- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Ahahah köpük banyosu yapmayan da ne bileyim elit aile ya çekirdekten de bazı köpük canavarları yetişiyorbende banyodan zor alıyorum hanım kızı sulara şap şap vurup ıslatıyor bizi
Bende asyaya verem mi beziyeter büyüdü bence 1 yaş kolay değil
Maşşallah canım ince ruhundan sarılırım sana, Allah kabul etsin canımBu arada sadakadan konuşulmuşken ben Allah nasip ederse şöyle bir karar aldım atanın her yaşında giydirebildiğim kadar çocuk giydirip sevindir ecem dedim geçen hafta Doğum günü hediyesi birkaç çocuğuçocuğu hem giydirdik Hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını hem de sevindirdik bunu adet haline getireceğim büyüdüğünde de kendisinin yapmasını sağlık vereceğim isteyeceğim Ben paylaşmayı öğrenecek bir de başka çocuklar mutlu olmuş olacak Aslında söylenmez de belki örnek olur amacıyla sizle paylaşmak istedim
İpek maşşallah hareketli bir bebek canım kilo almaması gayet normal hiç takma kafana artık almayacaklar zaten hareketlendiler. Beslenmesi iyiyse gerisine takılma. Kan ve d vit. Bırak dedi bize ebemiz 1 yaş itibariyle hiçbir vitamin kullanmama gerek yok dedi ben zaten kullanmıyordum Bayadır.Nasıl dayandı ben de bilmiyorum ama en ufak bir uyku belirtisi bile göstermedi normalde böyle bir kere daha olmuştu onda da evde değildik etraf çok ilgisini çekti dedim ama o zaman çok sersemdi ağlıyordu yürürken düşüyordu falan bunda bildiğin keyifle oyunlar oynadı neşeliydi enerjikti. 2 kere de dışarı çıkardı babası. En son 8 de uykusu geldiğini gördüm onda bile direndi yataktan çıktı ayağa kalktı. Sonunda emerek uyuyakaldı
Biz bir süredir nutrigen ferromix kullanıyoruz. O da boyar mı acaba? Yiyeceklerine katılan bir toz bu ama bunu katınca her zaman yemiyor. Meyveye katıyoruz genelde. Bir süredir d vitamini de istemiyor. Ne zamana kadar kullanmak lazım acaba?
Bu ay kan testi yapacak doktor bakalım hiç yapılmadı bu zamana kadar merak ediyorum. Bu ara kilo alımı da çok yavaşladı geçen bi tarttık 1,5 aydır kilo almamış görünüyor. Ama yemesi de iyi öyle olunca ne yapabilirim ki
Hafifçe atlatır inşallah canım çok geçmiş olsun kardeşineKızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
masalllaahhhhh. benimki de sallanmaya başladı iyi miİyi akşamlar kızlar
Göktuğ uyudu aldım çayımı elime kafa dinleme saati
Son bir haftadır gece uykusuna yatarken sallatmıyor kendini beyimiz. Kendi dönüp uyuyorhatta dünden beri de yatağına bırakıyorum daha kolay uyuyor. Uyku eğitimi vermeden eğitimlendi bebem hayrolsun inş.
Doğum günü hazırlıkları tam gazz devam hadi bakalım fotoları sabırsızlıkla bekliyorum@Umudum- ne ettin ya neler hazırlamışsın bir de elim yavaş diyorsun ben oğlana bir kek çırpamıyorum adam akıllı. Güzel geçer inş.
nzh99 severim o hazırlıklarınızı balonlar şişmiş şenlik tam
Ben aynı gün şişirmiştim de korkarım balon hiç şişiremem eşim de yoktu bana kaldı baya zorlandım ama önceki gün niye yapmadım diye baya söylendim kendime.doğum günü sonrası 3-4 gün kaldı inmedi betüş patlattı iğneyle tek tek
yavaştan başlamak lazım demekki diyorum artık. yani çoğunda ayni şeyler oldu. vakt-i geldi demekkiAhahaha aramıza hoş geldin. Bizimki bakıcıyla uyumuş ama zor uyuyor genelde 2 uykuya. Şimdi de gece uykusuna uyuttum.
