Aman canım aksatma.. Dikkat et kendineSadece bende var canım sanırım tansiyon yorgunluk falan tetikliyor beni kontrollerimi aksattım hastanelere de gidilmiyor korkudan.
Zaten korona ilaci kullanamayacaksa test yapmazlar da belki rontgen vs cekip cigerlere bakarlar dilzarım..ama insAllah yoktur..sagolasiniz canlar, bilmiyorum ki daha iyi gibi geliyor öyle olmasını istediğim için mi öyle bilemiyorum. uyurken illa bir serum fizyolojik istiyor yine. emerken yatarken sıkıntılı. biz de bir sey yok şükür.
pazartesi gününe kadar azalır insallah. yoksa test yaptırın dedi. küçücük çocuğa da nasil yaptıracağız, büyükler zor diyor. hem istesek bile belki de kendileri yapmayacak. hem o ortama maskesiz cocugu sokmak ne kadar doğru. kafamda deli gibi uçuşuyor sorular. eşimin hic umrunda degil gibi görünüyor basit bir nezle amma taktin kafana diyor. ne bileyim koskoca doktor söyledi sonucta, kafadan atmadı ya. hayırlısı bakalım.
Ne güzel hiçbişeyden habersiz gitmişsin dogumaGeçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştimsabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim sonrası yok 10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi
Oldum canim haptan sonra ama erken olmustum normalde 10 nda oluyordum.yine bugun hafif kahverengi akntim oldu baslauacak sanirim.Haptan sınra adet oldun dimi canım ? Emziriyor musun bir de ? ondan da etkilenir o yüzden soruyorum
Çook haklısın kuzum. Ben de çok ihtiyaç duyarım doğum iznimde çok sıkıntı yaşamıştım. Akşama kadar duvarlarla konuşuyorum akşam olunca eşim sadece ipekle ilgileniyordu. Ben onu uyutmaya gidince de eşim odaya geçer bilgisayarın başına takar kulaklığı ben de tv karşısında kendi kendime yorum yapar dururdum. İşe başlayınca 2 insanla sohbet eder oldum. Bu erkekler neden böyle acaba yaa. Eq ları eksik bunlarınBu sabah esime kızdım..sabah bana sekerpare hanım teyze ben gidiyorum dediçocuk kucagimdaydi ses edemedim.ama sonra aradım sen bana nasil teyze dersin diye. 6 yıllik karimizia takilamayacak miyiz diyor..iyi ben de sana bey amca derim bundan sonra deyince bi bozuldu.
Bu ara cok yoğun çalışıyor.. terfi aldı.eve geliyor pert.. ben de hic ama hic tripli biri degilim..basladim buna trip atmaya..baktim anlamiyor.trip hayat tarzim oldu.. benim herif kedere boğuldu..yemek yerken bile bana bakıyor sonra ben bakinca gözünü kaçırıyor gozleri doluyor falan..sarkilar açıyor söylüyor falan..ya niye böyle davraniyorsun artik beni sevmiyor musun falan diye diye dolandi.
Ben de anlattiim..cok yalnız hissediyorum..yogun calisiyorsun eyvallah. Ama sürekli yorgunum deyip duruyorsun dedim.neyse iste ne varsa döktüm..aslinda cidden yoruluyor biliyorum.ama ben de yoruluyorum..cok bunaldım bu ara.
Tamam ben de çenesi kalabalik biriyim..muhabbeti severim..o ise bana nispeten sessiz biri.hep böyleydi..cocuklar da yordukca ona sariyorum.. bunyesi fazla konuşmayi.kaldirmiyor biliyorumama yine de sinir oluyorum..bütün gun evin icinde öylece onu bekliyorum.tamam hic muhabbet etmiyor degiliz. Ama cocuklar uyuyunca o da uyumak.istiyor hemen.ben ise biraz laflamak istiyorum.tamam 2 ye kadar degil ama insan biraz muhabbet istiyor. Ben de mi sorun ya
Siz de cuma yapacaktınız diye aklımda kalmış. Gününde mi yapacaksınız yoksa?S Susam_tanesi doğum gününüzün ertelenmesine üzüldüm nasıl hevesimiz vardı ama en önemlisi sağlık olsun inş ilerleyen günlerde kutlarız eşinin negatif çıkmasına sevindim ama dediğin gibi testlerin doğruluk payı ne yazık ki güvenilir değil. Bir öğrencimizin iki kere test yaptırmasına karşın negatif çıkmış en son durumu ağırlaşınca tahlil ve ciğer filmi kötü çıkınca karantinaya almışlar. O yüzden siz tedbirli davranmışsınız aileleri riske atmamanız doğru bir karar olmuş bence
Bizimki bugün değil canım 16 sıOoo maşşallah ne bereketli bir günmüş meğer 10 Nisan
S Susam_tanesi
Helinnnnn
SonsuzUmut
S Sonsuzsukurler iyi ki doğurmuşsunuz kızlar nice güzel yaşları, günleri olsun kuzuların sağlıkla büyüsünler
Biz evdeyiz onlar değilBu sabah esime kızdım..sabah bana sekerpare hanım teyze ben gidiyorum dediçocuk kucagimdaydi ses edemedim.ama sonra aradım sen bana nasil teyze dersin diye. 6 yıllik karimizia takilamayacak miyiz diyor..iyi ben de sana bey amca derim bundan sonra deyince bi bozuldu.
