2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sadece bende var canım sanırım tansiyon yorgunluk falan tetikliyor beni kontrollerimi aksattım hastanelere de gidilmiyor korkudan.
Aman canım aksatma.. Dikkat et kendine
Zaten korona ilaci kullanamayacaksa test yapmazlar da belki rontgen vs cekip cigerlere bakarlar dilzarım..ama insAllah yoktur..
Ne güzel hiçbişeyden habersiz gitmişsin doguma haberi olunca stres yapiyor insan bos yere
Iyi ki dogmuş minnos Senamız

Çook haklısın kuzum. Ben de çok ihtiyaç duyarım doğum iznimde çok sıkıntı yaşamıştım. Akşama kadar duvarlarla konuşuyorum akşam olunca eşim sadece ipekle ilgileniyordu. Ben onu uyutmaya gidince de eşim odaya geçer bilgisayarın başına takar kulaklığı ben de tv karşısında kendi kendime yorum yapar dururdum. İşe başlayınca 2 insanla sohbet eder oldum. Bu erkekler neden böyle acaba yaa. Eq ları eksik bunların
Siz de cuma yapacaktınız diye aklımda kalmış. Gününde mi yapacaksınız yoksa?

Umudum-
SonsuzUmut
S Sonsuzsukurler
Helinnnnn

Iyi ki doğmuş güzel gözlü bebeklerimiz kızlar 10 nisan grubun en bereketli günüymüş

Güzel gözlü bebeklerimiz güzel bakan insanlar olun insAllah..hayatta yuzunuzuden tebessum kalbinizden merhamet eksik olmasin.. Allah anali babali sağlıkla büyümek nasip etsin her birinize

Biz evdeyiz onlar değil
Biz tüm günü çocuklara ayırıyoruz onlar ayırmıyor
Biz kalan vakti ev işine ayırıyoruz onlar kendine
Biz gece uyanıp duruyoruz onlar uyuyor
Biz kimseyi görmüyor onları bekliyoruz onlar bize gelene kadsr bir sürü insanla konuşuyor bize kelime kalmıyor
Biz kadınız onlar erkek tabiatımız farklı
Demem o ki sen haklısın şekerparem ama seni biz anlarız
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar

Ah ben kıyamam annen çok mutlu siizi izliyordur eminim anılara tutunup kalmaya çalışın iyiki onlar var elimiZde

Kuzum çok geçmiş olsun Ya test verdin mi
Tşkr ederim canm Yok canım pazartesi gününe kadar bekleyeyim emin olayım dedim haftasonu zaten evdeyiz hepimiz de bekliyorum o yüzden şimdilik şuan iyi gibiyim parol aldım bir tane ateş falan yok şimdi

A kıyamam ne zor evreler Allah yardımcınız olsun geçer inşallah bol bol besleyin bizimde 15 olmuştu 1 günde bile çok besleyince 14 e düştü

sevindim olduğuna. taktir rahat et güven olmaz valla
oyyy ne güzel kayinvalideeee sağol kuzum. sende iyi ki güzeller güzeli gelinimi iyi ki doğurmuşsun iyi ki varsınız sağlıklı mutlu ömürleri olsun
bir boncuk göz zaram iyi ki dogdun annene yoldaş oldun. inşallah annene şans getireceksin annen de atanacak
iyi olmuş bak stressiz şükür bugünlere ne güzel büyüdüler
Canlar nasılsınız ? Mesajları çok okuyamadım inş herkes iyidir . Almilanın akıntısı durmadı doktor kontrolüne gittik bıgün herşey yolunda egzama vardı ona krem şu bu genel kontrol oldu.
geçmiş olsun. bize de egzama denilmişti ilaç kullandık toparladı baya şükür. mustela cicastela
çok hakli bir isyan. anlamıyorlar gerçekten. çalışmak o acıdan çok iyi. bi kitap vardı kadınlar marstan erkekler venüsten diye orda bakış açımızın nasıl.farkli oldugunu guzel anlatmisti ama hayata uygulamak zor
ne balsin sen yaaa. çok sağol canim benim
sagol kuzum iyi ki ipek gibi çılgın bir arkadaşları var
yasak günü bebeleri sağol kuzum
Helinnnnn SonsuzUmut iyi ki doğmuş kuzular, mutlu yılları olsun, hep güzel günler görsünler insallah.
amin inşallah canim
süper tespit ama gönül işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…