2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yemeyen çocuk çok zor seni o kadar iyi anlıyormki.. Aynı durumdahım. Bi kaşık yese sevnyorm artık. Allah yardmcn olsn canm
Sağol canım gerçekten çok zor ama benm çocuğum çok güzel yerdi herkes ne güzel yiyor derdi. Şmdi onları diyenler bile şaşkın , zayıflamış çocuk diyorlar.
Bende sağlığına kavuşsun da kilo tekrar alır diyorum geçiyorum.
Senn de Allah yardımcın olsun seninki daha küçük inşallah iştahı açılır canım..

Rabbim şifa versin inşallah sanada bol bol sabır versin. Keşke bir önerim olsa ama dua etmekten iyi şeyler dilemekten başka bir şey yapamıyorum
Çok sağol canım benm zaten şuan tek isteğim dua , Allah razı olsun canım..

Bu arada nasılsınız kızlar? Bebişleriniz nasıl ?
Rabbim sizlere de bebeklerinze de sağlık versin inşallah..

Ben oğlum hasta olunca hamileliğimi unuttm , Allah ın yardımıyla kusmalarım bile azaldı. Yoksa o ishali nasl temzlerdim. Çok şükür Rabbim herşeyi düşünüyor..
Hala düzelmedi antibiyotğin etki etmesini bekliyorum sabırla..
İstanbul’da olanlar kendine çok dikkat etsin , salgın var kime sorsam herkes hasta. Çok çok dikkat edin

Ah canım benim çok teşekkür ederim şu yazın beni okadar mutlu ettiki Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin❤
Ya evet ben de boncuk gözlü kuzuya bakardım, benimkiyle oynarlardı. Maşallah ona albino karnabahar çok tatlıdır Gerçi buradaki herkes birbirine yakın otursa yardım zinciri oluşurdu eminim

Emzirme sutyeni falan deyince aklıma geldi oğlumda sutum olmadi 3 ay uğraştım 30 cc geçmedi hamileyken bir öneriniz var mi acaba
Tek tesellim oğlumda hiç gogus agrim yoktu hamileyken simdi hem agri var hem de buyume inşallah olur bu sefer

Vallahi sadece İstanbul degil gecen hafta pazar eşim carsamba da ben bir günlüğüne ishal olduk Allah'tan oglumda sıkıntı olmadi rota virüs aşısı yaptırmışmiydin ishal ve kusmayi engellemese bile cabuk iyilestirdigini duymuştum

İlk zamanlar o kadr süt yeter bebeğin doymasına diye biliyorum canm zamanla artar. Benm öyle oldu emzirdikçe arttı bi kaç ay sonra artanı sağıp dolaba koyduğum da oldu. Ben çocuğumu tek başıma büyüttm ameliyattan 3 gün snra herkes evine dönmüştü. O yüzden yemek yapanm yoktu bende yapmıyodum. Sadece su ile sütüm oldu. Sana sadece bol su önerebilirim :)

Yaptırmıştım bu rota ile ilgili bşey değil sanırm doktor bağırsak enfeksiyonu dedi ama su ile geçmiş bir mikrop olabilir. Kayınpeder köy gibi yerden su alıyormuş bende bilmeden ondan içiriyodm. Bugün marketten su aldım onu içirdim hala bşe yemese de ishali durdu gibi . Yada ilaçlae etkisini göstermeye başladk bilemiyorum. Herşeyde bşe arıyorum artık

Bence yalnız olman en iyisi olmuş bana karışan coktu yildirdilar resmen annem mama verdirmedi oglum sarilik oldu 1 ay kilo almadı hatta verdi memeyi kavramadi kayinvalidem kalıp kalıp helva yedirdi hamileyken almadigim kilo aldim ama tik yok kabus gibiydi bu sefer kimseyi istemiyorum dedim annem de oglunla kim ilgilencek bize muhtaçsın diyor

