- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
O benimO bnde ekli cnm bu baska m... ı.... acaba kim
Kayınannesi sevsin gelinciğini de abisini de. Biz de oğlanı çekirdekten yetiştiriyoruz. Çokça aminnn çokçaMeraklanma annesi siz yolun çok başındasınızbiz de yeni basladık..ben mutfaga meraklı olsun istiyorum biraz eli is tutsun
senin bi de iki ogluş amma eglenceli olur vallahi düşündüm de❤ ben ilk önce sogan ve sarımsak kabuğu soydurdum helin.çoook seviyor hala daha.ver eline o soyarken sen de yemek hazırlığını yaparsın.ser altına bir örtü minnak parmaklarıyla soysun da soysun
Tesekkur ederim ebru
Aksam yemek yemedi paso kurabiye yediteşekkür ederiz dünürüm gelinime iyi baksin diye şimdiden egitiyorum ❤❤
Aşınız sifa olsun demek çok agladi kıyamamAllah şifa versin kuzuya
Çok üzüldüm ya.. Allah acil sifalar versin
Iste güçlü kadınzor da olsa yılmadan atlattın ❤ su karantinayi da atlattin mi tamamdır ❤ Allah evinize saglik neşe huzur versin canim ❤
Teşekkür ederim dünürüm
Bak abisi böyleyse kız kardeşi kim bilir ne marifetlidireee annesi marifetli bir damadım var kızım kayinvalidesinden geri durmamalı ki kocası da mutlu olsun kayınvalidesinin de ici rahat etsin ❤ onu da en güzel sekilde yetiştireceğim egitiyorum cekirgeleri Allah nasip etsin büyütmeyi evlendirmeyi amin çokça amin ❤❤❤
Yorulmuyorlar da maaşallah nasıl bir enerjiYa bu cocuklar acaba gunduz koşuşup durduklari icin gece bacakları mi ağrıyor da uyanıyorlar.00.00 da uyandi.simdi uyudusalla salla derman kalmadi biraz masaj falan yaptım oyle daldi ama debelenmekten yorulduğu icin de dalmiş olabilir
Ata da 6 da kalk borusunu öttürüyor şu sıralar valla sırf uyuyayım diye sahur da yemiyorum son birkaç gündür. Uykusuzluk hepimizi vurdu missimUykusuzluk gerçekten bebek büyütürken en zoru bence deşansımdan mı yoksa ben mi yapıyorum bişeyler bilmiyorum 3.çocuğum da erken kalkan bebekler oldular. Göktuğ 8 de kalıyordu küçükken çok şükür diyordum şimdi abarttı bu sabah 6 da uyandı. Yatak odam doğuda kalın perde de kar etmiyor. Derslerim var benim de gözümden uyku akıyor Allah yardım etsin hepimize yıpratıyor bu bebeler bizi
Yumurta sayısı heray değişkenlik gösterir. Standardı yoktur. Kişinin rezerv durumuna göre de değişir. Benim 6 yumurta toplanmıştı döllenme sonucu 5. Güne 2 embriyo gitti ve transfer edildi . Ata cık oldu hamdolsunKızlar bir sorum var konu dışıdır
Tüp Bebek yaptıranlar yumurtlama döneminde kaç yumurtaniz vardı? 1 kere mi yumurtlama yaptırdıniz?
KesinlikleDuyusal şeyleri bilmem de midesel şeyler gelişmiş
Yaşanmaz orda allah yardımcıları olsun oradakilerinAhhh İstanbul çekilecek yer değilsin bu trafik ne yaaa 2.5 saatte köprüyü geçtik eve varış daha 2.5 saat gösteriyor kıpkırmızıAyşe uyumadı kepaze etti beni oto koltuğuna 1 saat dayanabildi midem bulandı artık iftara yetişebiliriz inş
Güle güle oturun ne iyi etmişsinizBende eskiden leventte oturuyordumsosyal olarak çok aktiftik herşeyin gobegindeydik ama trafik ve kalabalık bizi bizden aldı smdi tuzladayim burasıda İstanbul ama yazlık bölgede gibiyim iyiki çocuktan önce böle biyere taşınmisiz
Araba koltuğunu hiç sevmiyor Ata da. Arabayı sevmiyor hatta. Kendi arabasını seviyor. Biz de Samsun a gece çıkalım gündüz bir arpa boyu yol alamayız diyorumAllah yardımcınız olsun canım bugün de ekstra yoğunmuş trafik haberlerde söylüyordu. Sağsağlim varırsınız inşallah.
