Teşşekür ederim canım sağolNice yaşları olsun çok güzel görünüyor
İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun duru kuşunKızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki bi kaç resim bırakıyorum
Nice seneler çok çok güzel olmuş bahtı açık sağlıklı seneleri olsunKızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki bi kaç resim bırakıyorum
Yaşadıkların için üzgünüm kuzumhepinizden özür diliyorum arkadaşlar, hiç birimiz buraya gerginlik icin girmiyor, iki laf edelim, kafa dağıtalım, çocuklarla ilgili sorunlara çözüm bulalım diye giriyoruz.ama gerçekten sinirim bozuldu artık. sacma bir şekilde elim ayağım titriyor şu an.
son mesajından sonra olay büyümesin diye alıntı yapmadim, beni etiketleyip üzüldüğünü söyleyen arkadaşlara bile yorum yapmadım, sırf uzamasın diye. esprili bir şekilde yorum yapmaya çalışıyorum. sanal deyip geçemiyorum, sizi arkadasim olarak görüyorum.
safiye benzetmesinden ötürü evet hatalıyım, ama özür de diledim daha ne yapabilirim. evde sürekli esprisi yapıldığı için dedim ama yanlış oldu, yazmamaliydim.
doktor cocugum için covit olabilir demiş, ben endişeli bir şekilde burada paylaşım yapmışım, okuldan olabilir, okul tehlikeli yazmış, sonra nasil temizlenir ki orası demis. Allah aşkına üzgün endişeli bir anneye verilecek cevaplar mi bunlar?
yine de uzun uzun anlatmaya çalıştım, ben sadece Asım icin kullanıyorum kizlara kullanmıyorum diye. diğer türlüsü mantığıma yatmiyor dedim. keske baştan çocuğun totosuna bantladim, kaydıkça temizliyor yazsaydım. ben uzun uzun mantığımı anlatmaya çalışırken birden ne pisligim kaldi, ne milletin pisliğini eve taşımam, o kadar deterjan dünyaya zarar dedim diye duyar kasıyor oldum. benim de bir tahammül seviyem, sabrım var, zaten canim sıkkın, okul cok tehlikeli demeye gerek var mi? madem kimyasaldan uzak duruyorsun niye sorguluyorsun, o soruda merak degil, inanmama sorgulama vardi. alenen bana pis imasinda bulunmasına rağmen özür de diledim. belli ki üzdüm diye düşündüm. ben sanki taş miyim, ben üzülmüyor muyum, o kadar hakaret içeren mesaja rağmen ses etmiyorum, kimsenin huzuru bozulmasın diye hala aynı konu.
bu konuda artik son mesajım. tekrar hepinizden özür diliyorum.
Nasıl oldun çiçem bugün daha iyi misinİyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun duru kuşun
Covid olduğumu düşünmüştüm artık canım o yüzden içim rahat şimdi bir iki güne toparlarım herhalde tşkr ederimNasıl oldun çiçem bugün daha iyi misin
Valla yaa her gece farklı bişey olurdu mutlaka annelerimizin eline su dökemeyizBeni de uykusuzluk açlıktan daha çok vuruyor susam aynıyız. Kızlar da tutacak bu yıl onlar olmasa kalkmam da bakalım deniycem Göktuğ erken uyanıyor akşam kaçta yatarsa yatsın. Gün içinde 2.uykusunda ben de yatabilirsem çok zorlanmam gibi başarabilirsin tabi. Annem yaptı bişeyler koydu buzluğuma sağolsun. Dediğin gibi annelerimiz nasıl yapardı ki gece kalkıp börek çörek yapardı annem şimdi ben dolaptan çıkarıp ısıtmaya üşeniyorum
Aynen benziyorlar tiplerini sevdiklerimKomondoluk bitmeyecek sandım ama bitti ya çok tatlıydı amatipleri de çok benzemiyor mu ya aynılar her şeyi bu kadar benzer mi çocukların
Ben sahursuz yapamayanlardanimSadece onlarla tutmuyorum ama bazen en kombosundan vitamin mineral yapacak şeyleri yiyip yatarım. Uykusuzluk benim için açlıktan daha zorlu o yüzden pek sahura da kalkmam yani işe gideceksem ertesi gün. Akşamdan yer yatarım e akşam da daha açıkmamış oluyorum iftar geç saatte olduğu için. Genelde haşlanmış yumurta hurma badem yerim vitamin olsun tok tutsun diye ya da muz. Yulafı yeni keşfettim o yüzden hiç yulaf yemedim sahurda ama yemek mantıklı olurmuş demek istedim. Ben tutacak olsam yerdim kesin.
