- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Doğum gününüz kutlu olsun canım fotoları bekliyoruz 4Kızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyorkadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi
Canım benim ya ne güzel yüreklisinkizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya
Canim insAllah degilsinizdir
Vaka sayilari inanılmaz arttı50binden 55bine artti.70binleri gorecekmisiz..zaten ulke 82 milyon.hergun 70bin kisi yakalansa..gecirmeyen kalmaz
bizim de burada herkesin başi dönüyor yakin cevrem esimin isyerindeki arkadaslari esim ben hatta cocuklar bile yalpalayip dusuyor.. sen belki bu konuda bilgilisindir.. 5G Denemeleri yapiliyormus ve bu ayni anda insanlarda zihinsel durgunluk bas donmesi vs vs yapiyormus. Resmen sürü halinde herkes ayni seyi yasiyor donem donem..mesela yazin herkesin diz kapaklari agridi.m sokakta esimin is yerinde vs.. simdi bas dönmesi.. bu 5G Denemeleri toplu kus ölümlerine de bile sebep oluyormuş
Edit: neden senin bilgili oldugunu düşündüm diye düşündüm..düşündüm düşündüm bulamadim ama bir fikrim var o da şu kii arastirmaci sorusturmaci bir yapin var herhalde ondan bilgi sahibi olabilecegini düşündüm
Ayy ne kadar tanıdık geldi o küçücük beyinleri ile nasılda biliyorlar istedikleri bişey olmayınca kızmayı üzülmesi birde geriye doğru atıyor ayşecik kendisini. Eğer biz elinden bişey aldıysak da ehh ehh yapıyor bize küçükhanım. Toprakla hemhal olması ne güzel ama başından almak çok zor tabi. Ayşe de sürekli ellerini yıkamak istiyor musluğun başından ayrılınca eti kopmuşcasına ağlıyorBugün ipek balkondaki saksıda toprağı keşfetti allaah tüm balkona toprağı serpti. Tüm üstü başı toprak oldu en son ağlayarak aldım içeri. Sonra ayaklarını falan lavaboya soktum bu seferde ordan ağlayarak çıkardım.
Ben eve gelince bugün ekstra bi huysuzdu. İstediği olmadığında yıktı ortalığı. Önce dışardan içeri girmeyeceğim diye ağladı. Bakıcımız beni karşılamaya çıkarmış pıtı pıtı yürüyerek gelmişler yola kadar. İçeri girdik ağladı. Balkona çıkıcam dedi. Neyse orda biraz oyaladım hadi mama yapıcaz diye aldım. Bu sefer mutfak balkonundan bişey alırken orda kaldı toprağı dağıttı baktım işler çığırından çıkıyor ağlayarak içeri soktum. Son olarak da yukarda anlattığım gibi lavaboda ağladı. Yemek yaparken ayrı ağladı. En son makarna pişti önüne koydum sustu. Keyiflendi. Aç mıydıı sonumda istediği bişey oldu diye mi anlamadım. Böyle olunca benim de çok canım sıkılıyor. Ağlayasım geliyor
Babası tüm gün evdeydi ya diyor ki bakıcısıyla sadece bir kere yarım ağladı. Bize uyuyacağı zaman mama hazırlarken biberonu görünce başlıyor ağlamaya. Nazı bize yani. Bi de babayı da görmüyor 2 gündür. Bugün evde baba baba diye gezmişonun da huysuzluğu var sanırım.
Sabahları kesin görüyor vedalaşıyordu. Akşamları da görüyor ama mesaide bile olsa en kötü sabah görüyordu o da yoktu tabi..
Ne uzun yazmışım
Evet ya ben ortamda yoksam gayet güzel duruyor oynuyor beni görünce hemen ağlayıp kucağıma gelmek istiyor üzülüyorum bende onu bıraktığımı mı sanıyor diyeO kadar tanıdık geldi ki canım bu ağlamalar tutturmalarbenimki biraz açsa, uykusuzsa da öyle herşeye ağlıyor. İpek siz işe gittiğiniz için size ekstra naz yapıyor muhtemelen. Göktuğ da ben bir ortamda yoksam daha sakin oluyormhş ben gelince ayarı bozuluyor genelde. Annelik sabır işi gerçekten
Kıyamam Asım paşam hasta mı olmuş geçen hafta da biz öyleydik soğan kesip koydum başucuna birde serum fizyolojik ile temizledim bir kaç güne toparladı.@Susam_tanesi evet ya anlamadık hasta oldu tosbik. iki üç gündür bana yapışık bizz bizz ediyordu, demek bundanmis dedim. dün gece dogru dürüst uyuyamadi, genzi dolu, nefesini çeviremiyor, gündüz ayaktayken nispeten daha iyi gece fena.
