- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Patlican alerjik miydi acaba belki de ondan. Huy ceker cins ceker lafi da gercek yani anladim ben.Ay valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu
Paspasa da basıyorlar evet.. o nedenle ben garanticiyim direkt eveKapı önüne paspas koyuyoruz ya paspastan sonra eşiğe bassalar da bir şey olmaz. Eşiği de sürekli silerim . Ama bazen ayakkabı ile paspasa da basan oluyor ya sinir oluyorum . Benim karşı daire uyarı yaZısı asmış direkt paspasa ayakkabı ile basmayınız diye
Aynen sekerparem ben zaten hep annemde yapiyorum.Benim de kv bende yap dedi. Ama bana daha zor olacaktı..döne döne asagi taşıyacaktım herşeyi..o nedenle yapmadım.ama senin kardesin de var hep birlikte direkt annende hazırlarsınız ne güzel olur
Bakalim güneş ne yapacak pastayi görünce
Senanin tepkisi normal..sen dışarda kadin icerde olsaydi sana gelirdi emin olKızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyorkadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi
O paspas benim sitedeki yan komsuda da var ama ben bilmiyordum ki onu.Paspasa da basıyorlar evet.. o nedenle ben garanticiyim direkt evealise de ogrettim..seke seke zorluyor kendini babaanneye vs gidince hemen corap degisiyoruz o da ogrendi artik
Komsu iyi etmis..ben assam olay olur
Canım patlıcan 2 yasa kadar önerilmiyor zaten.cok isterseniz de haslayip verin diyorlar. Ya bu guzele nazar degiyor sanirim yaAy valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu
Ah sekerparem Cok dogru dedinn.Ne güzel bir kızın olmus çoook da iyi olmuş.
Ahh ahh annelik hep vicdan muhasebesiben simdiden Ali bebekken yaptigim yanlislara pisman oluyorum. Ama insan bilmiyor ki bilse yapar mi?
Kırılırsa kırılsın canım.. alıp alıp el kadar bebegi ne diye götürüyorDeğişiklik iyi gelmiştir senaya canim.
Oyun da oynuyordur kadin alismistir.
Dışarıdan eve girerken agliyorlar zaten genelde.
Sen annesisin tabiki sen onun icin en en en önemlisin. Kötü hissetme kendini.
Rahatsızsan gönderme kadinla bir daha canim.
Kirilir illaki ama olsun
Elif cok heyecanlandıAynen sekerparem ben zaten hep annemde yapiyorum.
Annem dr yazik eve misafir gelmis ondan habersiz biri kaldi 1 gun
Dun sabahtan beri koltuk yastik kiliflari battaniyeler yika sil haliyi sil derken yoruldu.
Bir daha getirmeyin demis virus bitene kadar kimseyi.m rabbim korusun tansiyon hastasi, dalagi da yok.allahimm korusun ya.
Kardesimin cocuklari da babasinda. Dedeleri baabaanneleri yeni sehir disindan geldi.
Kardeşim nerde kimbilir.
Cekiniyorum acikcasi geldiklerinde umutu indirip oynatmaya bile.
Güneş pastayi napar sekerparem.
Parmağıni sokar, avuclar, tabagini ceker düşürür, mumlarini eller elini yakar. Envai cesit vukuat cikaracaktir eminim heheehw.
Elif ne yaptı pastasini görünce sekerparem
Evet 10 nisan.Elif cok heyecanlandımutluydu guzel gecti.ama fotograftan yana dertliyim.daha cok cekilebilirdi.
Olsun ne yapalim..
Demek kuzenler geziyor hekardesinle eski esi baristi mi? Bi ara cicek vs diyordun ? Korkma hastalik vs gelmez canım insAllah. Aklina kötüyü getirme.
Bu arada ben güneşin dogum gününü 10 nisan diye biliyorum..
O yuzden kutlamadim
O paspas benim sitedeki yan komsuda da var ama ben bilmiyordum ki onu.
Onlar paspasa basiyor hep ben ayakkabimla basıyordum.
Ama illa basan olur ya riskli is bence.
Dedim hacianneye ben de buraya ayakkabiyla basmionuz mu eve nasil giropsunuz diye.