Bugün çarşıda bir işimiz vardı Göktuğ la gitme gafletinde bulunduk. Uykusu gelmiş susturamadık arabanın içinde. Betüş anne bu yıl Eskişehir e giderken güzel bir macera bizi bekliyor sanırım diyor10 dk yol 1 saat sürdü sanırım geldik eve de uyudu rahatladı şükür.
Ayşecik de uyumuştur umarım sen bu mesajı yazdıktan sonra
Tutmazsa sil baştan. Umarım tutar. 2. Gün embriyosu ile ikizlerini kucaklayan arkadaşım var. Rabbim ol desinTedavide diyim ozaman terimler bende karışıyor kaç kere tup bebek sürecine girdin? 10 yumurtanın kaçı 5. Güne geldi?
Arkadaşım 13 yumurta toplantı 7 tanesi dolu oldu onunda 4 tanesi dollendi 1 tanesi 5. Güne geldi :/ normal bir süreçte böle mi diye sormak istedim size şükür 1 sağlıklı emriyo var ama bu tutmazsa tekrar başa döncekler
Benim bildiğim 3 adaş sınız.?3 tane de İpek var.O benim
Kızımın adaşları olduğu gibi benim de adaşlarım varmış grupta
Parmak boya vs yaz mevsiiminde kolaylik oluyor ondan dedim.yikama isleri kolaylasiyorBenimki de o ışık hiç yok çok fazla ağzına alıyor hayırdan da anlamıyor hiç. Biraz geç başlarız sanırım yazın zaten dışarda geçer günümüz kışa kıvama gelir inşallah
Allah Allah neden oyle yapıyor acaba? Kendini ispatlama çabasi mı? Ben yaparim ben hallederim ben keşfederim diye düşünüyor sanırım.üstune gitme canım.gecici biseydir muhtemelen. 2 yas hem zor hem ne tatlıarel onu çok yapıyor ama ben istiyorum diye değil kemdi oyun oynuyor. ya bu ara çok takıntılı ne istese meyve olarak büyük istiyor yıkıyorum kurut kurut diyor. muzu felan soyarsam asla yemez. ikiye felan da bölmek yok. basını bile kesemiyorum salatalığın
Uykusuzluk beni de geriyor yaUykusuz olunca çok gergin oluyorum . Dün bende en son patladım ağlayarak rahatladım . Öylece de sızıp kaldım 9 gibiSahura kalktım direkt öyle iyi geldi ki . Sahurda ev işi yapmaya başladım Uykusuzluk , üstüne açlık zorluyor . Ben bu zamana kadar zorlanmadımdı Sena nın uykuları konusunda , hep sizlerden okuyordum ama bu kadar zorlayıcı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim .
