- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İnşallah emerler dediğin gibi anne sütünün değeri çok.. Ama kendimi psikolojik olarak emmemesine de hazırlayacağım ki dünyanın sonu değil. Benim ikiz kardeşlerim annemi hiç ememediler, annem doğum sonrası kan kaybedince kan nakli yapıldı ve o kandan da zehirlendi. Aylarca tedavi gördü. Emziremedi. Şimdi ikizler 22 yaşında ve gayet de sağlıklılar maşallahİyi çok güzel o zaman canım sevindim ☺ Umarım bebişlerin hepsi emer. Hem çok koruyucu hemde mamalar aşırı pahalı
Ben sanırım 40 gündür fitil olarak kullanıyorum ama sancı yapmadı bende..Günaydınlar Protestanı fitil olarak aldım biraz sancı yapıyor ya kullanan var mı deneyimimiz nedir merak ediyorum
Günaydın evet bende fitil olarak aliyorum bendede sancı yapiyor sanırim problemimden dolayı olabilir genelde fitilden şikayetci değiller sanki neden kullaniyorsunGünaydınlar Protestanı fitil olarak aldım biraz sancı yapıyor ya kullanan var mı deneyimimiz nedir merak ediyorum
Günaydın canım. Konuyu az önce bende okudum. 6 aydan önce su bile gereksizken hala ağzına bir şey tıkmaya çalışan insanları duydukça sinirleniyorum. Eskiden bebeklerin gözleri parlak olsun diye limon sıkarlarmış ama hala buna inanan insanların olduğunu bilmiyordum. Kim bilir nasıl yakmıştır gözlerini bebeğin.Sana tavsiyem isterse görmemiş desinler,isterse bebeğini bizden sakınıyor desinler kısacası ne derlerse desinler bebeğini asla yalnız bırakma onlarla. Senin isteğin dışında bir şey yapamasınlar. Gerekirse mesafe koy,bir süre görüşme. Bebeğinin sağlığından ve senin psikolojinden önemli değil. Benim arkadaşımın kayınvalidesi de bebeği doğar doğmaz hastanede tuzlamaya kalkmıştı. Daha sonra da 1 aylık bebeği kendisi gripli olduğu halde dudağından öpmüş ki gripli olmasa bile öpülmez asla ve bebekte enfeksiyon ilerleyip solunum durmasıyla acile götürmüşlerdi. O yüzden nolur sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünün.
Muhtemelen internetten sipariş vereceğim ben marka araştırması yapmadim daha ama yapınca buradan yazarım. Genel olarak çok memnun olan var umarım bizde de işe yararBu gümüş kapakları ben de istiyorum bu sefer. İyi diye duydum hep. Nerede satılır bilginiz var mı hiç araştırmadım daha? İnternetten mı temin edeceğiz?
malesef canım göze limon damlatmalar gözü parlak olsun diye.bebek doğduğu an ağzına bir çay kasigi bildiğimiz maden suyu soda vermeler Evet evet bildiğimiz soda neymiş efendim gazli bebek olmasın diye. Bebeğin gözüne ayrıca capaklanma olduğunda anne sütü damlatmalar.halbuki çapak göz pınarı tikanikligindan oluyor ve ilerlerse operasyon geçirmek zorunda kalıyor bebek.ve bu sut damlatildiginda sut göz pınarınindaha çok tikanmasina sebep oluyor.Kızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.
