2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
aynen bende o iki uygulamayı kullanıyorum :)

Banada doktor sadece yere eğilip doğrulmak bile tek basına bunu yapabilir dedi usg de görünen kanama alanı dün doktora gittigimde hafiflemisti evet doktorun doğru soyluyor o çabuk kuruyor önemli olan plesenta dedi bana benim plesentadaki kanama devam ediyor eger hic kalkmadan 5 gün yatarsan gecer ama yatmazsan boyle devam eder erken dogum yaparsin dedi düsük tehliken var dedi

Ya keske olsada yesem abartmadikca zarar gelmez insallah.

Eşin yanındayken sen genede kaldırma bebisini imkanlarıni zorla
Usg de kanama alanım büyuk diyorsun peki dışarı gelen bi şikayetin varmı

Eşin yanındayken sen genede kaldırma bebisini imkanlarıni zorla

Usg de kanama alanım büyuk diyorsun peki dışarı gelen bi şikayetin varmı
Yani plesentadaki kanamanın devam etmemesi gerekiyor.benimde hem kanama alanı vardı doktor plesentada kanama var dedi.bilmiyorum acıma falan da var orda sanki yara varda iyice kazıyorlar gibi bi acı Cumartesi günü kanamam oldu akşama kadar azalarak devam etti sonra durdu.şuan kanama yok.bugün yine gittik kanama alanı duruyor hala

Merhaba, Gümüş kapakları inanılmaz öneriyorlar almayı düşünüyorum çoğu kişi bunun sayesinde hiç yara olmamış. Bir de krem sürmeye şimdiden mi başlamali ilk gebelik tecrübe 0 çevrede de yeni doğum yapmış kimse yok iyi ki burası var siz varsiniz

Aminn canım benim inşallah soğuk süt ne işe yarıyor tam olarak? Birde canım progestan kullanıyor musun? Doktor bana 200 mg günde 1 kez vermiş ama ben 2 kere atıyorum nolur nolmaz diye
Benimde doktorum 1 dedi 2 içiyorum canım soğuk süt internette okumuştum kanama alanına iyi geliyormuş

Korma en kısa zamanda geçer o birde senin durmus önemli olan o iceride olan daha çabuk iyleşiyor benim doktorum o kadar rahattıkı dışarı akıntım olmasına rağmen 4 hafta sönra gel dedi

Çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki yazdıklarınızı görünce yemin ederim gelip size bakasım var 1hafta yatabilseniz keşke

Problemimiz seninle aynı tek fark peçeteye gelen bi akıntım var benimde kasığimda acıma ve belimde ağrı var bana doktor minoset yada parol iç çok ağrın olmasada dedi ağrı acıma kanamayı tetikler dedi ilac alırsan vucut rahat olur pilesentayı iylestirir cok abartma ama ağrı kesici ic dedi

Çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki yazdıklarınızı görünce yemin ederim gelip size bakasım var♥ 1hafta yatabilseniz keşke
Ah canım benim çok teşekkür ederim şu yazın beni okadar mutlu ettiki Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin❤

Gecen kreste oğlumun arkadaşı kiz sacimi toplar misin dedi çok zor topladım utandim kendimden

Gecen kreste oğlumun arkadaşı kiz sacimi toplar misin dedi çok zor topladım utandim kendimden

İnşallah sapasağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi canım Rabbim büyük.ben şuan kızımı oturarak kucağıma alıyorum ve koltuğa elimi dayayıp öyle kalkıyorum sende öyle yap çocuklarımızı kaldırırken ağırlığı kollarımıza verelim işe yarar belki.ağrı kesici bende içeyim inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…