İpekçigim de huysuzlanmis biraz, anlattıkça ayni Asim dedim, kendine zararlı şeyleri bilemedikleri icin sürekli engellendiklerini düşünüyorlar. ondan bu ciziltilari. bugun, ben camasir atarken klozetin içine elini sokmaya çalışıyordu. küçük ablasi görmüş, oradan aldık diye feryat, figan sanarsın ki etinden et koparmislar, bir de kafayı yere koyup ağlıyor.
sana cok ağlamasının sebebi de sana güven duymasi. her çocuk öyledir, annesinin yanında daha rahat davranır. insanlar da anneye simariyor derler. oysa cocuk güvende hissettigi yerde gerçek yüzünü gösteriyor.
Hay Allah ya nazar oluyor kuzum bol bol oku olmadı Bi cevşen tak içten kıyafetlerineHiç kıskanmadımalmışsın bir tarafına Ali dağını karşına da Erciyes’i , oh misss ne çok seviyorum Kayseri’yi . Sefanız olsun yapın tabi yürüyüş
Kutlama yaptık şükür ama idare ederdi . Sena ya nazar mı değdi yediği mi dokundu bilmiyorum çocuk ağla ağla işi bitti . Gelenlerle oturamadım bir yerden sonra aldım çocuğu yatak odasına geçtim . En son ağlarken bir kustu ki sorma , yatak örtümün üstüne doğru her yer battı . Kustu da rahatladı çocuk . Bir de çocuklarla çok zor oluyor . Çocukla misafirliğe gitmek de misafir çağırmak da delilik . Hele ki gittiğin yer ya da çağırdıkların da çocuklu ise .
Geçmiş olsun size de , kaçırmışım ben herufun hastalığını .
Tabiki insanı korkutuyor lar. Çok geçmiş olsun içini ferah tut, Allah'ın izni ile değildir inşallah. Bizde biyere gitmiyoruz ama, benim eşim Spor tutkusunu aşamadı. Gerçi artık heryerde, ekmek almaya giderken bile olabilir. Önceden birtane çıkınca, temaslı olanları karantina yapıyorlardı. Şimdi herkes aman isyerimiz kapanmasın diye, hastalana Lara kimse ile görüşmedim dedirtiyorlar. Herkesi tek tek dinlediğinde herkes kendince haklı. Öyle yapmasa coronadan değil açlıktan ölecek. Hem diyorlar hiç belirtisiz geçiren var, hem tes negatif olup pozitif olan var. Aynı evde Corona olup negatif olan ise gitmeye devam ediyor. Her birimiz gecirmeden bitmeyecek bu illet öyle görünüyor.Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime.
gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.
Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.
Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.
Insallah degildir canim ya.Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime.
gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.
Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.
Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.
Evet kahvaltı baya geç olmuş, benim adiler öğlen yemeğini yedi yattılar. Ama şuan anlatamam ne iyi geldi. Valla bizde etkinlik felam hak getire. Herşeye bodoslama dalıyoruz. Yiyiserek kendi etkinliklerini oluşturuyorlar.Dun gece cekirdek kola diyeti bozudu.
Sabah da teryagli yumurtayka ekmek.
Uf gicik oldum kendime.
Biz cok gec uyandik kahvalti yeni bitti sayilir.
Gunes var ama cok soğuk zaten gidecek yer de yok biz evdeyiz yani. Bakalim birkac etkinlik bulmaya calisicam cocuklara bugun tabi gunes hanim memeden inerse.
Sizler nasilsiniz arkadaslar
Hayirli cumalar olsun insallah
Tabi canim kavga dovus dalaşma ana etkinligimiz.Evet kahvaltı baya geç olmuş, benim adiler öğlen yemeğini yedi yattılar. Ama şuan anlatamam ne iyi geldi. Valla bizde etkinlik felam hak getire. Herşeye bodoslama dalıyoruz. Yiyiserek kendi etkinliklerini oluşturuyorlar.
Değildir ya covid olsa bile agir gecmez Allahim izniyle. Herkesin bagisikligiyyla.ilgiliymis ama stresi yetiyor insana dilzarim da ondan hemen etkilenmis zaten.Tabiki insanı korkutuyor lar. Çok geçmiş olsun içini ferah tut, Allah'ın izni ile değildir inşallah. Bizde biyere gitmiyoruz ama, benim eşim Spor tutkusunu aşamadı. Gerçi artık heryerde, ekmek almaya giderken bile olabilir. Önceden birtane çıkınca, temaslı olanları karantina yapıyorlardı. Şimdi herkes aman isyerimiz kapanmasın diye, hastalana Lara kimse ile görüşmedim dedirtiyorlar. Herkesi tek tek dinlediğinde herkes kendince haklı. Öyle yapmasa coronadan değil açlıktan ölecek. Hem diyorlar hiç belirtisiz geçiren var, hem tes negatif olup pozitif olan var. Aynı evde Corona olup negatif olan ise gitmeye devam ediyor. Her birimiz gecirmeden bitmeyecek bu illet öyle görünüyor.