Canm yanlızlıktan kastım eşim bile bi süre yanımda yoktu yurt dışına çıkmıştı. Ben mastit olmuştum vs. Sonra bebeği ziyarete geldiler arada bir. Ama ben hiçbirinin kucağına vermedim..Bence yalnız olman en iyisi olmuş bana karışan coktu yildirdilar resmen annem mama verdirmedi oglum sarilik oldu 1 ay kilo almadı hatta verdi memeyi kavramadi kayinvalidem kalıp kalıp helva yedirdi hamileyken almadigim kilo aldim ama tik yok kabus gibiydi bu sefer kimseyi istemiyorum dedim annem de oglunla kim ilgilencek bize muhtaçsın diyor
Yaa ne güzel uzun uzun yazmışsın ellerine sağlık.Kizlar benimde nacizane tavsiyem pijama alirken ici gostermemesi. Ben sonradan fotograflarin bazilarinda icimdeki pedin gorundugunu farkettim. Halbuki ince bir kumasi da yoktu. Hani kimseye soylemesem farketmiyorlar ama beni rahatsiz etti bir kere. Bu arada lohusa pijamasi degildi sonradan da giyecegim birsey olsun diye klasik bir set almistim. Sabahligi vardi ama onu acik olun fotolar facia bence. Simdi mesela duz siyah saten pijama takimimi giyerim diyorum direk. emzirme sutyeni degilde spor sutyeni kullandim bende. Mesela bazi anneler gogus pedini hic kullanmadiklarini soyluyorlar. Ben cok kullandim mesela. O yuzden bana kullanip kullanmayacagimi bilmedigim urunleri oncesinde almak cok mantikli gelmiyor indirim vs var diye. Ayni sey bebek kiyafetleri icinde gecerli. Tek tavsiyem sut pompasi olur .emzirmeyi planliyorum nasil olsa diye dusunmeyin. Sutun cok olmasi da sıkıntılı bir durum. varsa kullanmis arkadaslarinizdan odunc alin. Aparatlarini satin alin. Mustela sampuan kizima alerji yapti mesala. Buyuk boy almak mantikli olmadi o yuzden. En tavsiye edilen emziklerden aldim istemedi. Begenmedi herhalde diye bi 5-6 farkli marka denedim yine istemedi. Hepsi bosa gitti. Soyle guzel bir yatak alayim dedim yatakta yatmadi. Hatta besigin yatagini sevmedi herhalde dedim ikinci bir yatak aldim yine yatmadi. 1.5 yasina kadar aramizda yatti ondan sonra da direk tek kisilik yatak alip altinda kasa olmadan ona yatirdim. Suslu puslu ev seklinde montessori yataklarina da ihtiyac yokmus onu anladim. Bizim ki zaten gider kesin onun tahtasina carpardiHal boyle olunca oda da yapmadim ilerde kendisi secsin dedim. bizimki bere de giymedi mesela. Bebek deyip gecmeyin kafada tutmayinca tutmuyor iste. Kilotlu corabi hala daha giydiremiyorum. Dar sikan kiyafetleri hic giymek istemiyor. Daha 3 yasinda degil gecen 5 yas icin olan taytlardan aldim artik biraz bol olsun diye. Pacasini katlayip giydiriyorum. Kiz cocularina normal bol pantalon yapmiyorlar malesef. Kotlar bile hep dar. Bizimki simdi ortalamaya indi ama bebekken uzundu. O yuzden ayaksiz parcalar favorimdi. Kimi fermuarli kimisi citcitli zibinlari pratik buluyor mesela. Kullanmadan bilemiyorsunuz malesef. Daha tam konusamazken bir gun annecim bak benimde pijamam puantiyeli dedim ve puantiye demeyi ogrendi. 1 hafta pijamayi cikarmadi ustunden. Baska sey giydirmeye kalktigimda puantiye diye agliyordu. Bizde kirli bile olsa tekrar tekrar giydirdik. Ben o yuzden bu sefer hic hazirlik falan yapmayi dusunmuyorum. Cok ihtiyac olursa internetten siparis veririm diyorum. Uyku rutini olusturayim diye hergun banyo yaptirmak da cilt kuruluguna sebep oldu mesela bizimkinde. Aklima gelenler simdilik bunlar.
