Noldu bu çocuklara ya resmen şaşırdılar bizde şaşırdıkDeğerlendir kesinlikle . Ben nasıl bu duruma geldim bilmiyorum valla , kucağımda zıplıyoruz resmen . Çocuk sarhoş oluyor tabi . Biraz kucak biraz beşikte salla derken çok perişan oluyorum ben . Uyku saatleri şaştı direniyor çok fazla günü gününü de tutmuyor . 1 saat uğraştım uyuduğu yine yarım saat , hiç dinlenemiyorum ki . Dün ah ne güzel oldu dedim kuş gibi hafiftim , çocukla daha da kaliteli zaman geçirebildik , bugun yine aynı
Ya ayaklarını yiyecektim cimcime yaİsim vardı az buçuk çektim, hafta sonu daha rahatken çekerim. Uykusu vardı tam veremedi kendini
Oooo ne şefler var beDepresyon muben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum
Karşınızda küçük aşçımızin marifetleri❤
Olduk canım pazartesi günü şükür sıkıntı yaşamadık
Ah çok sevindim iyi olmasınaeşinin kuzum benim çok güzel yönettin krizi güçlü kadınAynen çok özledi kameradan izliyor sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bizimki babasını görür görmez oyuncaklara sarılıyor oynamak istercesine veya o zamana kadar olanları anlatmak ister gibi
Arkadaşına da çok üzüldüm. Bütün ev hasta olduysa eminim dinlenip kendine bakamadığı için iyileşememiştir. Anne sonuçta. Bundan sonra çook daha dikkatli olacağım hasta olmamam lazım kızımdan ayrı bir gün bile geçiremem ben perişan olur kuzum..
Bak ya kıpırdak damadım benim gezenti olacak desene bende niyetlendim bi güzel kızı süsledim elbise giydirdim parka götürcwm kapının oraya bi geldim Asya heyecanlı kuzum çıkacak diye anahtar olmadığını fark ettim yıkıldıkGeçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlaaaarrrrrr elim iyi sargıyı çıkardım Haydo canıma okuyo ya gidip sürekli kapının önünde öylece dikiliyo meali dışarı çıkar beniçıkarıyorum ama durmuyo peşinde koşmaktan oruç oruç kamyon çarpmış gibi oluyorm
Hoşbulmadım ya arada babaya itiveriyordum oda yokcanim ya ne güzel bir insansın. gönlü geçinmeye razı olanlardan hoşgörülü anlayışlı sevgi dolu bakan kalbine sağlık. inşallah karantina da biter baba kız buluşur kameraya al mutlaka. sevenlerde kavuşsun tabi
arel onu çok yapıyor ama ben istiyorum diye değil kemdi oyun oynuyor. ya bu ara çok takıntılı ne istese meyve olarak büyük istiyor yıkıyorum kurut kurut diyor. muzu felan soyarsam asla yemez. ikiye felan da bölmek yok. basını bile kesemiyorum salatalığın
hahaha neyse yürümeyen olarak az daha duralım biz. ya eskiden kapı açıldığında kedimız kaçacak diye telaş yapıyorduk şimdi çocuklar kaçıyor
amaninnn hoşgeldin jadem. 29 ekimde başlamıştım arele eğitime dün bir ilk yaşandı yeğenime gitmek istedi10 dk sürmedi zaten uykusu da var da ikna etmek mesele. ah keşke dedim az esnek olsa. hastayken bile yatagimdan çıkıp yanına gidip yattım sırf o uyusun diye
Duyusal şeyleri bilmem de midesel şeyler gelişmiş@sekerpare5939 ellerinize sağlık canım çok güzel görünüyor kurabiyelerinizbebeler büyüse de oyun hamuru yapsak oynasak vakit geçer. Göktuğ a geçen tuzlu bir hamur vardı dedim yemez sanırım eliyle oynasın, duyusal şeyleri gelişsin aldı löp diye yuttu alır almaz
Allah gönlüne göre versin kuzumSağolasın. Canım kızımda doğuda da değildi kuzeydeydi camına kaç kat perde yapardım bana mısın demezdi sıpa. Şimdi yine ev bakmaya gidiyoruz hergün dua ediyorum gönlümce bir ev bulayım diye yatak odaları kuzey olsun
Allah yardimciniz olsun, inşallah yetisirsiniz iftara. ayy İstanbul öyle ya, bes sene önce gitmiştik en son, Allahim her gecen sene daha mi fena olur o trafik , ya içindeyken alisiliyor ya dışına çıkınca unutuluyor, 2003 2012 arasi oradaydik, ama iyi ki tasinmisiz dedirtti bize. cok güzel şehir ama cok zor cok.Ahhh İstanbul çekilecek yer değilsin bu trafik ne yaaa 2.5 saatte köprüyü geçtik eve varış daha 2.5 saat gösteriyor kıpkırmızıAyşe uyumadı kepaze etti beni oto koltuğuna 1 saat dayanabildi midem bulandı artık iftara yetişebiliriz inş
Bende eskiden leventte oturuyordumAllah yardimciniz olsun, inşallah yetisirsiniz iftara. ayy İstanbul öyle ya, bes sene önce gitmiştik en son, Allahim her gecen sene daha mi fena olur o trafik , ya içindeyken alisiliyor ya dışına çıkınca unutuluyor, 2003 2012 arasi oradaydik, ama iyi ki tasinmisiz dedirtti bize. cok güzel şehir ama cok zor cok.