Genlerinizde sabah uykusu yok missSağolasın. Canım kızımda doğuda da değildi kuzeydeydi camına kaç kat perde yapardım bana mısın demezdi sıpa. Şimdi yine ev bakmaya gidiyoruz hergün dua ediyorum gönlümce bir ev bulayım diye yatak odaları kuzey olsun
Maşallah dilli düdükyü şimdi ayaklar hızlandı benimki baya hantal o konudaKızlar benim oğlan tam azman olduhiç dinlemiyor beni ya dışarı çıkardım azcık yürüsün diye elimi kesinlikle tutmuyor merdiven çıkacakmış otoparkın merdivenine tırmanıyor ben çıkarıyım diyorum yere yatıyor. Kendisi elleriyle tırmanacakmış. İyi kendi çıktı bir de koşuyor düşünce ağlıyor valla nasıl fena. Evin kapısını çat açıyor kilitli değilse çıkıyor asansöre doğru kilitli tutmaya çalışıyoruz. Kanepelere tırmanıyor ondan ona geçiyor falan işimiz zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu hiç bilemedim
Bu arada yarn bime ışıklı terlik geliyor bizimkilere göre yazın rahat giyerler. Tatilde giydiririm diye alacam yarın
Kıyamam ya olsun iyi yaptın eş gönlü yaptın daha ne olsunNe illet bir trafikmiş helak olduk hala yoldayız iftara yetişemiyoruz çocukların suları ve atıştırmalıkları var Allahtan onlarla iftarımızı açıcaz Ayşe hanımda şimdi uyuduBir eş gönlü yapmak için çekilen bunca eziyet
Tşkr ederim canım
Tşkr ederim canım benim biraz gecikmeli kutladık
Ya ne harika fikirParmak boya vs yaz mevsiiminde kolaylik oluyor ondan dedim.yikama isleri kolaylasiyorkışin goze alamam Evde gida boyasi ile renkli nisastali muhallebiler yapılıp parmak boya olarak kullanilabilir bu arada bilginize arada icine doku olsun diye irmik vs katilabilir.bazen elini yakmayacak kadar sıcak bazen soguk bazen ılik uygulayabilirsiniz. Duyusal gelisim ve kavram gelişimi açısından iyi oluyor sicak bir gunes veya cay resmi boyadiginda, soguk bi kar dondurma resmi boyadiginda gibi aklima gelmisken yazayim dedim
Saol canım tşkr ederim
Dediğin gibi her anları ayrı güzel ve bir daha yaşanmayacakAllah Allah neden oyle yapıyor acaba? Kendini ispatlama çabasi mı? Ben yaparim ben hallederim ben keşfederim diye düşünüyor sanırım.üstune gitme canım.gecici biseydir muhtemelen. 2 yas hem zor hem ne tatlıgecen gun esimle Alinin 2 yas videosuna denk geldik ne sirinmis ama o zaman ne zorluyordu beni.. bi an 2 yas halini özledim. sımsıkı sarılsam dedim ❤ her anin kıymetini bilmek gerek diyerek 4 yaş haline sarıldim sonra verene bin şükür ❤
Uykusuzluk beni de geriyor yaahh ahh uykusuzluk nedir anladim desene şu 1 yaş zimbirtisi bi gecsin de duzenli uykular baslar artik insAllah ❤
Demek sahurda ev topladınuykusunu almiş anne modu: ON
Genlerinizde sabah uykusu yok missolsun ne güzel çalışkan olurlar erken kalksınlar ona sozum yok ama erken uyusunlar o zaman seninkileri bilmem ama biz 23 u buluyoruz bazen
SonsuzUmut iyi ki doğmuş hanımağa sağlıklı , mutlu yaşları olsun inşallah
Doga Delisi İpek kuzumuz da iyi ki doğmuş , çiçek kızımız
SonsuzUmut iyi ki doğmuş Hanımağamız Didem Zara muz nice güzel yaşları olsun inşallah
Doga Delisi ne güzel olmuş aylık çekimleriniz sizin de bayıldım çiçeklere de İpek kuzusuna da iyi ki doğmuş kuzucuk mutlu yıllar dilerim
Tşkr ederim canımSonsuzUmut iyi ki doğmuş hanımağa sağlıklı , mutlu yaşları olsun inşallah
Doga Delisi İpek kuzumuz da iyi ki doğmuş , çiçek kızımız
tşkr ederiz canımSonsuzUmut iyi ki doğmuş Hanımağamız Didem Zara muz nice güzel yaşları olsun inşallah
Doga Delisi ne güzel olmuş aylık çekimleriniz sizin de bayıldım çiçeklere de İpek kuzusuna da iyi ki doğmuş kuzucuk mutlu yıllar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?