Bende 19 ekimi bekliyorm inşallah bebeklerimiz iyidir canımCanım ben iyiyim kendi adıma. Şuan tek derdim 20 ekimi beklemek o zaman gidicem doktora çok sabırsızlanıyorum onun dışında Allah a şükür diyelim
Günaydın tatlımm :)Günaydın güzel anneler ve adaylar
O kadr haklısın ki.Bende size bebek yatağı konusunda fikir vereyim.nacizane fikrim mobilyadan ziyade park yatak En mantıklısı gibi Geliyor.ben iki oglumda aynı beşiği kullandım.buyuyen tıp beşik takım halinde mobilyaydi.ama okadar pişman oldumki.eni çok dar standart genelde büyüyen besikler. Ve çocuk en fazla 4-5ay yatti.donmeye başladığı zaman sağa sola çarptığı için sürekli uykusu bolunuyordu.. Benim fikrim bu tabi yinede belki daha rahat geciren de vardır mobilya beşikte.ama Ben Hiç rahat bulmadım
Günaydın canım. Hiç dert etme. Bebek doğunca sen anne olunca bebeğin için katı kurallar koyacaksın. Gerekirse ikna etmek için doktora böyle böyle demesini isteyeceksin..Kızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Size bir derdimi yazacağım görünce duramadım. Ben doğuya gelin geldim. Görümcemin geçenlerde bir kızı oldu. Bizde oturmaya gittik. Orda konu oldu. Dediler ki küçücük bebeğin gözüne limon sıkmışlar evet yanlış duymadınız. Bende nasıl yani olur mi öyle şey dedim. Ordan kayınvalidesi bizim çocuğumuz sanane tarzı bir şey söyledi. Bende dedim ki kusara bakmayın ama benim çocuğum olursa aslaa böyle şeyler yaptırmam dedim. Çocuk nasıl ağlamış garibim. Benim kendi kayınvalidemde çocuğun emziğine ne bulursa sürdü daha 3 4 aylıkken. Ben böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yani bebeğim doğurduktan sonra bekliyor beni asıl sıkıntılar. Ben diyorum ki 6 aydan önce ek gıda verilmez anne sürme diyorum görümce hanım ben bebeğimi bu kadar sakınmıyorum her şeyden diyor. Yani cahillik mi diyin ne dersiniz artık bu olaya. O kadar uzman doktor yanlış biliyor bunlar doğrusunu biliyor galiba. Allah yardımcım olsun benim.
Günaydın canım..Günaydınlar Protestanı fitil olarak aldım biraz sancı yapıyor ya kullanan var mı deneyimimiz nedir merak ediyorum
Ben silverette biliyorum sanırım orjinali o ama araştırmak lazım.Bu gümüş kapakları ben de istiyorum bu sefer. İyi diye duydum hep. Nerede satılır bilginiz var mı hiç araştırmadım daha? İnternetten mı temin edeceğiz?
malesef canım göze limon damlatmalar gözü parlak olsun diye.bebek doğduğu an ağzına bir çay kasigi bildiğimiz maden suyu soda vermeler Evet evet bildiğimiz soda neymiş efendim gazli bebek olmasın diye. Bebeğin gözüne ayrıca capaklanma olduğunda anne sütü damlatmalar.halbuki çapak göz pınarı tikanikligindan oluyor ve ilerlerse operasyon geçirmek zorunda kalıyor bebek.ve bu sut damlatildiginda sut göz pınarınindaha çok tikanmasina sebep oluyor.
Bende Kayinvalidemin büyük oğluma 3aylikken yaptığı birşeyi anlatım sizlere. Kayınvalidem 3aylik bebeğim babasının kucağında be mutfaktalar.bende tesadüf mutfağa gittim.bir baktım bebeğe bildiğimiz nisastali lokum somurtuyor.esim söyleniyor biryandan verme diye.ama Tabi kadın dinlemiyor.bende Napiyorsunuz dedim bak bak lokumu nasılda somuruyor boğazlı bir çocuk olacak bu dedi.tabi bu arada lokumu ağzından bir çekti lokumum yarısı yok.ben resmen şoka girdim.bu arada çocuk nefes alamadı eşim panik oldu kaynana panik.akil edipte elini ağzına sokup lokumu çıkarmadı.ben kendime geldim parmağımı soktum ağzına abartmıyorum boğazına yakın yerde yakaladim lokumu ve çıkarttım.yani demem o ki böyle saçmalıklara tepkisiz kalmamak gerekiyor.
