2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hemde ne suikast hain koca kendi de kalktı sabahtan koşup geldi ben yürüyüşe çıkayım diyorum Asya durmaz diyor kendi fit ben şiş
Elimden geldikçe bakıyorum Asya uyanıkken mümkün değil elimde telle video izlesem dibinden ayrılmaz bazen yanında soru çözüyorum cevaplara gecebakıyorum

Aaaa hiç fark etmedim dur hemen bakamyapmaz benşm damadım arkadaşçadır o

Bende öle didim aslan damadım yapmaz didim

Telefona bakamazsın da televizyonu İnternete bağlayıp ordan açabilirsin canım bir yandan Asyayla ilgilenirken bir yandan ne kapsan kar. Kızımın arkadaşının annesi de doğum yaptıktan sonra atandı hatta alımı da çok zordu tekstil öğretmeni. O demişti video izleye dinleye çalıştım baya faydalı oldu diye. Kocası İstanbul'da kaldı kendi Antep'e tayin oldu kızını annesini aldı ev tuttu 2 yıl çalıştı sonra eş durumundan geldi eşinin yanına da. Sizin de olur inşallah Asya nın nasibine

Ya canım benim kızdan bulaştı sanırım geçmiş olsun. Bademcik şişilğini bilmem mi her sene yaşar döklürüm bol ılık su ılık içecekler iç sıcak daha kötü olur
Umarım öyledir dün 38,2idi En son soğul algınlığı hapı yuttum şimdi yeniden başladı şuan 37lerde dünden beri vitamin yutup nane limon içiyorum

Kolay gelsin canım üzülme desem de bir yanın hep eksik kalacak dünyanın düzeni böyle Allah evlatlarımıza eşlerimize kardeşlerimize sağlık sıhhat versin. Ne mutlu sizin birliğimize dirliğinize o açıdan çok şanslısın.
Burda kar hunharca yağıyor hiç durmadı hatta tipiyle çevirdi çok enteresan nisan ayında
Kolay gelsin canım bebek muhtemelen sarıldıktan dolayı beslenemiyor. Emme refleksi vardır da sarılık uyanmasını engelliyordur.biz normal akış biberonla besleyemedik ağzına tutsak da çekmiyordu hep uyku eğilimi vardı. Böyle tutunca şıpır şıpır damlayan bir biberon aldık yenidopan yoğun bakımda onu denemişler baya içirebilmişlerdi. Onunla ağzına dolduruyorduk mecbur yutuyordu öyle bir biberonla bile beslenmesi 1 saati geçiyordu. Sarılık değeri düştükçe düzeldi. Çok zor bir dönem inşallah düşer değeriniz.

Geçmiş olsun. Canım iyi çok yükselmemiş bugün. Hayırlısıyla yaza bir gelseydik
Saol canım bizim buralarda soğuk annemlerin evde dubleks bazen soğuk oluyor kombiyi yüksekDe açmamıza rağmen Umarım üşütmüşümdür Zara hastayken aklım ondaydı hep pek yatıp dinlenemedim soğuk aldım umarım

Umudum- sena kuşumuz boncuk gözlümüz iyi ki doğmuş
Teşekkür ederiz teyzesi bu vesile ile ben de bizimle aynı gün doğmuş olan S Sonsuzsukurler güneşin , SonsuzUmut Zara nın ve Helinnnnn damadımızın doğum gününü kutluyorum . İyi ki doğmuş kuzular , sağlıklı yaşları olsun inşallah
Amin canım inşallah

Aaaa aynı benzeynebe hamileydim antepe atandığımda eylülde doğum yaptım yarım dönemi doğum izniyle kapattım ikinci dönem annem ablamla beraber aldık zeynoşu da gittik eşim Burda kaldı yazada eş durumuyla geldim.. Darısı sizlerin başına kızlar Jadesi @sonsuzumut S Sonsuzsukurler

Saol kuzum bende yazacaktım bebeklerimiz iyi ki doğmuş Helinnnnn S Sonsuzsukurler Umudum- bugün dünyanın en güzel günü benim için rabbime şükürler olsun allah hepimizin tüm annelerin evladını bağışlasın güzel günlerini göstersin İnş

Geçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştim sabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim sonrası yok 10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi

Ooo tebrik ediyorum çok iyi

Haptan sınra adet oldun dimi canım ? Emziriyor musun bir de ? ondan da etkilenir o yüzden soruyorum

Aminnn çok güzel hepsi çok özel canım iyi ki doğmuş Sena kuş iyi ki Rabbim bahtını güzel etsin bütün bebelerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…