2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydınlar tabi bize yeni aymadı çoook oldu ayalı
Sabah yürüyüşüne gittik amanın esiyordu korktum hasta ederim bebeyi dedim geri döndüm ordan bina aralarından esinti olmayan yerlerden abimlere uğradım bir kahve içtim dönüşte de bime uğradım geldim eve. 2500 adım atmış oldum az ama idare eder
Paşa uyudu evi bir süpürüp öğlene yemek yapayım

Doğum gününüz kutlu olsun canım fotoları bekliyoruz 4 le
Komşu kadını istemesi falan normal takma ama ben de vermem yanında olmadığım sürece. Anneme bir de yengeme bırakıyorum kısa süreli. Annem geçen çikolata vermiş 1 çay kaşığı şimdi dolabı gösteriyor sürekli öğrenmiş yerini. Sen de git yanında illa sevecekse yanında sevsin. Benim büyük kız bakıcısını çok severdi bir dönem sürekli oyun oynarlardı. Ben gelince ağlardı anne gittt diye kapıyı kapatmışlıpı var suratıma ben de çıkıp market alışverişiöi yapmıştım. Bebekler de farklılık istiyorlar haliyle.

Canım benim ya ne güzel yüreklisinRabbim hayırlı şifalar versin inş
Şekerimparem daha akşam konuştuk bu aralar sürekli durduk yere başım dönüyor dönüyor da dönüyor dengemi falan kaybediyorum Bi ilgisi var mıdır ki
Ayy ne kadar tanıdık geldi o küçücük beyinleri ile nasılda biliyorlar istedikleri bişey olmayınca kızmayı üzülmesi birde geriye doğru atıyor ayşecik kendisini. Eğer biz elinden bişey aldıysak da ehh ehh yapıyor bize küçükhanım. Toprakla hemhal olması ne güzel ama başından almak çok zor tabi. Ayşe de sürekli ellerini yıkamak istiyor musluğun başından ayrılınca eti kopmuşcasına ağlıyor
Evet ya ben ortamda yoksam gayet güzel duruyor oynuyor beni görünce hemen ağlayıp kucağıma gelmek istiyor üzülüyorum bende onu bıraktığımı mı sanıyor diye
Kıyamam Asım paşam hasta mı olmuş geçen hafta da biz öyleydik soğan kesip koydum başucuna birde serum fizyolojik ile temizledim bir kaç güne toparladı.
Ne güzel anlatmışsın
Hay Allah ya nazar oluyor kuzum bol bol oku olmadı Bi cevşen tak içten kıyafetlerine

Umudum- patlıcan dokunmuş olabilir içeriğindeki bir madde ağır geliyor diye ileri yaşlarda veriliyor sena kuşun da hassas bünyesi etkilenmiştir hemen.
Karşı komşu olayına gelince sen zaten zaman zaman çok hoşlanmadığınız dile getiriyorsun ama kalbini kırmak istemediğinden çok mesafe koyamıyorsun ama bence de yalnız gönderme yanında sende ol çocuklar değişik ortam insan arıyorlar ama ben olmadan gitse aklım kalır. Bu arada ondan sana gelmemesine takılma eve girmek istemiyorlar desin ya onlarda değişiklik istiyorlar büyüdüler artık daha bunlar iyi günlerimiz parklarda sokaklardan toplayamayacağız girmek istemeyecekler bu evde mutsuz olduklarından ya da bizi istemediklerinden değil

Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime .

gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.

Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.

Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.

Dun gece cekirdek kola diyeti bozudu.
Sabah da teryagli yumurtayka ekmek.
Uf gicik oldum kendime.
Biz cok gec uyandik kahvalti yeni bitti sayilir.
Gunes var ama cok soğuk zaten gidecek yer de yok biz evdeyiz yani. Bakalim birkac etkinlik bulmaya calisicam cocuklara bugun tabi gunes hanim memeden inerse.

Sizler nasilsiniz arkadaslar
Hayirli cumalar olsun insallah

Tabiki insanı korkutuyor lar. Çok geçmiş olsun içini ferah tut, Allah'ın izni ile değildir inşallah. Bizde biyere gitmiyoruz ama, benim eşim Spor tutkusunu aşamadı. Gerçi artık heryerde, ekmek almaya giderken bile olabilir. Önceden birtane çıkınca, temaslı olanları karantina yapıyorlardı. Şimdi herkes aman isyerimiz kapanmasın diye, hastalana Lara kimse ile görüşmedim dedirtiyorlar. Herkesi tek tek dinlediğinde herkes kendince haklı. Öyle yapmasa coronadan değil açlıktan ölecek. Hem diyorlar hiç belirtisiz geçiren var, hem tes negatif olup pozitif olan var. Aynı evde Corona olup negatif olan ise gitmeye devam ediyor. Her birimiz gecirmeden bitmeyecek bu illet öyle görünüyor.
Evet bizim doktorumuzda aferini veriyor, adını unuttum kızların kullandığı. Onunla arasında bir fark yok demişti. Ama aferin benim çocukların İkisinede çok iyi gelmişti. Asım'da iyi gelir inşallah biran evvel iyileşir. Sende tahminim piskolejik etkilenmissindir. İster istermez kendini dinleyeceksin şimdi, arimayan yerin bile agriyabilir. Birşey olmaz Allah'ın izniyle, olursada Allah tez vakit sifanizi versin. Eskiler ne kadar güzeldi hiç kıymetini bilememisim. Sokakta kirlenirdik şimdi herşeyden kaçar olduk.

