2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun duru kuşun

Nice seneler çok çok güzel olmuş bahtı açık sağlıklı seneleri olsun

Yaşadıkların için üzgünüm kuzum çocuğuna covit mi dedi doktor anlamadım iyi misiniz

Valla yaa her gece farklı bişey olurdu mutlaka annelerimizin eline su dökemeyiz

Ben sahursuz yapamayanlardanim sahura kalkarım illa ama bu sene nolacak bilemiyorum..simdiden telasina girdim. hazirligim da yok.buzlukta var biseyler ama borek sarma koftr vs atabilseydim iyi olacakti ama elim degmedi.bu kiz bu ara cok zorluyor. Bugun hiic durmadi gunduz uykusu yok gibi.sallarsam uyuyor sallamazsam uyanıyor..tam uyuyor Ali bi ses yapiyor tık uyanıyor
Simdi ben anlamadim ipek sadece parmak mi sallıyor yoksa yaramazlik yok mu diyor yorgun bir anneyim bugün..anlama güçlüğü çekiyorum affet
Yani o kadar konusabiliyorsa helal olsun
Simdi yaramaz kelimesi olumsuz bir etiket. Ben genelde kullanmam.esim cok tepki gosteriyor kim yaramaz derse paylar benim çocugum yaramaz degil diye. Yani "ise yaramiyor yarayışsız beceriksiz" anlamına geliyor aslen. Bu nedenle ben; " hayır oralari karıstirmiyoruz, onlari çekmiyoruz, sunlari dağıtmıyoruz" diye konuşuyorum.çöpü dagittigi icin kizdim..cunku icinde ona zarar verebilecek birsey çikar ağzına atabilir. ııııı diye kızdım..yani hal diliyle kızdım diyeyim.cunku kelimelerden anlamiyorlar tam olarak.bir de hayır çöpe dokunulmayacak dedim.bir daha ki çöpe dokunulmayacak deyisimde bu kizisimi hatirlasin diye. Kosullama yaptim yani.
Genel olarak olumsuzluk eklerini kullanmiyorum.yerine olumlusunu söylüyorum.mesela mama sandalyesine kasik vuruyorsa yapma kizim yerine.ver kizim al kizim oynuyoruz.asiri da uyarmıyorum.o zaman dinlemiyorlar. Beni en cok zorladigi konu çop kovasi ve un kovasi bi de sessizce gelip tam arkamda dikilmesi..ezicem diye korkuyorum yani yaramazlik adina bunlar diyeyim..mutfakta is yaptırmıyor bir de..
masAllah sana güzelliiik iyi ki dogmussunuz minik hanım

D dilzar canım özür dilemeni gerektiren bir durum yok bana göre. Lütfen enerjini düşürme kim için olursa olsun, isterse en yakının bu kişi eşin olsun. Bazen ne kadar konuşursan konuş, kendini anlatamazsin. Anlattıkça da yanlış anlaşılır sin. Suna katılıyorum buraya birşeyden endişe ederek girdiğimizde, olumsuz düşünceler ekstra strese sokuyor. Bunu hemen hemen hepimiz yaşıyoruz. Sırf örnek olsun diye soyliyecegim, covit şüphem var diyerek girdim buraya, çocuklarıma bulaştırma, aynı zamanda hepimizin hastalanma ihtimali beni geriyordu. Bir kaç iyi söze teselliye ihtiyacım vardı. Sevdiğim arkadaşım çocuklardada vardır muhtemelen hafif geçiriyordur dedi. O gün aslında çok stres oldum. Hasta olduğumu unuttum sürekli onları izledim. sırf üzmek için yazıldığını düşünmüyorum. Bizler anneler konduramiyoruz, olumsuz birşeyler duyduğumuzda üzülüyoruz.
Sen bana göre yeterli açıklamayı yaptın, buna rağmen anlaşılmıyor San boşver be canım.

İyi ki doğmuş nice güzel seneleri olsun duru kuşun

Nice seneler çok çok güzel olmuş bahtı açık sağlıklı seneleri olsun

Cherrygum sağlıklı , mutlu yılları olsun inşallah

Kızlarrr çok teşekkür ederim hepinize Nisan bebekleri iyi ki doğmuş onlar doğdu biz anne olduk meğer evlat ne başka bir hismiş Allahım hepsine sağlık sıhhat versin hepsini korusun bu arada okuyamadım doğum günü olan bebişlerin de kutlu olsun

Yaa geri döndüm ve baktım.. ne demisim diye.. ben demisim hafif geciriyor olabilirler demisim
Düşünememişim sanırım canim.. densizlik mi dersin eşşeklik mi dersin ama çok kızdım kendime..bazen çocuklardan kafa kalmıyor.aklimdan geceni dan diye yazmışım..nolur affet ya..

Bu arada sevdigim arkadasim demisin..bunada eridimm

Bundan sonra daha pozitif olacagim kk nisan annesi sozu veriyorum

Sözün olsun aslıcım bi gün hep birlikte buluşursak yaparsın

Yok kuzum parmak sallıyor sadece yazdığıma baktım da öyle yazmışım yaramazlık yok diyor yazmışım eliyle yapıyor işaret yapıyor diyeceğime. Ben de çok yapma etme demiyorum ama atmıyoruz falan diyorum anlıyor artık hemen parmak sallıyor hatta dahası mesela telefonumu atıyor uyarmışız önceden ya bişey demesem de atıyor sonra parmak sallıyor yanlış yaptığını biliyor yani. Suçluluk duygusu mu yarattım çocukta diye bu sefer endişe ettim. Ay çocuk büyütmesi çok zor yaa

Nice güzel yılları olsun çok güzel görünüyor her şey

Ya bizim Deniz de hayır dediğim şeyi gözümün içine baka baka yapıyo mesela sabah sabah laminanta bişeyle vuruyo elinden alıyorum bu sefer bana sırıtarak ellerini vuruyo yere bide şirinlik yapmayı öğrenmiş yapmaması gereken bişey yaptığında dudaklarını uzatıyo nasıl dayanayım ben buna

Yerim o minik parmaklarını onun hepsi çok akılı maşşallah. Ve artık çoğu şeyi anlıyorlar. Benimki de sallıyor parmağını eeeegg eggg, ıhhh diyor ama yapıyor yine bilsinler neyin doğru neyin yanlış olduğunu bakıyorum devam ediyorsa dikkatini başka yöne çekiyorum.
Gezmelere de çıkmışsınız bugün bir de giyinip artık evde durmak istemezler. Ben indirdim biraz karlara dokundu ufff üfff diyor elledikçe kardan adam yanında foto çekindik. Yarın da kar tatili oldu burda nisanın 11 inde iyi mi

Doğum gününüz kutlu olsun olsun cherry sağlıkla yaşasın kuzucuk çok tatlı herşey çok güzel görünüyor

Umudum- o çıtır kız ne de güzel yürümüş sakince geziyorayakkabısı da ayağında aferin baya çözümüş artık.
Benim oğlan da tamam geziyor da çok düşüyor sürekli pat küt vuruyor kendini. bir eline hep bişey alıp geziyor sonra güm yere kapaklanıyor. Akşam battaniye sini almış sürütüyor bir yandan da basıp düşüyor tam erkeksin ha kafan bu kadar çalışıyor oğlum dedim kapıya çarptı sonra da boynuz çıktı hemen kremledim saçı uzun alnını kapatıyor yoksa farklı tonlarda morartılar dizi dizi artık bu kadar yürüdükten sonra düşmemeui de öğrenir yakında diye umut ediyorum yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…