2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum oğlum diye konusuruyorum Allah in gucune gitmesin esim de cok kız istiyor ben de kiz çocuğa nasıl bakılıyor bilmiyorum galiba

Çok düşme üstüne bence. Tabii farklı bir şey olur araştırılır. Bir şey duyulur onun hakkında araştırılır ama her yediğime ben bakmıyorum açıkçası :)

Umarım hamilesindir belirtiler benziyor ama bunun in eczaneden test almanı öneririm burada ne dense doğru olmaz sabah ilk idrarınla denersen daha net sonuc olursun. Ve umarım beklediğiniz bebek olmuştur hayırlısıyla

Allah razı olsun canım eksik olmayın rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın

Geçmiş olsun arkadaşım rabbim bebeğini sana bağışlasın
Çok teşekkür ederim canlar Allah razı olsun

Canım ilacını düzenli kullan mümkün olduğunca dinlen kanama alanı bende de var allah yardımcımız olsun kalkma yat bide soğuk süt iç sabah akşam hiç bişiy olmaz Allah’ın izniyle
Aminn canım benim inşallah soğuk süt ne işe yarıyor tam olarak? Birde canım progestan kullanıyor musun? Doktor bana 200 mg günde 1 kez vermiş ama ben 2 kere atıyorum nolur nolmaz diye

Allah razı olsun canım benim,yok kesinlikle ev işi yapmam artık.kızımla ilgilenirim sadece bana muhtaç yavrum

Emzirme sütyeni kullanamadim. İnternetten kaliteli denilebilecek bir emzirme sütyeni, bir de emzirme sutyenli body almıştım, memeler normalden büyük olduğu için doğum sonrası kaldırmıyor plastik askı kopçalar hemen koptu, hiç kullanamadım.
Aynen göğüs ucu çıkıntı olmayan bizler için pompa gerekiyor.
Ben de 2 aydan sonra emziremeyip hep sağdığım için süt sağma makinem var. Duruyor
Gümüş kapağı bilmiyorum hiç canım...
Lansinoh lanolin merhem göğüs ucu çatlakları için ve tedavi için (şimdiden sürmeye başladım)
İnşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamayız, emzirme ve meme sağlığı konusunda
Bebek için burun çekme pompası halen vazgeçemediğim objem
Kıyafetler olduğu gibi duruyor yoksa ben de şaşkınlıktan pek bebek alışverişi yapamazdım.
Ama emzirme yastığı ilk etapta çok kullanılıyor mesela onu almış bir annemiz, iyi bir alışveriş.
Hastane çıkışı, patikli patiksiz pantolon, (ilk zamanlar çorap giydirmeye çekindim çok soğuk olursa patikli pantolonun üzerine çorap veya örme patik giydiriyordum ama şimdi yaz bebeği olacaklar ) zıbın tarzı üst ben çok kullanmıştım. Hep %100 koton penye tarzı tercih ettim. Mesela kadife yumuşak ürünler var onlar bebeğe alerji yaptı 2 bebek pijamamızı öyle giyemedi hiç.
Bez ağız mendili çok kullandım. Öyle kusması da yoktu.
Türkiye'deki Uni marka pişik kremi. (Her kakadan sonra popoyu yıkadığım için hiç pişik olmadı diyebilirim, bir de sık bez değiştirme çok önemli)
Tülbent örtü yıkadıktan sonra yumuşak kurulamak için. Müslin kumaş deniyor sanırım.

Ah canım benim kesinlikle bende aynıyım.yavrularımız bize muhtaç mecbur kanamamız olsa da bakmak zorundayız.aynı bende senin gibi kızımı mama sandalyesine kaldır indir kucağına al beşiğe koy beşikten kaldır,yerden kaldır vs derken günde kaç kere kucağıma alıyorum.evet ağır oluyo ama mecburum yardım edenimiz yok ki.inşallah birşey olmaz bebeklerimize.yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar diyorlar bu söz içimi rahatlatıyor bi nebze.kasıklarımda acı oluyor o kanama alanında bi acı var sende de oluyor mu? Kullandığın progestan kaç mg ve günde kaç kez?

Ben de senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum oğlum diye konusuruyorum Allah in gucune gitmesin esim de cok kız istiyor ben de kiz çocuğa nasıl bakılıyor bilmiyorum galiba
O da var canım, elbise, toka, barbie ben çok yabancı kaldım. Cebimde oyuncak arabayla dolaşıyorum. Kız nasıl olur acaba diye düşünüyorum. Olur ya, çok güzel olur hayırlısıyla cinsiyet öğrenseydik Biz hemen alışverişe koşarız bence kızsa

Gerçekten siz söyleyince hatırladım. Benim ilk hamileliğimin üzerinden çok zaman geçti. Unutuyor insan. Bende ayaklı olanları kısa zamanda kullanamamaya başlamıştım. Beden oluyor ama boy kısa geliyordu. Bütün hepsini kestirip ayaksız yaptırmıştım. Bir süre daha rahat rahat kullanmıştım öyle :)

Kızlar bazı mesajlara gözüm ilişti bebeklerinize patikli alt almayın bence o kadar gereksiz ki patiksiz alın çorap giydirin benden tavsiye.aldığıma en pişman olduğum şeylerden biridir.ha birde şu yenidoğan iç zıbın var göbek bağı için o da gereksiz bence.siz bilirsiniz tabi

Zararlı olarak bilmiyorum sadece doktorum yiyecegın yeşillikleri sirkeli suda bekletip öyle yememi söylemişti

İnşallah Allah bütün bebekleri korusun sağlıkla kucagimiza aliriz insallah 200 mg sabah aksam benim cok egilip doğrulmatan ve oglumu surekli kaldirmaktan birde ben bu ara o kadar enerjiktimki butun evi kazıdım ve plesentam kanama yapmış şimdide tuvalte gitmeye korkuyorum peçeteye geldikce üzülüyorum korkuyorum ve şunu ögrendim ne kadar sakınırsan o kadar zarar görüyorsun galiba yarım saat önce altını değisirken bir tekme atti zaten diken üstündeyim dinlenemiyorum diye hepten moralim bozuldu belimde ve kasığımda ağrı var Allaha emanet ettim inşallah birsey olmaz

Benimde aynı şekilde çok moralim bozuk bahar napcaz ya benimde aniden kızımı eğilip yerden kaldırmaktan sürekli kucağımda taşımaktan oldu.yoksa sağlıklı giden bi gebeliğim vardı.ben nerden bilebilirdim ki kızımda hiç yaşamamıştım böyle birşey.o kanama olan plesenta zamanla yerinden ayrılmaz dimi ya doktor zamanla kurur diyor ama içim hiç rahat değil çaresizlik çok kötü.usg de kanama alanı büyüktü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…