Evet bizim doktorumuzda aferini veriyor, adını unuttum kızların kullandığı. Onunla arasında bir fark yok demişti. Ama aferin benim çocukların İkisinede çok iyi gelmişti. Asım'da iyi gelir inşallah biran evvel iyileşir. Sende tahminim piskolejik etkilenmissindir. İster istermez kendini dinleyeceksin şimdi, arimayan yerin bile agriyabilir. Birşey olmaz Allah'ın izniyle, olursada Allah tez vakit sifanizi versin. Eskiler ne kadar güzeldi hiç kıymetini bilememisim. Sokakta kirlenirdik şimdi herşeyden kaçar olduk.
İhtiyaç olmaz mı aşk olsun bi 7 8 kilo var ama bir şey yapıyor muyum asla çünkü neden yapayımSenin ihtiyacın mı var kız git ye gönlünce napacan diyeti miyeti
Aman napıyım dediğiniz gibi çocuk çoğaldıkça mecbur enerjik olmak lazım geliyor. Buraya da geliyormuş fırtına. Gelmeden ne kadar çıksam o kar diyorum sabah bir tur yürüdük Göktuğ evde hiç durmuyordu dedim çıkarayım Betüşü de okula bıraktık. Gelirken. Uyuyakaldı arabada erkenden.
Sabahın burnu mu6 buçukta uyandı sıpacık napıyım ahali kahvaltı da yapınca çıkalım dedim öğlen sonra dersim vardı çıkaramam diye.dışarı çıkınca daha neşeli oluyor evde de çok mızırtı olmuyor sanki.
Ahh ahh kim sevmez uykuyu helinim. Ben de severim zor açıyorum sabah inan gözümü yana yana. Ama mecbur yalamaya başlıyor suratımı benim küçük köpüş kim kalkacak ben kalkmayınca.dün eşim gece güzel uyudu ha hiç ağlamadı diyor yok dedim güzel uyuyan bir tek sendin başka yoktu bu odada adamın dibinde de ağlasa asla uyanmıyor. El mahkum kalkıyorum kahvaltısını hazırlayıp yaptırıp bize de hazırlıyorum falan. Havalar düzelsin de sabah yürüyüşlerine severim çıkarım artık inşallah Göktuğ u alıp
Akşam üzeri derslerim bitince Göktuğ da uyurken yattım ben de uyumuşum çok enerjisizdim. Yemeğim de kolaydı. Zor kendime geldim kalkınca ama iyi geldi
Ben de severim açık hava, park piknikErciyes i de gördün mü fotoda kayserinin yegane etkinliği
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah.
Evt ya ben de gece 1 2 cekirdek kola yedim esime uyup az bir sey ama.İhtiyaç olmaz mı aşk olsun bi 7 8 kilo var ama bir şey yapıyor muyum asla çünkü neden yapayımben kendimi tutuyorum eşim bey akşam tatlı alıp geliyor hoop istikrar bitti
Yaz çok gelmeden bende çıkalım istiyorum ama kpss çalışma tempom beni yoruyor kendime zaman ayıramıyorum söylesene miss atanmak için napayım,
İnşallah değilsindir vehemen geçer canım daha iyi olmana sevindimJadecim varsada yoksada oldu birkere, yapacak birşey yok. Ama bugün daha iyiyim geçecek heralde, tabi inşallah. Geçmezse cumartesi tes yapacaklar.
Ben aşının ilk dozunu oldum ikinci dozu olduktan 15 gün sonra antikor üretiliyor diyorlar ve açıya rağmen olanları da duydum benim çevremde çok olup atlatan da oldu ama çok korkuyorum yine de umarım biranöce biter gider bu illetYa gecirmeden kurtulamayacak miyiz kizlar cidden.
Asi olsan bile gecirse bile tekrar riski var nasil.bir bilinmezlik nasil.bir sinavdir bu ya.
Rabbim kurtarsin bizleri cumanın hurmetine.
Ben nasil geçiririz. Sevdiklerimize bulastirir miyiz. Ben olsam cocuklardan nasil.uzak dururum onlarin stresini düşündükçe daha da gicik oluyirum
Öyle valla ben polislikle de düşünüyorum evde oturmak atanmamak çok ağır geliyorEvt ya ben de gece 1 2 cekirdek kola yedim esime uyup az bir sey ama.
Ben de calisma niyetim vardi da mümkünatı yok bu sene için.
Taktikleri yazin kizlar biz dr atanalim aynen duz kadro olsun yeter ki olsun napalimm modundayim suan
Nasil oluncak polis canim keske ya cok isterdim ben deÖyle valla ben polislikle de düşünüyorum evde oturmak atanmamak çok ağır geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?