2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare iyi becermişsin yine , okurken hayal ettim elim ayağıma dolanırdı herhalde hiç sığukkanlı değilim . Onunla geçmiş olsun .
Ben bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin.. 112 ara gidiyor yavrum diyee...

Beklermişsin zaten canım 15 dk bende çok endişeleniyorum böyle şeylerde bazen ama şöyle bir şey de var hemen hemen her çoçuğun başına bir veya birkaç kere gelen bir durum bu ve çoğu insanın beklemekti falan yapmadığı bilmediği şeyler allah korusun öyle beyin kanaması vs yada sırtına vurdum bir şey olur endişesi öyle kolay kolay olan şeyler değil bence (ben mantıken kendimi böyle rahatlatıyorum) zaten beklemişsin su içmiş gülmüş oynamış Allah’ın izniyle bir şey olmaz

Offff canım ya çok büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu. Benim de çok korktuğum şey bu boğumla ya Allah evlatlarımızı korusun. İlk yardım tekniklerini öğrenmek lazım her ihtimale karşı. Bol bol eğitim videosu izlemeli

Ben bisey yapmadim aslidna..vurup vurup elimle ekmek cikmis mi diye baktim.. ne sogukkanliligi umudum.. bas bas bagirdim..aklini da alicam cocuklarin.. 112 ara gidiyor yavrum diyee...
Çok normal Sen yine güçlüymüşsün bizim de bir ara başımıza geldi pütürlü bir çorba içiyordu boğazında kaldı ters bile ceviremedim eşim kaldırdı vurdu o kadar bağırıyordum ki tam kapıyı açtım yardım isteyecektim kendine geldi 5-10 saniye yıl gibi gelmişti bana o yüzden tepkilerin çok normal canım

yavrum, içim nasil kötü oldu. uzaktan uzağa. Rabbim saklasın, korusun Elifcigimi de tüm kuzularimizi da

Ohh Asım kuzusu parklarda bahçelerde mi gezmiş üstüne mis gibi uyumuş mu
Ne güzel eğlenmişler üstüne iş hiç olmamış ama onlar da haketmişler
Ben buna çok ucundan dahil oldum. Tüm her şeyi halledip belgeleri götürdüğümde kontenjan dolmuştu ama e devletten ön kayıt yaptığım için katılma şansı tanıdılar. Benim de çok geç haberim olduğu için burda duyuramadım kontenjan doldu. Gerçi şimdi düşündüm de belki İstanbul için dolmamıştır.

Ah canım yaa çok büyük geçmiş olsun. Öyle mi demiştim hiç hatırlamıyorum bir ara ek gıdaya yeni başladığımızda çok ilk yardım videosu izliyordum belki ondan söylemişimdir. İşe yaradıysa ne mutlu. Bana da eşim daha yeni heimlich manevrasını hatırlattı bayaa sert vuruyorlardı orda da sırta 5 kez vuruyor olmazsa döndürüp karnına bastırıyor sonra tekrar sırta diye gidiyordu. Neyse bununla gelmiş geçmiş olsun. İpek de bazen çok büyük lokma alıyor bi de ağzındayken tekrar uzatırsam hemen apar topar yutmaya kalkıyor böyle bazen zorla yutuyor korkuyorum ben de..

Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. An an yaşadım okurken. İyi ki doğru müdahaleyi yapmışsın. O anda ne olursa olsun insan şoka giriyor. Ben kızımda küçükken bir kaç kez yaşadım anlıyorum, sonrasında kafanı başka şeylere vermeye çalış yoksa etkisinden çıkmak çok kolay olmuyor. Allah bir daha göstermesin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım okurken bir tuaf oldum en korktuğum anlardan biri iyiki müdahale edebilmişsiniz ve kendine gelmiş Allah korumuş bir daha yaşatmasın inşallah

Çok çok geçmiş olsun içim gitti Allah'ım sen koru ne zor ya ayy sekerparem Allah bı daha yaşatmasın etkisinden çıkamaz ki insan

@şekerpare5939 agh canım ya çok şükür ki verilmiş sadakanız varmışta soğukkanlılıkla müdahale edebilmişsin şimdi sakinleş geçti gitti çok şükür. Hepimizin bilmesi gerekiyor bu durumlarda neler yapacağımızı eşim geçen haftalarda aldı ilk yardım eğitimi Zeynebin Ayşe kadar bir bebeği var onun üzerinde uygulama yaptı anlattı banada gösterdi ama önemli olan serinkanlı olabilmekte diğer türlü bildiğini de unutur insan. Bununla çok çok geçmiş olsun inş

@misskokulumm gelinine tuvalet eğitimi vermeye başladım, inşallah başarılı oluruz, bugün 3. Gün. Eki Görüntüle 2816584 Bu sefer lazimlikla başladım, klozet zor oldu abisi rahat vermediği için.
yerim ben boncuk gözlümu, bu kadar da tatlı oturulur mu lazimliga. masallah subhanallah. baharcigim, cok azimli hatunsun, masallahin en büyüğü sana aslinda.

