2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok güzel hepsi çok özel canım iyi ki doğmuş Sena kuş iyi ki Rabbim bahtını güzel etsin bütün bebelerimizin
Amin canım cümlemizinkinin .
Bu zamana kadar yazacağım yazacağım bir yazamadım . Diyecektim ki şekerpare 10 nisanda ne yapacaksın bir sürü kuzu var doğan diye ama hepsi için ayrı ayrı paylaşmışsın videoyu . Çok teşekkür ederiz teyzesi
Teşekkür ederiz teyzesi tekrar
Umudum- Sena kuşum da iyi ki doğmuş, hep mutlu olsun, hep gülsün. tüm sevdikleriyle insallah.

önceki mesajımda etiketledim sandım, olmamış. Sena kusumu unutmadım yoksa.
Amin teyzesi inşallah , olsun unuta da bilirsin ki teşekkür ederiz
Teşekkür ederiz teyzesi
Amin amin inşallah valla her şeyi anlıyorlar bu kuzular çok eğlenceli oldular
Ohh bereketli gün kızlar iyiki tanıma fırsatım olan bebekler dopurdunuz onlar benim yeğenlerim gibi severim hepsini bolbol öpün yerime
Biz de öpüyoruz Asya kuzumu
Amin amin inşallah , teşekkür ederiz

Hepsi benim kuzularım fırsatım olsaydı hepsini ayrı ayrı mesaja yazacaktım ama iki cocuk tepeme bindi..her muzigi acisimda elif basliyor oynamaya durdurunca bagiriyor biraz zor biraz komik bitti işte ❤❤❤❤❤

Iyi ki dogmuslar yanilmiyorsam coco nun bebeiskosu da bugun dogmustu iyi ki dogdun minik ogluş okuyorsan annesi selam olsun

S Susam_tanesi susam canim..okudum ama alintilamamisim herhalde yulaf ile ilgili yorumunu.. simdi hatirladim gecen sene de esime her sahurda biraz da olsa hazir ederdim. Bu sene biraz heyecan yaptım.. zorlanırsam diye korkuyorum açıkçası

Bu de safra gecmisim var. Bi dönem 2 yıl tutamadim.agır istifralarım oluyordu. Sonra gebelikler emzirme donemleri derken yine tutamadigim oldu.ama bu sene tutmalıyım.Allah yardımcımız olsun inşAllah

Bu arada nasıl ya yulafla ve hurma ile mi tutuyorsun sadece..yapma bunu bana....

yanina başka neler önerirsiniz kizlar? pratik tok tutsun süt yapsin ama susatmasın cok sey istedim

çok teşekkürler baharım
Helinnnnn teşekkür ederiz dünürüm . Ben de senin gibi uykucuydum 9 saat ne ki doğuma kadar da fosur fosur uyudum vallaçok şükür Sena gece uykularında beni zorlamadı .
akilli gelinim ya masallah. hep güldürdü annesinin yüzünü

Ayy böyle ne kadar sürer bilmem yazınca da bir garip oldum evliligin sürmesinden bahsetmis gibi olmus yani bana haklisin dedi..dikkat edecegim dedi..dikkat etti de ama ne kadar sürer bilmem dedim..yine unutacak..yine aksatacak anlamında

Kızlar hepinize iyi geceler olsun..bu gece bi değişiklik yapip erken yatayim insAllah uyurum

Gun içinde okuyup alintilamadiklarim oldu..etiketlerim dedim ama unutmusum..kimdi neydi unuttum..cevap vermedigim varsa kusuruma bakmasin olur mu?

Seviliyorsunuz ❤

Bol hzurlu uykular canımmm

İşte aynı değiliz kuzum eve gelme anı onlar için tele bakıp kafa dinleme anı böyle olunca biz ve çocuklar kalabalık mıyız diye düşünüyor insan
Üzme kendini belleğin bi süre yazar olmadı yine bozulunca bi bakım yaparsın kendine gelir

Bensiz nireye beni de alın
Gerci bisi kalmamistir ammaa biz de aslimizin kokoş köpüklü kahvesini iceriz Aslihaydo hazirlan geliyoz N Nehir8077 takıldım pesinize
Tabiki canım sensiz olurmu, kapıdan kovsa bacadan gireriz. Göz hakkı denen birşey var, hakkımızı almaya gidiyoruz Umudum- sende baya hazırlık yapmıştın, orayada pompa ile salça olmuştum. Masayı inceledim inceledim göremedim, sakladınmı yahu.

Jadesi gözün aydın asya kuzum yürüyormuş. Kocaman maşallah
Asyam akıllı ayaklarim yere sağlam bassın dedi, yükleme yaptı. Başlasın yaramazlık lar
Sağol kuzum yürüme ile alakasız bir yaramazlık yapıldı bugün mutfak temizliyorum bugün babasına çocuk emanet eden her anne gibi öyle bir gaflet anımoldu çocuk yine soluğu benşm yanımda aldı babası telefonda ablasıyla konuşmaya başlayınca makina dolapla falan oynuyor o sıra bi baktım sen nar ekşisini al yarısını dök yere bi bağırdım aşkım koş çabuk diye hatasını anlayıp asla bişey demeden temizlemeye başladı asla elimi vurmadım bende

Masallah pesinde dolanmalar baslaasiiiin
Ama inan cabuk çözüyorlar ben suan karyayi saldim pesinde dolanmıyorum surekli düşüyor sonra kalkiyor sadece uzaktan izliyorum
Biz tabi arkasındayız oyuna dönüyor bırakıyor kendini arkaya bakmadığım an yapacak diye korkuyorum sağolasın teyzesi maşallah karya hızlı giriş yapıp hızlı çözdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…