2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya cnm ne bileyim herkese normal gelen sey bana normal gelmiyor. Mesela dsardan alınan bir posetide atyrum cope kasadan gecyr ellniylyor vs diye. Aslında bn bu kdr degildim karya herseyi agzna sokuyor o yuzden dikkt etmeye calsyrum

Eşim geldi duşuydu oyunuydu derken umutu salladi uyuttu kendi de uyudu aninda kizim da emiyor uyuyacak insallah. Bu saate kadar uyanik iki cocuk ve beni bekleyen camasir mutfak oy oy.
Napalim canlari sagolsun da bir duzen illa kurulur.
Iyi hayirli geceleriniz olsun kızlar.

1 yil once cuma doğurmuştum güneşimi.
Namaz kildikran sonra yatağa oturdum bi islaklik hissettim eşime bakar misin kan mi var dedim o da her zamanki okuzluguyla sen bak dedi gecenin 3 bucugunda ben de nasil.bakayim diye kizip yattmaya yeltendim hoopp simsicak sular akmaya basladi bacaklarimdan.
Suyum sip sip akarken kizimin dogum çantasını hazirladim telaşla. 38. Haftadaydik.
Hemen hastanrye gittik sezeryan olacagi halde ebe acikligima bakti. Eliyle muayene etti yani ne bileyim. Nst ye bağlandim. Adet sancisi gibi ritmik sancilar hissediyordum. Umutum riskli dogum oldugu icin sanci nedir bilmezdim merak ediyordum cok beter bir şeymiş.
Neyse sabah ezanlarında sanci ceke ceke doğuma girdim.
Kizim pek sessiz ağlıyordu yanagima gelince susuverdi.
Doktor ne kadar kibar hic ağlamıyor bile dedi ah bir de simdi gorseler kizimi.
Kizimi ilk öğrendiğimde istemedim allahim beni affetsin yanlış seyler düşündüm.
Sonsuzsukurler olsun rabbime iyki de doğmuş iyki rabbim bana bu duyguyu yasamayi layik görmüş.
Herşeye değer evlatlarim onlar icin yasadim yasiyorum ve yaşayacağım.
Rabbim onlara layik anne olmayi onlari mutlu edebilmeyi onlara yetebilmeyi nasip etsin insallah bana.
Cok pismanliklarim var hep de olacak.
Annelik sonsuz bir vicdan muhasebesi bana gore..
Benim değil Allahin plani gecerliymis rabbim bir kere daha yaşatarak gösterdi bana bunu.
Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah..
Sağlıklı,mutlu, huzurlu olsunlar inşallah.

Bu da burada not olarak kalsin arkadaşlarım ani gibi. Uzun yazmisim birden kaptırmışım.

Günaydın kızlar yürüyüş yapıyoruz oğlumla tertemiz hava
Hiç kıskanmadım almışsın bir tarafına Ali dağını karşına da Erciyes’i , oh misss ne çok seviyorum Kayseri’yi . Sefanız olsun yapın tabi yürüyüş
Umudum- bugünde sena kuşun kutlaması vardı galiba hadi bakalım merakla bekliyoruz boncuk gözlümüzü
Kutlama yaptık şükür ama idare ederdi . Sena ya nazar mı değdi yediği mi dokundu bilmiyorum çocuk ağla ağla işi bitti . Gelenlerle oturamadım bir yerden sonra aldım çocuğu yatak odasına geçtim . En son ağlarken bir kustu ki sorma , yatak örtümün üstüne doğru her yer battı . Kustu da rahatladı çocuk . Bir de çocuklarla çok zor oluyor . Çocukla misafirliğe gitmek de misafir çağırmak da delilik . Hele ki gittiğin yer ya da çağırdıkların da çocuklu ise .
@Aslihaydo sagolasin canim, dun fragmandi, gece asil hastalık basladi. bol bol burnuna serum fizyolojik damlatiyorum, bagir cagir tabii. heline soğan koy derken, ben yaptım gece. insallah cabuk toparlar.
Geçmiş olsun size de , kaçırmışım ben herufun hastalığını .

Ya cnm ne bileyim herkese normal gelen sey bana normal gelmiyor. Mesela dsardan alınan bir posetide atyrum cope kasadan gecyr ellniylyor vs diye. Aslında bn bu kdr degildim karya herseyi agzna sokuyor o yuzden dikkt etmeye calsyrum
Çöp poşeti olarak kullan canim onu. Ben de kullanmam yani evde. Kasiyerlerin ellerinin zaten degmedigi sey yok ki tatlim isleri gereği.
Ama ben okudum forumda var yani baya bizim gibi dikkat eden.
Hos senle ben cogu kisiye anormal geliriz belki de bence normali böyle yani niye esige basip eve gireyim niye disardan geleni direk evde kullanayim.
Ya insanlar cok pis gordukce icin almıyor anliorum ben seni.
Seni zorluyorsa yaptiklarin huzursuz ediyorsa o zaman gidrrsin doktora canim.
Simdi de gidin isterseniz sakinlik.iyidir. ben emzirmem.bitinxe insallah icicem.valla ne esimi takicam kafaya ne dostu aileyi.
Biraz Serotoninden kimseye zarar gelmez kanaatindeyim