Insallah degildir canim ya.
En kotusunu anlatmistir doktor vakalar da artti ya tedbiren.

Tedbir bizden tabiki takdir Allahtan. Insallah rabbim korkuttuklarimiza ugratmasin.

Ben en riskli okulu goruruyorum canim ya ogretmen dikkat etse de cocuk cocuk iste. Ama bence covid degildir ya nerden cikardi hemen oyle. Icini ferah tut sen.

Herkes her seyi yapior dikkatsizce: gidersiniz inslallah memlekete yazin.

Domestos sprryle park macerasi nasil oluyor canim.
Komple kaydiraga da sıkılmaz ki o zaten ayaklariyla basiyor kayan her cocuk tekrardan.

Asima sen calpol etki etmior diordun dilzarcim iburamine devam etse daha iui oolmaz miymis. Ama covodden suphelendi dye mi dedi.
Ama olmaz yani ne covidi ya evdesiniz zaten hep.
Normal mevsimsel bir hastaliktir icini ferah tut dilzarim sen gicik oldum doktora ya hemen covid

Evet kahvaltı baya geç olmuş, benim adiler öğlen yemeğini yedi yattılar. Ama şuan anlatamam ne iyi geldi. Valla bizde etkinlik felam hak getire. Herşeye bodoslama dalıyoruz. Yiyiserek kendi etkinliklerini oluşturuyorlar.

Tabi canim kavga dovus dalaşma ana etkinligimiz.

Ben bakayim bulabilirsem ikisini oynatabileceğim bir sey.

Ama hemen sacbas giriyirlar ya bahar.

Gunes meme eme eme uyudu sabah. Memeyi cekince uyandi absijni de uyandırdı.
Gec kalkiyoruz bu ara biz babasi gec gelior ya uyumuyorlar gormeden.

Kum yapalim bugun kizlar bakalim becerebilirsek.3 bardak un 1bArdak irmik yag ile.yohurulcak.
Insalah olur.

Arabalari surme oynuorlar umut atiyor gunes getiriyor.
Salincakla salliorum onlari.
Kaydirak kayiyorlar.
saklambac Oynuorlar.
Yakalambac var.
Baska ne oynatabilirim bahar ya

Değildir ya covid olsa bile agir gecmez Allahim izniyle. Herkesin bagisikligiyyla.ilgiliymis ama stresi yetiyor insana dilzarim da ondan hemen etkilenmis zaten.
Dilzar canim alerji bastirici dedigi iste genzi akintiyi rahatlatıyor.
Iburaminle ayni ama bu calpolle ayni etken madde onu demek.istedm. acana covidtir diye mi iburain vermedi D dilzar .

Burun akintisi tikanikligi falan covidle pek ilgili degil canim ya icini ferah tut sen.

Ya gecirmeden kurtulamayacak miyiz kizlar cidden.
Asi olsan bile gecirse bile tekrar riski var nasil.bir bilinmezlik nasil.bir sinavdir bu ya.
Rabbim kurtarsin bizleri cumanın hurmetine.
Ben nasil geçiririz. Sevdiklerimize bulastirir miyiz. Ben olsam cocuklardan nasil.uzak dururum onlarin stresini düşündükçe daha da gicik oluyirum

Kizlar 88 yasindaki kayinannesini döven adi gelini izlediniz dimi..kanim cekiliyor o gelini sac bas yolardim yanimda olsa ya.
Rabbim hayirli evlatlar hayirli ömürler versin yaziklar olsun ya.
Bizleri Allahtan baskasina muhtaç etmesin ya inşallah

İhtiyaç olmaz mı aşk olsun bi 7 8 kilo var ama bir şey yapıyor muyum asla çünkü neden yapayım ben kendimi tutuyorum eşim bey akşam tatlı alıp geliyor hoop istikrar bitti
Yaz çok gelmeden bende çıkalım istiyorum ama kpss çalışma tempom beni yoruyor kendime zaman ayıramıyorum söylesene miss atanmak için napayım,

Evt ya ben de gece 1 2 cekirdek kola yedim esime uyup az bir sey ama.

Ben de calisma niyetim vardi da mümkünatı yok bu sene için.
Taktikleri yazin kizlar biz dr atanalim aynen duz kadro olsun yeter ki olsun napalimm modundayim suan

Ben aşının ilk dozunu oldum ikinci dozu olduktan 15 gün sonra antikor üretiliyor diyorlar ve açıya rağmen olanları da duydum benim çevremde çok olup atlatan da oldu ama çok korkuyorum yine de umarım biranöce biter gider bu illet

Evt ya ben de gece 1 2 cekirdek kola yedim esime uyup az bir sey ama.

Ben de calisma niyetim vardi da mümkünatı yok bu sene için.
Taktikleri yazin kizlar biz dr atanalim aynen duz kadro olsun yeter ki olsun napalimm modundayim suan
Öyle valla ben polislikle de düşünüyorum evde oturmak atanmamak çok ağır geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…