Annemin hazırladığı sahurlara kalkmak güzeldi eşim de hiç kalkmaz nerde o eski sahurlar diyesim geldioruç tutmayacak olsak bile gece kalkıp yediğimiz çocukluk sahurları
Simdi ben anlamadim ipek sadece parmak mi sallıyor yoksa yaramazlik yok mu diyorKalppare @Jadesi ben ipek e bişey yapma hayır veya olmaz dediğimde parmağını sallıyor bize ımm yaramazlık yok diyor ilk yaramazlık kelimesi kullandığımızda farkettik sonra olumsuzluk eklerini kullandığımızda da yaptığını farkettim. Biraz fazla mı kullanıyoruz acaba olumsuzluk eki. Şekerpare ne dersin bu konuda uzman görüşü istiyorum
Kızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki bi kaç resim bırakıyorum
İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun duru kuşun
Nice seneler çok çok güzel olmuş bahtı açık sağlıklı seneleri olsun
Kızlarrr çok teşekkür ederim hepinizeBen sahursuz yapamayanlardanimsahura kalkarım illa ama bu sene nolacak bilemiyorum..simdiden telasina girdim. hazirligim da yok.buzlukta var biseyler ama borek sarma koftr vs atabilseydim iyi olacakti ama elim degmedi.bu kiz bu ara cok zorluyor. Bugun hiic durmadi gunduz uykusu yok gibi.sallarsam uyuyor sallamazsam uyanıyor..tam uyuyor Ali bi ses yapiyor tık uyanıyor
Simdi ben anlamadim ipek sadece parmak mi sallıyor yoksa yaramazlik yok mu diyoryorgun bir anneyim bugün..anlama güçlüğü çekiyorum affet
Yani o kadar konusabiliyorsa helal olsun
Simdi yaramaz kelimesi olumsuz bir etiket. Ben genelde kullanmam.esim cok tepki gosteriyor kim yaramaz derse paylarbenim çocugum yaramaz degil diye. Yani "ise yaramiyor yarayışsız beceriksiz" anlamına geliyor aslen. Bu nedenle ben; " hayır oralari karıstirmiyoruz, onlari çekmiyoruz, sunlari dağıtmıyoruz" diye konuşuyorum.çöpü dagittigi icin kizdim..cunku icinde ona zarar verebilecek birsey çikar ağzına atabilir. ııııı diye kızdım..yani hal diliyle kızdım diyeyim.cunku kelimelerden anlamiyorlar tam olarak.bir de hayır çöpe dokunulmayacak dedim.bir daha ki çöpe dokunulmayacak deyisimde bu kizisimi hatirlasin diye. Kosullama yaptim yani.
Genel olarak olumsuzluk eklerini kullanmiyorum.yerine olumlusunu söylüyorum.mesela mama sandalyesine kasik vuruyorsa yapma kizim yerine.ver kizim al kizim oynuyoruz.asiri da uyarmıyorum.o zaman dinlemiyorlar. Beni en cok zorladigi konu çop kovasi ve un kovasibi de sessizce gelip tam arkamda dikilmesi..ezicem diye korkuyorum yani yaramazlik adina bunlar diyeyim..mutfakta is yaptırmıyor bir de..
masAllah sana güzelliiik iyi ki dogmussunuz minik hanım
D dilzar canım özür dilemeni gerektiren bir durum yok bana göre. Lütfen enerjini düşürme kim için olursa olsun, isterse en yakının bu kişi eşin olsun. Bazen ne kadar konuşursan konuş, kendini anlatamazsin. Anlattıkça da yanlış anlaşılır sin. Suna katılıyorum buraya birşeyden endişe ederek girdiğimizde, olumsuz düşünceler ekstra strese sokuyor. Bunu hemen hemen hepimiz yaşıyoruz. Sırf örnek olsun diye soyliyecegim, covit şüphem var diyerek girdim buraya, çocuklarıma bulaştırma, aynı zamanda hepimizin hastalanma ihtimali beni geriyordu. Bir kaç iyi söze teselliye ihtiyacım vardı. Sevdiğim arkadaşım çocuklardada vardır muhtemelen hafif geçiriyordur dedi. O gün aslında çok stres oldum. Hasta olduğumu unuttum sürekli onları izledim. sırf üzmek için yazıldığını düşünmüyorum. Bizler anneler konduramiyoruz, olumsuz birşeyler duyduğumuzda üzülüyoruz.
Sen bana göre yeterli açıklamayı yaptın, buna rağmen anlaşılmıyor San boşver be canım.