Çok geçmiş olsun canım okurken bir tuaf oldum en korktuğum anlardan biri iyiki müdahale edebilmişsiniz ve kendine gelmiş Allah korumuş bir daha yaşatmasın inşallah

Çok çok geçmiş olsun içim gitti Allah'ım sen koru ne zor ya ayy sekerparem Allah bı daha yaşatmasın etkisinden çıkamaz ki insan

Kızlar teşekkür ederim..annemin aşırı israri sonucu uyandirdim elifi.. simdi uyutuyorum...
Gercekten yaptigim bisey yok..iyi ki esim yanimdaydi yoksa panikle cocugu birakip 112 arardim..vurmak aklima gelmedi siz düşünün..basima agrilar giriyor..Allahima hamd olsun onu bize bagisladi

Allah kusturdu Allah kurtardı

Çok geçmiş olsun canım vallahi okurken kötü oldum,yaşayan olarak seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın o korkuyu.

Çok geçmiş olsun canım vallahi okurken kötü oldum,yaşayan olarak seni düşünemiyorum. Bununla geçmiş olsun, Allah birdaha yaşatmasın o korkuyu.
Teşekkür ederim caniim.. bu arada tuvalet egitimi baslamissin hayirli olsun.. biraz havalar isinsaydı keske usumez mi? Kaciriyor mu? Ne sıklıkla tutuyorsun tuvalete..butun detaylari anlat bilmek istiyorum minik tatli durucuma kıyamam pek sirin pek tatlicik bu kiz ya

Kızlar bu arada ben bugün ipek i tek uykuya yatırmayı denedim. Sabah 10.30 da hiç uyuyacak gibi değildi. 11 de denedim yok uyumadı. Bıraktım kahvaltı falan edelim sonra uyuturum dedim. Saat 12 buçuğa doğru mutfakta fayansın üzerine yatıyordu ona rağmen 13.20 gibi zor uyudu. 1 kere uyandı geri uyuttum 15.35 de kalktı. Yani 2 saat 15 dk uyumuş oldu. Akşama doğru biraz huysuzlandı ama 8 gibi uyutmaya çalıştım uyumadı. Ondan sonra da gayet oyun oynadı nasıl tek uykuydu ben anlamadım. 22.30 da ancak uyudu. Bu saate kadar da 2-3 kere uyandı gündüz az uyuyunca gece uykuları da etkileniyordu zaten sanırım ondan oldu.

Bence ipek tek uykuyu çok rahat yapar ama biraz alışma süresi lazım. Bi de bugün sabah normale göre geç kalktı 7.40 gibi falandı. Normalde en geç 7 de uyanıyor.

Bir de hafta sonları bizimle olabilmek için de uyumuyor. Hafta içi saat 9.30 da uykusu geliyor o yüzden tek uyku için sabredemeyebilir.

yerim ben boncuk gözlümu, bu kadar da tatlı oturulur mu lazimliga. masallah subhanallah. baharcigim, cok azimli hatunsun, masallahin en büyüğü sana aslinda.
Teşekkür ederim canım benim Daha öncede söylemiştim bende biraz sabır yok. Hep birşeyler olsun bitsin istiyorum. Allah'ın izni ile yaza bezsiz girmek istiyorum. En azından yaz ortasınada razıyım. Sıcakta bezle pissin istemiyorum ferah ferah gezsin. Şuan çok büyümedigi için hevesli, bende bundan faydalanıyorum.

Yok canım üşümez ev sıcak, banyoda genelde kurutma çalışıyor orasida sıcak. Sıcaklarda bezsiz olsun pişmesin istiyorum, birde küçük olduğu için hevesli. Bu durumundan faydalanmam lazım. Her yemek sonrası, birde her sıvı sonrası oturruyorum. Birde gece yatmadan oturtuyorum 3 gecedir bezsiz yattı, vukaatimiz yok. Ben yapacağı zamanı anlıyorum kakasını. Genelde yemekten 10 dk sonra yapar. Çiş için daha çok oturtuyorum.

Buralar cok soğuk gidiyor bu ara.. az ısınsın ben de deneyeyim bari Allah kolaylik versin canım..bana da yol göster e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…