2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ellerine sağlık canım. Sizlerden güç alıyorum ben. Lohusalık psikolojisini sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum. Napalım madem öyle baş etmenin yollarını bulacağım bende. Farklı bir muamele görürsem hemen alacağım kucaklarından emme vakti, altı değişecek, uyuma vakti diye. Anne olmak bunu gerektiriyor bence.

Kız annesiyim ❤
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda çok şükür ❤

Ayyy maşallah çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla sihhatlee gelsin minik.

Kızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum

Pazartesi ikili test sonucu için gidecz inşallah iyi çıkarcinsiyetini de kesin söylerim diğer geldğnzde demşti ay hadi bakalımerkekse gerçkten, iyi ki kızıma çoğu şeyi unisex almışım dicem. Kıyafetlerinde ortak giyilcek olanlar baya var. Elbiseler pembiş renkliler hariç tabiay kız bebek de başka bşy ya iyi ki ilkim kız olmuşsüsle püsle bi toka tak allahım çok şirin oluyolar

Malesef ki 35 in üstünde bu sıkıntı hep var. Doktor olumsuz bşy söylememiş bence içiniz ferah olsun sağlıkla gelecektr bebeğiniz inşallahstres yapılack bi durum yok bana kalırsa.

Aynen biraz abartı bir tepki bence de şaka olduğu gayet açık

Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Ben de mobilya alırım, yıllarca yatar diye düşünüyorum bakalım.
Vallahi bana herkez sakin alma hicbir bebek besiginde yatmaz sizin aranizda yatar bosa alirsin dedi cocuk doktorum 21 gun kurali var sen pes etmez neye alıstirirsan onda yatar sen uyutup uyanmasini göze alarak hep emzir koy emzir koy pes etme 21 gun veya daha once o besıge alısacak o pes edicek ve daha sağlikli aranizda yorgu
Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Ben de mobilya alırım, yıllarca yatar diye düşünüyorum bakalım.

madem sıkıntılı bir şey söylememiş içini ferah tut yaptırma derim ben

Olur mu canim aramizda yatması. Hem tehlikeli hem de psikolojik olarak hem bebek için kötü hem bizim için. İlk defa duydum hep aranızda yatar diyeni yani.

Olur mu canim aramizda yatması. Hem tehlikeli hem de psikolojik olarak hem bebek için kötü hem bizim için. İlk defa duydum hep aranızda yatar diyeni yani.
Diyeni değil uygulayana da şahidim benim arkadaşım o sekil buyutuyor yatmiyor diyor ve bunun icin hicbir çaba göstermiyor ilk çocugunuda o sekil buyutmus beşige koymamıs simdiki 5 aylik aralarinda yatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…