Allah yardımcınız olsun canım bugün de ekstra yoğunmuş trafik haberlerde söylüyordu. Sağsağlim varırsınız inşallah.Ahhh İstanbul çekilecek yer değilsin bu trafik ne yaaa 2.5 saatte köprüyü geçtik eve varış daha 2.5 saat gösteriyor kıpkırmızıAyşe uyumadı kepaze etti beni oto koltuğuna 1 saat dayanabildi midem bulandı artık iftara yetişebiliriz inş
Yok canım bakıyoruz bir yandan da evimizi satmaya uğraşıyoruz. Satmak da almak gibi zor iş gerçekten. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah.blackout perde var da kenarlardan sızıyor ışıke sende hoşgeldin aramanıza dünürbence en en zoru uykusuzluk. dinlenmeyince herşey eksik yarım renksiz geliyor bana ve bence çocuğa da öyle geçiyor
blackout perde de mi ise yaramadı. sinema perdesi zebra yaptırdık oturma odasına. en çok güneş alan oda diyebilirim. onda bile ise yarıyor
siz kendi evinizi almamismiydiniz mis ? biz de evi satsak da kira da olsa yeni bir sayfa acsak artık. araba da ha bugün ha yarın diyoruz hep bi aksilik. eşim bugün ugrasiyordu yine ama hafta ya kalacak gibin
Amin canım hepimizin inşallahAllah gönlüne göre versin kuzum
biz de dört sene Üsküdar, Altunizade' de, 1 yıl Alibeykoyde, sonra da Bağcılarda kaldık, (böyle yazınca Osmanlı'nın çöküş donemi gibiymiş ha) Bağcılardan sonra illallah edip Anadoluya çekildik iste.Bende eskiden leventte oturuyordumsosyal olarak çok aktiftik herşeyin gobegindeydik ama trafik ve kalabalık bizi bizden aldı smdi tuzladayim burasıda İstanbul ama yazlık bölgede gibiyim iyiki çocuktan önce böle biyere taşınmisiz
Son tedavimde 10 yumurtam toplandı , 1 kere mi derken anlamadım canım . Zaten ayda bir kere olmuyor mu yumurtlamaKızlar bir sorum var konu dışıdır
Tüp Bebek yaptıranlar yumurtlama döneminde kaç yumurtaniz vardı? 1 kere mi yumurtlama yaptırdıniz?
Noldu bu çocuklara ya resmen şaşırdılar bizde şaşırdıkevet uykuda rahatlamıştın sen
Tedavide diyim ozaman terimler bende karışıyor kaç kere tup bebek sürecine girdin? 10 yumurtanın kaçı 5. Güne geldi?Son tedavimde 10 yumurtam toplandı , 1 kere mi derken anlamadım canım . Zaten ayda bir kere olmuyor mu yumurtlama
Helinnnnn ben hep derdim zaten açlığa dayanırım ama uykusuzluğa dayanamam, maşallah kızım da benim gibi uykuyu seviyor derdim ama ilk defa bu kadar zorlanıyoruz
Evet çok sıkıntılı süreçler . 10 yumurta toplandı , 6 tanesi 5. Güne geldi benim . 2 tanesi transfer oldu ve tek tuttu . Bu benim 4. Tüp bebek denemem di . Bundan bir önceki tedavimde de 17 yumurta toplanmış , yalnızca 3 tanesi döllenmiş , 3. Güne 1 tane kalmıştı . Onu da transfer saatine kadar ümitlenme yine de diye bekletmişlerdi ,transfer oldum ancak negatif sonuç almıştım .benimle birlikte tek embriyo ile bekleyip , transfer olup kucağına alan da var . Demem o ki kısmet nasip bu işler , 1 tane embriyo ile de oluyor nasip olunca . Ama çok zor bir süreç . İnşallah başa dönmezler .Tedavide diyim ozaman terimler bende karışıyor kaç kere tup bebek sürecine girdin? 10 yumurtanın kaçı 5. Güne geldi?
Arkadaşım 13 yumurta toplantı 7 tanesi dolu oldu onunda 4 tanesi dollendi 1 tanesi 5. Güne geldi :/ normal bir süreçte böle mi diye sormak istedim size şükür 1 sağlıklı emriyo var ama bu tutmazsa tekrar başa döncekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?