2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Patlican alerjik miydi acaba belki de ondan. Huy ceker cins ceker lafi da gercek yani anladim ben.
Olabikir yani dedigin sekilde.
Hasta olmaz insallah canim saglikla gecmistir insallah kutlamaniz da ben de cekiniyorum kardeşisin cocuklari babasinda. Dedesi erzurumdan istanbuldan babnnnesi kendi annesinden geldim simdi cocuklarla birlikteler allah korusin carsa cocuklar buraua getirirse komple apartman karantina oluruz. Napicam bilmiorum bu kutlamayi gectim assagi ibmeye korkar oldum cocuklar gel git yaptıkça kardesim de yol evde arkafaslarinda kaliyor ev ziyaretleri cok riskli mesafe yok maske yok.
Yan karsi apartman ecde maskeyke geziyordu tahmin ettim hepsi olmus korona 3 un once kapi onunde cay iciorlardi baska arkadaşlarıyla anlamiorum ki ne illet bir sey nerden geliyor belli degil dikkat eeden cok az.
Allahim korusun insallah yaklastirmasin bizlere belalari ne diyim.
Bilinmezliklerden nefret ediorum zaten oldum olasi.
Sen modunu dusurme rabbim korumustur diye dua edelimm

Paspasa da basıyorlar evet.. o nedenle ben garanticiyim direkt eve alise de ogrettim..seke seke zorluyor kendini babaanneye vs gidince hemen corap degisiyoruz o da ogrendi artik

Komsu iyi etmis..ben assam olay olur

Aynen sekerparem ben zaten hep annemde yapiyorum.
Annem dr yazik eve misafir gelmis ondan habersiz biri kaldi 1 gun
Dun sabahtan beri koltuk yastik kiliflari battaniyeler yika sil haliyi sil derken yoruldu.
Bir daha getirmeyin demis virus bitene kadar kimseyi.m rabbim korusun tansiyon hastasi, dalagi da yok.allahimm korusun ya.

Kardesimin cocuklari da babasinda. Dedeleri baabaanneleri yeni sehir disindan geldi.
Kardeşim nerde kimbilir.
Cekiniyorum acikcasi geldiklerinde umutu indirip oynatmaya bile.

Güneş pastayi napar sekerparem.
Parmağıni sokar, avuclar, tabagini ceker düşürür, mumlarini eller elini yakar. Envai cesit vukuat cikaracaktir eminim heheehw.

Elif ne yaptı pastasini görünce sekerparem

Senanin tepkisi normal..sen dışarda kadin icerde olsaydi sana gelirdi emin ol yani o an annem diye düşünmüyor gezmek derdinde..

Seni cok iyi anlıyorum.. kovid i bahane et esim izin vermiyor artık kimseyle gorusmeyecegiz de.gerekirse temasliyiz de.

Ama icine sinmiyorsa var orda bi sıkıntı..anne yüreği hisseder..kimseyle cocugunu yalniz birakma canım..

Gerekirse acma kapıyı ben her zaman müsait olamıyorum dersin gördüğünde

Paspasa da basıyorlar evet.. o nedenle ben garanticiyim direkt eve alise de ogrettim..seke seke zorluyor kendini babaanneye vs gidince hemen corap degisiyoruz o da ogrendi artik

Komsu iyi etmis..ben assam olay olur
O paspas benim sitedeki yan komsuda da var ama ben bilmiyordum ki onu.
Onlar paspasa basiyor hep ben ayakkabimla basıyordum.
Ama illa basan olur ya riskli is bence.
Dedim hacianneye ben de buraya ayakkabiyla basmionuz mu eve nasil giropsunuz diye.
Aneanneden gelince komple hst bas değiştiririm umut ve gunes yerlerde yuvarlanir yatar çünkü .saçlar yerleri paspas yapar.
ya mesela kardeşimler napior ayakkabisi var ua disarda giyilen onun üstüne basıyor merdivendeyken normalmks ustu temjzmjs ayakkabinin onkara gore.

gecen gun ermek kardeşim kopegini gezdirmiş tesadufen gördüm eve direk sokuor oyle olamaz ya olabilir mi. Annemle atistim sildirsene ayagjni diye anmem cekinior ondan. Yer islakti kopek islakran gecti ben de pesine temrar camsir suyuyla.sildim dedi. Ama kopegin ayagini da silsin diye kardeşimle atistim normalmiş ben takiyormusum pes yani adim.cikti dedim ama o kadar da degil benim cocuklarim yerlerde sürünüyor yanj.
ay doldum bak yijne.
zaten gıcığım ona bu aralar

Canım patlıcan 2 yasa kadar önerilmiyor zaten.cok isterseniz de haslayip verin diyorlar. Ya bu guzele nazar degiyor sanirim ya
Patlıcan kusturur mu bilmem ama sen yine de icini yakacak seylere dikkat et canim.