Sözün olsun aslıcım bi gün hep birlikte buluşursak yaparsınAlintilarcaaaaa
Çok teşekkür ederim caniiim
Teşekkür ederim susammcok yorucuydu ama
Canım dünürüm teşekkür ederim
Hamarat dünüre düştün jadem şanslısin
Diyet bozduran bı sofra oldu herkes bana seri kızgın
Tabiiiii
Yaa cağnıııımmmmçok kalppp
Geçmiş olsun balım ya şimdi nasılsın biraz geç oldu amainşallah iyisindir
Teşekkür ederim caniim
Ayy kıyamam herkesin canı istedi yaşimdi sen Siverek kuru dolmasını biliyosun bir de daha hakimsin tabi konuya amaa bir güzel olmuştu
Ey kuru dolma sen nelere kadirsin Nisan analarini bir araya getiriyosun kopun gelin kizlaaaarrr bebe belik toplaşin gelin size bir kazan dolma sarma yapayımdiyette olanlar iki kez düşünsün bir yaparim var yaaaa offf diyorum (kendimi överken ben) kahve de bonussss
Gel kııızzzz gelll kilo is loading
@Zeyay1420 canım alıntıyı yanlislikla sildim ya teşekkür ederim güzel dileklerin içinHaydo da Esila da ben de öpüyoruz sizi
Yok kuzum parmak sallıyor sadeceBen sahursuz yapamayanlardanimsahura kalkarım illa ama bu sene nolacak bilemiyorum..simdiden telasina girdim. hazirligim da yok.buzlukta var biseyler ama borek sarma koftr vs atabilseydim iyi olacakti ama elim degmedi.bu kiz bu ara cok zorluyor. Bugun hiic durmadi gunduz uykusu yok gibi.sallarsam uyuyor sallamazsam uyanıyor..tam uyuyor Ali bi ses yapiyor tık uyanıyor
Simdi ben anlamadim ipek sadece parmak mi sallıyor yoksa yaramazlik yok mu diyoryorgun bir anneyim bugün..anlama güçlüğü çekiyorum affet
Yani o kadar konusabiliyorsa helal olsun
Simdi yaramaz kelimesi olumsuz bir etiket. Ben genelde kullanmam.esim cok tepki gosteriyor kim yaramaz derse paylarbenim çocugum yaramaz degil diye. Yani "ise yaramiyor yarayışsız beceriksiz" anlamına geliyor aslen. Bu nedenle ben; " hayır oralari karıstirmiyoruz, onlari çekmiyoruz, sunlari dağıtmıyoruz" diye konuşuyorum.çöpü dagittigi icin kizdim..cunku icinde ona zarar verebilecek birsey çikar ağzına atabilir. ııııı diye kızdım..yani hal diliyle kızdım diyeyim.cunku kelimelerden anlamiyorlar tam olarak.bir de hayır çöpe dokunulmayacak dedim.bir daha ki çöpe dokunulmayacak deyisimde bu kizisimi hatirlasin diye. Kosullama yaptim yani.
Genel olarak olumsuzluk eklerini kullanmiyorum.yerine olumlusunu söylüyorum.mesela mama sandalyesine kasik vuruyorsa yapma kizim yerine.ver kizim al kizim oynuyoruz.asiri da uyarmıyorum.o zaman dinlemiyorlar. Beni en cok zorladigi konu çop kovasi ve un kovasibi de sessizce gelip tam arkamda dikilmesi..ezicem diye korkuyorum yani yaramazlik adina bunlar diyeyim..mutfakta is yaptırmıyor bir de..
masAllah sana güzelliiik iyi ki dogmussunuz minik hanım
Nice güzel yılları olsun çok güzel görünüyor her şeyKızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki bi kaç resim bırakıyorum
Yerim o minik parmaklarını onun hepsi çok akılı maşşallah. Ve artık çoğu şeyi anlıyorlar. Benimki de sallıyor parmağını eeeegg eggg, ıhhh diyor ama yapıyor yineYok kuzum parmak sallıyor sadeceyazdığıma baktım da öyle yazmışım yaramazlık yok diyor yazmışım eliyle yapıyor işaret yapıyor diyeceğime. Ben de çok yapma etme demiyorum ama atmıyoruz falan diyorum anlıyor artık hemen parmak sallıyor hatta dahası mesela telefonumu atıyor uyarmışız önceden ya bişey demesem de atıyor sonra parmak sallıyor yanlış yaptığını biliyor yani. Suçluluk duygusu mu yarattım çocukta diye bu sefer endişe ettim. Ay çocuk büyütmesi çok zor yaa
Doğum gününüz kutlu olsun olsun cherry sağlıkla yaşasın kuzucuk çok tatlıKızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki bi kaç resim bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?