2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kayınannesi sevsin gelinciğini de abisini de. Biz de oğlanı çekirdekten yetiştiriyoruz. Çokça aminnn çokça
Yorulmuyorlar da maaşallah nasıl bir enerji
Ata da 6 da kalk borusunu öttürüyor şu sıralar valla sırf uyuyayım diye sahur da yemiyorum son birkaç gündür. Uykusuzluk hepimizi vurdu missim
Kızlar bir sorum var konu dışıdır
Tüp Bebek yaptıranlar yumurtlama döneminde kaç yumurtaniz vardı? 1 kere mi yumurtlama yaptırdıniz?
Yumurta sayısı heray değişkenlik gösterir. Standardı yoktur. Kişinin rezerv durumuna göre de değişir. Benim 6 yumurta toplanmıştı döllenme sonucu 5. Güne 2 embriyo gitti ve transfer edildi . Ata cık oldu hamdolsun
Duyusal şeyleri bilmem de midesel şeyler gelişmiş
Kesinlikle
Yaşanmaz orda allah yardımcıları olsun oradakilerin
Güle güle oturun ne iyi etmişsiniz
Araba koltuğunu hiç sevmiyor Ata da. Arabayı sevmiyor hatta. Kendi arabasını seviyor. Biz de Samsun a gece çıkalım gündüz bir arpa boyu yol alamayız diyorum
Tutmazsa sil baştan. Umarım tutar. 2. Gün embriyosu ile ikizlerini kucaklayan arkadaşım var. Rabbim ol desin
O benim
Kızımın adaşları olduğu gibi benim de adaşlarım varmış grupta
Benim bildiğim 3 adaş sınız.?3 tane de İpek var.

Benimki de o ışık hiç yok çok fazla ağzına alıyor hayırdan da anlamıyor hiç. Biraz geç başlarız sanırım yazın zaten dışarda geçer günümüz kışa kıvama gelir inşallah
Parmak boya vs yaz mevsiiminde kolaylik oluyor ondan dedim.yikama isleri kolaylasiyor kışin goze alamam

Evde gida boyasi ile renkli nisastali muhallebiler yapılıp parmak boya olarak kullanilabilir bu arada bilginize arada icine doku olsun diye irmik vs katilabilir.bazen elini yakmayacak kadar sıcak bazen soguk bazen ılik uygulayabilirsiniz. Duyusal gelisim ve kavram gelişimi açısından iyi oluyor sicak bir gunes veya cay resmi boyadiginda, soguk bi kar dondurma resmi boyadiginda gibi aklima gelmisken yazayim dedim

Allah Allah neden oyle yapıyor acaba? Kendini ispatlama çabasi mı? Ben yaparim ben hallederim ben keşfederim diye düşünüyor sanırım.üstune gitme canım.gecici biseydir muhtemelen. 2 yas hem zor hem ne tatlı gecen gun esimle Alinin 2 yas videosuna denk geldik ne sirinmis ama o zaman ne zorluyordu beni.. bi an 2 yas halini özledim. sımsıkı sarılsam dedim ❤ her anin kıymetini bilmek gerek diyerek 4 yaş haline sarıldim sonra verene bin şükür
Uykusuzluk beni de geriyor ya ahh ahh uykusuzluk nedir anladim desene şu 1 yaş zimbirtisi bi gecsin de duzenli uykular baslar artik insAllah
Demek sahurda ev topladın uykusunu almiş anne modu: ON
Genlerinizde sabah uykusu yok miss olsun ne güzel çalışkan olurlar erken kalksınlar ona sozum yok ama erken uyusunlar o zaman seninkileri bilmem ama biz 23 u buluyoruz bazen

Maşallah dilli düdükyü şimdi ayaklar hızlandı benimki baya hantal o konuda anca kalkar 7 8 adım atar oturur kendini geri atar kafayo çarpar işte anneler nasılsa evlatlar öyle senin ki sana çekmiş benimki bana

Kıyamam ya olsun iyi yaptın eş gönlü yaptın daha ne olsun

Ya ne harika fikir süpersin ihya et bizi şekerpare

Dediğin gibi her anları ayrı güzel ve bir daha yaşanmayacak
Akşam 9 gibi yatıyor gündüz uykuları uzun oluyor biraz ondan bazen 10 a sarkabiliyor ama artık ben uyandırıyorum gündüz uykularından da. Can sağlığı olsun da tek napalm öyle böyle büyüyecekler

SonsuzUmut Doga Delisi iyiki doğmuş DİDEM Zara ve İpek. Musmutlu hayırlı anneli babalı nicebyaşlata

SonsuzUmut iyi ki doğmuş hanımağa sağlıklı , mutlu yaşları olsun inşallah
Doga Delisi İpek kuzumuz da iyi ki doğmuş , çiçek kızımız

Teşekkür ederiz Hem çok hızlı, hem çok yorucu hem de çok keyifli geçen bir yıldı. Daha nicelerini görürüz inşallah. Her anına şükürler olsun

SonsuzUmut iyi ki doğmuş hanımağa sağlıklı , mutlu yaşları olsun inşallah
Doga Delisi İpek kuzumuz da iyi ki doğmuş , çiçek kızımız
Tşkr ederim canım
tşkr ederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…