Ne güzel bir kızın olmus çoook da iyi olmuş.
Ahh ahh annelik hep vicdan muhasebesi ben simdiden Ali bebekken yaptigim yanlislara pisman oluyorum. Ama insan bilmiyor ki bilse yapar mi?
Ah sekerparem Cok dogru dedinn.
Ben gun icinde bagirssm pesine ozur dilirum iyce iplerimi verdim ama aklima hep hastaligi geliyor.
Cok pismsnliklarim var cook.

Insallah gorecekleri yanlislar sadece bizden olsun be sekerparem rabbim hep iyi ınsanlarla karşılaştırsin evlatlarımızı.

Kırılırsa kırılsın canım.. alıp alıp el kadar bebegi ne diye götürüyor
Ya belki coook iyi biridir..onu bilemem ama ben olsam dur ben de geliyorum sena cok kusuyor.tikanir diye yalniz birakamam derdim.sonra sonralari da ben simdi yalniz birakamam ama gelemem de baska sefere derdim.
Umudum- bak bu da iyi bi taktik.hem kadının da gönlü olur hem senin aklın kalmaz.ama yalniz birakma

Elif cok heyecanlandı mutluydu guzel gecti.ama fotograftan yana dertliyim.daha cok cekilebilirdi.

Olsun ne yapalim..

Demek kuzenler geziyor he kardesinle eski esi baristi mi? Bi ara cicek vs diyordun ? Korkma hastalik vs gelmez canım insAllah. Aklina kötüyü getirme.

Bu arada ben güneşin dogum gününü 10 nisan diye biliyorum..

O yuzden kutlamadim

Evet 10 nisan.
Doğru hatırladın canim.
Yok boşandılar.
Babaannesine gittiler ama işte dedeleri erzurum istsnbul kac kapi yapti annesi baska yerdeydi.
Kardesim arkadsslarinda kaliyor.yani bir suru ev ortamı korkuyorum getirirler buraya diye. insallah rabbim korusun sekerparem inssnlars kaldiysa isimix zaten yandik.

Massllah elifime mutluluğu daim olsun.
Foto evet telastan eksik kalabilior ne yazik ki.
Olsun rulo pasta yaparsin onu uflersiniz bi de. Ya da kek ustune susleme mum gelsin fotolaar ohh

Aslinda cok zor degil..islak bir havlu serecek yere hayvani ustunden gecirecek birkac kere.bu bile yeter aslinda...

Köpek evde beslemenmesi zor bir hayvan ya..kedi neyse bakılıyor ya..köpek sürekli dısarda..

Hatta sey gormustum.su dolu iki kap koymuslar kapiya kopek eve girerken bu su dolu kaplara patileri sokuluyordu.hayvan egitebilen bir hayvan aslinda.

Pastayla fotografları var da elbisesiyle soyle tek pozlari pek yok..ayarlamam lazim üşeniyorum

Neyse S Sonsuzsukurler muhabbetine doyum olmaz..ama uyumazsak yarına bedbaht olacagiz
Bu arada güneş adi gibi pırıl piril bir hanim kız olmus masAllah subhanAllah
Aynen gülüm uyuyalım gözler yaniyor.
Sari kafa dimi dogumgununu sarili mi yspssm diyorum sari pembe erkek fatma gerci arsba yarisi yapiordu bugün abisiyle.
Sagol sekerparemm elifim de öyle cok guzel bir hanimm kizz zeytin gozlum. ama bu abilerle hanimlik zor soyliyimmm.

