- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Ben de denemedim bu gogus kalkanini. Merak ediyordum ise yariyor mu pratik mi diye? Emerken takilmiyor yani anladigim kadariyla. Ben emerken takilacak birsey zannediyordum nedense. Hani parmaga yusuk takilir ya igne batmasin diye onun gibi birsey diye dusundum nedense adindanGogus kalkani dedigin sey nedir tam olarak
Yarıyor canım benim yaram onla geçmişti kızımdaBen de denemedim bu gogus kalkanini. Merak ediyordum ise yariyor mu pratik mi diye? Emerken takilmiyor yani anladigim kadariyla. Ben emerken takilacak birsey zannediyordum nedense. Hani parmaga yusuk takilir ya igne batmasin diye onun gibi birsey diye dusundum nedense adindan.
Çok çok fiyat farkı Yoksa denemekte fayda var. Kv şeker hastası ve yarası olduğunda gümüş bantlarla yaralarını tedavi ediyor. Birazda bebeğinizin iyi ve doğru emmesine bağlı. Doğru emen bebek de çok çok az yara yapar. Bebeği memenize direk tutmaya çalışın. Umarım iyi ebelere denk gelirsiniz. Doğuma kadar emzirme ile ilgili okumanızı tavsiye ederim. Bence pijamadan kıyafetlerden herşeyden önemli. Emzirirken doğru pozisyon hayat kurtarır. Fiyatları çok yüksekse sonraya da bırakabilirsin. Genelde beyaz tenlilerde ve ucu az olanlarda da yara olma kapasitesi yüksek olabiliyor. Aklınıza geldikçe sorun kızlar çekinmeyinGümüş düşünüyorum ben de ama acaba gümüş olması fayda eder mi gerçekten?
He onlardan tamamm ben de gumus kapaklari cok duydum. Almaya niyetim var benim de
Biz de yarın gidiyoruz kontrole cinsiyet için özellikleYarın sabah kontrolümüz var nerdeyse bir aydır görmüyorum. Çok heycanlıyım cinsiyet için bi yandanda korkuyorum iyidir inşallah
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMasallah umarım bu sekilde ilerler. Bende bu hafta 13. Haftayım daha .
bana da erkek gibi geldi canim yaCanımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim ☺
Sen aldıkça bize de fikir olur gaza geliriz başlarız bizdeEvveeeetttBen ay ay listeledim neler alcağımı, hepsini birden almak maddi anlamda zor olur diye. Benim en büyük şansım yeğenlerimden herşeyimin olması. Ufak tefek şeyler alacağım ama onlar bile çok para tutuyor.
Valla bende hissediyorum bazen bebeğe yoruyorum öle olduğunu düşünmek hoşuma gidiyor13. Haftadayız kızlar erken mi bilmiyorum ama ben sol alt karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bi şey hissettim 1-2 defa ve bebeğe yordum. Olabilir mi acaba
Allah razı olsun canım benim hepimiz sağ salim alalim kucağımiza bebeklerimiziÇok sevindim canım senin adına ne güzel bak oda gelmek için sabırsızlanmış allah sağlıkla kucagınızada almayı nasip etsin inşallah
Çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğine sağ salim kavuştursun dualarım seninle.Selam kızlar,bi kaç gündür banlıydım giremedim siteye.bu süre içinde de kötü şeyler oldu tabi.11+2 olduk bugün.cumartesi günü kanamam oldu ve ultrasonda da baya bi kanama alanı görüldü.doktor düşük tehliken var dedi dinlenmelisin bu kanama alanının kuruması lazım dedi.çok üzüldüm.bebeğim düşerse diye çok korkuyorum.1yaşında bir kızım var malum.henüz yürümüyor.illaki kucağıma almam gerekiyor bütün gün peşinde koşturmam gerekiyor.yani çocuk olunca öyle bi dinlenme olmuyor maalesef.malum Doğuda yaşıyorum ailem buraya çok uzak küçük kardeşim var okula giden.annemde gelemez.eşim 1 haftalığına izin aldı askeriyeden.inşallah bir haftada düzelir bu kanama alanı diyorum.şuan kızım Melisa’yı eşim kucağına alıyor temizliği yemeği o yapıyor Allah razı olsun.kasığımda da acı var biraz.progestan kullanıyorum 200 ve sabah akşam.biraz baş dönmesi yapıyor.dua edin nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorum.müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.inşallah bebeğimi kucağıma alabilirim dağ Salim.12 haftalık bebek düşer mikendimi çok yordum ağır falan kaldırdımbenim hatam.böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Bir şey olmaz için ferah olsun. Aynı şey maydanoz için de geçerli düşüğe sebep olduğu söyleniyor, tavsiye edilmiyor ama birkaç dal maydanozun anne karnındaki sapasağlam bebeği dusurebilmesi bana saçma geldi hep. Dediğin gibi oturup bir demet maydanoz tere yemiyoruz, kaynatıp kaynatıp suyunu icmiyoruz sonuçta. İçine sinmezse daha az kullanırsın tereyi.Ya kızlar yaaa hamileliğin ilk dört ayında tere zararlıymış... Ben de bol yeşillikli salatayı her yemekte yaparım.. Marul, roka, mor lahana, tere, nane içerikli ve bol nar ekşili... Yalnız az önce içime kurt düştü roka ve tere zararlı mı diye bir bakayım dedim.. Rokada sıkıntı yok ama tere yememek lazımmış...O kadar üzüldüm ki.. Bir şey olmaz değil mi? Avuç avuç yemiyorum sonuçta.. Bir kaç dal
Bu gümüş kapakları ben de istiyorum bu sefer. İyi diye duydum hep. Nerede satılır bilginiz var mı hiç araştırmadım daha? İnternetten mı temin edeceğiz?Merhaba, Gümüş kapakları inanılmaz öneriyorlar almayı düşünüyorum çoğu kişi bunun sayesinde hiç yara olmamış. Bir de krem sürmeye şimdiden mi başlamali ilk gebelik tecrübe 0 çevrede de yeni doğum yapmış kimse yok iyi ki burası var siz varsiniz
Canım sorun plasentadaysa ekstra dikkat et nolursunProblemimiz seninle aynı tek fark peçeteye gelen bi akıntım var benimde kasığimda acıma ve belimde ağrı var bana doktor minoset yada parol iç çok ağrın olmasada dedi ağrı acıma kanamayı tetikler dedi ilac alırsan vucut rahat olur pilesentayı iylestirir cok abartma ama ağrı kesici ic dedi
Kız sen benden öndesin senin başlaman lazım değil miSen aldıkça bize de fikir olur gaza geliriz başlarız bizdemuhakkak masrafı çok olacak ama sonucuna değer sonuna kadar2
Neredeyse durumlarımız aynıBen şöyle yapıyorum. Kendim çok savurgan olduğum için maaşımdan biraz kendime ayırarak gerisini eşime yolluyorum. Kendime ayırdığımdan da genelde 50-100 kalıyor en kötü onu kumbaraya atıyorum. Eskiden her ay kıyafet alırdım onu bıraktım. Daha çok dışarı çıkıp gezer,yer içerdik. Onu azalttık biraz. Makyaj malzemeleri çok alırdım ihtiyacım olmasa bile alırdım. Artık mağazaya girmiyorum bile, 5 sene yetecek kadar makyaj malzemem var çünkü.Başka bir şey yapmıyorum pek aslında. Kıyafetle makyajı çıkınca baya fark ediyor benim. Bu arada benim kumbaramda açılmayanlardan yoksa çoktan içini açıp almıştım ihtiyacım olduğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?