baharcigim, cok azimli hatunsun, masallahin en büyüğü sana aslinda.@misskokulumm gelinine tuvalet eğitimi vermeye başladım, inşallah başarılı oluruz, bugün 3. Gün. Eki Görüntüle 2816584 Bu sefer lazimlikla başladım, klozet zor oldu abisi rahat vermediği için.
Beklermişsin zaten canım 15 dk bende çok endişeleniyorum böyle şeylerde bazen ama şöyle bir şey de var hemen hemen her çoçuğun başına bir veya birkaç kere gelen bir durum bu ve çoğu insanın beklemekti falan yapmadığı bilmediği şeyler allah korusun öyle beyin kanaması vs yada sırtına vurdum bir şey olur endişesi öyle kolay kolay olan şeyler değil bence (ben mantıken kendimi böyle rahatlatıyorum) zaten beklemişsin su içmiş gülmüş oynamış Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Offff canım ya çok büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu. Benim de çok korktuğum şey bu boğumla ya Allah evlatlarımızı korusun. İlk yardım tekniklerini öğrenmek lazım her ihtimale karşı. Bol bol eğitim videosu izlemeli
Çok normal Sen yine güçlüymüşsün bizim de bir ara başımıza geldi pütürlü bir çorba içiyordu boğazında kaldı ters bile ceviremedim eşim kaldırdı vurdu o kadar bağırıyordum ki tam kapıyı açtım yardım isteyecektim kendine geldi 5-10 saniye yıl gibi gelmişti bana o yüzden tepkilerin çok normal canım
Ah canım yaa çok büyük geçmiş olsun. Öyle mi demiştim hiç hatırlamıyorum bir ara ek gıdaya yeni başladığımızda çok ilk yardım videosu izliyordum belki ondan söylemişimdir. İşe yaradıysa ne mutlu. Bana da eşim daha yeni heimlich manevrasını hatırlattı bayaa sert vuruyorlardı orda da sırta 5 kez vuruyor olmazsa döndürüp karnına bastırıyor sonra tekrar sırta diye gidiyordu. Neyse bununla gelmiş geçmiş olsun. İpek de bazen çok büyük lokma alıyor bi de ağzındayken tekrar uzatırsam hemen apar topar yutmaya kalkıyor böyle bazen zorla yutuyor korkuyorum ben de..
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. An an yaşadım okurken. İyi ki doğru müdahaleyi yapmışsın. O anda ne olursa olsun insan şoka giriyor. Ben kızımda küçükken bir kaç kez yaşadım anlıyorum, sonrasında kafanı başka şeylere vermeye çalış yoksa etkisinden çıkmak çok kolay olmuyor. Allah bir daha göstermesin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım okurken bir tuaf oldum en korktuğum anlardan biri iyiki müdahale edebilmişsiniz ve kendine gelmiş Allah korumuş bir daha yaşatmasın inşallah
Çok çok geçmiş olsun içim gitti Allah'ım sen koru ne zor ya ayy sekerparem Allah bı daha yaşatmasın etkisinden çıkamaz ki insan
@şekerpare5939 agh canım ya çok şükür ki verilmiş sadakanız varmışta soğukkanlılıkla müdahale edebilmişsin şimdi sakinleş geçti gitti çok şükür. Hepimizin bilmesi gerekiyor bu durumlarda neler yapacağımızı eşim geçen haftalarda aldı ilk yardım eğitimi Zeynebin Ayşe kadar bir bebeği var onun üzerinde uygulama yaptı anlattı banada gösterdi ama önemli olan serinkanlı olabilmekte diğer türlü bildiğini de unutur insan. Bununla çok çok geçmiş olsun inş
Çok geçmiş olsun canım vallahi okurken kötü oldum,yaşayan olarak seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın o korkuyu.Kızlar erva elif tikandi..ekmek bogazinda kaldi.elimi bi attim agzi bos.cocuk cansız gibi kaldi oylece nefes sıfır..tam kapandi..elimi iceri dogru ittim bi baktim ttam kapanmis.vuruyorum vuruyorum cikmiyor aglamiyor morariyor cansiz gibi saldi kendiniesime bagiriyorum 112 ara cocugum ölüyor gidiyor cabuk diye. O da vur vur daha cok vur korkma diyor.bi yandan cikti mi diye elimi agzina sokuyorum bi yandan vuruyorum.. sonra kustu bi nefes aldi gene tıkandı..herhalde bu sefer de kusmuktan bilemiyorum.sonra yeniden vurdum aglamaya baslayinca bıraktin. S Susam_tanesi canim sagolasin aglayinca bi ara verin bakin duruma hemen vurmayin birden daha da kapanabilir demistin.aklima sen geldin.. Allah osman gonulaldan da razi olsun.. izlemesem yapamazdim.. cok kötüyüm cok korktum..gidicek sandim..napardim
Teşekkür ederim caniim.. bu arada tuvalet egitimi baslamissin hayirli olsun.. biraz havalar isinsaydı keske usumez mi? Kaciriyor mu? Ne sıklıkla tutuyorsun tuvalete..butun detaylari anlat bilmek istiyorumÇok geçmiş olsun canım vallahi okurken kötü oldum,yaşayan olarak seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın o korkuyu.
Teşekkür ederim canım benimyerim ben boncuk gözlümu, bu kadar da tatlı oturulur mu lazimliga. masallah subhanallah. baharcigim, cok azimli hatunsun, masallahin en büyüğü sana aslinda.
Yok canım üşümez ev sıcak, banyoda genelde kurutma çalışıyor orasida sıcak. Sıcaklarda bezsiz olsun pişmesin istiyorum, birde küçük olduğu için hevesli. Bu durumundan faydalanmam lazım. Her yemek sonrası, birde her sıvı sonrası oturruyorum. Birde gece yatmadan oturtuyorum 3 gecedir bezsiz yattı, vukaatimiz yok. Ben yapacağı zamanı anlıyorum kakasını. Genelde yemekten 10 dk sonra yapar. Çiş için daha çok oturtuyorum.Teşekkür ederim caniim.. bu arada tuvalet egitimi baslamissin hayirli olsun.. biraz havalar isinsaydı keske usumez mi? Kaciriyor mu? Ne sıklıkla tutuyorsun tuvalete..butun detaylari anlat bilmek istiyorumminik tatli durucuma kıyamam pek sirin pek tatlicik bu kiz ya
Buralar cok soğuk gidiyor bu ara.. az ısınsın ben de deneyeyim bariYok canım üşümez ev sıcak, banyoda genelde kurutma çalışıyor orasida sıcak. Sıcaklarda bezsiz olsun pişmesin istiyorum, birde küçük olduğu için hevesli. Bu durumundan faydalanmam lazım. Her yemek sonrası, birde her sıvı sonrası oturruyorum. Birde gece yatmadan oturtuyorum 3 gecedir bezsiz yattı, vukaatimiz yok. Ben yapacağı zamanı anlıyorum kakasını. Genelde yemekten 10 dk sonra yapar. Çiş için daha çok oturtuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?