Hiç bitmiyor ki atakları anacım. Hoş ınga bebekken 14 saat uyanık kaldığı oluyordu. Ben de hep az uyurdum da şimdi hep gözlerim cam kesiği, doysmııyorum uykuya.Atak geldi heralde soldan soldan
Bizde yaklaşık 100 balonu şişirdi eşim. Pompa da çıkmadı bizim balonlardan. Ayrıca da almıştık. Sonuncuyu az önce şişirdi merdivenlere bile bağlamış her yer balon Ata çok mutlu. Bizim doğum günü akşam iş çıkışı olacak. Açık büfe hazırlayacağım. Akşam yemeği de aradan çıkmış olacak.Pompayla kolay sayılırdı ama bağlarken parmaklarım acıdı. Eşim de hiç sevmez böyle şeyleri ne gerek var azmine hayranım dedi durdu. 1 tane bile yardım etmedizincir kolay yaa takıyorsun tek tek zevkliydi o kısım sonunda çıkan şeyden memnunum
Sağol canım inşallah
Valla ben saat 3-4 gibi yapıp akşam yemeğini pas geçmeyi düşünüyorum. İsteyene bi çorba yaparım yeter
Allah razı olsun kuzum.elit yetiştiyorum ben ilerde kocaları derse babayın evinde köpük banyosu mu vardı diye heee vardıııı desinler bez verdim bir denedim de benim oğlana direk yalamaya kalktı yok daha hazır değil dedim şimdilik
Maşşallah canım ince ruhundan sarılırım sana, Allah kabul etsin canım
İpek maşşallah hareketli bir bebek canım kilo almaması gayet normal hiç takma kafana artık almayacaklar zaten hareketlendiler. Beslenmesi iyiyse gerisine takılma. Kan ve d vit. Bırak dedi bize ebemiz 1 yaş itibariyle hiçbir vitamin kullanmama gerek yok dedi ben zaten kullanmıyordum Bayadır.
Hafifçe atlatır inşallah canım çok geçmiş olsun kardeşine
Ah inşallah. Gebeler malum ilaç da kullanamıyor iyi baksın kendine. Öksürmesi geriler umarım. Vakalar daha da artacak. Ne olacak böyle.Kızlar kız kardeşim ve eşi korona oldular. Hamileydi biliyorsunuz. Gün içinde ara ara ateşi çıkıyordu dün öksürmeye de başlamış. İnşallah ciğerlere inmez. Dua edin kötü bişey olmasın. Bebeğe bişey olmasın sağlıkla doğsun
aaaa hayırlı olsun canim Allah anneli babalı büyütsünHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Amin amin cümle evlatlarımızı inşallahaaaa hayırlı olsun canim Allah anneli babalı büyütsünhalalık çok.guzeldir diyim ben sana
Ya bu 2 uykudan teke düşüş dönemi kızlarda da can sıkıcıydı hatırlıyorum uyutsan uyanamazlar gece yatmak bilmezler uyutmasan erkenden uykuları gelir zır zır susmazlar.ben ne kadar giderse o kadar uyumayı düşünüyorum en az 6 ay daha 2, uyku süper olur. Bir de 12:30-13:00 arası uyanıyor sonra dışarı çıkıyoruz falan çok iyi oluyor 4 de de eve dönüyoruz uyuyor yemek işini hallediyorum. Tek uyku olsa öğleden sonra evde kalmamız gerekecek seneye kışa inşallah artık
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün desene 2 kuzen birlikte büyüyeceklerHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Ay hatırlatma o başlangıçtaki halleri yeşimcimHiç bitmiyor ki atakları anacım. Hoş ınga bebekken 14 saat uyanık kaldığı oluyordu. Ben de hep az uyurdum da şimdi hep gözlerim cam kesiği, doysmııyorum uykuya.
Bizde yaklaşık 100 balonu şişirdi eşim. Pompa da çıkmadı bizim balonlardan. Ayrıca da almıştık. Sonuncuyu az önce şişirdi merdivenlere bile bağlamış her yer balon Ata çok mutlu. Bizim doğum günü akşam iş çıkışı olacak. Açık büfe hazırlayacağım. Akşam yemeği de aradan çıkmış olacak.
Allah razı olsun kuzum.
