- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Valla dersler bitsin diye gözlüyorum onlar da fizik sorusu sorsun diye gözlüyorlar çok yoruluyorum okulda... gelince de hiçbiri yapamıyorum...Malesef öyleinşallah devamı gelmez
aynen bende o iki uygulamayı kullanıyorum :)Lütfen kendine yüklenme stres etme. 1 hafta güzelce dinlen inşallah geçecektir. Rabbim sana bağışlasın yavrunu. Sonrasında da ağır hiçbir iş yapma. Bırak dağınık kalsın bi müddet.
O uygulamayı kullanıyorum.Birde ek olarak banu çifçinin uygulaması var. ☺
Banada doktor sadece yere eğilip doğrulmak bile tek basına bunu yapabilir dedi usg de görünen kanama alanı dün doktora gittigimde hafiflemisti evet doktorun doğru soyluyor o çabuk kuruyor önemli olan plesenta dedi bana benim plesentadaki kanama devam ediyor eger hic kalkmadan 5 gün yatarsan gecer ama yatmazsan boyle devam eder erken dogum yaparsin dedi düsük tehliken var dediBenimde aynı şekilde çok moralim bozuk bahar napcaz ya benimde aniden kızımı eğilip yerden kaldırmaktan sürekli kucağımda taşımaktan oldu.yoksa sağlıklı giden bi gebeliğim vardı.ben nerden bilebilirdim ki kızımda hiç yaşamamıştım böyle birşey.o kanama olan plesenta zamanla yerinden ayrılmaz dimi ya doktor zamanla kurur diyor ama içim hiç rahat değil çaresizlik çok kötü.usg de kanama alanı büyüktü benim
Ya keske olsada yesemYa kızlar yaaa hamileliğin ilk dört ayında tere zararlıymış... Ben de bol yeşillikli salatayı her yemekte yaparım.. Marul, roka, mor lahana, tere, nane içerikli ve bol nar ekşili... Yalnız az önce içime kurt düştü roka ve tere zararlı mı diye bir bakayım dedim.. Rokada sıkıntı yok ama tere yememek lazımmış...O kadar üzüldüm ki.. Bir şey olmaz değil mi? Avuç avuç yemiyorum sonuçta.. Bir kaç dal
Eşin yanındayken sen genede kaldırma bebisini imkanlarıni zorlaBenimde aynı şekilde çok moralim bozuk bahar napcaz ya benimde aniden kızımı eğilip yerden kaldırmaktan sürekli kucağımda taşımaktan oldu.yoksa sağlıklı giden bi gebeliğim vardı.ben nerden bilebilirdim ki kızımda hiç yaşamamıştım böyle birşey.o kanama olan plesenta zamanla yerinden ayrılmaz dimi ya doktor zamanla kurur diyor ama içim hiç rahat değil çaresizlik çok kötü.usg de kanama alanı büyüktü benim
Usg de kanama alanım büyuk diyorsun peki dışarı gelen bi şikayetin varmıBenimde aynı şekilde çok moralim bozuk bahar napcaz ya benimde aniden kızımı eğilip yerden kaldırmaktan sürekli kucağımda taşımaktan oldu.yoksa sağlıklı giden bi gebeliğim vardı.ben nerden bilebilirdim ki kızımda hiç yaşamamıştım böyle birşey.o kanama olan plesenta zamanla yerinden ayrılmaz dimi ya doktor zamanla kurur diyor ama içim hiç rahat değil çaresizlik çok kötü.usg de kanama alanı büyüktü benim
Ya keske olsada yesemabartmadikca zarar gelmez insallah.
Aslında 11+6 benim sat a göre ama ultrason ölçümünde 1 hafta önde gidiyormuşumMasallah , haftasına göre de boyu gayet iyi hatta uzun bi bebek olablir gibi geldi
Banada doktor sadece yere eğilip doğrulmak bile tek basına bunu yapabilir dedi usg de görünen kanama alanı dün doktora gittigimde hafiflemisti evet doktorun doğru soyluyor o çabuk kuruyor önemli olan plesenta dedi bana benim plesentadaki kanama devam ediyor eger hic kalkmadan 5 gün yatarsan gecer ama yatmazsan boyle devam eder erken dogum yaparsin dedi düsük tehliken var dedi
Yani plesentadaki kanamanın devam etmemesi gerekiyor.benimde hem kanama alanı vardı doktor plesentada kanama var dedi.bilmiyorum acıma falan da var orda sanki yara varda iyice kazıyorlar gibi bi acıEşin yanındayken sen genede kaldırma bebisini imkanlarıni zorla
Usg de kanama alanım büyuk diyorsun peki dışarı gelen bi şikayetin varmı
Cok sagolun daha dun bahsetmistim tereden. Burda su teresi bulabiliyorum ama tadi ayni degil malesef. hic yoktan iyidir tabi yineBuyrun gelin yapayım size.. Afiyetle yersiniz.. Sofradan salatam eksik olmaz benim.. Hamilelikten önce de böyleydim
Merhaba, Gümüş kapakları inanılmaz öneriyorlar almayı düşünüyorum çoğu kişi bunun sayesinde hiç yara olmamış. Bir de krem sürmeye şimdiden mi başlamali ilk gebelik tecrübe 0 çevrede de yeni doğum yapmış kimse yok iyi ki burası var siz varsinizEmzirme sütyeni kullanamadim. İnternetten kaliteli denilebilecek bir emzirme sütyeni, bir de emzirme sutyenli body almıştım, memeler normalden büyük olduğu için doğum sonrası kaldırmıyor plastik askı kopçalar hemen koptu, hiç kullanamadım.
Aynen göğüs ucu çıkıntı olmayan bizler için pompa gerekiyor.
