Ben de senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum oğlum diye konusuruyorum Allah in gucune gitmesin esim de cok kız istiyor ben de kiz çocuğa nasıl bakılıyor bilmiyorum galibaAmin inşallah canımBenim de ilkim oğlan ya ben halen inanmayacaksiniz ama hamilelik şokundayim. Belki o nedenle bilemiyorum yine erkek istiyorum. Bunu da "cecenn" gibi ilk ve son kez yazmış olayım. Hani iyi anlassinlar, arkadaş gibi de olsunlar diye olabilir belki. Bilemiyorum niye böyle düşündüğümü çözemedim. Ama sonra düşünüyorum kız olursa da "abi abi' diye dolanır etrafında Şirine Şirine Bakalım cinsiyet kesinlesinceye kadar düşüncelerimiz nasıl olacak Allah bizlere ve içimizdeki bebeklerimize, doğmuş yavrularimiza iyi yazılar yazsın Sağlıkla inşallah canım.
Öf valla ben de çok bunaldım yani şu durumdan... Zararlı diyorlar ne için zararlı neye sebep olduğuyla ilgili tek bir cümle yok.. Sadece yemeyin yazıyor.. Öff şu hamilelik iyi güzel de ne zararlı ne faydalı bakmaktan delircem
Umarım hamilesindir belirtiler benziyor ama bunun in eczaneden test almanı öneririm burada ne dense doğru olmaz sabah ilk idrarınla denersen daha net sonuc olursun. Ve umarım beklediğiniz bebek olmuştur hayırlısıylaArkadaşlar merhaba ben 7 yıldır evliyim Aralık ayının ilk günü 7 yılına gireceğim evliligimin 7 ayında ben hamilelik geçirdim 1 buçuk aylıkken düştü ertesi ay tekrar hemile kaldım onuda daha ilk haftalarında düştü ve ben kimyasal bir gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım eşim o zamanlar kargocuydu ve geçen aralık ayında uzman çavuş oldu ben senelerdir evlat hasreti ile yanıp duruyorum araştırma Hastanesi'nde tedavi için başvurmuştur 3 sene evvel hastane bana genetik problemim olduğunu söyledi ama hamile kalırsın düşer dedi genetik tüp bebek yaptir dedi ben durumum yok diye yapamadım ve eşim sırf çocuk yapmak için asker oldu ve ben eşim 3 ayda bir izne geliyor ben geçen ay doktora gittim doktor takvime dikkat et sorun yok olabilir dedi bende eşimin izni hastalığımın bitimine denk geldi bende yumurtlama günlerimi degerlendirdim ilk defa yumurtlama hastalanma 10 gün kala sol kasığımda öyle bir ağrılar olduki hala devam ediyor göğsümde elimi atınca ağrı da oluyor 1 saat içinde 2 3 kere idrara cikiyorum normalde bu kadar çıkmam ve ben en son bunları ilk gebelihimde çektim acaba sizce ben hamile miyim yoksa kuruntumu lütfen bana yardım edin
Malesef öyleÖğretmenlerin kaderi sanırım bu kanama alanları kahverengi akıntılar sürekli ayakta olunca tabi
Allah razı olsun canım eksik olmayın rabbim hepimizin evladını bize bağışlasınRabbim şifa versin.allahin izniyle birşey olmaz korkup stres yapma daha çok.bak eşin de izin almış kafan rahat olsun.surekli kötü düşünme iyiyi düşün iyi olsun.bizlerde duan ederiz.insaallah kısa sürede geçer kanama alanı cnm.gecmis Olsun
Evet canım akıntı da değil aslında cuma ve cumartesi peçeteyle silince geldi 2 kere o kadarKahverengi akıntı ilk defamı oldu canım
Geçmiş olsun arkadaşım rabbim bebeğini sana bağışlasın
Çok teşekkür ederim canlar Allah razı olsunBen de 2011 martta Doğumda iki normal spor pijama ile gittim ama ev yakın olduğu için annem getirir diye yanıma pek yük etmedim açıkcası bu sefer de öyle süslü değil de evde de giyeceklerimden alırım muhtemelen... ben bebeğe neler almam lazım neler daha çok lazım hatırlamıyorum.. ben emzirme sütyeni çok kullanmamıştım mesela normal daha spor sütyenler kullandım.. emzirmem de kısa sürdüğü için işe yaramadı. Geçen sefer geç edindim ve fayda etmedi ama bu sefer süt sağma marinesini önceden almayı düşünüyorum hastanede dhai kullanıp sütü arttırmak istiyorum göğüs ucum olmadığı ve parça parça çatladığı için kan akıyordu resmen. Hatta su gümüş kapaklar var ya onları iyi diyorlar bilgisi olan var mı, aslında erken ama birden yüklenmek istemediğim için parça parça alışveriş yapayım diyorum geçen ay erkenden hamile pantolonu tişörtü vs aldım internetten çalıştığım için yedekli olsun dedim ilk kez dün hamile taytı giydim lcw bin çok rahattı. O kadar çok şey var ki biberon temizleme fırçasına kadar gerçekten çok kullandım mesela ben onu emzirmeyi erken bırakınca... bezi pamuğu ıslak mendili şampuanı kremi küveti gözümde büyüyor resmen...