Allah analı babalı büyütsün halalık çok güzeldir. DarısıHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Harika haftaları okuyamıyorum kaç zaman okudukça moralim bozuluyor. Canları saolsun mışıl mışıl uyusunlar yavrularAy hatırlatma o başlangıçtaki halleri yeşimcimbuna da şükür diyelim napalım baktım şimdi atak bitmesine 20 gün kalmış bizim
Ayy şimdi yazmak için girmiştim. Bize geldiler bu akşam zorla kafaları dağılsın diye davet ettik akşam yemeğe geldiler sonrada Zeynep bırakmadı bizde kalacaklar bu akşam Zeynep öyle mutlu ki aralıksız oyun oynuyorlar yengesiyle. Bir sürü hediyeler alıp gelmişler onlar çocukları sevindirdi Rabbim de onları sevindirsin inş. Kızlar uyumadı hala Zeynep halinden çok memnun Ayşeyi de biraz hırpalayarak seviyor yengesi oda datısına şikayet ediyor eh yap hıı hıı yap diyor öyle tatlılar ki oturduk onları izliyoruz yeter ki biraz moralleri yerine gelsin
Yaaa kıyamam Rabbim yüzlerini güldürsün ne güzel düşünmüşsünüzAyy şimdi yazmak için girmiştim. Bize geldiler bu akşam zorla kafaları dağılsın diye davet ettik akşam yemeğe geldiler sonrada Zeynep bırakmadı bizde kalacaklar bu akşam Zeynep öyle mutlu ki aralıksız oyun oynuyorlar yengesiyle. Bir sürü hediyeler alıp gelmişler onlar çocukları sevindirdi Rabbim de onları sevindirsin inş. Kızlar uyumadı hala Zeynep halinden çok memnun Ayşeyi de biraz hırpalayarak seviyor yengesi oda datısına şikayet ediyor eh yap hıı hıı yap diyor öyle tatlılar ki oturduk onları izliyoruz yeter ki biraz moralleri yerine gelsin
InsAllah yeşimimÇarşamba günü kuzum zaten 7 Nisan doğum gününde olacak
Haha Alişim ah büyüyecekler kıskançlıkları da geçecek bacı kardeş can olacaklar inşallah Allah’ım sağlıkla büyütsün yarabbim
Teşekkür ederim canımama alıntılarım gittişimdi ne edecem
@Susam_tanesi çok geçmiş olsun canim. inşallah hemen atlatırlar
@BKGK ve @Umudum- caaanim dünürlerim başlamış hazırlıklar oh ne güzel. ben bi afiş felan siparişi verdim. balon sisirmeyi de gözüm 2 kez kesmedi balon zincirinden vazgeçtim. sembolik olacak birkaç balon o kadar. masa da bi pasta ve kuru pasta olur. öğlen kutlanacak. akşama mangal niyetindeyiz
Kalppare durumlar bugün daha iyimis sevindim canim
Havalar kapali olunca içim sıkılmış neye saracagimi şaşırmışım galiba miss.. bi yere de çıkamıyoruz..hastalik siddetle artiyor. gecen komsu korona olmus. maskesiz hastaneye giderken polis yakalamis.annesi de yoğun bakimdaymis. Simdi nasil çıkılır bu sokaga. Bi komsumuz koronadan felç kaldı.kac oldu yogun bakima alinip geri eve yollanıyor.3 kisi vefat etti.. 3u de nefes yetmezligi yasamis.ama yakinlari korona degil diyorKalppare ben yazmadan çözüme kavuşmuş çiş meseleniz ben de Dilzar gibi düşünüyorum geçici bir durumdur çok takma kafana zamanla düzelir, dönem dönem olur bu tür şeyler. Daha neler edecek bunlar bize
Hayırlı uğurlu olsunHala oldumHastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Hosgeldin canımKizlar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum Haydo beni pert etti durmuyo hiç bı foruma giriyorum bakiyim diye iki kişiyi okuyorum alinti yapiyorum sonra saatleeeeer saatleeeeer sonra giriyorum konu kapanmış gitmiş oluyor geri alıntıyı iptal ediyorum vicdan azabı çekiyorumbu arada cuma günü doğum günü yapicam inşallah bakalım nasıl olacak afiş hazirladim pintersetten kendim tasarladim balon ikramliklar falan hallederiz bı gün öncesinden inanamıyorum bazen gaz sancısından kucağımda kıvranan bebek büyüdü de yaş günü yapıyoruz
