Biz abimler negatif sonuç alınca erteledik hassas bir dönemde ler incinmesinler diye. Bakalım gününde yine Burda toplanırsak kendi aramızda Bi pasta üfletiriz sonra da uygun bir zamanda kutlarız inşÇook haklısın kuzum. Ben de çok ihtiyaç duyarım doğum iznimde çok sıkıntı yaşamıştım. Akşama kadar duvarlarla konuşuyorum akşam olunca eşim sadece ipekle ilgileniyordu. Ben onu uyutmaya gidince de eşim odaya geçer bilgisayarın başına takar kulaklığı ben de tv karşısında kendi kendime yorum yapar dururdum. İşe başlayınca 2 insanla sohbet eder oldum. Bu erkekler neden böyle acaba yaa. Eq ları eksik bunların
Siz de cuma yapacaktınız diye aklımda kalmış. Gününde mi yapacaksınız yoksa?
Ohhh darısı başımıza diyelim o zaman ne güzelTelefona bakamazsın da televizyonu İnternete bağlayıp ordan açabilirsin canım bir yandan Asyayla ilgilenirken bir yandan ne kapsan kar. Kızımın arkadaşının annesi de doğum yaptıktan sonra atandı hatta alımı da çok zordu tekstil öğretmeni. O demişti video izleye dinleye çalıştım baya faydalı oldu diye. Kocası İstanbul'da kaldı kendi Antep'e tayin oldu kızını annesini aldı ev tuttu 2 yıl çalıştı sonra eş durumundan geldi eşinin yanına da. Sizin de olur inşallah Asya nın nasibine
Ah kıyamam valla bi andan geçmiyor inşallah şifa olsun içtiklerin yediklerinUmarım öyledir dün 38,2idi En son soğul algınlığı hapı yuttum şimdi yeniden başladı şuan 37lerde dünden beri vitamin yutup nane limon içiyorum
Ayy ağzın bal yesin inşallah kuzumAaaa aynı benzeynebe hamileydim antepe atandığımda eylülde doğum yaptım yarım dönemi doğum izniyle kapattım ikinci dönem annem ablamla beraber aldık zeynoşu da gittik eşim Burda kaldı yazada eş durumuyla geldim.. Darısı sizlerin başına kızlar Jadesi @sonsuzumut S Sonsuzsukurler
Yaa adıyla yaşadın güzel günler görsün ne değişik bir anda doğuma alınmak bekliyorsun ama ben 7 saate bile değişik olmuştumGeçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştimsabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim sonrası yok 10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi
Çok sevindim sıkıntı olmamasına kuzum benimCanlar nasılsınız ? Mesajları çok okuyamadım inş herkes iyidir . Almilanın akıntısı durmadı doktor kontrolüne gittik bıgün herşey yolunda egzama vardı ona krem şu bu genel kontrol oldu.
Çörekotu ye çözülür hemenOldum canim haptan sonra ama erken olmustum normalde 10 nda oluyordum.yine bugun hafif kahverengi akntim oldu baslauacak sanirim.
Ohh bereketli gün kızlar iyiki tanıma fırsatım olan bebekler dopurdunuz onlar benim yeğenlerim gibiOoo maşşallah ne bereketli bir günmüş meğer 10 Nisan
@Susam_tanesi
Helinnnnn
SonsuzUmut
S Sonsuzsukurler iyi ki doğurmuşsunuz kızlar nice güzel yaşları, günleri olsun kuzuların sağlıkla büyüsünler
Napacakson hepsi aynı yani tuhaf olan istisna yokkisevindim olduğuna. taktir rahat et güven olmaz valla
oyyy ne güzel kayinvalideeeesağol kuzum. sende iyi ki güzeller güzeli gelinimi iyi ki doğurmuşsun iyi ki varsınız sağlıklı mutlu ömürleri olsun
bir boncuk göz zaram iyi ki dogdun annene yoldaş oldun. inşallah annene şans getireceksin annen de atanacak
iyi olmuş bak stressizşükür bugünlere ne güzel büyüdüler
geçmiş olsun. bize de egzama denilmişti ilaç kullandık toparladı baya şükür. mustela cicastela
çok hakli bir isyan. anlamıyorlar gerçekten. çalışmak o acıdan çok iyi. bi kitap vardı kadınlar marstan erkekler venüsten diye orda bakış açımızın nasıl.farkli oldugunu guzel anlatmisti ama hayata uygulamak zor
ne balsin sen yaaa. çok sağol canim benim
sagol kuzum iyi ki ipek gibi çılgın bir arkadaşları var
yasak günü bebelerisağol kuzum
amin inşallah canim
süper tespit ama gönül işte
amin sagolasin canim benimOo bugün parti günü ne bereketliymiş maşallah ozaman kuzulara iyi ki doğmuşlar sağlıkla coşkuyla kutlayacakları nice güzel yaşları olsun inş.