Benim de sürekli kahverengi akıntım devam ediyor ama korkma birşey olmaz sadece zorlama ailen gelemiyorsa belki sen gidersin onu bir düşün... çok geçmiş olsun
Sağolun Allah razı olsunUmarım hamilesindir belirtiler benziyor ama bunun in eczaneden test almanı öneririm burada ne dense doğru olmaz sabah ilk idrarınla denersen daha net sonuc olursun. Ve umarım beklediğiniz bebek olmuştur hayırlısıyla❤
Aminn canım benim inşallahCanım ilacını düzenli kullan mümkün olduğunca dinlen kanama alanı bende de var allah yardımcımız olsun kalkma yat bide soğuk süt iç sabah akşam hiç bişiy olmaz Allah’ın izniyle
Allah razı olsun canım benim,yok kesinlikle ev işi yapmam artık.kızımla ilgilenirim sadece bana muhtaç yavrumLütfen kendine yüklenme stres etme. 1 hafta güzelce dinlen inşallah geçecektir. Rabbim sana bağışlasın yavrunu. Sonrasında da ağır hiçbir iş yapma. Bırak dağınık kalsın bi müddet.
O uygulamayı kullanıyorum.Birde ek olarak banu çifçinin uygulaması var. ☺
Emzirme sütyeni kullanamadim. İnternetten kaliteli denilebilecek bir emzirme sütyeni, bir de emzirme sutyenli body almıştım, memeler normalden büyük olduğu için doğum sonrası kaldırmıyor plastik askı kopçalar hemen koptu, hiç kullanamadım.Ben de 2011 martta Doğumda iki normal spor pijama ile gittim ama ev yakın olduğu için annem getirir diye yanıma pek yük etmedim açıkcası bu sefer de öyle süslü değil de evde de giyeceklerimden alırım muhtemelen... ben bebeğe neler almam lazım neler daha çok lazım hatırlamıyorum.. ben emzirme sütyeni çok kullanmamıştım mesela normal daha spor sütyenler kullandım.. emzirmem de kısa sürdüğü için işe yaramadı. Geçen sefer geç edindim ve fayda etmedi ama bu sefer süt sağma marinesini önceden almayı düşünüyorum hastanede dhai kullanıp sütü arttırmak istiyorum göğüs ucum olmadığı ve parça parça çatladığı için kan akıyordu resmen. Hatta su gümüş kapaklar var ya onları iyi diyorlar bilgisi olan var mı, aslında erken ama birden yüklenmek istemediğim için parça parça alışveriş yapayım diyorum geçen ay erkenden hamile pantolonu tişörtü vs aldım internetten çalıştığım için yedekli olsun dedim ilk kez dün hamile taytı giydim lcw bin çok rahattı. O kadar çok şey var ki biberon temizleme fırçasına kadar gerçekten çok kullandım mesela ben onu emzirmeyi erken bırakınca... bezi pamuğu ıslak mendili şampuanı kremi küveti gözümde büyüyor resmen...