Aneanneden gelince komple hst bas değiştiririm umut ve gunes yerlerde yuvarlanir yatar çünkü .saçlar yerleri paspas yapar.
ya mesela kardeşimler napior ayakkabisi var ua disarda giyilen onun üstüne basıyor merdivendeyken normalmks ustu temjzmjs ayakkabinin onkara gore.
gecen gun ermek kardeşim kopegini gezdirmiş tesadufen gördüm eve direk sokuor oyle olamaz ya olabilir mi. Annemle atistim sildirsene ayagjni diye anmem cekinior ondan. Yer islakti kopek islakran gecti ben de pesine temrar camsir suyuyla.sildim dedi. Ama kopegin ayagini da silsin diye kardeşimle atistim normalmiş ben takiyormusum pes yani adim.cikti dedim ama o kadar da degil benim cocuklarim yerlerde sürünüyor yanj.
ay doldum bak yijne.
zaten gıcığım ona bu aralar
Pastayla fotografları var da elbisesiyle soyle tek pozlari pek yok..ayarlamam lazim üşeniyorumEvet 10 nisan.
Doğru hatırladın canim.
Yok boşandılar.
Babaannesine gittiler ama işte dedeleri erzurum istsnbul kac kapi yapti annesi baska yerdeydi.
Kardesim arkadsslarinda kaliyor.yani bir suru ev ortamı korkuyorum getirirler buraya diye. insallah rabbim korusun sekerparem inssnlars kaldiysa isimix zaten yandik.
Massllah elifime mutluluğu daim olsun.
Foto evet telastan eksik kalabilior ne yazik ki.
Olsun rulo pasta yaparsin onu uflersiniz bi de. Ya da kek ustune susleme mum gelsin fotolaar ohh
Aynen gülüm uyuyalım gözler yaniyor.Neyse S Sonsuzsukurler muhabbetine doyum olmaz..ama uyumazsak yarına bedbaht olacagiz
Bu arada güneş adi gibi pırıl piril bir hanim kız olmus masAllah subhanAllah
Bende de var 1elbise giydirip foto çekesim.var da üşeniyorum ya ben dee.Pastayla fotografları var da elbisesiyle soyle tek pozlari pek yok..ayarlamam lazim üşeniyorum
Canım çok boşuna endişe ediyorsun bence. Eğer başka sebeplerden kadın götürdüğü zaman sağlığını tehlikeye atıyorsa iyi bakmıyorsa evi pisse vs gönderme ama beni istemiyor ona bağlanıyor falan diye göndermek istemiyorsan bence hiç endişe etme derim. Çocuklar anneyi de bilir başkasını da.. çook iyi ayırırlar. İçleri bilir. Dışarı gitmek istediği için evde sıkıldığı için öyle yapıyordur.Kızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyorkadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi
Bize doktor patlıcanı 4 yaşına kadar yasakladı ben tabi bu yaz vermeyi deneyeceğim. Ailede sevmeyen vs varsa alerjik olabilir. İlginç ki vücut aslında kendine dokunacak şeyleri biliyor ve sevmiyor. Benim eşim hiç zeytin yemez ve sevmez alerji testinde zeytin çıkmıştı mesela. Belki yemediği vücut alışmadığı için çıkmıştır bilemiyorum ama o dokunmuş ondan kusmuş olabilir.Ay valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu
GünaydınKarlı bir sabahtan günaydınburalar yine mis gibi beyaz örtüye büründü
Senacigin verdiği tepki normal canim, seninle ilgisi yok, sadece dışarıyı istiyor. ise giderken Asim da babası ise giderken asla beni istemiyor. ağlıyor ben alınca.Kızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyorkadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi
gecmis olsun kuzuma, cocuklar pek kalabaligi da sevmiyorlar. ağladıktan sonra da kusmasi tetiklenmis olabilir. ama patlıcan verme bence umutcugum, cok da saglikli bir sey degil aslinda bakma sevip yiyoruz. dil kasintisi olayini çok duydum patlıcanda. galiba içerisindeki bir madde böyle etkiliyor.Ay valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?