Çileği buzluğa mı attın kuruttun muOnline olarak 10 dk en fazla sabit durur.ve çocuk psikologları oynarak anlıyor çoğu zaman.online da pek verim alamayız diye düşünüyorum..ama bugun daha iyiyiz. Ayagini oyuncağa carpmis.cizilmis kanamiş biraz. Korktu agladi. Ben de tuvalete gitmezsek karnimizin da ic organlarimizin boyle yara olabilecegini söyledim.eğer cisinizi vaktinde cikarmazsan icinde bi savas baslar dedim. Cisler sana zarar vermeye calisir dedim. Yani bazen bi his geliyor burama oyle mi dedi.sikisiklik hissini diyor derhalde.evet dedim. Alarm kurduk 2 saate bir çalıyor. Dune gore daha hevesli gidiyor bakalim. Eger bu da cozmezse bir de davranış panosu olusturacagim. Cisini tutma ondan agresiflige neden oluyor.tutmadiginda daha iyi olacaktir insAllah
Haa bu arada bu savas meselesini de bir defa söyledim.ama Allahtan anlayacak yasta.kucuk olsa surekli cisini yapip altina kacirabilirdi.savas bitsin diyeSoylerken uykuluydum.Allah soyletti diyelim
Aa çilek süper oluyor jadem. Ben koydum.ama denemek icin az koydumm.. pastalara vs cok iyi oluyor.normal de yeniyor.cok deforme olmuyor ve kokmuyor da. Komposto da yapılır.cilek iyi fikir.ben kiraz da koymak istiyorum bu sene simdi limon ucuzken limon da koy yaza ferah ferah limonata yaparsin
Gerekmez insAllah mudahale falan ama geciktirme git canım
O kadar iyi taniyorsun ki beni.. dogru dedin yine canım..ama iste yanlis bi nokta var.m benim meslegim bu evet ama bir ogretmen olmakla bir anne olmak baska..ogretmenlik de hem bilgi var hem duygu var dogru..ama bir anne kadar yüksek hislerle donatılı olamıyorsun..arkadaslarim bazen bana anne oldugun zaman tam bir öğretmen olacaksin derdi anlamazdim.annelik meger ne baska bir duyguymus..surekli duygularimdan iz surerek yasiyorum.. yanlis dedigim nokta ise şu..ben de senden sizden cok sey ogreniyorum..hele senden neler ogrendimsize danisiyorum çünkü fikirleriniz benim.icin degerli
Dünürüm kıskançlık sebebi bence de.. Bugun alarm kurduk 2 saatte bir gidiyoruz o bile sasirdi aa her sefer çişim geliyor anne diyor.yukardada acikladim.ona zarar verecegini anlattim.aslinda daha once de anlatmistim ama ayagi yara olunca aa karnimin ici de yara olur dusuncesi olustu.
Ne kadar doğru dedin..kontrol eden ben olunca diretmeye basladi. Ben de bugün kontrolu ona verdim.alarm calinca kendi anliyor vakti gelidgini.. benim yanlis bildigim sey onlarin da bizim gibi tuvaleti gelince gidebilecegiydi.mmeger gelmeden goturmeliymisiz.ah aptal benerva da abisini kapida bekliyor.. tiiss tisss deyip alkisliyor mac sonrasindaki ppnpon kizlar gibi
Kayinvalidemin de var aslında.ama hic kulllanamamis.catida duruyormus.ama nasil bisey ben de hic kullanmadim. Bi bakayim firsat bulursam
Hehehhebakalim su tuvalet meselesini bi oturtalim da inada da bi cozum bulacagiz karakteri inatsa yandik
Hakli dogru diyor.. maalesef bence de burada saglik alani sıkıntılıhastane önereyim diyecegim ama hepsinin de bi handikapi var illa. En iyisini o bilir zaten. eczaciymis kendisi..ne zor bir is şu dönemde..olacagi varmis olmus.atlatir ve bir daha olmaz insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?