Ben de 2 aydan sonra emziremeyip hep sağdığım için süt sağma makinem var. Duruyor
Gümüş kapağı bilmiyorum hiç canım...
Lansinoh lanolin merhem göğüs ucu çatlakları için ve tedavi için (şimdiden sürmeye başladım)
İnşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamayız, emzirme ve meme sağlığı konusunda
Bebek için burun çekme pompası halen vazgeçemediğim objem
Kıyafetler olduğu gibi duruyor yoksa ben de şaşkınlıktan pek bebek alışverişi yapamazdım.
Ama emzirme yastığı ilk etapta çok kullanılıyor mesela onu almış bir annemiz, iyi bir alışveriş.
Hastane çıkışı, patikli patiksiz pantolon, (ilk zamanlar çorap giydirmeye çekindim çok soğuk olursa patikli pantolonun üzerine çorap veya örme patik giydiriyordum ama şimdi yaz bebeği olacaklar) zıbın tarzı üst ben çok kullanmıştım. Hep %100 koton penye tarzı tercih ettim. Mesela kadife yumuşak ürünler var onlar bebeğe alerji yaptı 2 bebek pijamamızı öyle giyemedi hiç.
Bez ağız mendili çok kullandım. Öyle kusması da yoktu.
Türkiye'deki Uni marka pişik kremi. (Her kakadan sonra popoyu yıkadığım için hiç pişik olmadı diyebilirim, bir de sık bez değiştirme çok önemli)
Tülbent örtü yıkadıktan sonra yumuşak kurulamak için. Müslin kumaş deniyor sanırım.
Benimde doktorum 1 dedi 2 içiyorum canım soğuk süt internette okumuştum kanama alanına iyi geliyormuşAminn canım benim inşallahsoğuk süt ne işe yarıyor tam olarak? Birde canım progestan kullanıyor musun? Doktor bana 200 mg günde 1 kez vermiş ama ben 2 kere atıyorum nolur nolmaz diye
Korma en kısa zamanda geçer o birde senin durmus önemli olan o iceride olan daha çabuk iyleşiyor benim doktorum o kadar rahattıkı dışarı akıntım olmasına rağmen 4 hafta sönra gel dediYani plesentadaki kanamanın devam etmemesi gerekiyor.benimde hem kanama alanı vardı doktor plesentada kanama var dedi.bilmiyorum acıma falan da var orda sanki yara varda iyice kazıyorlar gibi bi acıCumartesi günü kanamam oldu akşama kadar azalarak devam etti sonra durdu.şuan kanama yok.bugün yine gittik kanama alanı duruyor hala
Çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki yazdıklarınızı görünce yemin ederim gelip size bakasım varBanada doktor sadece yere eğilip doğrulmak bile tek basına bunu yapabilir dedi usg de görünen kanama alanı dün doktora gittigimde hafiflemisti evet doktorun doğru soyluyor o çabuk kuruyor önemli olan plesenta dedi bana benim plesentadaki kanama devam ediyor eger hic kalkmadan 5 gün yatarsan gecer ama yatmazsan boyle devam eder erken dogum yaparsin dedi düsük tehliken var dedi
Problemimiz seninle aynı tek fark peçeteye gelen bi akıntım var benimde kasığimda acıma ve belimde ağrı var bana doktor minoset yada parol iç çok ağrın olmasada dedi ağrı acıma kanamayı tetikler dedi ilac alırsan vucut rahat olur pilesentayı iylestirir cok abartma ama ağrı kesici ic dediYani plesentadaki kanamanın devam etmemesi gerekiyor.benimde hem kanama alanı vardı doktor plesentada kanama var dedi.bilmiyorum acıma falan da var orda sanki yara varda iyice kazıyorlar gibi bi acıCumartesi günü kanamam oldu akşama kadar azalarak devam etti sonra durdu.şuan kanama yok.bugün yine gittik kanama alanı duruyor hala
Ah canım benim çok teşekkür ederim şu yazın beni okadar mutlu ettiki Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin❤Çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki yazdıklarınızı görünce yemin ederim gelip size bakasım var♥ 1hafta yatabilseniz keşke
Iyileşmenizi istiyorum Allahım kabul eder bebeginize hiç bir sey olmaz inşAllahAh canım benim çok teşekkür ederim şu yazın beni okadar mutlu ettiki Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin❤
O da var canım, elbise, toka, barbieben çok yabancı kaldım. Cebimde oyuncak arabayla dolaşıyorum. Kız nasıl olur acaba diye düşünüyorum. Olur ya, çok güzel olur hayırlısıyla cinsiyet öğrenseydik Biz hemen alışverişe koşarız bence kızsa
O da var canım, elbise, toka, barbieben çok yabancı kaldım. Cebimde oyuncak arabayla dolaşıyorum. Kız nasıl olur acaba diye düşünüyorum. Olur ya, çok güzel olur hayırlısıyla cinsiyet öğrenseydik Biz hemen alışverişe koşarız bence kızsa
Çok tatlısın kalbi büyük insanIyileşmenizi istiyorum Allahım kabul eder bebeginize hiç bir sey olmaz inşAllah♥
İnşallah sapasağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi canım Rabbim büyük.ben şuan kızımı oturarak kucağıma alıyorum ve koltuğa elimi dayayıp öyle kalkıyorum sende öyle yap çocuklarımızı kaldırırken ağırlığı kollarımıza verelim işe yarar belki.ağrı kesici bende içeyim inşallah işe yararProblemimiz seninle aynı tek fark peçeteye gelen bi akıntım var benimde kasığimda acıma ve belimde ağrı var bana doktor minoset yada parol iç çok ağrın olmasada dedi ağrı acıma kanamayı tetikler dedi ilac alırsan vucut rahat olur pilesentayı iylestirir cok abartma ama ağrı kesici ic dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?