2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
elit yetiştiyorum ben ilerde kocaları derse babayın evinde köpük banyosu mu vardı diye heee vardıııı desinler bez verdim bir denedim de benim oğlana direk yalamaya kalktı yok daha hazır değil dedim şimdilik
Maşşallah canım ince ruhundan sarılırım sana, Allah kabul etsin canım
İpek maşşallah hareketli bir bebek canım kilo almaması gayet normal hiç takma kafana artık almayacaklar zaten hareketlendiler. Beslenmesi iyiyse gerisine takılma. Kan ve d vit. Bırak dedi bize ebemiz 1 yaş itibariyle hiçbir vitamin kullanmama gerek yok dedi ben zaten kullanmıyordum Bayadır.
Hafifçe atlatır inşallah canım çok geçmiş olsun kardeşine

masalllaahhhhh. benimki de sallanmaya başladı iyi mi ya memede uyumuyor emiyor bırakıp birşeyle söyleyip göz kırpıyor gülüyor sonra emiyor oyun modu. ayağıma alıyorum hem ninniye eşlik ediyor hem tekme atıyor sonra 5 sn sonrası bi bakıyorum uyumuş ama cidden 5 sn. neyse sallanması bi yandan iyi baskalarida uyutuyor misal baba yoksa arel bende o bende akşamda öyle geçiyor
Ahahaha aramıza hoş geldin. Bizimki bakıcıyla uyumuş ama zor uyuyor genelde 2 uykuya. Şimdi de gece uykusuna uyuttum.
yavaştan başlamak lazım demekki diyorum artık. yani çoğunda ayni şeyler oldu. vakt-i geldi demekki

Atak geldi heralde soldan soldan
Hiç bitmiyor ki atakları anacım. Hoş ınga bebekken 14 saat uyanık kaldığı oluyordu. Ben de hep az uyurdum da şimdi hep gözlerim cam kesiği, doysmııyorum uykuya.

Bizde yaklaşık 100 balonu şişirdi eşim. Pompa da çıkmadı bizim balonlardan. Ayrıca da almıştık. Sonuncuyu az önce şişirdi merdivenlere bile bağlamış her yer balon Ata çok mutlu. Bizim doğum günü akşam iş çıkışı olacak. Açık büfe hazırlayacağım. Akşam yemeği de aradan çıkmış olacak.
Allah razı olsun kuzum.

Ah inşallah. Gebeler malum ilaç da kullanamıyor iyi baksın kendine. Öksürmesi geriler umarım. Vakalar daha da artacak. Ne olacak böyle.

aaaa hayırlı olsun canim Allah anneli babalı büyütsün halalık çok.guzeldir diyim ben sana
Amin amin cümle evlatlarımızı inşallah Şimdiden görmeden bile öyle güzel ki evet. . Kim bırakır yoksa emzirdiği bebeği de düşer yollara Başka bi il de doğurdu oraya gidiyorlardı kontrole. Şükür bi dediler 2 bi dediler 4 cm. Sabaha doğru olur diyordum ama. Epidurali de takınca pırtlatmış hemen

O kadar sürdürürsen ne mutlu sana miss sen deneyimlisin tabi bakalım bizi neler bekliyo ben de 2 uykudan memnunum ama yaz geliyo 2. Uyku planlarımı bozabilir gibi

Ay hatırlatma o başlangıçtaki halleri yeşimcim buna da şükür diyelim napalım baktım şimdi atak bitmesine 20 gün kalmış bizim

Hala oldum Hastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Allah analı babalı büyütsün halalık çok güzeldir. Darısı Zeyay1420 a inşallah hala olsun dualarımız onlarla

Zeyay1420 canım yengenlerle görüşebildin mi nasıl moralleri? Biraz toparlanabildiler mi
Ayy şimdi yazmak için girmiştim. Bize geldiler bu akşam zorla kafaları dağılsın diye davet ettik akşam yemeğe geldiler sonrada Zeynep bırakmadı bizde kalacaklar bu akşam Zeynep öyle mutlu ki aralıksız oyun oynuyorlar yengesiyle. Bir sürü hediyeler alıp gelmişler onlar çocukları sevindirdi Rabbim de onları sevindirsin inş. Kızlar uyumadı hala Zeynep halinden çok memnun Ayşeyi de biraz hırpalayarak seviyor yengesi oda datısına şikayet ediyor eh yap hıı hıı yap diyor öyle tatlılar ki oturduk onları izliyoruz yeter ki biraz moralleri yerine gelsin

Yaaa kıyamam Rabbim yüzlerini güldürsün ne güzel düşünmüşsünüz

InsAllah yeşimim
Teşekkür ederim canım
Havalar kapali olunca içim sıkılmış neye saracagimi şaşırmışım galiba miss.. bi yere de çıkamıyoruz..hastalik siddetle artiyor. gecen komsu korona olmus. maskesiz hastaneye giderken polis yakalamis.annesi de yoğun bakimdaymis. Simdi nasil çıkılır bu sokaga. Bi komsumuz koronadan felç kaldı.kac oldu yogun bakima alinip geri eve yollanıyor.3 kisi vefat etti.. 3u de nefes yetmezligi yasamis.ama yakinlari korona degil diyor
Kısacasi evde dura dura çocukların üzerine düştüm ama iyi ki de düşmüşüm..meger cis tutması çok sakıncalıymış.
Ama etkinlik falan yapamiyoruz hic erva ile..bisiler yapmam lazım
Hala oldum Hastaneye gidiyorum abimlerin yanına .Bu gece oğlumdan ayrı kalıyorum hadi hayırlısı bakalım. İyi bir gece geçerirler inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun Allah saglıkla analı babali büyütsün

Kizlar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum Haydo beni pert etti durmuyo hiç bı foruma giriyorum bakiyim diye iki kişiyi okuyorum alinti yapiyorum sonra saatleeeeer saatleeeeer sonra giriyorum konu kapanmış gitmiş oluyor geri alıntıyı iptal ediyorum vicdan azabı çekiyorum bu arada cuma günü doğum günü yapicam inşallah bakalım nasıl olacak afiş hazirladim pintersetten kendim tasarladim balon ikramliklar falan hallederiz bı gün öncesinden inanamıyorum bazen gaz sancısından kucağımda kıvranan bebek büyüdü de yaş günü yapıyoruz

Hosgeldin canım
Buyuduler valla.. yarın ervanın dogum günü gecen sene bu gece hic uyuyamamıştım

Elif ervam kuzumm bu gece aynı bedendeki son gecenizdi demek endişe sevinç korku insan ayni anda tüm duyguları doğumda yaşıyo sonrası bahar iyi ki doğmuş diyeyim şimdiden sağlıkla büyüsün Allah hep iyilerle karşılaştırsın size bağışlasın

Çileği buzluğa mı attın kuruttun mu çilek komposto su hiç duymadım denenmeli ama tadı güzel çileği bulmak lazım o kadar zor ki bu
Sen halledersin sana olan inancım tam hadi göster gücünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…