Benim de sürekli kahverengi akıntım devam ediyor ama korkma birşey olmaz sadece zorlama ailen gelemiyorsa belki sen gidersin onu bir düşün... çok geçmiş olsun
Canımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
Ah canım benim kesinlikle bende aynıyım.yavrularımız bize muhtaç mecbur kanamamız olsa da bakmak zorundayız.aynı bende senin gibi kızımı mama sandalyesine kaldır indir kucağına al beşiğe koy beşikten kaldır,yerden kaldır vs derken günde kaç kere kucağıma alıyorum.evet ağır oluyo ama mecburum yardım edenimiz yok ki.inşallah birşey olmaz bebeklerimize.yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar diyorlar bu söz içimi rahatlatıyor bi nebze.kasıklarımda acı oluyor o kanama alanında bi acı var sende de oluyor mu? Kullandığın progestan kaç mg ve günde kaç kez?Çok geçmis olsun Seninle aynı problemi yaşıyorum sen anlatırken kendimi gördüm benimde 13 aylık bir oğlum var benimde cumartesi kanamam oldu progestana bende başladım benimde k3ndi ailem yok vefat etti eşiminde yok yardim alabileceğim hic kimse yok aksi gibi eşimi de bu hafta fuar oldugu icin izinde alamadı hatta 7 de gelen adam gece 2 de gelmek zorunda ve mecburen oglumu surekli mama sandalyesine koy indir ayağımda salla boyle gidiyor bende çok korkuyorum bi yandanda bakmak zorundayım ne olucak böyle bilmiyorum sadece üzülüyorum
Masallah , haftasına göre de boyu gayet iyi hatta uzun bi bebek olablir gibi geldiCanımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
O da var canım, elbise, toka, barbieBen de senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum oğlum diye konusuruyorum Allah in gucune gitmesin esim de cok kız istiyor ben de kiz çocuğa nasıl bakılıyor bilmiyorum galiba
Gerçekten siz söyleyince hatırladım. Benim ilk hamileliğimin üzerinden çok zaman geçti. Unutuyor insan. Bende ayaklı olanları kısa zamanda kullanamamaya başlamıştım. Beden oluyor ama boy kısa geliyordu. Bütün hepsini kestirip ayaksız yaptırmıştım. Bir süre daha rahat rahat kullanmıştım öyle :)Benimde 3. Gebeliğim kesinlikle aldığınız bebek kıyafetlerinin ayaksız olmasına dikkat edin biraz uzasa olmuyor ama diğerini çorapla bütünlüyorsun takım veya ayrı bir çok alt üst alınmalı zira çok sık batıyor
Zararlı olarak bilmiyorum sadece doktorum yiyecegın yeşillikleri sirkeli suda bekletip öyle yememi söylemiştiYa kızlar yaaa hamileliğin ilk dört ayında tere zararlıymış... Ben de bol yeşillikli salatayı her yemekte yaparım.. Marul, roka, mor lahana, tere, nane içerikli ve bol nar ekşili... Yalnız az önce içime kurt düştü roka ve tere zararlı mı diye bir bakayım dedim.. Rokada sıkıntı yok ama tere yememek lazımmış...O kadar üzüldüm ki.. Bir şey olmaz değil mi? Avuç avuç yemiyorum sonuçta.. Bir kaç dal
İnşallah Allah bütün bebekleri korusun sağlıkla kucagimiza aliriz insallah 200 mg sabah aksam benim cok egilip doğrulmatan ve oglumu surekli kaldirmaktan birde ben bu ara o kadar enerjiktimki butun evi kazıdım ve plesentam kanama yapmış şimdide tuvalte gitmeye korkuyorum peçeteye geldikce üzülüyorum korkuyorum ve şunu ögrendim ne kadar sakınırsan o kadar zarar görüyorsun galiba yarım saat önce altını değisirken bir tekme atti zaten diken üstündeyim dinlenemiyorum diye hepten moralim bozuldu belimde ve kasığımda ağrı var Allaha emanet ettim inşallah birsey olmazAh canım benim kesinlikle bende aynıyım.yavrularımız bize muhtaç mecbur kanamamız olsa da bakmak zorundayız.aynı bende senin gibi kızımı mama sandalyesine kaldır indir kucağına al beşiğe koy beşikten kaldır,yerden kaldır vs derken günde kaç kere kucağıma alıyorum.evet ağır oluyo ama mecburum yardım edenimiz yok ki.inşallah birşey olmaz bebeklerimize.yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar diyorlar bu söz içimi rahatlatıyor bi nebze.kasıklarımda acı oluyor o kanama alanında bi acı var sende de oluyor mu? Kullandığın progestan kaç mg ve günde kaç kez?
Benimde aynı şekilde çok moralim bozuk bahar napcaz ya benimde aniden kızımı eğilip yerden kaldırmaktan sürekli kucağımda taşımaktan oldu.yoksa sağlıklı giden bi gebeliğim vardı.ben nerden bilebilirdim ki kızımda hiç yaşamamıştım böyle birşey.o kanama olan plesenta zamanla yerinden ayrılmaz dimi ya doktor zamanla kurur diyor ama içim hiç rahat değil çaresizlik çok kötü.usg de kanama alanı büyüktü benimİnşallah Allah bütün bebekleri korusun sağlıkla kucagimiza aliriz insallah 200 mg sabah aksam benim cok egilip doğrulmatan ve oglumu surekli kaldirmaktan birde ben bu ara o kadar enerjiktimki butun evi kazıdım ve plesentam kanama yapmış şimdide tuvalte gitmeye korkuyorum peçeteye geldikce üzülüyorum korkuyorum ve şunu ögrendim ne kadar sakınırsan o kadar zarar görüyorsun galiba yarım saat önce altını değisirken bir tekme atti zaten diken üstündeyim dinlenemiyorum diye hepten moralim bozuldu belimde ve kasığımda ağrı var Allaha emanet ettim inşallah birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?