- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Erkek mi sankiCanımmm geldim şimdi kanama alanı devam ediyormuş progestan yazdı yine onun dışında şükür bi sıkıntı yok 12+3 olmuşuzresimde atıyorum cinsiyet tahminleri varsa alabilirim
İlk üç ay emzirme bahanesiyle ki bahane değil zaten öyle, odaya girip kilitle kendini bebekle, çok ciddiyim. Uzağa taşınmak mümkün değilse odaya kilit herkesi bi kendine getiriyorSakın ama sakın kimseyi karistirtma bu işe. 9 ay karnimizda her tür mutasyona uğrayıp inşallah sağlıkla BEN doguracagim ve gelip emzigine şekerli su sürecek öyle mi, benden habersiz ahahaha acımasız gelin ben (benim bebeğim emziği ağzına denemek için soktuğum an çıkardı ve hiç kullanmadi) Lohusayim anlasinlar de eşinle de bozusmamak için eğer seni haksız görmeye başlarsa. Eğer karışmaya ve senden habersiz bebeğe müdahale etmeye başlarlarsa psikolojin alt üst olur gerçekten zor toparliyor insan. Ben aileden yaşamadım uzakta ve yalnız olduğum için fakat bendeki koca 10 kv ye bedel. Kendisi doktor ve yürüyen ego. Herşeyi ben bilirim edalarinda dolaşan bir tip. (Bu boşanma sebebi değil ve çok da iyi bir insandır ama böyle bir yapısı var maalesef ) Zaten ben arızaya bağlayıp, 7-8 ay lohusayim diye dolaştım. Geri püskürttüm. Pişmanlığım yok. İster doktor olsun ister bebek uzmanı eğer bana mantıklı gelmiyorsa uygulamam o öneriyi. Çünkü ben akıl sağlığı yerinde bir insan ve anneyim. Ciddi danisacagim konuda tabii ki yardımını istedim, aşılar ve etkileri mesela veya diğer sağlık konuları... Ama anne-bebek arasındaki bağ ile ilgili olan bebeğin beslenmesi, uykusu çok özel. Sadece cahil kvlerde ve çevrede emzirme , emzige bal şeker konusu olsa keşke, uykusu var, banyosu var , var da var... Bu, anne-bebegin beraber geçireceği anlar o kadar özel ki, ben kimsenin ama kimsenin karışmasını doğru bulmuyorum. Strese girildiği an süt kesiliyor buna izin verilmemeli. Allah iyilerle karsilastirsin ve insanların içine ego yerine mütevazilik ve iyilik koysun
Kız annesiyim ❤
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda çok şükür ❤
Ay zaten biz aylardir beraber yatıyoruz.babamiz çocukların odasında çocuklar benim yanımdaOnları da diğer yanına alırsın canımo zaman sorun olmaz hepsi ile beraber uyursun
Banada söyleedi doktor cinsiyeti daha ufak dedi malesefDoktoruna bağlı canım ufaktanda olsa görüyorlar ama erken diye soyleyemeyebiliyorbende ikili vs yaptirmicam sağlıcakla büyüsünler inşallah
Malesef ki 35 in üstünde bu sıkıntı hep var. Doktor olumsuz bşy söylememiş bence içiniz ferah olsun sağlıkla gelecektr bebeğiniz inşallahKızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Aynen biraz abartı bir tepki bence de şaka olduğu gayet açıkBen size eviniz malınız yoktur demedim ki.. böyle bir şey de aklımın ucundan geçmedi.. nasıl böyle kararlara vardınız anlamak çok güç. Beni ilgilendirmez tabi ki ne diliyorsanız onu yapın. Bir şakayı da böyle değerlendirmek pes diyorum.
Ben bşyler kaçırdm galibaAynen biraz abartı bir tepki bence de şaka olduğu gayet açık
Vallahi bana herkez sakin alma hicbir bebek besiginde yatmaz sizin aranizda yatar bosa alirsin dedi cocuk doktorum 21 gun kurali var sen pes etmez neye alıstirirsan onda yatar sen uyutup uyanmasini göze alarak hep emzir koy emzir koy pes etme 21 gun veya daha once o besıge alısacak o pes edicek ve daha sağlikli aranizda yorguDemek ki kişiden kişiye değişiyor. Ben de mobilya alırım, yıllarca yatar diye düşünüyorum bakalım.
Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Ben de mobilya alırım, yıllarca yatar diye düşünüyorum bakalım.
Vallahi bana herkez sakin alma hicbir bebek besiginde yatmaz sizin aranizda yatar bosa alirsin dedi cocuk doktorum 21 gun kurali var sen pes etmez neye alıstirirsan onda yatar sen uyutup uyanmasini göze alarak hep emzir koy emzir koy pes etme 21 gun veya daha once o besıge alısacak o pes edicek ve daha sağlikli aranizda yorgun ďüsersin ezersin en sağlıklisı dedi cok uykusuz kaldim alıstirdım park yatak alıncada aynı şekilde ona alıştırcam
Kızlar merhaba dün ikili test kan sonucum çıktı ultrasonda ölçümler iyi çikti doktor bebeginizi beğendim dedi, kan testindede sadece yaş riski cıktı genetik test öneriyoruz dedi doktorum ama yinede sizin kararınız dedi,genle olarak bütün ölcumleri iyi bebegin bu yaş riski huzursuz etti genellikle 35 yaş ustu bayanlarda cikiyormus bende 37 me yeni girdim ilk bebegim yeni evliyim yaş riski durumundan stres yaptim karar veremiyorum genetik test icin yaptirmalimiyim yoksa hersey yolunda diyip kendimi strese sokmamalimiyim siz ne dusunuyorsunuz tavsiyelerinizi dusuncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum
Anladım canım kesin erkekErkek gibi canım
Gözünüz aydın. Sağlıklı olsunlar daSlmmm genetik panaroma testimiz çıktı Çok şükür güzel çıktı sonuçlarımız cinsiyet belirtmemişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Biri benimAnladım canım kesin erkekkız diyen sadece 2 kişi oldu
Diyeni değil uygulayana da şahidim benim arkadaşım o sekil buyutuyor yatmiyor diyor ve bunun icin hicbir çaba göstermiyor ilk çocugunuda o sekil buyutmus beşige koymamıs simdiki 5 aylik aralarinda yatiyorOlur mu canim aramizda yatması. Hem tehlikeli hem de psikolojik olarak hem bebek için kötü hem bizim için. İlk defa duydum hep aranızda yatar diyeni yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?