Bu ara cok yoğun çalışıyor.. terfi aldı.eve geliyor pert.. ben de hic ama hic tripli biri degilim..basladim buna trip atmaya..baktim anlamiyor.trip hayat tarzim oldu.. benim herif kedere boğuldu..yemek yerken bile bana bakıyor sonra ben bakinca gözünü kaçırıyor gozleri doluyor falan..sarkilar açıyor söylüyor falan..ya niye böyle davraniyorsun artik beni sevmiyor musun falan diye diye dolandi.
Ben de anlattiim..cok yalnız hissediyorum..yogun calisiyorsun eyvallah. Ama sürekli yorgunum deyip duruyorsun dedim.neyse iste ne varsa döktüm..aslinda cidden yoruluyor biliyorum.ama ben de yoruluyorum..cok bunaldım bu ara.
Tamam ben de çenesi kalabalik biriyim..muhabbeti severim..o ise bana nispeten sessiz biri.hep böyleydi..cocuklar da yordukca ona sariyorum.. bunyesi fazla konuşmayi.kaldirmiyor biliyorumama yine de sinir oluyorum..bütün gun evin icinde öylece onu bekliyorum.tamam hic muhabbet etmiyor degiliz. Ama cocuklar uyuyunca o da uyumak.istiyor hemen.ben ise biraz laflamak istiyorum.tamam 2 ye kadar degil ama insan biraz muhabbet istiyor. Ben de mi sorun ya
Ah ben kıyamam annen çok mutlu siizi izliyordur eminimGünaydın demek için yine geç kalan benden tünaydın. Bu sabah Ayşecik erkenciydi 7 çeyrekte kalktı akşam küçük abim de geldi anneme küçük yeğenim de Burda haliyle pişir topla kaldır derken perte çıkıyorum çocuklar çok mutlu bizde öyle ama bir yanım hep hüzün her adımda elimi attığım herşeyde annem var. Hep beraber sürekli güzel anlarımızdan bahsediyoruz o olsaydı şöyle derdi böyle yapardı diyoruz Burda olduğumuz için çok mutludur eminim onun huzuru dinginliği var bu telaşın içinde ama içten içe üzüntüm ağır basıyor ki dün tansiyonum tavan yapmıştı yine çarpıntı var ve nefes almakta zorlanıyorum bişeyler düğümleniyor boğazıma.
Tşkr ederim canm Yok canım pazartesi gününe kadar bekleyeyim emin olayım dedim haftasonu zaten evdeyiz hepimiz de bekliyorum o yüzden şimdilik şuan iyi gibiyim parol aldım bir tane ateş falan yok şimdiKuzum çok geçmiş olsun Ya test verdin mi
A kıyamam ne zor evreler Allah yardımcınız olsunNe kadar çok yazmışsınız maşallahyeni bebek ev iş benşm oğlan hiç bakamadım buraya Annemizin sütü çok güzel geldi ama bebek emmiyor yutmuyor. 36 haftalık doğdu. Biraz emme refleksi ile sıkıntımız var. Sarılık 15 olmuş 17 maksimum değeri bakalım pazartesi yine kontrolü var sizler de iyisinizdir umarım. Doğum günü kutlaması gördüm instgramdan. Çok güzel olmuşsunuz
Çok geçmiş olsun canım benim oh iyiTşkr ederim canm Yok canım pazartesi gününe kadar bekleyeyim emin olayım dedim haftasonu zaten evdeyiz hepimiz de bekliyorum o yüzden şimdilik şuan iyi gibiyim parol aldım bir tane ateş falan yok şimdi
sevindim olduğuna. taktir rahat et güven olmaz valla@Nehir8077Helinnnnn @Zeyay1420
Az once hasta oldum. Benim gidip spiral taktirmam lazim. Esimle hic anlasamiyorum bazi konularda cocugu bırakıyorum opuyor cocuk gitmek istemiyor ona bugun guzelce konustum op ama tat alma diyorsun diyor. Her neyse annem geliyor onunla ugrasiyir herseye karisiyor hakkini yemeyeyim ise gider gelir camasiri toplar asar ama herseyede mudahale eder ben cok sıkıldım bu durumdan havalar isininca hemen cekip gitmek istiyorum. Az once dedim biletimi alip koye gidicem diye git diyor ona gorede ben agzima geleni söyluyormuşum. Zaten aksama kadar cocukla ugrasyrum inanin nefes almaya vaktim kalmiyor yada bana agir geliyor bazi seyler bilmiyorum o yuzden 2.ci cocuk olsun istemiyorum..
