- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Biryerde okumuştum bebeklerin boyunları dikkatsizce one arkaya sallanirsa Yani desteksiz tutulursa boyunda bulunan sinirler zedelenip ileriki yaşlarda sıkıntı olabiliyormusBen anlamıyorum niye anneye bırakmıyorlar bebeğini. İlla karışacaklar. Saçma sapan müdaheleleri olacak. Sende iyi sabretmişsin canım. Gerektiği yerde eşi devreye sokmakta mantıklı. Birde şey var bunlarda 2 3 aylık bebeği tutuş şekli. Ne boynunu ne belini destekleme yok. Öyle bir alışları var ki çocuğun boynu bir ileri bir geri geliyor. Benim içim gidiyor. Şimdi düşündükçe sinir oluyorum. Vakti zamanı geldiğinde baya savaş vereceğim bunun için.
Biryerde okumuştum bebeklerin boyunları dikkatsizce one arkaya sallanirsa Yani desteksiz tutulursa boyunda bulunan sinirler zedelenip ileriki yaşlarda sıkıntı olabiliyormus
Benim de hayaldi gerçek olduya hayalim resmen
Uygulamasını yüklemiş. Belli saatlerde kupon dağıtımı başlıyormuş. Alarm kuruyor bazen o saateAaaa süper fikir
Nereden topluyor kuponları peki, biz nasıl edinebiliriz.
Aynenn canım kesinlikle katılıyorum sanamalefesef yasayabiliyoruz böyle şeyler.ama ilkkez anne olacaklara tavsiyem.yok o kırılmasın Yok bu üzülmesin Aman ayıp olur diye kesinlikle düşünmeyin.lohusaliginizi nekadar rahat geçirirsiniz bebeğiniz okadar rahat eder.siz stres yaratan şeylerden uzak durmaya bakın.gercekten bebek cok etkileniyor ve sıkıntıya girebiliyor.sizin sıkıntınız bebeğe yansıyor.psikolojinizi bozacak herşeyden uzak durun.gormedim duymadım bilmiyorum üçlüsünü uygulayabilirsiniz
Ben hep o şekilde kullandım hala da vajinal olarak kullanıyorum. Hiç ağrı yapmadı bende sadece beyaz yapışkan koyu bir akıntı oluşturuyorGünaydınlar Protestanı fitil olarak aldım biraz sancı yapıyor ya kullanan var mı deneyimimiz nedir merak ediyorum
Boşver dediğim gibi gelecek lafları. Sen kendine ve bebişine odaklan.Çok üzücü gerçekten insanların hala bilinçlenememesi kendi yanlışlarında ısrar etmeleri. Gelecek lafları az çok tahmin ediyorum. Görmemiş diyecekler dediğin gibi ama karar verdim ne olursa olsun bu tarz şeyler yapmalarına müsade etmeyeceğim. Zaten en dayanamadığım konulardan biri bebeği dudaktan öpmekDaha küçücük minnacık o öpülmez bile. Güzellikle ya da üzerek anlatacağım artık herkese canım.
Canım bizde çocuk 5 aya kadar çok oturtma pozisyonunda tutulmaz ama burda 2 günlük bebeği kucaklarında oturtarak tutuyorlar 1 günlük bebeği ayaklarının üstüne bastırmaya çalışıyorlar hatta benim k.v oğluma sakat bu çocuk demişti ayy ne üzülmüştümBen anlamıyorum niye anneye bırakmıyorlar bebeğini. İlla karışacaklar. Saçma sapan müdaheleleri olacak. Sende iyi sabretmişsin canım. Gerektiği yerde eşi devreye sokmakta mantıklı. Birde şey var bunlarda 2 3 aylık bebeği tutuş şekli. Ne boynunu ne belini destekleme yok. Öyle bir alışları var ki çocuğun boynu bir ileri bir geri geliyor. Benim içim gidiyor. Şimdi düşündükçe sinir oluyorum. Vakti zamanı geldiğinde baya savaş vereceğim bunun için.
