2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
7 buçukta uyanan bebeğimi uyuttum sanıp yatağa döndüğümde 7.40 di bebegimin tekrar gülerek uyanması 7:44 oldu ah dedim sen misin uyanan kızım bugün pazar tekrar verdim emzigi 15 dk pispisladim ve güne 9 da başladık benden mutlusu yok

Ya kizlar cidden 10 nisam.ne bereketliymis yaa
Ben cok istedim 10 nisanda dogurayim diye diye diye doğurdum umutunki 10 temmuz diye galiba bi de sıkılmıştım kac ay hamilelik yani

Teşekkürlr kizlar rabbim nice saglikli mutlu yaslar nasip etsin hepimize ailesiyle

Kizlar ben size niye oyle yapiyosunuz boyle mi yapin dedim.
Ama siz benim neyi nasil yaptigimi bilmeden hemen yargilamaya eleştirmeye baslamissiniz.
Herkesin kendi hayati tarzi farkli.
Birinin yaptığı birine degisik gelebilir.
Ben hayatimda hic parka domestos sıkmadım kullanmadim sadece onu merak ettim kullanisli mi diye kullanacagimdan degil sormasaydim keske.
Hijyen takıntılı miktop takintili safiyeyle es tuttuldum.resmen ki o kadin agir hasta ilk bolumler izledigim kadarıyla. Guldugunuz safiye aslinda bilerek yapmior uzuluor herkes de hasta olabilir herkesin takıntıları vardir illaki.
Ben ne titizim ne temiz insanlarin gordugum pislikleri icim almior sadece.
Evi supurmekten.baska.yaptigm.temislil.yok bile.
Ki titiz olsam da kimseyi ilgilendirmez.

Ciddden uzuldum. Dilzarin yazdiklari gereksiz ve asiirydi bana soran o sonu gelmez bunu niye yapiorsun diyen o
Ne gerek var deterjan diyen yargilayan o. Hijyen mikrop beklentisi diyen o.
ki ne yaptigimi nasil yasadigimi bilmedigi halde. Domestosu laf olsun diye sordum. Kimyasal kalıntı kalmaz mi diye dusundum. Kaydiraga ise yaramaz kullansam.diye dusundum kendi icimden.

Ben sert falan cikmadim. O konulara girmedim bile kendi gereksiz yere sordu elestirdi. Ben de kizdim.

Neyse ne yazsam daa anlami yok geregi yok siz beni taniyamamissiniz ben sizi.

Allah evlatlariniza da Size de saglik versin. ne diyim.

Ben gelsem gelsem hoş sohbetine güler yüzüne gelirimm kuzucummmm ❤ eminim senle bi kahve icmek bile insanin ömrünü uzatır
Kuru dolma da ikram etsen hayır demem tabi o ayri
Kızlar bir yaş aşısını 10 gün geç vursam sorun olur mu
Valla canım bizim aşıların kendi yok piyasada bazen 3 ay gelmiyormuş.hala olmadik.haber bekliyoruz.demek bu gecikmeler sorun olmuyor ama yine de ebene haber ver

Ne diyeti yahu sen öyle sofra kur bize, yemisiz diyeti. Kimsenin diyete ihtiyacı yok guZel sofra, bol çeneye ihtiyacımız var

hepinizden özür diliyorum arkadaşlar, hiç birimiz buraya gerginlik icin girmiyor, iki laf edelim, kafa dağıtalım, çocuklarla ilgili sorunlara çözüm bulalım diye giriyoruz.ama gerçekten sinirim bozuldu artık. sacma bir şekilde elim ayağım titriyor şu an.

son mesajından sonra olay büyümesin diye alıntı yapmadim, beni etiketleyip üzüldüğünü söyleyen arkadaşlara bile yorum yapmadım, sırf uzamasın diye. esprili bir şekilde yorum yapmaya çalışıyorum. sanal deyip geçemiyorum, sizi arkadasim olarak görüyorum.

