- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Amin canım cümlemizinkinin .çok güzel hepsi çok özel canım iyi ki doğmuş Sena kuş iyi ki Rabbim bahtını güzel etsin bütün bebelerimizin
Bu zamana kadar yazacağım yazacağım bir yazamadım . Diyecektim ki şekerpare 10 nisanda ne yapacaksın bir sürü kuzu var doğan diye ama hepsi için ayrı ayrı paylaşmışsın videoyu . Çok teşekkür ederiz teyzesiUmudum-
@Sonsuz umut
@Sonsuzsukurler
Helinnnnn
Iyi ki doğmuş güzel gözlü bebeklerimiz kızlar10 nisan grubun en bereketli günüymüş
Güzel gözlü bebeklerimiz güzel bakan insanlar olun insAllah..hayatta yuzunuzuden tebessum kalbinizden merhamet eksik olmasin.. Allah anali babali sağlıkla büyümek nasip etsin her birinize
Teşekkür ederiz teyzesi tekrarHelinnnnn @Sonsuz umut @Sonsuzsukurler Umudum-
İyi ki doğmuş Civaaaan,
İyi ki doğmuş Zaraaaa,
İyi ki doğmuş Güneeeşş,
İyi ki doğmuş Senaaa
İyi ki benim kızıma arkadaş olmuşlar
Umudum seni kutlamıştım ama bu gruba tekrar dahil edeyim dedim
Amin teyzesi inşallah , olsun unuta da bilirsin kiUmudum- Sena kuşum da iyi ki doğmuş, hep mutlu olsun, hep gülsün. tüm sevdikleriyle insallah.
önceki mesajımda etiketledim sandım, olmamış. Sena kusumu unutmadım yoksa.
Teşekkür ederiz teyzesiOo bugün parti günü ne bereketliymiş maşallah ozaman kuzulara iyi ki doğmuşlar sağlıkla coşkuyla kutlayacakları nice güzel yaşları olsun inş.
Umudum- sena kuş
Helinnnnn Civanım
@Sonsuz umut hanımağamız boncuk gözlü Zaramız
@Sonsuzsukurler Güneş ☀ kuzusu
Amin amin inşallahYaa adıyla yaşadın güzel günler görsün ne değişik bir anda doğuma alınmak bekliyorsun ama ben 7 saate bile değişik olmuştumne güzel bu günlere gelmek dediğin gibi anlıyor seni artık gözüne bakıyor tepki veriyor gülüyor dünyalara bedel isteyen herkese nasip olsun
Biz de öpüyoruz Asya kuzumuOhh bereketli gün kızlar iyiki tanıma fırsatım olan bebekler dopurdunuz onlar benim yeğenlerim gibiseverim hepsini bolbol öpün yerime
Amin amin inşallah , teşekkür ederizUmudum- @Sonsuzsukurler Helinnnnn @Sonsuz umut sena, güneş, civan, zara demek hepiniz aynı gün doğdunuz. İyiki doğdunuz iyiki anneleriniz sizleri doğurmuş. Her birinize kocaman maşallah Nice sağlıkla yıllarınız olsun, hep mutlu, ve huzurlu olun. Doğum gününüz kutlu olsun
Masallah pesinde dolanmalar baslaasiiiinKızlar Asya hanım da yürümeye başladıgeç olsun güç olmasındı
Hepsi benim kuzularımAmin canım cümlemizinkinin .