Ben 12 hafta kullandım hiç sancı yapmadı cnmGünaydınlar Protestanı fitil olarak aldım biraz sancı yapıyor ya kullanan var mı deneyimimiz nedir merak ediyorum
Canım bizde çocuk 5 aya kadar çok oturtma pozisyonunda tutulmaz ama burda 2 günlük bebeği kucaklarında oturtarak tutuyorlar 1 günlük bebeği ayaklarının üstüne bastırmaya çalışıyorlar hatta benim k.v oğluma sakat bu çocuk demişti ayy ne üzülmüştümneyse allahım tekrar yaşatmasın
Ben Bu üçüncü bebeğim park yatak alacağım.Ben de mobilya beşik almayı düşünüyordum. Bu iyi oldu. Biraz daha arastirayim bu konuyu
Aminnn canımm inşallah sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla istediğimiz şekilde büyütelim tabiki yardımcı olsunlar ama karışmasınlarAmin amin canım. Eşlerimizle konuşalım bol bol şimdiden yanımızda olsunlar bu konularda. İnşallah tekrarı olmaz. Hepimiz istediğimiz gibi büyütürüz yavrularımızı
Tabi ki öyle emmeyen de yaşamıyor değil. Ben bebekken hastalanmadıklarını söylemeye çalıştım. Emince çabuk iyileşiyorlar. Dünyanın sonu değil elbette. Hayırlı evlat olsunlar da gerisini hallederizİnşallah emerler dediğin gibi anne sütünün değeri çok.. Ama kendimi psikolojik olarak emmemesine de hazırlayacağım ki dünyanın sonu değil. Benim ikiz kardeşlerim annemi hiç ememediler, annem doğum sonrası kan kaybedince kan nakli yapıldı ve o kandan da zehirlendi. Aylarca tedavi gördü. Emziremedi. Şimdi ikizler 22 yaşında ve gayet de sağlıklılar maşallahAnne sütüyle de mamayla da büyüyor bebişler, yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizim psikolojimiz de onların üzerinde çok etkili, biz de moral bozmamalıyız emziremezsek..
Anne yanı da çok rahat oluyorBen Bu üçüncü bebeğim park yatak alacağım.
İlk üç ay emzirme bahanesiyle ki bahane değil zaten öyle, odaya girip kilitle kendini bebekle, çok ciddiyim. Uzağa taşınmak mümkün değilse odaya kilit herkesi bi kendine getiriyorHaklısın aslında bebeğim için öyle yapmam lazım. İstediklerini düşünsünler bende çocuğumu kendi bildiğim gibi yetiştirmek isterim sonuçta.
Bende şimdi iki erkek varya anne yanıni çok barindirmayabilirler.kucuk oğlum özellikle çok kıskanç.onunla bayağı sorun yaşayacağız.kardesi dogdugunda 4yasina girecek.bizi çok yoracak gibi duruyorAnne yanı da çok rahat oluyor
Şöyle yap böyle yap gibi olmuş yazım dilim ama umarım anlaşılmıştırHaklısın aslında bebeğim için öyle yapmam lazım. İstediklerini düşünsünler bende çocuğumu kendi bildiğim gibi yetiştirmek isterim sonuçta.
Park yatakta çok rahat ettim. File olduğu için büyüyünce --benimki döne döne uyuyor- carpti vurdu derdi yok kafayı kolu.Ben Bu üçüncü bebeğim park yatak alacağım.
Sana katılıyorum atkadasim Ben de oglumu mama ile büyüttüm 4 yasini gecti masallahi var mama verme anne ile bag kuramaz falan neler neler mamayi hep öcü gosterdiler ama sütü olmayan annelerin en buyuk dostuİnşallah emerler dediğin gibi anne sütünün değeri çok.. Ama kendimi psikolojik olarak emmemesine de hazırlayacağım ki dünyanın sonu değil. Benim ikiz kardeşlerim annemi hiç ememediler, annem doğum sonrası kan kaybedince kan nakli yapıldı ve o kandan da zehirlendi. Aylarca tedavi gördü. Emziremedi. Şimdi ikizler 22 yaşında ve gayet de sağlıklılar maşallahAnne sütüyle de mamayla da büyüyor bebişler, yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizim psikolojimiz de onların üzerinde çok etkili, biz de moral bozmamalıyız emziremezsek..
Tşkler bilgi içinPark yatakta çok rahat ettim. File olduğu için büyüyünce --benimki döne döne uyuyor- carpti vurdu derdi yok kafayı kolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?