Ben haftalarca kullandım sancı yapar yanma yapar kaşıntı yapar. Belli bir süre sonra kahverengi pütür pütür gelir hiç korkmayın kuru ve temiz tutmaya ozen gösterin. Geçmiş olsunGünaydınlar Protestanı fitil olarak aldım biraz sancı yapıyor ya kullanan var mı deneyimimiz nedir merak ediyorum
Canımmm senle fikirlerimiz her konuda aynı bende Doğu geliniyim ve senin canını sıkmak istemem ama oğlumdan sonra çok sıkıntı çektim bu yüzden ben 6 aya kadar sadece emzirme taraftarıydım ve eşimle kavga etmeyi göze alarak nitekim öylede yaptım benim kayınvalidem doğduğu ilk günden 1 yaşına kadar bu çocuk aç doymuyor mama ver diye diye emzirmemem için ne varsa yaptı tabi ben dinledim mi hayırrrrr!! Benim oğlum ne emzik ne biberon almadı gözümün önünde emziği reçel bal tabağına daldırıp veriyodu eşimlede bu yüzden çok ters düştük ama ben direndim şimdi ise eşime söylüyorum peşinen bak böyle şeyler istemiyorum diye sende eşinle güzelce konuş anlat canım bi problem olduğunda da ona bırakırsınKızlar günaydın. Az önce bir konu okudum. 2 aylık bebeğin emziğine kayınpeder meyva sürüyormuş kek sürüyormuş annesi olmayınca çocuk meme almayı bile bırakmış.
Merhaba Hamisler Guzel Nisan Anneleri Nasiil gidiyor Hamilelik biz 12 +5 olduk cok sukur hersey yolunda sadece grip oldum 2 haftadir cekiyorum... mandalina yemekten icim disim mandalina oldu
Bebisleriniz icin bir hazirliga basladiniz mi bana doktorum bu haftadan itibaren gobegime nemlendirici yada masaj yagi onerdi saf zeytin yagi bile olabilir dedi ilerde karnim buyudukce catlamamasi icin
Bebek odalarina bakmaktan fenalik gecirdim insanin herseyi alasi geliyor
Sonra bebek bezlerini mi stoklasam simdiden diyorum cevremde herkes oyle yapmis fakat ya stok yaptigim bezler bebitosuma yaraamazsa diye dusunuyorum
Acemi anneye fikir verebilir misinizz Usta anneler
Hayatımdaki en doğru kararlardandı diyebilirim bu ameliyat.. Maşallah diyeyim çooooook memnunumAmeliyatımda süt kanallarıma dokunulmadı, zaten meme dokusunun arkasındaki kasın altına konuldu protez, yani memeyi etkileyen bir durum yok. Burada proteziyle emziren arkadaşlar da var, sorun yok yani
Uzunca bir süre hatta ciddi anlamda aklı erene kadar oğlumu tek bırakmadım. Kızının çocuğu oldu 3,5 aylık ay çilek somurttu ya geçen gün.İnanmıyorum ya korkunç bir şey bu. Ya sen o çocuğa ne versen özellikle tatlı tabiki emer ne bilsin yavrucak. Birde koparmış kuzum iyiki bir şey olmamış yaOnun travması nasıl atlatılır.
Pek anne sütü emmemiş bir bebekte benim sağlığımda yerinde çevre korkutur ya hep yok boyu uzamaz bebegin yok hasta olur hepsi efsane boyum uzun hiç bir hastalığıma yok tabi anne sütünün yerini hiç bir sey tutmaz umarım benim kurabiye bana benzemez ama benzersede ne yapalım dünyanın sonu değilİnşallah emerler dediğin gibi anne sütünün değeri çok.. Ama kendimi psikolojik olarak emmemesine de hazırlayacağım ki dünyanın sonu değil. Benim ikiz kardeşlerim annemi hiç ememediler, annem doğum sonrası kan kaybedince kan nakli yapıldı ve o kandan da zehirlendi. Aylarca tedavi gördü. Emziremedi. Şimdi ikizler 22 yaşında ve gayet de sağlıklılar maşallahAnne sütüyle de mamayla da büyüyor bebişler, yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizim psikolojimiz de onların üzerinde çok etkili, biz de moral bozmamalıyız emziremezsek..