safiye benzetmesinden ötürü evet hatalıyım, ama özür de diledim daha ne yapabilirim. evde sürekli esprisi yapıldığı için dedim ama yanlış oldu, yazmamaliydim.

doktor cocugum için covit olabilir demiş, ben endişeli bir şekilde burada paylaşım yapmışım, okuldan olabilir, okul tehlikeli yazmış, sonra nasil temizlenir ki orası demis. Allah aşkına üzgün endişeli bir anneye verilecek cevaplar mi bunlar?

yine de uzun uzun anlatmaya çalıştım, ben sadece Asım icin kullanıyorum kizlara kullanmıyorum diye. diğer türlüsü mantığıma yatmiyor dedim. keske baştan çocuğun totosuna bantladim, kaydıkça temizliyor yazsaydım. ben uzun uzun mantığımı anlatmaya çalışırken birden ne pisligim kaldi, ne milletin pisliğini eve taşımam, o kadar deterjan dünyaya zarar dedim diye duyar kasıyor oldum. benim de bir tahammül seviyem, sabrım var, zaten canim sıkkın, okul cok tehlikeli demeye gerek var mi? madem kimyasaldan uzak duruyorsun niye sorguluyorsun, o soruda merak degil, inanmama sorgulama vardi. alenen bana pis imasinda bulunmasına rağmen özür de diledim. belli ki üzdüm diye düşündüm. ben sanki taş miyim, ben üzülmüyor muyum, o kadar hakaret içeren mesaja rağmen ses etmiyorum, kimsenin huzuru bozulmasın diye hala aynı konu.

bu konuda artik son mesajım. tekrar hepinizden özür diliyorum.

Sadece onlarla tutmuyorum ama bazen en kombosundan vitamin mineral yapacak şeyleri yiyip yatarım. Uykusuzluk benim için açlıktan daha zorlu o yüzden pek sahura da kalkmam yani işe gideceksem ertesi gün. Akşamdan yer yatarım e akşam da daha açıkmamış oluyorum iftar geç saatte olduğu için. Genelde haşlanmış yumurta hurma badem yerim vitamin olsun tok tutsun diye ya da muz. Yulafı yeni keşfettim o yüzden hiç yulaf yemedim sahurda ama yemek mantıklı olurmuş demek istedim. Ben tutacak olsam yerdim kesin.

Annemin hazırladığı sahurlara kalkmak güzeldi eşim de hiç kalkmaz nerde o eski sahurlar diyesim geldi oruç tutmayacak olsak bile gece kalkıp yediğimiz çocukluk sahurları

Kalppare Jadesi ben ipek e bişey yapma hayır veya olmaz dediğimde parmağını sallıyor bize ımm yaramazlık yok diyor ilk yaramazlık kelimesi kullandığımızda farkettik sonra olumsuzluk eklerini kullandığımızda da yaptığını farkettim. Biraz fazla mı kullanıyoruz acaba olumsuzluk eki. Şekerpare ne dersin bu konuda uzman görüşü istiyorum

Beni de uykusuzluk açlıktan daha çok vuruyor susam aynıyız. Kızlar da tutacak bu yıl onlar olmasa kalkmam da bakalım deniycem Göktuğ erken uyanıyor akşam kaçta yatarsa yatsın. Gün içinde 2.uykusunda ben de yatabilirsem çok zorlanmam gibi başarabilirsin tabi. Annem yaptı bişeyler koydu buzluğuma sağolsun. Dediğin gibi annelerimiz nasıl yapardı ki gece kalkıp börek çörek yapardı annem şimdi ben dolaptan çıkarıp ısıtmaya üşeniyorum

Kızlar merhaba nasılsınız annemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki bi kaç resim bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_20210409_215624_468.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20210409-WA0117.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20210409-WA0167.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 47
Nice yaşları olsun çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…