2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oo bugün parti günü ne bereketliymiş maşallah ozaman kuzulara iyi ki doğmuşlar sağlıkla coşkuyla kutlayacakları nice güzel yaşları olsun inş.
Umudum- sena kuş
Helinnnnn Civanım
SonsuzUmut hanımağamız boncuk gözlü Zaramız
S Sonsuzsukurler Güneş ☀ kuzusu

Son düzenleme:
Biz abimler negatif sonuç alınca erteledik hassas bir dönemde ler incinmesinler diye. Bakalım gününde yine Burda toplanırsak kendi aramızda Bi pasta üfletiriz sonra da uygun bir zamanda kutlarız inş

Ohhh darısı başımıza diyelim o zaman ne güzel

Ayy ağzın bal yesin inşallah kuzum

Yaa adıyla yaşadın güzel günler görsün ne değişik bir anda doğuma alınmak bekliyorsun ama ben 7 saate bile değişik olmuştum ne güzel bu günlere gelmek dediğin gibi anlıyor seni artık gözüne bakıyor tepki veriyor gülüyor dünyalara bedel isteyen herkese nasip olsun

Canlar nasılsınız ? Mesajları çok okuyamadım inş herkes iyidir . Almilanın akıntısı durmadı doktor kontrolüne gittik bıgün herşey yolunda egzama vardı ona krem şu bu genel kontrol oldu.
Çok sevindim sıkıntı olmamasına kuzum benim geçer elbet uuzun sürdü ama

Napacakson hepsi aynı yani tuhaf olan istisna yokki

amin sagolasin canim benim
Ohh bereketli gün kızlar iyiki tanıma fırsatım olan bebekler dopurdunuz onlar benim yeğenlerim gibi severim hepsini bolbol öpün yerime
öptük teyzesi
Kızlar Asya hanım da yürümeye başladı geç olsun güç olmasındı
oh süper darısı totosu ağır çekenlere

SonsuzUmut zara kuzum kıymetli gelinim, iyiki doğmuş. Nice sağlıklı huzurlu yılları olsun prensesimin. Ailesi sevdikleri dostlarıyla birlikte.
Allah hep iyilikler göstersin boncuğumu
Saol canım amin İnş sevgili damadımın güzel annesi
Tşkr ederiz teyzoşu

Amin canım Saol teyzoşu

Evet bazen online egitim gibi bisiler oluyor onlari izliyor katılıyor falan..bu na li yo rum
Yalnız degilim iki çocuğum var ama bi yandan yalniz hissediyorum..kolay degil ki bu durum ama gel de anlat
Tam olarak düşüncelerimi özet geçmişsin..onu demisti bi kere.. bütün gün konuştum konusacak dermanim yok diye hadi simdi 2 cocuk..yeri geldi 25 cocuga laf yetistirdim ama gene de esime enerji sakladim.. bence yaptığı bencillik
Bu aksam konuştuk haklisin diyor ama ne kadar sürer bilmem

Umarım öyledir dün 38,2idi En son soğul algınlığı hapı yuttum şimdi yeniden başladı şuan 37lerde dünden beri vitamin yutup nane limon içiyorum
Geçmiş olsun canım sendemi hastalandın. Dikkat et kendine, zencefil bal ye,
en az yarım saat hiç birşey yeme içme. Boğazınin ilk yemede bile rahatladıni hissetceksin. Acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…