oyyy ne güzel kayinvalideeeeTeşekkür ederiz teyzesi bu vesile ile ben de bizimle aynı gün doğmuş olan S Sonsuzsukurler güneşin ,SonsuzUmut Zara nın ve Helinnnnn damadımızın doğum gününü kutluyorum . İyi ki doğmuş kuzular , sağlıklı yaşları olsun inşallah
Amin canım inşallah
bir boncuk göz zaram iyi ki dogdun annene yoldaş oldun. inşallah annene şans getireceksin annen de atanacakSaol kuzum bende yazacaktım bebeklerimiz iyi ki doğmuşHelinnnnn S Sonsuzsukurler Umudum- bugün dünyanın en güzel günü benim için rabbime şükürler olsun allah hepimizin tüm annelerin evladını bağışlasın güzel günlerini göstersin İnş
iyi olmuş bak stressizGeçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştimsabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim sonrası yok 10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi
geçmiş olsun. bize de egzama denilmişti ilaç kullandık toparladı baya şükür. mustela cicastelaCanlar nasılsınız ? Mesajları çok okuyamadım inş herkes iyidir . Almilanın akıntısı durmadı doktor kontrolüne gittik bıgün herşey yolunda egzama vardı ona krem şu bu genel kontrol oldu.
çok hakli bir isyan. anlamıyorlar gerçekten. çalışmak o acıdan çok iyi. bi kitap vardı kadınlar marstan erkekler venüsten diye orda bakış açımızın nasıl.farkli oldugunu guzel anlatmisti ama hayata uygulamak zorÇook haklısın kuzum. Ben de çok ihtiyaç duyarım doğum iznimde çok sıkıntı yaşamıştım. Akşama kadar duvarlarla konuşuyorum akşam olunca eşim sadece ipekle ilgileniyordu. Ben onu uyutmaya gidince de eşim odaya geçer bilgisayarın başına takar kulaklığı ben de tv karşısında kendi kendime yorum yapar dururdum. İşe başlayınca 2 insanla sohbet eder oldum. Bu erkekler neden böyle acaba yaa. Eq ları eksik bunların
Siz de cuma yapacaktınız diye aklımda kalmış. Gününde mi yapacaksınız yoksa?
ne balsin sen yaaa. çok sağol canim benimUmudum-
SonsuzUmut
S Sonsuzsukurler
Helinnnnn
Iyi ki doğmuş güzel gözlü bebeklerimiz kızlar10 nisan grubun en bereketli günüymüş
Güzel gözlü bebeklerimiz güzel bakan insanlar olun insAllah..hayatta yuzunuzuden tebessum kalbinizden merhamet eksik olmasin.. Allah anali babali sağlıkla büyümek nasip etsin her birinize
sagol kuzum iyi ki ipek gibi çılgın bir arkadaşları varHelinnnnn SonsuzUmut S Sonsuzsukurler Umudum-
İyi ki doğmuş Civaaaan,
İyi ki doğmuş Zaraaaa,
İyi ki doğmuş Güneeeşş,
İyi ki doğmuş Senaaa
İyi ki benim kızıma arkadaş olmuşlar
Umudum seni kutlamıştım ama bu gruba tekrar dahil edeyim dedim
yasak günü bebeleriOoo maşşallah ne bereketli bir günmüş meğer 10 Nisan
S Susam_tanesi
Helinnnnn
SonsuzUmut
S Sonsuzsukurler iyi ki doğurmuşsunuz kızlar nice güzel yaşları, günleri olsun kuzuların sağlıkla büyüsünler
amin inşallah canimHelinnnnn SonsuzUmut iyi ki doğmuş kuzular, mutlu yılları olsun, hep güzel günler görsünler insallah.
süper tespit ama gönül işteBiz evdeyiz onlar değil
Biz tüm günü çocuklara ayırıyoruz onlar ayırmıyor
Biz kalan vakti ev işine ayırıyoruz onlar kendine
Biz gece uyanıp duruyoruz onlar uyuyor
Biz kimseyi görmüyor onları bekliyoruz onlar bize gelene kadsr bir sürü insanla konuşuyor bize kelime kalmıyor
Biz kadınız onlar erkek tabiatımız farklı
Demem o ki sen haklısın şekerparem ama seni biz anlarız
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar
Aaa hemen seni de alıyorum ve gidip çılgınlar gibi yiyoruzIşınlanirken banada bir el at. Ne sofra ama dimi, olmayan aklımı aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?