Ayyy aynılarını yaşadım ve şimdiden eşimi tembihliyorum sakın böyle şeyler istemiyorummalesef canım göze limon damlatmalar gözü parlak olsun diye.bebek doğduğu an ağzına bir çay kasigi bildiğimiz maden suyu soda vermeler Evet evet bildiğimiz soda neymiş efendim gazli bebek olmasın diye. Bebeğin gözüne ayrıca capaklanma olduğunda anne sütü damlatmalar.halbuki çapak göz pınarı tikanikligindan oluyor ve ilerlerse operasyon geçirmek zorunda kalıyor bebek.ve bu sut damlatildiginda sut göz pınarınindaha çok tikanmasina sebep oluyor.
Bende Kayinvalidemin büyük oğluma 3aylikken yaptığı birşeyi anlatım sizlere. Kayınvalidem 3aylik bebeğim babasının kucağında be mutfaktalar.bende tesadüf mutfağa gittim.bir baktım bebeğe bildiğimiz nisastali lokum somurtuyor.esim söyleniyor biryandan verme diye.ama Tabi kadın dinlemiyor.bende Napiyorsunuz dedim bak bak lokumu nasılda somuruyor boğazlı bir çocuk olacak bu dedi.tabi bu arada lokumu ağzından bir çekti lokumum yarısı yok.ben resmen şoka girdim.bu arada çocuk nefes alamadı eşim panik oldu kaynana panik.akil edipte elini ağzına sokup lokumu çıkarmadı.ben kendime geldim parmağımı soktum ağzına abartmıyorum boğazına yakın yerde yakaladim lokumu ve çıkarttım.yani demem o ki böyle saçmalıklara tepkisiz kalmamak gerekiyor.
Aaaa süper fikirKızlar hepinize günaydınN11, 11.11 için kupon dağıtımına başladı aklınızda olsun. Eşim bir sürü kupon toplamış. Bebek telsizi, bebek odası için ip kamera, robot süpürge almayı düşündüğümüz için ve tabi belki diğer bebek ihtiyaçlarını da alırız. Sizin de özellikle yüklü miktarda alışverişiniz olacaksa kuponları kapın derim.
Teşekkür ederim fikrinizi sunduğunuz için ama sonuçta burda kimse kimsenin mal varlığını bilmiyor. Belki 10 tane evim vardır kim bilebilir? Maddi imkanımı nasıl değerlendireceğime de kendim karar vermek isterim izninizle.
aynen bende o iki uygulamayı kullanıyorum :)
Ben sanırım 40 gündür fitil olarak kullanıyorum ama sancı yapmadı bende..
Günaydın evet bende fitil olarak aliyorum bendede sancı yapiyor sanırim problemimden dolayı olabilir genelde fitilden şikayetci değiller sanki neden kullaniyorsun
Canm yanlızlıktan kastım eşim bile bi süre yanımda yoktu yurt dışına çıkmıştı. Ben mastit olmuştum vs. Sonra bebeği ziyarete geldiler arada bir. Ama ben hiçbirinin kucağına vermedim..
Reflu yastığı vardı . Bununla alacaksınız dedm. Kaynanam, kayınpeder reflü yastığı ile sevdiler. Öpmek yasak dedm, doktor öyle söyledi dedm öptürtmedim.. kaynım da reflü yastığı ile bile alamadı kucağına uzaktan sevdi çnkü sigara içiyor . Sen sigara içiyorsun çok yaklaşma dedm.
Valla böyle yapmama rağmen lohusa dediler suyuma gittiler :))
Kusura bakmasın kmse onlar sevmeye geldi sonrası ben çekecektim herşeyi.
İyiki böyle yapmışım
Şükür çocuğum 2 yaşına kadar hiç hasta olmadı..
Anne sütünde de benm ilk 3 gün sütüm gelmedi daha önce de söylemiştm.
Kayınvalidem nasl çaba gösterdiğimi gördü tebrik etti beni.
Uğraştm sürekli emzirmeye çalıştm sütüm olmasa dahi.