Kizlar benimde nacizane tavsiyem pijama alirken ici gostermemesi. Ben sonradan fotograflarin bazilarinda icimdeki pedin gorundugunu farkettim. Halbuki ince bir kumasi da yoktu. Hani kimseye soylemesem farketmiyorlar ama beni rahatsiz etti bir kere. Bu arada lohusa pijamasi degildi sonradan da giyecegim birsey olsun diye klasik bir set almistim. Sabahligi vardi ama onu acik olun fotolar facia bence. Simdi mesela duz siyah saten pijama takimimi giyerim diyorum direk. emzirme sutyeni degilde spor sutyeni kullandim bende. Mesela bazi anneler gogus pedini hic kullanmadiklarini soyluyorlar. Ben cok kullandim mesela. O yuzden bana kullanip kullanmayacagimi bilmedigim urunleri oncesinde almak cok mantikli gelmiyor indirim vs var diye. Ayni sey bebek kiyafetleri icinde gecerli. Tek tavsiyem sut pompasi olur .emzirmeyi planliyorum nasil olsa diye dusunmeyin. Sutun cok olmasi da sıkıntılı bir durum. varsa kullanmis arkadaslarinizdan odunc alin. Aparatlarini satin alin. Mustela sampuan kizima alerji yapti mesala. Buyuk boy almak mantikli olmadi o yuzden. En tavsiye edilen emziklerden aldim istemedi. Begenmedi herhalde diye bi 5-6 farkli marka denedim yine istemedi. Hepsi bosa gitti. Soyle guzel bir yatak alayim dedim yatakta yatmadi. Hatta besigin yatagini sevmedi herhalde dedim ikinci bir yatak aldim yine yatmadi. 1.5 yasina kadar aramizda yatti ondan sonra da direk tek kisilik yatak alip altinda kasa olmadan ona yatirdim. Suslu puslu ev seklinde montessori yataklarina da ihtiyac yokmus onu anladim. Bizim ki zaten gider kesin onun tahtasina carpardiHal boyle olunca oda da yapmadim ilerde kendisi secsin dedim. bizimki bere de giymedi mesela. Bebek deyip gecmeyin kafada tutmayinca tutmuyor iste. Kilotlu corabi hala daha giydiremiyorum. Dar sikan kiyafetleri hic giymek istemiyor. Daha 3 yasinda degil gecen 5 yas icin olan taytlardan aldim artik biraz bol olsun diye. Pacasini katlayip giydiriyorum. Kiz cocularina normal bol pantalon yapmiyorlar malesef. Kotlar bile hep dar. Bizimki simdi ortalamaya indi ama bebekken uzundu. O yuzden ayaksiz parcalar favorimdi. Kimi fermuarli kimisi citcitli zibinlari pratik buluyor mesela. Kullanmadan bilemiyorsunuz malesef. Daha tam konusamazken bir gun annecim bak benimde pijamam puantiyeli dedim ve puantiye demeyi ogrendi. 1 hafta pijamayi cikarmadi ustunden. Baska sey giydirmeye kalktigimda puantiye diye agliyordu. Bizde kirli bile olsa tekrar tekrar giydirdik. Ben o yuzden bu sefer hic hazirlik falan yapmayi dusunmuyorum. Cok ihtiyac olursa internetten siparis veririm diyorum. Uyku rutini olusturayim diye hergun banyo yaptirmak da cilt kuruluguna sebep oldu mesela bizimkinde. Aklima gelenler simdilik bunlar.

Kendi adıma çok teşekkür ederim helal olsun valla üşenmemis yazmışsınız tecrübe çok güzel birşey

Aayy ellerine sağlık valla okurken bile yoruldumsüper yazmışsın. Çok haklısın. Her bebek farklı neyin iyi gelip neyn gelmediğini deneye deneye buluyosn malesef. O yüzden denemelik almk lazm şampuanı deterjanı sabunu faln.

Canım ben iyiyim kendi adıma. Şuan tek derdim 20 ekimi beklemek o zaman gidicem doktora çok sabırsızlanıyorum onun dışında Allah a şükür diyelim

Ellerinize sağlık öyle güzel yazmışsınız ki. Tecrübe başka bir şey gerçekten

Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Sadece Bizde montessori var kızım çok memnun sallanıp duruyor. Yavru yataklı kardeşinin yatağı da hazır şimdiden birde benim işime göğüs Kalkan’ı çok yaramıştı. Gerçekten göğüs ucu yarası çok korkunç birşey ve bende olmadı. Bebek için de alt üst takım daha rahattı ben tulum çok almamıştım. Çok düğmeli olanlar hele ki vakit kaybı. Alanlar pişman oldu. Annem eşim özellikle altını değişse yanlış ilikliyorlardı süt pompası çalışmayanlar için çok gerekli olmayabilir. 32. Hafta kadar yazarız daha inşallah

Bu yazi cok iyi oldu ya. Allah razi olsun tavsiyelerini paylastigin icin cok tesekkurler

Gogus kalkani dedigin sey nedir tam olarak

Gogus kalkani dedigin sey nedir tam olarak
Göğsün ucuna takılıyor kapak gibi düşün. Böylece ucu hiçbiryere değmiyor. Bebek meme ucunu ezdiği için ilk başta direk kumaşa değse yapışıyor ve kapalı olduğu içinde yara oluyor mikrop kapıyor. Göğüs Kalkan’ı ile bu durum ortadan kalkıyor. Saklamıştım kızımda. Annem bile hayret etti hiç yara olmamasına. bu sebeple özenle sakladım. Avent almıştım ben şimdi gümüşleri çıkmış. Hamileyken hiç krem sürmedim. Sonrasında kremde kullandım. İyi geldi hepsi.

Gümüş düşünüyorum ben de ama acaba gümüş olması fayda eder mi gerçekten?

He onlardan tamamm ben de gumus kapaklari cok duydum. Almaya niyetim var benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…