Bu zamana kadar yazacağım yazacağım bir yazamadım . Diyecektim ki şekerpare 10 nisanda ne yapacaksın bir sürü kuzu var doğan diye ama hepsi için ayrı ayrı paylaşmışsın videoyu . Çok teşekkür ederiz teyzesi
Teşekkür ederiz teyzesi tekrar
Amin teyzesi inşallah , olsun unuta da bilirsin kiteşekkür ederiz
Teşekkür ederiz teyzesi
Amin amin inşallahvalla her şeyi anlıyorlar bu kuzular çok eğlenceli oldular
Biz de öpüyoruz Asya kuzumu
Amin amin inşallah , teşekkür ederiz
çok teşekkürler baharımUmudum- @Sonsuzsukurler Helinnnnn @Sonsuz umut sena, güneş, civan, zara demek hepiniz aynı gün doğdunuz. İyiki doğdunuz iyiki anneleriniz sizleri doğurmuş. Her birinize kocaman maşallah Nice sağlıkla yıllarınız olsun, hep mutlu, ve huzurlu olun. Doğum gününüz kutlu olsun
akilli gelinim ya masallah. hep güldürdü annesinin yüzünüHelinnnnn teşekkür ederiz dünürüm . Ben de senin gibi uykucuydum 9 saat ne ki doğuma kadar da fosur fosur uyudum valla çok şükür Sena gece uykularında beni zorlamadı .
Ayy böyle ne kadar sürer bilmem yazınca da bir garip oldumEvet bazen online egitim gibi bisiler oluyor onlari izliyor katılıyor falan..bu na li yo rum
Yalnız degilim iki çocuğum var ama bi yandan yalniz hissediyorum..kolay degil ki bu durum ama gel de anlat
Tam olarak düşüncelerimi özet geçmişsin..onu demisti bi kere.. bütün gün konuştum konusacak dermanim yok diyehadi simdi 2 cocuk..yeri geldi 25 cocuga laf yetistirdim ama gene de esime enerji sakladim.. bence yaptığı bencillik
Bu aksam konuştuk haklisin diyor ama ne kadar sürer bilmem
Bol hzurlu uykular canımmmKızlar hepinize iyi geceler olsun..bu gece bi değişiklik yapip erken yatayim insAllah uyurum
Gun içinde okuyup alintilamadiklarim oldu..etiketlerim dedim ama unutmusum..kimdi neydi unuttum..cevap vermedigim varsa kusuruma bakmasin olur mu?
Seviliyorsunuz ❤
Hadi inşallah ışıklı sağlıklı huzurlu günlere yürüsün leramin sagolasin canim benim
öptük teyzesi
oh süper darısı totosu ağır çekenlere
Olmaz mı koşuyorO sürünmeden sonra tatlı bıdık Asya’dan kendine has yürüme şekli bekliyorum var mı şaşırtıcı hareketler
İşte aynı değiliz kuzum eve gelme anı onlar için tele bakıp kafa dinleme anıEvet bazen online egitim gibi bisiler oluyor onlari izliyor katılıyor falan..bu na li yo rum
Yalnız degilim iki çocuğum var ama bi yandan yalniz hissediyorum..kolay degil ki bu durum ama gel de anlat
Tam olarak düşüncelerimi özet geçmişsin..onu demisti bi kere.. bütün gün konuştum konusacak dermanim yok diyehadi simdi 2 cocuk..yeri geldi 25 cocuga laf yetistirdim ama gene de esime enerji sakladim.. bence yaptığı bencillik
Bu aksam konuştuk haklisin diyor ama ne kadar sürer bilmem
Tabiki canım sensiz olurmu, kapıdan kovsa bacadan gireriz. Göz hakkı denen birşey var, hakkımızı almaya gidiyoruz
Sağol kuzumJadesi gözün aydın asya kuzum yürüyormuş. Kocaman maşallah
Asyam akıllı ayaklarim yere sağlam bassın dedi, yükleme yaptı. Başlasın yaramazlık lar
Amin susamcım hepsinin yolu apaydın olsun,
Biz tabi arkasındayız oyuna dönüyor bırakıyor kendini arkaya bakmadığım an yapacak diye korkuyorumMasallah pesinde dolanmalar baslaasiiiin
Ama inan cabuk çözüyorlar ben suan karyayi saldim pesinde dolanmıyorum surekli düşüyor sonra kalkiyor sadece uzaktan izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?