Bir damla bile gelmiyordu.
Uçlarım yara olmuş,sırtım ağrıdan kambur kalacaktı.
Asla pes etmedim. İnşallah bu ikinciyi de emzirebilirim ❤
Katı kurallarınız olsun lohusa der geçerler :)
Siz üzülceğinize onlar üzülsün..
Bebeğiniz zarar görceğine bırakın üzülsünler..
Yaa ne güzel uzun uzun yazmışsın ellerine sağlık.
Tüm bilgiler için teşekkürler.. ilk defa anne olanlar için çok güzel bilgiler
Bende 19 ekimi bekliyorm inşallah bebeklerimiz iyidir canım
Günaydın tatlımm :)
O kadr haklısın ki.
Oğluma park yatak alcaktm odaya hiç yakışmaz diye gittm tahta aldm. Nasl pişmanm nasıll.
Büyüdü onda yatıyor ama sürekli cak cuk ötüyor uyanıyor.
İstanbulda annem ve kayınvalidem evine park yatak aldım nasl rahatmış..
İkinci bebeğim için de park yatak alacağm , oğluma da yatak..
Tahta olanı Köye falan yollarm belki nefret ettm ondan..
Günaydın canım. Hiç dert etme. Bebek doğunca sen anne olunca bebeğin için katı kurallar koyacaksın. Gerekirse ikna etmek için doktora böyle böyle demesini isteyeceksin..
Bebeğine zarar gelceğine kırın, üzün . Düzelir sonra herşey. Siz üzülmeyi kaldırabiliyosanız herkes kaldırabilir. Bebeğiniz için değer..
Günaydın canım..
Ben oğlumda hep fitil olarak aldm , bi kere ağızdan alınca midem aşırı bulanmıştı.
Fitil olarak öyle ağrım olmadı çok mu kastın kendini acaba ?
Çok teşekkür ederim herkese kasmıyorum aslında ama geçici bir sancı oluyor sadece lekelenmem olduğu için verdi doktor ağızdan aldığımda uyku hali yaptı vajinal al dedi aynı kapsülü vajen alıyorum dün akşam da sabah da oldu öyle işteBen haftalarca kullandım sancı yapar yanma yapar kaşıntı yapar. Belli bir süre sonra kahverengi pütür pütür gelir hiç korkmayın kuru ve temiz tutmaya ozen gösterin. Geçmiş olsun♥
malefesef yasayabiliyoruz böyle şeyler.ama ilkkez anne olacaklara tavsiyem.yok o kırılmasın Yok bu üzülmesin Aman ayıp olur diye kesinlikle düşünmeyin.lohusaliginizi nekadar rahat geçirirsiniz bebeğiniz okadar rahat eder.siz stres yaratan şeylerden uzak durmaya bakın.gercekten bebek cok etkileniyor ve sıkıntıya girebiliyor.sizin sıkıntınız bebeğe yansıyor.psikolojinizi bozacak herşeyden uzak durun.gormedim duymadım bilmiyorum üçlüsünü uygulayabilirsinizAyyy aynılarını yaşadım ve şimdiden eşimi tembihliyorum sakın böyle şeyler istemiyorum
Canımmm senle fikirlerimiz her konuda aynı bende Doğu geliniyim ve senin canını sıkmak istemem ama oğlumdan sonra çok sıkıntı çektim bu yüzden ben 6 aya kadar sadece emzirme taraftarıydım ve eşimle kavga etmeyi göze alarak nitekim öylede yaptım benim kayınvalidem doğduğu ilk günden 1 yaşına kadar bu çocuk aç doymuyor mama ver diye diye emzirmemem için ne varsa yaptı tabi ben dinledim mi hayırrrrr!! Benim oğlum ne emzik ne biberon almadı gözümün önünde emziği reçel bal tabağına daldırıp veriyodu eşimlede bu yüzden çok ters düştük ama ben direndim şimdi ise eşime söylüyorum peşinen bak böyle şeyler istemiyorum diye sende eşinle güzelce konuş anlat canım bi problem olduğunda da ona bırakırsınama dilerim inşallah yaşamazsın böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?