Optumm seniii iyi uykulaar

Pastayla fotografları var da elbisesiyle soyle tek pozlari pek yok..ayarlamam lazim üşeniyorum
Bende de var 1elbise giydirip foto çekesim.var da üşeniyorum ya ben dee.
Usenenin cocugu olmazmış dedikleri yalanmis sekerparemm oldu elhsmdulillah rabbimeee hehehee optum ben uyur

Canım çok boşuna endişe ediyorsun bence. Eğer başka sebeplerden kadın götürdüğü zaman sağlığını tehlikeye atıyorsa iyi bakmıyorsa evi pisse vs gönderme ama beni istemiyor ona bağlanıyor falan diye göndermek istemiyorsan bence hiç endişe etme derim. Çocuklar anneyi de bilir başkasını da.. çook iyi ayırırlar. İçleri bilir. Dışarı gitmek istediği için evde sıkıldığı için öyle yapıyordur.

Ben ipekle yaşadıklarımı anlatsam şaşar kalırsın. Kapı çaldığında gelenin arkasından gitmek ister. Karşı komşuya gittiğimiz sayılır pek tanımaz ama göre göre alıştı ona kucak açar o an dışarı çıksın da nasıl olursa olsun. Ben eve geldiğim zaman bakıcımız montunu giyiyor ya hemen onun kucağına gidiyor halbuki bana gelmek için ellerimi yıkamamı bekleyemeyen, ağlayan çocuk bakıcıyla gitmek istiyor çünkü dışarı gitmek istiyor. Dahası bakıcısı ipek e annem diye sesleniyor ama onun annesini karıştırdığını sanmıyorum ve bunu dert de etmiyorum. İyi baksın sevsin anne gibi davransın gerisi önemli değil. Bir arkadaşımın bakıcısı da annem derdi çocuk biraz büyüyünce ona ismiyle seslenmeye alıştı mesela. Onun da iki insan görmeye ihtiyacı var. Götürdüğünde gözün arkada değilse dert etme ama tabi sen de kendi kurallarını koymak istiyorsan koy. İşte yarım saate gelsin yemek vakti uyku vakti vs diyebilirsin.
Bize doktor patlıcanı 4 yaşına kadar yasakladı ben tabi bu yaz vermeyi deneyeceğim. Ailede sevmeyen vs varsa alerjik olabilir. İlginç ki vücut aslında kendine dokunacak şeyleri biliyor ve sevmiyor. Benim eşim hiç zeytin yemez ve sevmez alerji testinde zeytin çıkmıştı mesela. Belki yemediği vücut alışmadığı için çıkmıştır bilemiyorum ama o dokunmuş ondan kusmuş olabilir.

Senacigin verdiği tepki normal canim, seninle ilgisi yok, sadece dışarıyı istiyor. ise giderken Asim da babası ise giderken asla beni istemiyor. ağlıyor ben alınca.

komşuya emanet etmen konusunda ise bu biraz da komşuluk ilişkinizin dinamiğine bağlı. bu yüzden ne desek boş aslinda. bakıcı hariç kizlari kimseye emanet etmedim. kızımın ilkokul döneminde benim de yakından tanıdığım bir arkadaşıma dogum günü etkinliklerine vs gittiler tabi. küçükken su sıkıntı olabilir, sena konuşmuyor ya mesela komsun bir sey yedirebilir mi senden habersiz? zaten midesi hassas kuzunun, atıyorum çilekti, domatesti vs. bu arada ben bunları veriyorum ama kusma gibi bir sorunu olmadigi için. benim cok sevdigim öz ablama bile guvenemem bu konuda, yakın olsam da bıraksam amaaan ne olacak çocuğun canı çekti diye çikolatalı ekmek bile verir. düşüncesini biliyorum. yeğenime bulyonlu corba veriyordu, kj ben evime bile almam, onun lezzeti de şuraya kalsın derim. beni bu konular rahatsiz ederdi sahsen. ve aslinda cok da sevmediğim birinde olmasi fikri rahatsiz ederdi.

gecmis olsun kuzuma, cocuklar pek kalabaligi da sevmiyorlar. ağladıktan sonra da kusmasi tetiklenmis olabilir. ama patlıcan verme bence umutcugum, cok da saglikli bir sey degil aslinda bakma sevip yiyoruz. dil kasintisi olayini çok duydum patlıcanda. galiba içerisindeki bir madde böyle etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…