2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet çocuk fikri olunca insan birikime ve yatırıma daha çok yöneliyor. Bence ufak tefek elinize geçen ne varsa atın kumbaraya. 1 liralar bile birikince büyük meblağ oluyor çünkü. İstikrarınız daim olsun.

Bende size bebek yatağı konusunda fikir vereyim.nacizane fikrim mobilyadan ziyade park yatak En mantıklısı gibi Geliyor.ben iki oglumda aynı beşiği kullandım.buyuyen tıp beşik takım halinde mobilyaydi.ama okadar pişman oldumki.eni çok dar standart genelde büyüyen besikler. Ve çocuk en fazla 4-5ay yatti.donmeye başladığı zaman sağa sola çarptığı için sürekli uykusu bolunuyordu.. Benim fikrim bu tabi yinede belki daha rahat geciren de vardır mobilya beşikte.ama Ben Hiç rahat bulmadım

Ben de mobilya beşik almayı düşünüyordum. Bu iyi oldu. Biraz daha arastirayim bu konuyu

Ben de beyaz tenliyim ve meme ucum sıfırdı, protezden sonra ufacık çıktı. En iyisi alayım ben dursun Deneyimler için çok teşekkürler..

Kızlar hepinize günaydın N11, 11.11 için kupon dağıtımına başladı aklınızda olsun. Eşim bir sürü kupon toplamış. Bebek telsizi, bebek odası için ip kamera, robot süpürge almayı düşündüğümüz için ve tabi belki diğer bebek ihtiyaçlarını da alırız. Sizin de özellikle yüklü miktarda alışverişiniz olacaksa kuponları kapın derim.

Kızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.

Ben de okudum demin o konuyu sinir oldum. Çok şükür kendi annem de kayınvalidem de istemediğim bir şeyi yapmazlar. Ama tersi olsa kolay lokma değilimdir, lafımı esirgemem. Sen de sert çık canım, ne diye üzülen sen olasın..

Haklısın aslında bebeğim için öyle yapmam lazım. İstediklerini düşünsünler bende çocuğumu kendi bildiğim gibi yetiştirmek isterim sonuçta.

Ben de beyaz tenliyim ve meme ucum sıfırdı, protezden sonra ufacık çıktı. En iyisi alayım ben dursun Deneyimler için çok teşekkürler..
İçime doğmuş herhalde ne protezi geçmiş olsun? Evet sen bir araştır bakalım rica ederim ne demek.

Haklısın aslında bebeğim için öyle yapmam lazım. İstediklerini düşünsünler bende çocuğumu kendi bildiğim gibi yetiştirmek isterim sonuçta.
Herkes kendi çocuğunu yetiştirsin tabi.. Siz öyle yapmışsınız ben de böyle yapacağım de.
Eltimlere hamile olduğumu daha ilk söylediğimde bana dediği, hassas tartı alma bizde var, bebeği her gün tartacaksın 50 gram almak zorunda.. Ben de güldüm, benim öyle saçma şeylerle işim olmaz, komik dedim. Bozuldu, sen bilirsin dedi. Buna izin versem daha neler neler der o ohoooo.. Önünü alamam yani..

Günaydın canım. Konuyu az önce bende okudum. 6 aydan önce su bile gereksizken hala ağzına bir şey tıkmaya çalışan insanları duydukça sinirleniyorum. Eskiden bebeklerin gözleri parlak olsun diye limon sıkarlarmış ama hala buna inanan insanların olduğunu bilmiyordum. Kim bilir nasıl yakmıştır gözlerini bebeğin. Sana tavsiyem isterse görmemiş desinler,isterse bebeğini bizden sakınıyor desinler kısacası ne derlerse desinler bebeğini asla yalnız bırakma onlarla. Senin isteğin dışında bir şey yapamasınlar. Gerekirse mesafe koy,bir süre görüşme. Bebeğinin sağlığından ve senin psikolojinden önemli değil. Benim arkadaşımın kayınvalidesi de bebeği doğar doğmaz hastanede tuzlamaya kalkmıştı. Daha sonra da 1 aylık bebeği kendisi gripli olduğu halde dudağından öpmüş ki gripli olmasa bile öpülmez asla ve bebekte enfeksiyon ilerleyip solunum durmasıyla acile götürmüşlerdi. O yüzden nolur sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünün.

Kız yok geçmiş olsunluk bir şey değil, memintolar dümdüzdü benim ameliyatla silikon protez taktırdım bundan te 5 yıl önce..
Olsun o da bir işlem sonuçta tabi en azından hastalık değil. Protez deyince ürktüm Birden iyi yapmışsın peki silikon varken süt üretimi nasıl oluyor bilgin var mı?

Lütfen yanlış anlamayın ama birikim önerisini ileten kişi olarak devreye girmek istedim, arkadaşımız kötü birşey söylememiş ki ev alın borca girin bu sayede mecburen tutumlu oluyorsunuz demiş, öneri isteyen biri olarak kendisinin aktarmış olduğu şey beni rahatsız etmemişken siz neden bozuldunuz hiç anlayamadım ? Burada herkes birbirine kendince fikirlerini iletmekte özgür, iletilen her fikre de saygı duymak durumundayız. Ben tepkinizi biraz sert buldum...

Ben zaten konuyu yanlış anladığımı iletmiştim. O yüzden sıkıntı yok.

Olsun o da bir işlem sonuçta tabi en azından hastalık değil. Protez deyince ürktüm Birden iyi yapmışsın peki silikon varken süt üretimi nasıl oluyor bilgin var mı?
Hayatımdaki en doğru kararlardandı diyebilirim bu ameliyat.. Maşallah diyeyim çooooook memnunum Ameliyatımda süt kanallarıma dokunulmadı, zaten meme dokusunun arkasındaki kasın altına konuldu protez, yani memeyi etkileyen bir durum yok. Burada proteziyle emziren arkadaşlar da var, sorun yok yani

İyi çok güzel o zaman canım sevindim Umarım bebişlerin hepsi emer. Hem çok koruyucu hemde mamalar aşırı pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…