Neden kustu ki acaba sena kuşum.
Simdi nasil oldu.
Yanima hoşgeldin umudum ya ben cocuklarla cikarken bile cantasi kiyafeti yemegi suyu hazirla derken yoruluorum gidiyoruz zaten yigenlerimle etti 5 cocuk 5 i de cocuk degil canavar aksam gelince eve is yapmis gibi yorgun oluorum inan sesim kisiliyor bagirmaktan sallamıyorlar da beni hic.

Halletmis oldun canim olsun guzel bir ani olarak kalsin sizlerde.

Sena masllaah yedigi dokundu galiba dedin pek sevindim yemeye basladi insallah
Dilimi isirdim nazar degmesinn boncuk gozluyee.

Bence cok aglamis ya ondan kusmustur mideleri
Kabalaligi yabancilayip ağlamıştır belki de sena kuşum

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile dönersağlığına

Kizlar her gün 1 yumurta yiyebiliyor mu bebisler.

Illa yesin en iyI proteindir diye uğraşıyorum ama bazen çok kavgali oluuor yemeklerimiz.

Ahhh size bazlanıyır görmüyor ya huysuzluğu ondan susam tepki veriyor kendi çapında
Bizimki baba gelince ona gider bulaşır ilgilenmezse benle ilgilen diye uğraşır

Kızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyor kadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi

Ay valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu

Özur dilerim istemden gulecegim.musaadenle ayni esim gibisin anlattigina göre o da soyledigini sanar yuzume bakar ee sence der ben ney bence deyince bi de fırçalar sen beni dinlemiyor musun diye tabi bu her zaman olmuyor.. cok yorulduğunda oluyor .
Herkese oluyor.. ben bazen buraya oyle seyler yaziyorum ki..cumlelerde her kelime ben buraya ait degilim diyor.sen yine guzel anlatmissin kendini bence

Ayakkabıdan çikan ayak direk eve basmali bence de.. kapı önüne basip eve girince biri bir daha çağırasım gelmiyor
Melekler girmez derler..necis yani pis sonuçta..hele de namaz kılınan evde daha da büyük problem... ama iste illa oluyor gelenden gidenden

Vakalar da ne kadar arttı gerçekten. Bugun bizim kutlama öncesi yan bloğun 2.katını izole ettiler . Girişe de yazmışlar . Nasıl canım sıkıldı , ne yapıyorum ben dedim sonra kendi kendime . O kadar vakalar artmışken kutlama yapacağım . Modum düşüktü kutlama öncesi . Yaptık bitti , sağlıkla atlatmışızdır inşallah . Bir de bu izole durumu olmuyordu sanki önceden , mutasyonlu olduğu için mi acaba böyle katı tamamen izole ettiler

Değişiklik iyi gelmiştir senaya canim.
Oyun da oynuyordur kadin alismistir.
Dışarıdan eve girerken agliyorlar zaten genelde.
Sen annesisin tabiki sen onun icin en en en önemlisin. Kötü hissetme kendini.
Rahatsızsan gönderme kadinla bir daha canim.
Kirilir illaki ama olsun

Benim de kv bende yap dedi. Ama bana daha zor olacaktı..döne döne asagi taşıyacaktım herşeyi..o nedenle yapmadım.ama senin kardesin de var hep birlikte direkt annende hazırlarsınız ne güzel olur
Bakalim güneş ne yapacak pastayi görünce

Kapı önüne paspas koyuyoruz ya paspastan sonra eşiğe bassalar da bir şey olmaz. Eşiği de sürekli silerim . Ama bazen ayakkabı ile paspasa da basan oluyor ya sinir oluyorum . Benim karşı daire uyarı yaZısı asmış direkt paspasa ayakkabı ile basmayınız diye

S Sonsuzsukurler rabbim guzel bir ömür versn yavrularına seninle birlikte.. gunesindr dogum gunu kutlu olsun saglikla guzurla nice seneler
Amin baharim Sagol insallah.
Eşim dr olsun ailem de onun ailesi de sizler de sevdiklerim de hep beraber saglikli.omurlerimiz olsun inşallah.
Duayi eksik dilemekten korkar oldum ben.
10nisann cumarteis doğumgününüz ama erteledim.
Elbise bakicam daha uyumlu nerden bulabilirim instragram da yok ki mecbur lccw falan bakicam dimi

Ne güzel bir kızın olmus çoook da iyi olmuş.
Ahh ahh annelik hep vicdan muhasebesi ben simdiden Ali bebekken yaptigim yanlislara pisman oluyorum. Ama insan bilmiyor ki bilse yapar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…