Umudum- sena kuş
Helinnnnn Civanım
SonsuzUmut hanımağamız boncuk gözlü Zaramız
S Sonsuzsukurler Güneş ☀ kuzusu
Ohh bereketli gün kızlar iyiki tanıma fırsatım olan bebekler dopurdunuz onlar benim yeğenlerim gibiseverim hepsini bolbol öpün yerime
oh süper darısı totosu ağır çekenlereKızlar Asya hanım da yürümeye başladıgeç olsun güç olmasındı
Saol canım amin İnş sevgili damadımın güzel annesiSonsuzUmut zara kuzum kıymetli gelinim, iyiki doğmuş. Nice sağlıklı huzurlu yılları olsun prensesimin. Ailesi sevdikleri dostlarıyla birlikte.
Allah hep iyilikler göstersin boncuğumu
Tşkr ederiz teyzoşuOo bugün parti günü ne bereketliymiş maşallah ozaman kuzulara iyi ki doğmuşlar sağlıkla coşkuyla kutlayacakları nice güzel yaşları olsun inş.
Umudum- sena kuş
Helinnnnn Civanım
SonsuzUmut hanımağamız boncuk gözlü Zaramız
S Sonsuzsukurler Güneş ☀ kuzusu
Amin canım Saol teyzoşusevindim olduğuna. taktir rahat et güven olmaz valla
oyyy ne güzel kayinvalideeeesağol kuzum. sende iyi ki güzeller güzeli gelinimi iyi ki doğurmuşsun iyi ki varsınız sağlıklı mutlu ömürleri olsun
bir boncuk göz zaram iyi ki dogdun annene yoldaş oldun. inşallah annene şans getireceksin annen de atanacak
iyi olmuş bak stressizşükür bugünlere ne güzel büyüdüler
geçmiş olsun. bize de egzama denilmişti ilaç kullandık toparladı baya şükür. mustela cicastela
çok hakli bir isyan. anlamıyorlar gerçekten. çalışmak o acıdan çok iyi. bi kitap vardı kadınlar marstan erkekler venüsten diye orda bakış açımızın nasıl.farkli oldugunu guzel anlatmisti ama hayata uygulamak zor
ne balsin sen yaaa. çok sağol canim benim
sagol kuzum iyi ki ipek gibi çılgın bir arkadaşları var
yasak günü bebelerisağol kuzum
amin inşallah canim
süper tespit ama gönül işte
O sürünmeden sonra tatlı bıdık Asya’dan kendine has yürüme şekli bekliyorum var mı şaşırtıcı hareketlerKızlar Asya hanım da yürümeye başladıgeç olsun güç olmasındı
Evet bazen online egitim gibi bisiler oluyor onlari izliyor katılıyor falan..bu na li yo rumÇook haklısın kuzum. Ben de çok ihtiyaç duyarım doğum iznimde çok sıkıntı yaşamıştım. Akşama kadar duvarlarla konuşuyorum akşam olunca eşim sadece ipekle ilgileniyordu. Ben onu uyutmaya gidince de eşim odaya geçer bilgisayarın başına takar kulaklığı ben de tv karşısında kendi kendime yorum yapar dururdum. İşe başlayınca 2 insanla sohbet eder oldum. Bu erkekler neden böyle acaba yaa. Eq ları eksik bunların
Tam olarak düşüncelerimi özet geçmişsin..onu demisti bi kere.. bütün gün konuştum konusacak dermanim yok diyeBiz evdeyiz onlar değil
Biz tüm günü çocuklara ayırıyoruz onlar ayırmıyor
Biz kalan vakti ev işine ayırıyoruz onlar kendine
Biz gece uyanıp duruyoruz onlar uyuyor
Biz kimseyi görmüyor onları bekliyoruz onlar bize gelene kadsr bir sürü insanla konuşuyor bize kelime kalmıyor
Biz kadınız onlar erkek tabiatımız farklı
Demem o ki sen haklısın şekerparem ama seni biz anlarız
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar
Geçmiş olsun canım sendemi hastalandın. Dikkat et kendine, zencefil bal ye,Umarım öyledir dün 38,2idi En son soğul algınlığı hapı yuttum şimdi yeniden başladı şuan 37lerde dünden beri vitamin yutup nane limon içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?