- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Poposunu ısırırım ben onun yerimOlmaz mı koşuyorasla sakin kalamıyor asla o kadar ay sonra yürüdüm elim değmişken bi tur koşayım diyor
saol canım deniyeceğim şimdiGeçmiş olsun canım sendemi hastalandın. Dikkat et kendine, zencefil bal ye,
en az yarım saat hiç birşey yeme içme. Boğazınin ilk yemede bile rahatladıni hissetceksin. Acil şifalar diliyorum.
Merhaba kızlar, umarım iyisiniz. Evet malesef bebeğimden vakit bulamıyorum. Çok yoruluyorum.Umudum- senanın peşinden yemek yedircem diye koşardı belki karadeniz havası iyi gelir iştahı açılır diyeceğim ama annesine iyi gelmemiş baksanıza
@minikbebegim9640 da kv çekiştirirdi herhalde
Uzun zamandır sesleri çıkmayanrose2626 @hansela ve kızımın adaşının annesi @Doga Delisi vardı listemizde ama pek girmiyorlar artık. Bebişler boş bırakmıyor sanırım
Benim de aklım kaldı o dolmalarda
Asya nın psikomotor gelişimi Sena ya benziyorOlmaz mı koşuyorasla sakin kalamıyor asla o kadar ay sonra yürüdüm elim değmişken bi tur koşayım diyor
Evet masayı fotoğraf sonrası doldurdumTabiki canım sensiz olurmu, kapıdan kovsa bacadan gireriz. Göz hakkı denen birşey var, hakkımızı almaya gidiyoruzUmudum- sende baya hazırlık yapmıştın, orayada pompa ile salça olmuştum. Masayı inceledim inceledim göremedim, sakladınmı yahu.
Çok güldürdün yaaİşte aynı değiliz kuzum eve gelme anı onlar için tele bakıp kafa dinleme anıböyle olunca biz ve çocuklar kalabalık mıyız diye düşünüyor insan
Üzme kendini belleğin bi süre yazar olmadı yine bozulunca bi bakım yaparsın kendine gelir
HoşgeldinMerhaba kızlar, umarım iyisiniz. Evet malesef bebeğimden vakit bulamıyorum. Çok yoruluyorum.sırtımda bir ağrı var anlatamam. Omuriliğim sanki yamuldu. Şu sıralar sürekli kucak istiyor. Gündüz uykumuz azaldı. Kahve keyfi bile yapamıyorum. Bazen 1 kez uyuyor. Bazen hiç. Onunla uğraşıyorum. Arada da fırsat buldukça bakıyorum ama. Sohbetleri kaçırıyorum malesef. Yakında dönerim inşallah
Geliriz tabi sana da gelirizBenim de aklım kaldı o dolmalardabeni de alın
Asya nın psikomotor gelişimi Sena ya benziyorzamanlamalar , süreçler farklı olsa da . ilk komando olmayı tercih ettiler , sonra emekleme derken arkasına yürüdükleri gün koşma şimdi komandoluğu unuttu . Haspam sanarsın yürüyerek doğmuş
Evet masayı fotoğraf sonrası doldurdumo zaman önce bana gelin , sonrasında Aslı’ya hep birlikte geçelim . Aklım dolmalarında kaldı benim de
Günaydın Helinimgünaydın yazacam ama siz inanmayın
Sağol kuzum benşm nasıl oldunPoposunu ısırırım ben onun yerim
Komondoluk bitmeyecek sandım ama bitti ya çok tatlıydı amaBenim de aklım kaldı o dolmalardabeni de alın
Asya nın psikomotor gelişimi Sena ya benziyorzamanlamalar , süreçler farklı olsa da . ilk komando olmayı tercih ettiler , sonra emekleme derken arkasına yürüdükleri gün koşma şimdi komandoluğu unuttu . Haspam sanarsın yürüyerek doğmuş
Evet masayı fotoğraf sonrası doldurdumo zaman önce bana gelin , sonrasında Aslı’ya hep birlikte geçelim . Aklım dolmalarında kaldı benim de
Tabi kız araba gibi bunlar km ye bakım lazım triple rot balans ayarıÇok güldürdün yaaarada bakım lazım bunlara haklısın
Bu arada senin cimcime de yürümüşve yürümesini güzel bir afacanlıkla belgelndirmis hayırlı uğurlu olsun diyelim biz de güzel yollarda yürü Asya hanım..ayakların da sende iyilikten ayrılma insAllah nar ekşisi dE zor temizlenir . helal olsun enisteye çıt dememiş hatalarını bilince nasil da sessizlesilrer
benim ki dun çöpü devirdi ve ellerim hamurluydu o sıra ve esim de yoktukızdım biraz ıııı dokunma dedim.yüzüme bos baktı ne diyon sen ya der gibi
Yaaa deme öyle demegünaydın yazacam ama siz inanmayın
Çok teşekkür ederim caniiimAslihaydo masanız ve sizler çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık canım gökturk iyi ki doğmuş nice senelere
Teşekkür ederim susammİnşallah canım
Yaa gördüm hepsini çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Göktürkcüğün de doğum günü kutlu olsun
Canım dünürüm teşekkür ederimO nasıl hazırlık maşşallah size dünürümçok güzel olmuş
Hamarat dünüre düştün jadem şanslısinBeni şu sofraya ışınlayın
Işınlanirken banada bir el at. Ne sofra ama dimi, olmayan aklımı aldı
TabiiiiiAaaa hiç fark etmedim dur hemen bakamyapmaz benşm damadım arkadaşçadır o
Yaa cağnıııımmmmBende öle didim aslan damadım yapmaz didim
Geçmiş olsun balım ya şimdi nasılsın biraz geç oldu amaUmarım öyledir dün 38,2idi En son soğul algınlığı hapı yuttum şimdi yeniden başladı şuan 37lerde dünden beri vitamin yutup nane limon içiyorum
Teşekkür ederim caniimKonseptinize,yakışıklı haydomuza ve masadakilere bayıldımm aslıcım iyi ki doğmuş şimdiden çapkın bakışlı GöktürkAslihaydo
Ayy kıyamam herkesin canı istedi yaAaaah o kuru patlıcanı görünce siverek canlandı gözümde nasıl da güzeldir tadı
Ey kuru dolma sen nelere kadirsin Nisan analarini bir araya getiriyosun kopun gelin kizlaaaarrr bebe belik toplaşin gelin size bir kazan dolma sarma yapayım
Gel kııızzzz gelll kilo is loadingBenim de aklım kaldı o dolmalardabeni de alın
Hemen abiyelerimi giyip fincanlarima simli kurdale bağlayayimAaa gelmeyen kalmasın hadi hanımlaraslı bize kokoş kahve yapacakmış kendi gibi hazırlan dünürüm
Bilmiyorum ki canım burnum da akmaya başladı çok fena grip oldum herhalde bakalım olmazsa yatın hem test verecem hem doktora gideceğimSağol kuzum benşm nasıl oldun
Bir sorun olmaz canım. Yine de ebeye haber vermekte fayda var.Kızlar bir yaş aşısını 10 gün geç vursam sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?